Cum să aflați rezultatul unei audieri

Au fost organizate audierile în instanță pentru a determina o varietate de aspecte: să suprime dovezile într-un proces penal, fie să solicite ca o parte să se întoarcă anumite informații într-un proces civil sau să acorde sprijin pentru copii în instanța de familie. Dacă doriți să aflați rezultatul unei audieri, există câteva modalități pe care le puteți afla. Cel mai ușor, ați putea participa la audiere. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci puteți încerca să găsiți rezultatul electronic.

Pași

Metoda 1 din 2:
Participând la audiere
  1. Imaginea intitulată Afișează rezultatul unei audieri de judecată Pasul 1
1. Găsiți unde se desfășoară ședința. Dacă nu sunteți parte la proces, atunci va trebui să aflați unde se desfășoară audierea. Diferite instanțe fac ca aceste informații să publice în moduri diferite. Unele instanțe, ca cele din Philadelphia, au un site pe care îl puteți vizita. De acolo, puteți căuta după numele inculpatului, numele avocatului, data sau prin sala de judecată.
  • În alte instanțe, este posibil să trebuiască să sunați la grefierul și să întrebați când este programată o audiere. De asemenea, s-ar putea să întrebați una dintre părți dacă le cunoașteți. Ei vă pot spune sala de judecată și data ședinței.
  • Imaginea intitulată Afișează rezultatul unei audieri de judecată Pasul 2
    2. Mergi la tribunal. Audierile sunt de obicei ținute în curtea deschisă. Chiar dacă nu sunteți parte la proces, puteți sta în auz. Atunci vei putea auzi pentru tine rezultatul auzului.
  • Imaginea intitulată Afișează rezultatul unei audieri de judecată Pasul 3
    3. Trimiteți un reprezentant. Ai putea să stai pe altcineva să se afle în judecată pentru tine. Această persoană ar putea să vă raporteze apoi despre rezultatul auzului.
  • Dacă sunteți parte la proces, atunci ați putea avea un avocat să vă reprezinte. Avocatul este autorizat să vorbească în numele dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Căutând rezultatul
    1. Imaginea intitulată Afișează rezultatul unei audieri de judecată Pasul 4
    1. Obțineți data ședinței. Instanțele care stochează documentele instanței electronice vor adăuga în cele din urmă ordinul judecătorului pentru auzul pe care doriți să îl cunoașteți. Vă veți conecta la sistemul electronic și vă veți retrage comanda. Cu toate acestea, pentru a căuta în format electronic, va trebui să cunoașteți data ședinței, în caz contrar, ați putea fi derulați prin toate documentele de caz încărcate în sistem.
  • Imaginea intitulată Afișează rezultatul unei audieri de judecată Pasul 5
    2. Utilizați un sistem online. Site-ul http: // legitockets.COM are legături către înregistrările instanțelor electronice pentru statele din jurul U.S. Vizitați site-ul web și apoi faceți clic pe un stat sau un teritoriu. Vei fi apoi prezentat o listă de instanțe pentru care doctorale juridice au linkuri.
  • Faceți clic pe un link către Curte. Apoi, va trebui să furnizați suficiente informații pentru a efectua o căutare. Valoarea informațiilor va varia de la instanță la instanță.
  • De exemplu, pentru a căuta județul Cook, căutarea Docket Illinois, veți avea nevoie de divizia Curții (Civil, Chancery, Relații interne, etc.) și numărul cazului. Sau, puteți căuta după numele pârâtului sau reclamantului.
  • O listă de rezultate va apărea. Ar trebui să faceți clic pe cazul relevant. Derulați în jos pentru a găsi audierea relevantă. Site-ul web ar trebui fie să vă spună rezultatul ședinței sau vă va oferi un număr de microfilm. Puteți utiliza numărul microfilmului pentru a trage în sus ordinea judecătorului în instanță și a afla rezultatul.
  • Imaginea intitulată Afișează rezultatul unei audieri de judecată Pasul 6
    3. Verificați pachetul pentru un caz federal. În U.S., Sistemul Tribunal Federal conduce independent de sistemul judiciar de stat. Pacer colectează toate documentele depuse într-un caz, inclusiv ordinea judecătorului introdusă după o audiere. Puteți vizita pacer la pacer.Gov.
  • Trebuie să vă înregistrați gratuit. Odată ce vă înregistrați, puteți utiliza locatorul de caz Pacer pentru a căuta cazuri după numele partidului. Din lista rezultatelor căutării, faceți clic pe procesul de care vă interesează. Apoi faceți clic pe "Raport de docket" și "Rulați Raport."
  • Din listă, derulați în jos până când vedeți audierea. Puteți face clic pe hyperlinkul numarului spre stânga, în coloana "#". Puteți prelua un PDF de orice opinie sau ordine.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți apela linia telefonică de la (800) 676-6856 între orele 8:00 și 18:00, de luni până vineri. De asemenea, puteți trimite prin e-mail pacer @ PSC.USCOURTS.Gov.
  • Imaginea intitulată Afișează rezultatul unei audieri de judecată Pasul 7
    4. Sunați la Curtea unde a avut loc audierea. În funcție de instanță, este posibil să puteți apela grefierul și să întrebați despre rezultatul audierii. În funcție de procedura Curții, funcționarul poate să vă dea rezultatele auzului dvs. la telefon. Cu toate acestea, unele instanțe vor fi atât de ocupate încât să fiți direcționați către un sistem electronic.
  • sfaturi

    Dacă știți una dintre părți, puteți să contactați întotdeauna persoana și să întrebați despre rezultatele audierii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar