Cum să vă schimbați numele în nevada

Dacă locuiți în Nevada și doriți să vă schimbați numele (după o căsătorie, divorțul, în numele unui copil minor sau din alte motive), anumiți pași trebuie urmați pentru a realiza modificarea numelui în mod corespunzător și legală.Legea privind modificarea numelui Nevada este guvernată de secțiunile 41.270-290 din statutele revizuite din Nevada.În timp ce Nevada nu oferă forme de fillabilitate online, care pot fi transmise oricăror instanță din cadrul statului, cerințele pentru modificările de nume sunt destul de simple.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea instanței districtuale și a documentelor aplicabile
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 1
1. Găsiți tribunalul districtului local. În Nevada, instanțele locale pentru fiecare județ sunt cunoscute ca "instanțe districtuale."Pentru a găsi tribunalul districtual, mergeți la următorul site web și faceți clic pe județul dvs.: link-ul vă va duce la site-ul Curții dvs., care va furniza informații cum ar fi adresa Curții, numerele de telefon și orele de funcționare și pot furniza informații suplimentare Este posibil să fie necesar să trimiteți documentele de schimbare a numelui.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Pasul 2 din Nevada
    2. Localizați numele aplicabilă Modificați documentele. Deoarece statul Nevada nu oferă formulare de schimbare de nume specifice online, va trebui să localizați sau să creați singur documentele.
  • Apelați sau vizitați grefierul și cereți-i să vă ofere formulare de schimbare a numelor, dacă există.Chiar dacă instanța județului dvs. județ nu utilizează formulare de schimbare a numelui oficial, funcționarul va fi capabil să vă ofere o listă de informații necesare pentru a include într-un document pe care îl puteți crea și poate fi, de asemenea, în măsură să partajați documentele de eșantionare cu dvs. Puteți modifica pentru a se potrivi scopurilor dvs.
  • Vizitați Centrul de asistență juridică locală sau resursele de asistență juridică online pentru asistență.De exemplu, dacă locuiți în județul Clark, puteți accesa formularele de schimbare gratuită a numelui.
  • Formulare de descărcare de la o resursă online.Mai multe site-uri web oferă formulare legale online și oferă servicii, cum ar fi să vă permit să descărcați formularele, ajutându-vă să completați formularele și chiar să depuneți formularele pentru dvs.Rețineți că aproape sigur va trebui să plătiți pentru a utiliza aceste servicii.Dacă alegeți să utilizați unul dintre aceste servicii, trebuie să verificați cu cel mai bun Birou de afaceri sau o altă firmă de evaluare a afacerilor pentru a vă asigura că site-ul web este legitim.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 3
    3. Calculați comisioanele de aplicare. Taxele de aplicare pot varia în funcție de instanța de circuit.Apelați sau vizitați grefierul dvs. pentru a obține o aproximare a taxelor de care va trebui să plătiți pentru a depune numele dvs. de schimbare a documentelor.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 4
    4. Adună alte materiale relevante. Dacă căutați o schimbare de nume după o căsătorie, localizați certificatele de naștere și de căsătorie.Dacă căutați o schimbare de nume după un divorț, găsiți certificatele de naștere, căsătorie și divorț.Pentru un minor, localizați certificatul de naștere al minorului.Dacă unul sau ambii părinți biologici minori sunt decedați sau au terminat drepturile părintești, localizează această documentație.Dacă căutați o schimbare de nume pentru orice alt motiv, asigurați-vă că aveți certificatul de naștere în mână.
  • Metoda 2 din 4:
    Trimiterea documentelor - Modificarea numelui adulților
    1. Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Nevada Pasul 5
    1. Verificați cerințele.Înainte de a vă trimite documentele, asigurați-vă că îndepliniți toate cerințele pentru o modificare a numelui adulților.
    • Petiționarul trebuie să depună petiția cu instanța districtuală din județul în care locuiește.
    • Petiționarul trebuie să fi trăit în județul Petițional pentru cel puțin ultimele șase săptămâni și trebuie să intenționeze să locuiască acolo pentru viitorul previzibil.
    • Petiționarul trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani la momentul petiției.
    • Petiționarul trebuie să aibă o cauză adecvată și rezonabilă pentru schimbarea numelui.
    • Petiționarul nu trebuie să caute o schimbare de nume pentru a evita datoriile, creditorii defraudați sau alte motive neferoase.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 6
    2. Completați petiția.Petiția (indiferent dacă obțineți una printr-o resursă online sau creați unul singur) necesită informații cum ar fi numele complet complet (numele natalității), numele complet, informațiile părintești, adresa și o certificare pe care petiționarul nu îl caută numele scopuri frauduloase.Nu semnați petiția.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Nevada Pasul 7
    3. Obțineți petiția notarizată.Aduceți petiția completă la un notar public.Veți semna petiția din fața notarului, care va atesta semnătura dvs.Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă mică pentru serviciul notarului.Notarii se pot găsi în mod obișnuit în următoarele locuri:
  • Bănci
  • Oficiile poștale, magazinul UPS, etc.
  • Birouri de avocatură
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Nevada Pasul 8
    4. Aduceți documentele în instanță.Luați două exemplare ale petiției, foaia de acoperire civilă (dacă este cerută de județul dvs.), notificarea petiției (dacă este cerută de județul dvs.), cererea de dispoziție și declarație sumară în sprijinul (dacă este necesar de către județul dvs.) și o comandă, taxe necesare, un plic cu ștampilare auto-adresată și o documentație justificativă a instanței districtuale.Verificați formularele de instrucțiuni care merg cu documentele pentru a vă asigura că ați terminat totul în cele mai bune abilități.Faceți cel puțin două exemplare ale documentelor dvs. și salvați o copie pentru înregistrările dvs.Funcționarul Curții vă va spune dacă trebuie să furnizați informații suplimentare pentru a vă completa documentele.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Nevada Pasul 9
    5. Oferiți o notificare publică a schimbării potențiale a numelui dvs.Legea Nevadei cere ca un adult care solicită o schimbare de nume trebuie să publice o notificare într-un ziar local de circulație generală imediat după depunerea documentelor cu instanța de judecată.Anunțul trebuie publicat cel puțin o dată pe săptămână timp de trei săptămâni consecutive.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 10
    6. Să prezinte dovezi de publicare a grefierului.Ziarul va oferi o declarație de afirmație și trebuie să depuneți declarația de afirmație, atașată la o copie a anunțului publicat, cu Tribunalul Districtual.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 11
    7. Așteaptă zece zile.Dacă nimeni nu se opune la modificarea numelui propus în termen de zece zile de la data publicării, instanța va semna probabil ordinul.Dacă cineva obiectează la schimbarea numelui propus în termen de zece zile, instanța va programa o audiere.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 12 Nevada
    8. Fiți pregătiți să primiți o dată de audiere.De cele mai multe ori, instanțele vor acorda schimbări de nume "pe documente," ceea ce înseamnă fără a necesita o audiere în persoană.Dar dacă instanța primește o obiecție la schimbarea numelui sau dacă Curtea suspectează numelui schimbarea este căutată pentru un scop necorespunzător, Curtea poate ordona o audiere, pe care va trebui să o participați.În cazul în care instanța comandă o audiere, ia în considerare consultarea cu un avocat pentru a vă asigura că sunteți pregătiți.
  • Metoda 3 din 4:
    Trimiterea documentelor - modificarea numelui minoră
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 13
    1. Verificați cerințele.Înainte de a vă trimite documentele, asigurați-vă că sunteți petiționarul adult, îndepliniți toate cerințele pentru a solicita modificarea numelui minorului.
    • Petiționarul adult trebuie de obicei să fie unul dintre părinții biologici ai minorului.Dacă ambii părinți biologici sunt decedați sau au terminat drepturile părintești, atunci minorul "Următorul prieten" (persoana legală să prezinte petiția în numele minorului) poate fi autorizată să pregătească petiția. Verificați cu grefierul instanței județene de județ pentru a vă asigura că este permisă.
    • Petiționarul adult trebuie să depună petiția cu instanța districtuală din județul în care locuiește și copilul minor.
    • Petiționarul adult și copilul minor trebuie să fi trăit în județul Petițional pentru cel puțin ultimele șase săptămâni și trebuie să intenționeze să locuiască acolo pentru viitorul previzibil.
    • Petiționarul adult trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani la momentul petiției.
    • Copilul minor trebuie să aibă vârsta de 17 ani sau mai tânăr la momentul petiției.
    • Petiționarul trebuie să aibă o cauză adecvată și rezonabilă pentru schimbarea numelui.
    • Petiționarul nu trebuie să caute o schimbare de nume pentru a evita datoriile, creditorii defraudați sau alte motive neferoase.
    • Atât părinții biologici să se alăture petiției, dacă este posibil.Dacă unul dintre părinții biologici refuză să se alăture sau nu poate fi localizat, reclamantul trebuie să servească părintul cu o notificare a cererii, iar Curtea va ordona o audiere dacă obiectele părintești neuniforme.Curtea poate renunța la audierea dacă solicitantul oferă dovezi că alertarea părintelui neuniform ar putea amenința în mod serios rău minorului sau petiționarului dacă a aflat despre schimbarea numelui propusă.
    • Verificați cu grefierul tribunalului districtual al județului dvs. pentru a determina dacă va fi necesar un adjudem sau consimțământ gardian.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 14
    2. Completați petiția.Petiția (indiferent dacă obțineți unul printr-o resursă online sau creați unul singur) solicită informații cum ar fi numele complet al minorului (natal nume), numele complet, informațiile părintești, adresa și o certificare pe care petiționarul nu îl caută numele Schimbarea scopurilor frauduloase.Nu semnați formularul.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 15
    3. Obțineți petiția notarizată.Adu-ți petiția completă și nesemnată la un notar public.Veți semna petiția din fața notarului, care va atesta semnătura dvs.Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă mică pentru serviciul notarului.Notarii se pot găsi în mod obișnuit în următoarele locuri:
  • Bănci
  • Oficiile poștale, magazinul UPS, etc.
  • Birouri de avocatură
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 16
    4. Aduceți documentele în instanță.Luați două copii ale petiției, a foii de acoperire a instanței de familie (dacă este cerută de județul dvs.), notificarea petiției (dacă este cerută de județul dvs.), consimțământul părintelui (dacă este necesar de către județul dvs.), consimțământul copilului (dacă este necesar de județul dvs. și De obicei, numai atunci când minorul este de 14 ani sau mai mult), cererea de dispoziție și declarație sumară în sprijinul (dacă este cerut de județul dvs.), dovada serviciului pe alt părinte (dacă este necesar de județul dvs.) și o comandă, taxele necesare, a Plicul ștampilat cu auto-adresat și documentația de susținere a instanței districtuale.Verificați formularele de instrucțiuni care merg cu documentele pentru a vă asigura că ați terminat totul în cele mai bune abilități.Faceți cel puțin două exemplare ale documentelor dvs. și salvați o copie pentru înregistrările dvs.Funcționarul Curții vă va spune dacă trebuie să furnizați informații suplimentare pentru a vă completa documentele.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 17 Nevada
    5. Oferiți o notificare publică a schimbării potențiale a numelui minore.Legea Nevadei cere ca un petiționar care caută o schimbare de nume pentru un minor trebuie să publice un anunț într-un ziar local de circulație generală imediat după depunerea documentelor cu instanța de judecată.Anunțul trebuie publicat cel puțin o dată pe săptămână timp de trei săptămâni consecutive.
  • Unele județe vă pot permite să depuneți o cerere de renunțare la publicare, ceea ce vă permite să ocoliți cerința de publicare dacă este în interesul copilului.Dacă sunteți preocupat de siguranța copilului minor (sau dvs.) prin publicarea schimbării de nume propuse, adresați-vă grefierului dvs. despre această opțiune.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Nevada Pasul 18
    6. Să prezinte dovezi de publicare a grefierului.Ziarul va oferi o declarație de afirmație și trebuie să depuneți declarația de afirmație, atașată la o copie a anunțului publicat, cu Tribunalul Districtual.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Nevada Pasul 19
    7. Așteptați unsprezece zile.Dacă nimeni nu se opune la modificarea numelui propus în termen de unsprezece zile după ultima publicație, puteți solicita Curții să revizuiască petiția printr-o cerere de dispoziție sumară sau o audiere "dovedită".Dacă cineva se oprește la modificarea numelui propus în termen de unsprezece zile, atunci Curtea va programa o audiere.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Nevada Pasul 20
    8. Fiți pregătiți să primiți o dată de audiere.De cele mai multe ori, instanțele vor acorda schimbări de nume "pe documente," ceea ce înseamnă fără a necesita o audiere în persoană, mai ales dacă ambii părinți biologici sunt de acord cu schimbarea.Dar dacă instanța primește o obiecție la schimbarea numelui sau dacă Curtea suspectează numelui schimbarea este căutată pentru un scop necorespunzător, Curtea poate ordona o audiere, pe care va trebui să o participați.În cazul în care instanța comandă o audiere, ia în considerare consultarea cu un avocat pentru a vă asigura că sunteți pregătiți.
  • Metoda 4 din 4:
    Finalizarea schimbării numelui
    1. Imagine intitulată Modificați-vă numele în Nevada Pasul 21
    1. Primiți ordinul instanței.Dacă instanța aprobă modificarea numelui pe lucrări sau dacă modificarea numelui este aprobată după o audiere, instanța va trimite comanda semnată în plicul pe care l-ați furnizat.Acest lucru va dura probabil câteva săptămâni și, eventual, două luni sau mai mult. Schimbarea numelui este oficială atunci când primiți comanda semnată.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Pasul 22 din Nevada
    2. Înțelegeți că schimbarea numelui va fi publică.Ordinul Curții va arăta atât numele vechi, cât și noile adrese actuale ale solicitantului.Aceste informații vor deveni înregistrate publice, cu excepția cazului în care judecătorul renunță la publicarea pentru a asigura siguranța petiționarului sau minor.Dacă sunteți preocupat de siguranță, rețineți acest lucru pe petiție și / sau la audiere.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Nevada Pasul 23
    3. Formulare complete de schimbare a numelui cu alte agenții guvernamentale.Aceasta include administrația de securitate socială, departamentul de autovehicule și alte agenții guvernamentale aplicabile.Ordinul Curții nu vă va schimba automat numele cu orice altă agenție guvernamentală.Trebuie să completați singur documentele necesare.
  • De exemplu, instrucțiunile pentru schimbarea numelui dvs. cu NEVADA DMV sunt situate aici:
  • sfaturi

    Rețineți că atunci când formularele sunt fillable online, de obicei, nu puteți salva informațiile introduse în ele.Dacă puteți imprima formularele imediat după introducerea informațiilor, atunci faceți acest lucru.Dacă aveți nevoie de un timp suplimentar pentru a completa formularele, imprimați mai întâi formularele, apoi scrieți în mod obișnuit informațiile din ele.
  • Dacă aveți întrebări despre procesul de schimbare a numelui, nu puteți finaliza aplicația dvs. sau dacă instanța neagă aplicația dvs. de schimbare a numelui, consultați un avocat familiar cu legea privind modificarea numelui în Nevada.
  • Asigurați-vă că verificați site-ul web al instanței districtuale pentru a vă asigura că nu există cerințe suplimentare care trebuie îndeplinite înainte de a trimite documentele de schimbare a numelui.
  • Rețineți că, în timp ce majoritatea instanțelor acordă schimbări de nume ca o chestiune, desigur, nu sunt obligați să facă acest lucru.Fiecare judecător poate folosi discreția sa atunci când decide dacă să acorde o schimbare de nume.Acest lucru este valabil mai ales atunci când petiționarul este încarcerat, la probațiune, a fost condamnat pentru o crimă, este un infractor sexual înregistrat, sau instanța constată că nu este în interesul minorului de a acorda numelui schimbarea numelui.
  • Err pe partea de a oferi prea multe informații, mai degrabă decât prea puțin.Puteți atașa o explicație scrisă petiției, astfel încât instanța să poată stabili că aveți o cauză bună pentru a căuta schimbarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar