Cum să devii un superintendent de construcție a apartamentelor

Un superintendent de construcție a apartamentelor este responsabil de întreținerea generală a clădirii. Superintendentul are grijă de întreținerea de rutină, păstrează zonele publice curate, gestionează reparațiile minore și se ocupă de angajarea și supravegherea contractorilor din afara pentru locuri de muncă mai mari pe care nu le poate face. Superintendentul primește adesea utilizarea gratuită a unui apartament complet cu utilități. Mulți primesc adesea un salariu pe acest lucru, deși, de obicei, nu este o sumă mare. Multe proprietari de clădiri de apartamente preferă să angajeze cupluri ca manageri de apartamente, în special pentru clădirile mai mari, dar nu există niciun motiv pentru care o singură persoană nu ar fi angajată atâta timp cât această persoană are pregătirea și fundalul corespunzător.

Pași

  1. Imaginea intitulată Deveniți un apartament de construcție Superintendent Pasul 1
1. Educă-te. Aveți nevoie de un minim de diplomă de liceu, precum și o cunoaștere de lucru a întreținerii mecanice și electrice. Această formare este adesea oferită la școlile de formare profesională sau prin intermediul colegiilor comunitare. Unele colegii oferă grade în managementul proprietății, iar proprietarii de clădiri vor alege adesea absolventul colegiu față de ceilalți cu o formare mai puțin formală.
  • Imaginea intitulată Deveniți un apartament de construcție Superintendent Pasul 2
    2. Aflați abilitățile Handyman. Managerii de clădiri de apartamente se așteaptă, în mod normal, să facă reparații mici, cum ar fi înlocuirea gresielor sparte, patch-uri mici găuri într-un perete, înlocuind ferestrele și pictura spartă. Alte lucrări ar putea fi declogging țevi, înlocuind dopurile pe aparate electrice, întreținerea de rutină a unităților de încălzire și aer condiționat, cum ar fi schimbarea filtrelor și curățenii. Dacă clădirea are o spălătorie, ar fi necesare și abilități de reparații de spălare și uscător.
  • Imaginea intitulată devenind o superintendentă a clădirii de apartamente
    3. Puneți-vă abilitățile oamenilor. Un superintendent de apartament trebuie să lucreze cu mulți oameni din toate categoriile de viață. Superintendentul trebuie să fie diplomatic, dar capabil să soluționeze litigiile dintre chiriași, astfel încât ambele părți să fie satisfăcute și să coordoneze programele de lucru de reparații la cel mai bun avantaj al chiriașilor, oferind încă contractantului acces adecvat la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un superintendent de construcții de apartamente Pasul 4
    4. Aflați abilitățile organizaționale. Trebuie organizat un superintendent de apartament. Sarcinile de întreținere de rutină trebuie să fie efectuate la program, dar programul trebuie să fie suficient de flexibil pentru a permite situații de urgență. Unele treburi de rutină pe care le veți întâlni sunt listate aici.
  • Efectuați diferite sarcini de curățare în zonele publice. Aceasta include aspirarea și / sau spălarea lobby-urilor, scărilor, ascensoarelor și holurilor.
  • Întreținerea exterioară, cum ar fi tăierea ierbii, plivirea, tăierea copacilor, spălarea ferestrelor și colectarea frunzelor sunt toate sarcinile pe care trebuie să le manipuleze supraveghetorul clădirii apartamentelor. Proprietarul clădirii se va aștepta la toate aceste treburi și se va ocupa în mod regulat și va primi rapoarte programate de la superintendent.
  • sfaturi

    Servind o ucenicie cu o companie profesionistă de servicii janitoriale poate fi o experiență neprețuită, mai ales atunci când lucrează într-o clădire de apartamente foarte mare. Profesioniștii au lucrat ani de zile în domeniul managementului de timp pentru a le permite să finalizeze cea mai mare cantitate de muncă în cea mai scurtă perioadă de timp.
  • Când vă faceți CV-ul, încercați să obțineți referințe personale care accentuează onestitatea și fiabilitatea dvs. Acestea ar putea veni de la fostul dvs. angajator sau poate liderul bisericii voastre. Proprietarii de clădiri oferă adesea superintendenți ai apartamentelor accesul la conturile bancare cu sume uriașe de bani care trec prin ele sub formă de chiriile și plățile către contractori externi.
  • Avertizări

    Păstrați chitanțele și alte documente în ceea ce privește chiria gratuită sau redusă și utilități pentru a raporta la ora fiscală. Este de obicei considerată ca parte a câștigurilor dvs.
  • Un superintendent de construcție a apartamentelor este la numire 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu puțin timp liber.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Diploma de liceu
    • Colegiul sau diploma școlară profesională în întreținerea clădirilor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar