Cum să vă concentrați mai mult în clasă

Slăbirea în timpul clasei nu este doar un obicei prost, dar este, de asemenea, foarte dăunător pentru gradul dvs! Concentrarea în clasă se dovedește într-adevăr profesorilor că sunteți un student capabil, dar arată, de asemenea, că aveți un nivel solid de maturitate și auto-control, care va fi foarte important în viața viitoare.

Pași

Partea 1 din 4:
Participarea la clasa
  1. Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 6
1. Uită-te la profesor. Profesorul tău nu se ridică doar pentru sănătatea lor - încearcă să te educe. Dați-le respect. Arată-le că au o atenție maximă, căutându-i în ochi și ascultare. Încercați să vă uitați la alertă. Dacă vă simțiți că ochii voștri se evită la altceva în cameră, vă prindeți și focalizați înapoi pe profesorul vostru. Profesorul dvs. ar trebui să aibă o atenție maximă în orice moment în timpul clasei. Ochii tăi nu ar trebui să plece în altă parte.

Bacsis: Dacă vă îndepărtați, încercați să beți câteva gulps de apă sau să vă ridicați și să mergeți pe hol. O resetare fizică vă poate ajuta adesea să intrați în zonă mental.

  • Imagine intitulată se concentrează mai mult în clasa 7
    2. Înțelegeți obiectivul. Majoritatea profesorilor vă spun că obiectul clasei și obiectivul pe care îl urmăresc să învățați. Dacă este posibil, scrieți acest obiectiv în clipa în care o auziți. Ce înseamnă că trebuie făcut astăzi? Ce veți învăța despre? Cum puteți rămâne alertă și concentrat în acest timp? Stabiliți obiective pentru dvs. și să vă reamintiți de obiectivul din întreaga clasă. În acest fel, știi exact ce trebuie să faci.
  • Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 8
    3
    Ia notite. Prin luarea unor note precise, veți putea "intră în" Lecția. Recunoașteți punctele cheie pe măsură ce profesorul dvs. vorbește și ascultați fraze cheie, cum ar fi "Asta e important," "Aceasta este ideea principală," și "Acest lucru va fi pe test,", de exemplu. Acest lucru vă poate avertiza să ascultați mai intenționat - veți avea ceva de făcut și să vă concentrați.
  • Obiective: Dacă profesorul dvs. scrie în mod normal obiectivul lecției la începutul clasei, păstrați-l în cap și asigurați-vă că l-ați obținut până la sfârșitul lecției.
  • Nu încercați să terminați note vechi sau la domiciliu în clasă. Faceți asta mai târziu, când aveți timp liber sau altfel ați putea pierde puncte cheie.
  • Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 9
    4. Implicați în discuțiile de clasă. Acesta este un mod minunat de a deveni un student mai concentrat, de succes. Când un profesor întreabă o întrebare, oferta de a răspunde. Dacă ea întreabă o opinie, împărtășiți-vă propria dvs. Acest lucru arată că profesorul pe care îl ascultați cu atenție în timpul clasei și că vă cunoașteți lucrurile. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să evitați acele momente jenante, atunci când vă chemați și vă întâmpinați să nu vă acordați atenție. De asemenea, profesorii vor observa ofițerii de colegiu că contribuie în mod activ în clasă.
  • Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 10
    5. Pune o intrebare. Dacă nu înțelegeți ceva, niciodată nu vă fie frică să întrebați. Acest lucru vă arată într-adevăr profesorul dvs. pe care doriți să îl învățați și puteți recunoaște lucrurile cu care aveți dificultăți. Șansele sunt, altcineva din clasă are aceeași întrebare și ar fi fost frică să întrebe.
  • Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 11
    6. Fă tot ce poți. Când te plimbi în acea clasă, puneți un zâmbet pe față și o anumită încredere în buzunar. Fii cel mai bun lucru pe care îl poți fi în orice moment și să-ți arăți adevăratul potențial.
  • Partea 2 din 4:
    Eliminarea distragerilor
    1. Imagine intitulată Focus mai mult în clasa 3
    1. Stați în fața clasei. Acest lucru vă ajută să vă concentrați asupra profesorului.
    • Acest lucru vă permite, de asemenea, să vă auziți în mod clar profesorul, făcând mai ușor să înțelegem mai multe despre ceea ce vorbește.
  • Imaginea intitulată se concentrează mai mult în clasa Pasul 4
    2. Evitați ședința cu prietenii. Deși nevoia de a sta cu prietenii tăi poate fi atrăgătoare, încercați să evitați ispita. Chatting cu prietenii este vă va distrage atenția și vă va face să pierdeți. Acest lucru nu numai că vă va face probleme, ci să vă reduceți rata de concentrare pentru clasa cu totul.
  • Dacă simțiți nevoia de a vorbi cu un coleg de clasă, dar sunt așezate într-o locație atribuită, discutați cu profesorul dvs. despre obținerea locurilor de schimbare. În lipsa asta, lăsați prietenul să știe (în afara clasei!) că acest lucru nu este menit să-i insulte - trebuie doar să te concentrezi.
  • Bacsis: Dacă prietenii tăi vorbesc, răspunde repede la ceea ce spun și apoi amintiți-vă să vă uitați înapoi la profesor și să continuați cu notele dvs. Păstrați urechile deschise pentru lucruri cum ar fi "asta e important" sau "ascultă" sau fraze care ar putea indica o parte deosebit de importantă pe care trebuie să o cunoașteți.

  • Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 5
    3. Scutește-te de orice alte distragere. Unii dintre noi suntem distrași foarte ușor și distragerile ne împiedică să învățăm. De exemplu, dacă sticla de apă vă atrage atenția, scoateți-o imediat de pe birou.Eliminați distragerile (chiar dacă nu doriți) și veți găsi în curând atenția dvs. imediat la profesor fiecare clasă.
  • Partea 3 din 4:
    Pregătirea înainte de clasa
    1. Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 1
    1
    Ia un somn bun. Elevii cu vârste cuprinse între 6 și 12 au nevoie de 9 până la 12 ore de somn în fiecare noapte, în timp ce cei variind în vârstă de la 13 la 18 au nevoie de 8 până la 10 ore. Cu toate acestea, este greu să mențineți aceste obiceiuri bune de somn. Setați o rutină a timpului de culcare și mergeți la culcare în aceeași oră în fiecare noapte. Mintea ta nu va putea să se concentreze dacă nu se odihnește...are nevoie de o pauză!
  • Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 2
    2
    Mănâncă un mic dejun sănătos. Deși acest lucru poate părea irelevant să se concentreze în timpul clasei, consumând o masă nutritivă dimineața vă oferă energie proaspătă pentru această zi. Amintiți-vă: un mic dejun sănătos nu înseamnă un mic dejun mare. Două felii simple de toast, proaspete suc de portocale (cu pulpa, dacă este posibil) și servirea unui a ou fiert(e) este un exemplu de mic dejun bun.

    Bacsis: Dacă începeți cu un mic dejun bun, vă veți simți mai energizați și mai puțin groggii pe tot parcursul zilei. Acest lucru face o atenție deosebită în clasă mai ușoară.

  • Partea 4 din 4:
    Stau concentrat
    1. Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 12
    1. Ascultați muzică în timpul pauzei dvs. Este foarte răcoritoare și vă poate clarifica mintea între subiecți, ceea ce ar putea îmbunătăți productivitatea, dar nu te duce prea departe.
    • Muzica optimistă fără versuri este mai puțin distragătoare decât cântecele cu versuri, deoarece creierul dvs. va încerca să se concentreze asupra cuvintelor cântate.
  • Imagine intitulată Focus mai mult în clasa Pasul 13
    2. Vizualizați-vă viitorul. Înainte de a merge la culcare noaptea, asigurați-vă că utilizați darul de imaginație din copilărie și gândiți-vă unde vă vedeți în viitor. Cât de probabil veți putea obține acest vis fără a avea abilități suficiente de concentrare. Chiar dacă visul dvs. nu este bazat pe academică, poate că sunteți interesat de sport și muzică, amintiți-vă că aveți nevoie de abilități bune de focalizare pentru a fi, de exemplu, un jucător de fotbal. Nu vă distrați la școală. Fi o persoană inteligentă și faceți lucrurile potrivite.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu aveți niciodată electronică în clasă. Dacă aveți electronice ca un telefon mobil sau un player MP3, întoarceți-le înainte de a intra în clasă. Veți ajuta să evitați șansa de a vă scoate electronicii.
  • Când părăsiți clasa, revizuiți ceea ce ați învățat. Vedeți dacă puteți aminti punctele majore ale lecțiilor de astăzi și dacă înțelegeți toate conceptele. Acest lucru vă va oferi o idee dacă ați făcut sau nu locul de muncă în acea zi.
  • Stai drept și nu face Uită-te la ceasul așteptând clasa pentru a termina. Acest lucru poate fi observat de către profesor și arată că sunteți neinteresat în învățare.
  • Amintiți-vă că temele sunt importante și. Când vii acasă de la școală, luați o oră să mâncați și să vă odihniți. Atunci ar trebui să începeți pe temele și să studiezi clasele în care aveți probleme. Alternativ, ați putea începe imediat temele și să faceți o pauză mai târziu.
  • Când problemele școlare par copleșitoare, ar putea fi tentant să săriți ocazional clasa. Discutați cu profesorul (profesorii) sau cu consilierul școlar pentru a vă ajuta să găsiți o soluție.
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați adormit, cereți să obțineți o băutură de apă sau să mergeți la baie și să vă spargeți fața cu apă rece de câteva ori. Acest lucru vă va ajuta să vă treziți treaz. Cu toate acestea, nu face acest lucru un obicei. Ar trebui să fii bine odihnit înainte de școală.
  • Înțelegeți că în cele din urmă clasa va fi terminată, așa că profită la maximum de ea!
  • Dacă sunteți speriat să puneți o întrebare, puteți întreba întotdeauna profesorul despre temele sau ceea ce nu ați înțeles în lecție la sfârșitul clasei. Dacă clasa nu este complet goală, nu vă fie frică să întrebați cu altcineva acolo. Ar putea aștepta să intre și o întrebare.
  • Dacă încă mai ai dificultăți, încercați să discutați cu profesorul dvs. despre mișcarea locului în sus, sau dacă acest lucru nu funcționează, programați o întâlnire cu consilierul dvs. de îndrumare.
  • Întotdeauna vă clarificați mintea după fiecare sesiune și fiți proaspătă și gata pentru următoarea clasă.
  • Chestionare pop și sarcini suplimentare de lucru, cum ar fi proiectele, sunt modalități excelente de a obține mai multe marcaje și de a contribui la termenii dvs. medii medii. Fiți pregătiți pentru astfel de activități, rămânând curentul cu studiile dvs.
  • Aveți un notebook separat pentru a înregistra toate notele pentru fiecare clasă. În acest fel, le puteți păstra organizați și citiți pentru următoarea clasă.
  • Dacă pierdeți focalizarea în timp ce faceți un test, relaxați-vă și doar recitiți pagina.
  • Nu mâncați în timpul clasei.
  • Nu aduceți probleme pe care trebuie să le faceți la clasă. Nu gândiți la toate lucrurile pe care trebuie să le faceți mai târziu în acea zi. În schimb, concentrați-vă pe lecția din clasa dvs. curentă.
  • Asigurați-vă că sunteți bine echipat pentru lecție. Nu veți pierde timpul să cereți hârtie sau un stilou. Veți dori să luați note NEAT atunci când vă uitați înapoi la studiu și să nu pierdeți timpul încercând să faceți ceea ce ați scris anterior.
  • Nu fi prea greu pe tine sau să te stresați. Concentrați-vă pe ceea ce spune profesorul dvs. și nu prietenii dvs.
  • După ce ați terminat un anumit subiect la școală, când ajungeți acasă, testează-te sau tipăriți câteva foi de lucru practice. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că știți ce faceți.
  • Utilizați culori diferite atunci când scrieți. Te face să te concentrezi mai mult. Evidențiați datele importante sau constată că profesorul face o mențiune specială. Șansele sunt acestea vor fi pe un test.
  • După ce sunteți informat că aveți un test sau un test, scrieți datele pe hârtie colorată și puneți-o în camera dvs., astfel încât să o vedeți întotdeauna ca o memento pe care trebuie să o studiezi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar