Cum să obțineți cutii libere în mișcare

Mutarea este deja un proces împovărător și costisitor, dar puteți face mai ușor și ușor mai ieftin prin găsirea cutiilor libere în mișcare! În loc să cheltuiți bani și timp pentru a cumpăra noi cutii, întrebați-vă gratuit și ajutați oamenii să scape de carton utilizat. Verificați magazinele locale de vânzare cu amănuntul, magazinele de bacanie și băuturi alcoolice, restaurantele fast-food și vânzările de garaj. Discutați cu prietenii, familia, vecinii și grupurile comunitare, în plus față de postarea online pe panouri de mesaje, pentru a găsi rapid casete gratuite!

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea casetelor libere în mișcare la nivel local
  1. Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 1
1. Verificați cel mai apropiat magazin de birou de birou. Consumabile de birou necesită adesea cutii puternice și, de obicei, au o mulțime de materiale de ambalare. Picătură de capse, depozit de birou sau orice magazin de aprovizionare de birou aproape de. Cereți să vorbiți cu un manager și să vedeți dacă au casete libere pe care nu le folosesc.
  • Întrebați dacă au în mod specific imprimantă sau casete de hârtie de copiere. Datorită dimensiunilor lor mari, acestea vă vor ajuta să vă purtați lucrurile grele de uz casnic, de la bucătărie la cărți.
  • Aflați în ce zile sunt primite expedițiile. Veți avea mai mult noroc la sfârșitul acelor zile, când camioanele au fost descărcate și totul a fost despachetat.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 2
    2. Du-te la librării pentru cutii robuste. Cărțile sunt destul de grele, și purtând-le adesea necesită cutii de carton gros și durabile. Dacă locuiți într-un oraș mare, liderul lanțului, cum ar fi Barnes & Noble, ar putea fi opțiuni bune, deoarece de obicei primesc o expediere o dată sau de două ori pe săptămână.
  • Puteți verifica și magazinele electronice din apropiere.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 3
    3. Vizitați magazinele de bacanie pentru cutii de lemn. Cele mai multe magazine doresc să scape de cutiile lor de când ocupă spațiu. La un magazin alimentar, aveți șanse bune să găsiți casete de bacanie din lemn, precum și cutii de carton.
  • De exemplu, curelele Apple sunt robuste și vă pot ajuta să mutați obiecte grele sau fragile.
  • Evitați paleții de legume, deoarece nu ați putea să vă potriviți prea mult în ele.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 4
    4. Cereți bare și magazine de băuturi alcoolice. Puteți utiliza cutii de lichior pentru transportul obiectelor grele, cum ar fi sticla dvs. Cu toate acestea, asigurați-vă că cereți cutiile cu capace, deoarece multe cutii de lichior au tendința de a elimina topurile lor.
  • Restaurantele locale sau farmaciile sunt, de asemenea, o opțiune bună.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 5
    5. Obțineți casete de prăjit din restaurantele fast-food. Cutiile Fry pot fi foarte versatile pentru a trage obiecte grele cum ar fi cărți în cantități mici. Adresați-vă regelui local McDonald sau Burger dacă au cutii suplimentare. Deoarece cartofi prăjiți în formă înghețată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mirosul sau grăsimea.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 6
    6. Vizitați magazine de cafea lanțului. Cafenele populare Ca Starbucks sunt susceptibile de a avea o expediere regulată, o dată sau de două ori pe săptămână. Discutați cu o barista când nu există o lungă linie de clienți. Dacă nu au niciun fel de cutii, cereți când va veni următoarea expediere și va vedea dacă ar fi dispuși să-și rezerve toate casetele pentru dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 7
    7. Opriți de o vânzare de garaj. Dacă întâlniți o vânzare în curte în cartierul dvs., întrebați dacă au casete libere pe care nu le folosesc. Șansele sunt și-au curățat mansarda și au rămas cu o grămadă de cutii.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 8
    8. Răsfoiți în jurul centrului dvs. local de reciclare sau al oficiului poștal. Oamenii își părăsesc adesea cutiile în care primesc poștă sau oriunde este colectată reciclare, astfel încât acestea ar putea fi locuri bune pentru a găsi o mulțime de casete.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 9
    9. Adresați-vă școlilor locale dacă au cutii pentru a da departe. Cafenele ar putea avea cutii de alimente, iar birourile administrative ar putea avea casete de aprovizionare. Le veți face o favoare, ajutându-i să scape de aruncarea celor departe.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajungeți la cercurile dvs. sociale
    1. Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 10
    1. Discutați cu prietenii și membrii familiei. Majoritatea oamenilor observă când cineva se mișcă în cartierul lor. S-ar putea să poată colecta cutii de mișcare recent folosite pentru dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 11
    2. Întrebați noii vecini. Dacă ați observat pe cineva care se deplasează în casă de la a ta, sau în apartamentul de jos, ajută-i să scape de cutiile în mișcare folosite prin bătând pe ușă. Puteți aștepta o zi sau două pentru ca ei să se despartă, dar lăsându-i să știe în prealabil că vă pot ajuta să prindeți cutiile înainte de a fi aruncate.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 12
    3. Vedeți dacă biroul dvs. are casete de rezervă. Companiile primesc adesea multe livrări în fiecare zi, majoritatea având în cutii. Discutați cu colegii dvs. și priviți în jurul biroului dvs. pentru a vedea dacă există casete gratuite. De asemenea, puteți vorbi cu persoanele care se ocupă de comenzile de aprovizionare și întrebați dacă pot rezerva câteva casete pentru dvs. la următoarea livrare.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 13
    4. Verificați camera de gunoi din complexul dvs. de apartamente. Oamenii părăsesc adesea cutii nedorite în camere de gunoi sau în jurul containerelor de gunoi. Asigurați-vă că luați un tur în zona de gunoi din apropierea casei sau apartamentului dvs. și luați orice casete gratuite pe care ați putea găsi.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsiți casete libere în mișcare online
    1. Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 14
    1. Verificați Craigslist. Sub "De vânzare" îndreptându-se pe pagina dvs. locală Craigslist, veți vedea o subpoziție care spune "gratuit." Această pagină ar trebui să includă anunțuri de la persoane care tocmai au mutat și își dau cutiile.
    • Postați un anunț Craigslist dacă nu vedeți anunțuri pentru cutii gratuite. Lista unui anunț este gratuit, iar tot ce trebuie să faceți este să spuneți că sunteți în căutarea unor casete pentru a vă deplasa pentru a vă deplasa.
    • Craigslist are multe anunțuri false, deci asigurați-vă că verificați informațiile și adresa exactă înainte de a vă rupe cutiile. Pentru a fi în siguranță, evitați anunțurile care oferă expedierea la adresa dvs., deoarece acestea nu pot fi fiabile.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 15
    2. Căutați casete pe FreeCycle. Rețeaua FreeCycle (Freelycle.org) pune oameni care au lucruri de a da în contact cu oameni care au nevoie de acele lucruri. Cutia de carton sunt aproape întotdeauna prezentați.
  • Introduceți locația în caseta de căutare și veți ajunge la pagina dvs. locală, unde puteți căuta anunțuri pentru cutii de carton sau puteți plasa propriul dvs.
  • Freelycle este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă conecta cu membrii comunității locale.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 16
    3. Vizitați Consiliul de mesaj U-Haul. În timp ce compania ar prefera să-și vândă casetele în mișcare, acesta a înființat un bord de mesaje online în care clienții ar putea găsi casete gratuite.
  • Du-te la Uhaul.com / schimb și introduceți locația în caseta de căutare.
  • Vedeți dacă există vreun post de a oferi casete în mișcare gratuite. De asemenea, puteți să vă faceți propriul post gratuit.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 17
    4. Aveți serviciul poștal american (USPS) trimiteți cutii gratuite. Verificați pagina USPS de expediere de expediere pentru oferte gratuite sau ieftine pe casetele de poștă electronică. Va trebui să faceți un cont online la comandă, care este gratuit. Pur și simplu tastați "cutii gratuite" în caseta de căutare și faceți comanda.
  • Numărul de cutii gratuite pe care o persoană le poate primi este limitat, deci dacă aveți nevoie de multe, s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune.
  • USPS durează de obicei 3 până la 5 zile la cutii de expediere.
  • Imagine intitulată Obțineți casete libere în mișcare Pasul 18
    5. Ajungeți la grupurile comunitare pe listele Facebook sau e-mail. Gândiți-vă la grupurile online sau la listele de discuții pe care sunteți membru al. Căutați aceste pagini și verificați mesajele primite pentru a vedea dacă cineva postat despre cutii gratuite. Dacă nu, introduceți o postare rapidă sau un e-mail, solicitând casete gratuite, oamenii nu au nevoie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă să căutați casete în toate dimensiunile diferite, deoarece vă veți mișca o varietate de obiecte. De exemplu, magazinele de băuturi au adesea cutii mai mici, care sunt bune pentru ambalarea filmelor și a muzicii.
  • Adresați-vă copiilor sau companiei în mișcare dacă oferă casete. S-ar putea să puteți negocia un teanc de cutii gratuite atunci când sunteți de acord să le angajați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar