Cum să facem apel la o judecată sumară

Rezumatul judecății este procesul prin care litigii pot încheia cazuri înainte de a merge la proces. Dacă puteți arăta că faptele importante din cauză sunt necontestate și că aceste fapte sunt în favoarea dvs., judecătorul poate decide cazul pe baza unei propuneri de judecată sumară. Dacă se acordă o hotărâre sumară în ceea ce privește toate cauzele de acțiune, atunci cazul sa încheiat. Dacă judecătorul neagă mișcarea partidului, cazul continuă să încerce. În cazul în care pierdeți mișcarea judecătorească sumară, este posibil să puteți face apel. Un recurs este o cerere adresată unei instanțe superioare de revizuire și răsturnare a deciziei unei instanțe inferioare.

Pași

Exemplu de recurs

Exemplu de recurs

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 6:
Decizia de a face apel
  1. Imaginea intitulată Fii calm Pasul 21
1. Să înțeleagă cerințele pentru un recurs. Puteți face apel doar la o comandă finală. O ordine finală încheie litigiul și nu lasă nimic altceva de făcut în instanța de judecată. Prin urmare, în cazul în care judecătorul neagă o propunere de judecată sumară, nu puteți face apel, deoarece cazul nu sa încheiat.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 8
    2. Citiți hotărârea judecătorului. Dacă judecătorul acordă mișcării adversarului, ați pierdut cazul și ați putea fi răspunzător cu el sau ea pentru daune. Deoarece cazul a "încheiat" și nu va proceda la proces, puteți recurge imediat decizia Curții. Pentru a face apel cu succes, trebuie să identificați de ce judecătorul a condus așa cum a făcut-o.
  • O "propunere de judecată rezumat" susține în mod obișnuit că, chiar dacă toate faptele cauzei (după cum se menționează în plângere) au fost adevărate, reclamantul va fi în continuare în imposibilitatea de a recupera daunele. Prin urmare, în cazul în care instanța acordă o "propunere de judecată sumară" pentru un inculpat, Curtea spune, în esență, faptele reclamantului nu vor permite recuperarea.
  • În mod alternativ, Curtea ar putea acorda o hotărâre sumară pentru reclamantă. În această situație, Curtea spune că inculpatul nu poate arăta că există o problemă triată.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 3
    3. Găsiți dacă există o excepție. Câteva state au o procedură în care puteți "întreba" Curtea Supremă de Stat să audă un apel pe o moțiune de judecată sumară, în cazul în care mișcarea implică o "chestiune de drept de control pentru care există un motiv substanțial pentru diferența de opinie."
  • O altă excepție există în cazul în care judecătorul acordă parțial propunerea de judecată sumară. În cazul în care instanța acordă propunerea și respinge cauzele acțiunii care au daune (i.E., lăsându-vă în esență nici un motiv să continuați, chiar dacă există câteva cauze la stânga), ar trebui să încercați să faceți apel.
  • În această situație, ați solicitat tribunalului de judecată să "stabilească" litigiul în timp ce faceți apel la cauzele respinse ale acțiunii.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    4. Examinați-vă dovezile. Pentru a face apel cu succes, va trebui să arătați că există o problemă de fapt material pentru ca juriul să decidă. Ar trebui să revizuiți propunerile pentru hotărârea sumară, precum și ordinea scrisă a Curții.
  • Nu puteți prezenta noi dovezi în apel. Cu toate acestea, instanța de judecată poate fi depășită dovezile că ați subliniat în propunerea dvs. de a se opune judecata sumară. Dacă aduceți aceste informații atenției instanței de apel, atunci ați putea obține hotărârea sumară inversă.
  • Citiți îndeaproape ordinea scrisă a judecătorului și identificați orice dovezi că judecătorul nu a discutat.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 18
    5. Ia în considerare costurile unui recurs. Între taxele de depunere, taxele de judecată, taxele pentru obținerea de materiale la Curtea de Apel și taxele pentru consultarea unui avocat, depunerea unui recurs poate fi foarte scump.
  • Un recurs ocupă de asemenea o mulțime de timp. Veți face o mulțime de cercetări juridice, scrierea unei scurte legale și pregătirea pentru a argumenta în fața instanței.
  • Un apel poate provoca, de asemenea, stres asupra dvs. și pe cei dragi și poate extinde litigiul de mai mulți ani în unele cazuri.
  • Costurile judecătorești de apel în mod obișnuit depășesc cele ale instanței de judecată.De exemplu, în California, o notificare de recurs este de 775 USD.Nu este neobișnuit ca transcrierile în instanță să depășească 1.000 de dolari. Unele state au scutiri de taxe în cazurile civile pentru persoanele cu venituri mici (în special California). Dacă ați primit o scutire de taxe pentru cazul dvs. de judecată, ar trebui să fiți eligibili pentru unul în instanțele de apel.
  • Partea 2 din 6:
    Depunerea unui recurs
    1. Imaginea intitulată spune la revedere la colegii 1
    1. Găsiți termenul limită. Există limite stricte de timp pentru depunerea apelurilor. Limita de timp va depinde de instanță, dar, de obicei, ceasul începe să funcționeze cât mai curând, instanța intră în judecata finală.
    • Veți primi o "notificare de intrare a judecății finale.După ce a fost introdusă hotărârea, aveți de obicei între 10 și 30 de zile pentru a depune o notificare de apel.
    • Termenele limită variază foarte mult în funcție de statul pe care îl practicați, instanța pe care o atrageți și, în anumite circumstanțe, tipul de caz.
    • Ar trebui să începeți să vă planificați recursul de îndată ce judecătorul emite o ordine orală care acordă hotărârea sumară. Nu așteptați până când primiți anunțul de intrare a hotărârii finale.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 10
    2. Găsiți un formular. Un recurs este un document foarte scurt, simplu, care vă informează pur și simplu adversarul și instanța că veți face apel la judecată. Multe instanțe oferă un formular de recurs, ceea ce vă cere să completați blank-urile sau să verificați casetele. După ce primiți anunțul de intrare a hotărârii finale, trebuie să întrebați grefierul dacă există un formular.
  • Nu trebuie să utilizați formulare de la o altă instanță. Instanțele nu doresc formulare din alte jurisdicții.
  • Mai târziu, dacă vă schimbați mintea, puteți retrage anunțul.
  • Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 8
    3. Elaborarea unui recurs. În cazul în care Curtea nu are un formular, atunci va trebui să elaborați o notificare de recurs. Căutați în jurul valorii de Internet pentru eșantioane care au fost depuse în instanța dvs. Dacă nu găsiți unul, atunci puteți schița unul în câțiva pași.
  • Introduceți o subtitră. Legenda este informația din partea de sus a memoriilor, enumerarea instanței, părțile, judecătorul și numărul cazului. Puteți copia aceste informații de pe orice pledoarie depusă în caz.
  • Două linii de sub centrul capului "Aviz de recurs" în toate capacele. Îndrăzneț.
  • Două linii de sub acest lucru, tastați corpul: "I, [inserați numele], în acțiunea de mai sus, face apel la [inserați numele instanței de apel] de la hotărârea introdusă împotriva mea [introduceți data anunțului final Hotărârea] de către [inserați numele instanței de judecată] și se deplasează prin prezenta că judecata este inversată și cazul în care este trimis înapoi la Curtea de Justiție pentru proces."
  • Introduceți un bloc de semnătură și semn. Sub blocul de semnături, includeți numele dvs. și informațiile de contact, la fel cum aveți pentru toate informațiile pe care le-ați depus în instanță până la acest punct.
  • Atașați un certificat de serviciu. Sub semnătura, Centrul "Certificat de serviciu" în capace, toate îndrăznețe. Apoi tastați: "Prin prezenta, certific să [inserați data] pe care am făcut-o pentru a fi servită părților în acest caz în acest caz de recurs prin [Mail sau un server de proces] la adresa enumerată mai jos."Apoi listați părțile, inclusiv adresele lor, și semnați-o și data aceasta.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS PASUL 13
    4. Dosar notificarea de recurs. Luați atenția la tribunal. Veți depune apoi anunțul cu grefierul.
  • Trebuie să plătiți o taxă. Dacă nu vă puteți permite, ar trebui să puteți obține o scutire de taxe pentru taxele de depunere. Cereți grefierului formularului.
  • Păstrați mai multe copii pentru dvs. Asigurați-vă că toate copiile sunt ștampilate în timp de funcționar.
  • De asemenea, este posibil să trebuiască să depuneți o copie a anunțului de recurs și în instanța de apel. Ca funcționar dacă aceasta este procedura în statul dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 5
    5. Serviți anunțul despre cealaltă parte. Trebuie să notificați cealaltă parte că depuneți un apel. Puteți avea anunțul servit fie folosind Sheriff, un server de proces privat, fie prin poștă.
  • Ar trebui să-l serviți în același mod pe care l-ați anunțat despre pledoarile în cazul dvs. până la acest punct.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    6. Fișier o declarație de docketing. În instanța de apel, trebuie să depuneți ceea ce se numește "Declarație Docketing."Adesea, instanța va avea o formă" completă ". În mod obișnuit, ea solicită informațiile de subtitrare, numele judecătorilor care au considerat că mișcarea care se află în apel, natura recursului și o scurtă declarație a problemelor aplicabile.
  • Trebuie să depuneți acest lucru rapid. Deseori aveți doar o săptămână sau astfel să depuneți după depunerea anunțului de recurs. În mod ideal, ar trebui să localizați și să completați acest formular în același timp cu notificarea dvs. de recurs.
  • Declarația Docketing trebuie, de asemenea, servită pe cealaltă parte.
  • Partea 3 din 6:
    Pregătirea înregistrării pentru apel
    1. Imagine intitulată Obțineți împuternicirea Pasul 8
    1. Uită-te la programul de briefing. Odată ce decideți să apelați la un caz și să depuneți un recurs, veți primi un program pentru restul procesului. Acest program va include date pentru toate audierile și datele pe care sunt datorate că sunt datorate.
    • Ca "recurenta" sau "petiționar", sunteți cel care aduc recursul și va depune, prin urmare, primul scurt scurt. Cealaltă parte, "respondentul", va depune un răspuns scurt.
    • Pentru a vă asigura că nu pierdeți termenele importante, este posibil să doriți să plasați date importante pe calendarul dvs.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 17
    2. Citiți regulile de apel. Toate instanțele de apel au propriile proceduri și reguli, deci asigurați-vă că înțelegeți regulile instanței că faceți apel la. Regulile vor explica modul în care ar trebui să privim apelul dvs., culoarea copertei și cum ar trebui să citezi autorității legale. Veți dori să cunoașteți regulile specifice pentru instanța de apel.
  • Regulile pot acoperi totul, de la limitele paginii, dimensiunea fontului și tipul, culoarea hârtiei este imprimată și ce părți trebuie incluse în scurt.
  • Regulile de apel sunt adesea postate online. Sunați funcționarul Curții de apel și întrebați dacă puteți avea o copie. Funcționarul ar trebui să vă indice în direcția cea bună.
  • Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    3. Găsiți un manual de practică a apelor. Multe asociații de bare de stat Publicează manuale de practică pentru a ajuta litigiul să pregătească apeluri.
  • Căutați unul în statul dvs. introducând "Apel Manual Pro SE" și statul dvs. într-un motor de căutare. Puteți, de asemenea, să sunați la Asociația Barului de Stat și întrebați dacă au una.
  • Citiți aceste manuale capacul pentru a acoperi. Elaborat de practicarea avocaților de apel, oferă informații utile pentru modul de scriere a informațiilor și pentru a satisface termenele din statul dvs. Acestea includ de obicei multe mișcări de probă pe care le puteți utiliza ca șabloane.
  • Imagine intitulată Deschideți un restaurant Pasul 8
    4. Comandați transcrierile. Deoarece instanțele de apel nu aud noi dovezi, trebuie să pregătiți un record scris pentru ca aceștia să utilizeze ca bază pentru decizia lor. Dacă faceți apel la o propunere de hotărâre sumară, această înregistrare va include toate documentele care au fost transmise Curții în pregătirea pentru moțiune.
  • Unele documente care ar trebui incluse sunt plângerea, răspunsul, orice documente furnizate Curții de a sprijini plângerea sau răspunsul și propunerile ambelor părți pentru judecata sumară.
  • Include, de asemenea, orice transcriere a unei audieri care a avut loc cu privire la propunerea de judecată sumară.
  • Obținerea acestei înregistrări costă de obicei bani, deci asigurați-vă că verificați orice taxe înainte de a vă depune recursul.
  • Imaginea intitulată Obține un nou certificat de naștere Pasul 8
    5. Să comande înregistrarea în apel. Înregistrarea completă include nu numai transcrierile, ci și pledatele și mișcările. Este de obicei asamblate de grefierul instanței.
  • Trebuie să comandați înregistrarea în apel într-o anumită perioadă de timp, adesea în termen de 14 zile.
  • Grefierul Curții are adesea o formă pe care o puteți completa. Dacă nu, puneți solicitarea dvs. în scris și luați-o la grefierul. Pur și simplu scrie: "A fost depusă o notificare de recurs în [Introducerea numărului caz]. Prin prezenta, solicit să pregătiți înregistrarea apelului pentru depunerea în instanța de apel. Vor exista transcrieri ale procedurilor pe care le-am comandat de la reporterul Curții și vor depune dosar când sunt disponibile. [Introduceți orice informații despre exponatele pe care doriți să le includeți în înregistrare.] Vă mulțumim pentru ajutor. Cu sinceritate, [numele tău]."
  • Va trebui să plătiți o taxă de pregătire, care variază în funcție de instanță.
  • Imagine intitulată Obțineți suportul pentru copii Pasul 24
    6. Fișier de transcrieri. Odată ce ați comandat toate transcrierile, trebuie să le depuneți în instanță. Curtea pe care o depuneți mai departe poate diferi de stat la stat, dar de obicei vă veți depune în instanța de judecată.
  • Procesul de certificare variază. De exemplu, în unele instanțe, transcrierea va fi dată judecătorului, care apoi semnează certificarea. În alte instanțe, toate părțile au posibilitatea de a inspecta obiecțiile înregistrării și depunerii în cazul în care consideră că ceva este inexact. Dacă nu se efectuează obiecții, atunci puteți depune transcrierea. Dacă există un dezacord, judecătorul trebuie să se uite apoi la transcriere și să o certifice pentru acuratețe.
  • Trebuie să observați cealaltă parte atunci când trimiteți. O notificare standard de depunere este foarte ușoară. Dacă nu există o notificare de formare, atunci pur și simplu deschideți un document de procesare a cuvântului gol. Introduceți numele instanței în partea de sus și apoi includeți titlul. Captionul poate fi tras din orice document depus în caz.
  • Apoi, centrați cuvintele "Notă de depunere" în toate capacele, îndrăzneț. Două linii dedesubt, tastați numele și adresele celeilalte părți, inclusiv avocații săi sau ei. Apoi tastați: "Vă rugăm să observați că la [Inserare data] Subsemnatul a depus transcrierile certificate cu grefierul [inserați numele instanței de judecată]."Apoi introduceți blocul și semnul semnăturii.
  • Apelați un certificat de serviciu în partea de jos.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Hawaii Pasul 11
    7. Trimiteți înregistrarea la Curtea de Apel. Odată ce întreaga înregistrare a fost asamblată, trebuie să o trimiteți la curtea de apel, îndeplinind toate termenele limită.
  • De asemenea, trebuie să depuneți o notificare de depunere a celeilalte părți.Puteți utiliza anunțul de depunere a depunerii pe care l-ați depus atunci când ați depus transcrieri, dar să o întrerupeți. Schimbați numele instanței către instanța de apel din partea de sus a anunțului și a organismului.
  • Partea 4 din 6:
    Elaborarea recursului
    1. Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    1. Recitiți propunerea dvs. în opoziție cu judecata sumară. Dacă ați depus o moțiune opusă hotărârii sumare în instanța de judecată, atunci trebuie să aveți deja o înțelegere de bază de a face argumente juridice și de a efectua cercetări juridice. În instanța de judecată, ați subliniat problemele de fapt contestate și modul în care legea nu a comandat hotărârea sumară pentru cealaltă parte. Veți reînnoi aceste argumente în apel.
    • Dacă ați făcut doar o mișcare orală în instanța de judecată, atunci va trebui să învățați cum să efectuați cercetări juridice și să scrieți argumente juridice pentru scurtarea apelului.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 11
    2. Efectuați cercetări juridice. Avocații petrec ani de învățare Cum să cerceteze și să croșească argumentele. Dacă decideți să continuați fără un avocat, va trebui să găsiți o autoritate juridică cât mai bine posibil. Fiecare argument făcut unui tribunal de apel trebuie să se bazeze pe lege. Curtea nu va considera argumente care atrage doar la bunul simț.
  • Încercați să găsiți o bibliotecă de drept public. Deseori, tribunalele vor avea o bibliotecă pentru uz public. Unele școli de drept își pot deschide bibliotecile către public.
  • Găsiți reporterii pentru statul dvs. Reporterii sunt volume obligatorii de decizii de caz. Acestea vor fi stocate pe un raft. Fie la început, fie la sfârșitul rândului de volume va fi un index. Indicele vă va spune că reporterii să se uite în funcție de subiect.
  • Citiți cazurile care implică "judecata sumară" și indiferent de baza procesului dvs. Dacă procesul este o încălcare a procesului de contract, căutați "Încălcarea contractului."
  • Faceți cercetări online. Unele state pot avea cazuri publicate online. Vizitați site-ul web al Curții Supreme ale statului dvs. Dacă publică opiniile online, ar trebui să existe un link de la acel site web la opiniile.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 3
    3. Cazuri de fotocopie. Dacă găsiți un caz care sună similar cu cazul dvs., asigurați-vă că fotocopiați-l sau (dacă este online) Imprimați-l. Va trebui să citești cazuri atunci când scrieți scurt.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 15
    4. Aflați formatul de citare cât mai bine puteți. Când cițiți un caz, trebuie să citiți numele casei și apoi informațiile reporterului din care ați primit cazul. De asemenea, trebuie să includeți pagina care afirmă că punctul în care citici cazul pentru.
  • De exemplu, o citație de caz ar arăta astfel: Richardson v. Carlyle, 233 S.W.2D 455 (KY. 1997).
  • În exemplu, numele cazului vine în primul rând, în caractere cursive. Puteți găsi numele cazului de la citirea opiniei - ar trebui să fie primul lucru menționat. "233" este volumul reporterului. S.W."Numele reporterului, cu" 2d "desemnând a doua ediție. "455" este numărul paginii regulii legale pe care le-ați citat. În paranteze, enumeră instanța (aici, Curtea Supremă Kentucky) și anul a fost decis cazul.
  • Există multe variante, în funcție de faptul că citiți un statut, o curte intermediară de apel sau o instanță federală. Pentru a obține un mâner mai bun pe aceste variante, pur și simplu citiți opiniile. Curțile de apel citează în alte cazuri în opiniile lor. Ar trebui să urmați cât mai bine ca și formatul lor de citare.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 16
    5. Craft problema prezentată. În apel din cauza unei propuneri de judecată sumară, problema prezentată va fi ceva de genul: "dacă instanța de judecată a acordat în mod corespunzător o hotărâre sumară atunci când numeroase probleme de fapt sunt în litigiu."
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 22
    6. Elaborarea unei declarații de fapte. Declarația de fapt este o pereche de pagini (sau mai puțin) care stabilește faptele din jurul procesului. Trebuie să desenezi fapte numai din înregistrarea pregătită și depusă în apel. Nu puteți completa înregistrarea cu fapte din afara înregistrării.
  • Începeți la început. În cazul în care procesul este un litigiu de contract, precizează faptele relevante despre momentul în care părțile s-au întâlnit, ceea ce au negociat, pentru cronologia pentru performanță și care nu a efectuat. Includeți datele la care au apărut aceste evenimente.
  • Dacă procesul este un proces de vătămare corporală care rezultă dintr-un accident de circulație, puteți începe prin descrierea scenei accidentului (dacă aceste informații sunt în înregistrare).
  • Nu discutați în declarația faptelor. Evitați limba ca "neglijență", "nerezonabilă", sau alte concluzii juridice precum "încălcarea" sau "a încălcat legea."
  • Întotdeauna citează fiecare fapt la înregistrare. Aceste citări ajută judecătorii să găsească ceea ce vă referiți. Puneți citarea în paranteze imediat după fapt: "Cureaua de siguranță a eșuat și sa rupt la înclinare. (R. 27.) "Aici" R "se referă la înregistrare.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 5
    7. Explicați standardul de revizuire. Într-un apel pentru hotărârea sumară, standardul de revizuire este "de novo."Aceasta înseamnă că instanța de apel trebuie să nu extindă decizia instanței de judecată.
  • Scrieți: "Într-o recurs de acordare a hotărârii sumare, această instanță revizuiește hotărârea Curții de judecată de către Novo."Apoi citează un caz din statul dvs. pentru această propunere.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 3
    8. Proiectați argumentul dvs. Rezumatul judecății se acordă deoarece instanța de judecată crede că nu au existat probleme de fapt în litigiu și că legea, atunci când a fost aplicată faptelor, a justificat judecata părții care sa mutat în hotărâre sumară (de obicei inculpatul). Prin urmare, locul de muncă în apel este de a argumenta fie că (1) există probleme de fapt care sunt contestate care solicită un proces și / sau (2) că legea nu mandată în mod clar o decizie pentru partea care a mutat în hotărâre sumară.
  • Când citiți ordinea instanței de judecată, ar fi trebuit să fi identificat dovezi factuale pe care le-a luat în considerare judecătorul. Acum accentuați în apelul dvs. că instanța nu a considerat nici măcar aceste dovezi. Asigurați-vă că să citezi fie ordinea, fie la declarațiile făcute de judecător în transcrieri pentru a vă sprijini punctul.
  • Dacă ați depus o moțiune în opoziție cu hotărârea de rezumat în instanța de judecată, puteți utiliza argumentele existente ca ghid. Acestea vor fi aceleași argumente - de ce credeți că hotărârea sumară nu este adecvată.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 4
    9. Scrie o scurtă concluzie. Concluzia poate fi sumbră. Se poate afirma doar "Din motive de mai sus, recurentele solicită că această instanță inversează hotărârea de judecată rezistă."
  • Imagine intitulată a scrie scrisoare pentru dovada venitului Pasul 8
    10. Apelați un certificat de conformitate. Trebuie să certificați că ați urmat toate regulile Curții în cadrul dvs. Curtea ar trebui să aibă o formă pe care o puteți folosi ca ghid.
  • O formă este adesea inclusă în regulile Curții. Acestea sunt regulile pe care trebuie să le certificați ca după ce ați urmat.
  • Imagine intitulată Deschideți un restaurant Pasul 19
    11. Urmați toate regulile instanței la scrisoare. Dacă instanța limitează numărul de cuvinte, nu treceți. Dacă doresc o copertă să arate un anumit mod, urmați instrucțiunile lor. Partea care nu respectă regulile vor fi respinse.
  • Dacă aveți un caz deosebit de puternic, luați în considerare angajarea unui avocat, astfel încât să nu pierdeți pur și simplu pentru că nu ați respectat regulile procedurale ale Curții.
  • Imagine intitulată Obțineți împuternicirea Pasul 9
    12. Fișier scurt. Va trebui să furnizați instanței un anumit număr de copii ale scurt. Numărul specific va fi în reguli.
  • De asemenea, trebuie să serviți o copie pe cealaltă parte, împreună cu o notificare de depunere. Anunțul de depunere ar putea fi notariat.
  • Imagine intitulată Scrie o propunere de grant Pasul 1
    13. Citiți răspunsul celeilalte părți. Respondentul va argumenta că hotărârea sumară a fost acordată în mod corespunzător. Citiți îndeaproape raportul și vedeți dacă respondentul respinge toate argumentele noastre. Dacă ea ignoră unul sau mai multe dintre argumentele dvs., atunci este o dovadă puternică că nu are un răspuns bun.
  • Pe o foaie de hârtie listează toate argumentele dvs. și apoi încercați să potriviți contra-argumentele respondentului.
  • Acum, veniți cu argumente pentru a respinge toate contra-argumentele respondentului. Treceți prin înregistrare și găsiți dovezi pentru a vă susține conținutul.
  • Imaginea intitulată Obțineți un post rapid Pasul 8
    14. Elaborați un posibil răspuns. Instanța de apel vă poate permite să răspundeți pe scurt argumentelor respondentului. Această scurtă ar trebui să fie mult mai scurtă și va rămâne la răsturnarea punctelor specifice făcute în scurt.
  • Nu trebuie să proiectați un răspuns scurt. Ar trebui să faceți acest lucru dacă respondentul a făcut un argument pe care nu l-ați adresat în cursa de deschidere.
  • Partea 5 din 6:
    Argumentând recursul dvs
    1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    1. Cereți argument dacă doriți. Aveți opțiunea de a solicita argumentul oral. Dacă se acordă, veți argumenta în fața unui grup de judecători. De obicei, instanțele de apel au 3 judecători care aud fiecare recurs.
    • Chiar dacă solicitați argumente orale, instanțele se leagă frecvent. În schimb, instanța va decide rezultatul cauzei prin citirea pur și simplu a informațiilor și privirea la înregistrare.
    • Dacă vă certați în fața instanței, veți avea de obicei între 12 și 30 de minute pentru a face argumente despre motivul pentru care ar trebui să câștigi recursul.
    • Dacă aveți un avocat, probabil va solicita argumentul oral. Dacă procesați PROS, atunci este posibil să nu doriți să argumentați. Argumentele orale necesită pregătirea intensă și cunoașterea legii.
  • Imagine intitulată comunică Eficient Pasul 21
    2. Pregătiți-vă pentru argumentul oral. Dacă solicitați și acordați argument oral, va trebui să vă pregătiți. Argumentul dvs. ar trebui să se concentreze asupra punctelor pe care le-ați prezentat în scurt, concentrându-vă asupra a ceea ce credeți că sunt cele mai puternice puncte. Judecătorii vor putea să vă pună întrebări pe care le doresc legate de cazul dvs.
  • Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă pregăti este să veniți cu o listă de întrebări. Citiți succedenta respondentului și notați argumentele făcute. Apoi, scrieți răspunsurile. Răspunsurile dvs. vor suna probabil similar cu argumentele pe care le-ați făcut în scurt.
  • De exemplu, dacă respondentul susține că nu ați prezentat niciodată dovezi că a existat un contract, atunci va trebui să menționați dovezile din înregistrare care sprijină existența unui contract.
  • Practicați-vă răspunsurile cu prietenii. Să le pretindă că sunt judecători.
  • Imaginea intitulată Fii o bună dezbatere 5
    3. Urmăriți argumentul oral. Pentru a obține o idee despre ce să vă așteptați, puteți participa la argumentele orale la tribunal. Urmăriți modul în care avocații se compun și modul în care răspund la întrebări.
  • Imaginea intitulată Fii o bună dezbatere 1
    4. Argumentați recursul. Asigurați-vă că vorbiți încet și apelați întotdeauna judecătorul "onoarea dvs." sau "Judecător."Începeți imediat cu cererea dvs. și argumentele dvs.
  • De exemplu, stat, "cerem că judecata sumară este inversată deoarece există trei aspecte triple de fapt material."Apoi începeți să discutați aceste probleme.
  • Stai calm. Deși este perfect normal să fii nervos, să tratezi argumentul oral ca o discuție între tine și un străin care știe ceva despre caz, dar nu la fel de mult ca tine.
  • Dacă un judecător întreabă o întrebare, nu mai vorbiți imediat și ascultați întreaga întrebare.
  • Nu puneți întrebări ale judecătorilor. Ele sunt obișnuite să pună întrebările, să nu le răspundă. Dacă nu înțelegeți o întrebare, încercați să o răspundeți cât mai bine posibil. Spune ceva de-a lungul liniilor: "Dacă înțeleg corect întrebarea ..."Judecătorul va sări înapoi pentru a clarifica dacă vrea.
  • Partea 6 din 6:
    Luând pașii următori
    1. Imaginea intitulată Reduceți plățile pentru împrumuturi pentru studenți Pasul 1
    1. Citiți opinia. Curțile de apeluri aproape întotdeauna publică o opinie după ce decid un caz. Dvs. sau avocatul dvs. veți primi o copie. În opinia, Curtea ar trebui să discute de ce a acceptat sau a respins argumentele dvs.
  • Imaginea intitulată Ajutați pasul fără adăpost 17
    2. Luați în considerare un alt recurs. Dacă pierdeți, aveți opțiunea de a cere instanței complete de apel (de obicei 9 sau mai mulți judecători) pentru a reconsidera cazul. De asemenea, ați putea face apel la următoarea instanță superioară - până la Curtea Supremă a statului dvs. sau Curtea Supremă a Statelor Unite, în funcție de cazul dvs.
  • Cu toate acestea, cele mai înalte instanțe (fie statul sau federal) pot alege de obicei să ia cazuri și nu sunt obligate să ia apeluri. Prin urmare, chiar dacă continuați să faceți apel, pregătiți-vă că instanța scade pentru a vă auzi cazul.
  • De asemenea, este foarte puțin probabil ca să obțineți un apel inversat. Dacă ați procedat PROS, trebuie să vă întâlniți cu un avocat pentru a discuta dacă un al doilea recurs este chiar meritat.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 13
    3. Respectați ordinea instanței. Dacă câștigi, ordinea hotărârii sumare va fi inversată și cazul va fi trimis înapoi la instanța de judecată pentru proces.
  • Dacă pierdeți, atunci judecata instanței de judecată împotriva dvs. va sta.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 8
    4. Luați în considerare soluționarea cazului.Dacă câștigați apelul dvs., ar trebui să luați în considerare încercarea de a negocia o înțelegere favorabilă cu partea opusă în loc să procedăm la proces. Partidul opus va fi probabil mai dispus să se stabilească într-un mod favorabil pentru dvs.
  • În plus, chiar dacă ați câștigat apelul dvs., rețineți că procesul de judecată este un risc și ați putea pierde, indiferent dacă ați câștigat recursul sau nu.
  • sfaturi

    Întotdeauna verificați înregistrarea dvs. pentru a vă asigura că conține totul.
  • Arata realist la sansa ta inainte de a decide sa conteste. Pentru a afla dacă aveți vreo șansă, consultați un avocat.
  • Cu siguranță, discutați cu un avocat care se specializează în apeluri. Procesul de apel poate fi și mai confuz decât studiile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar