Cum să cumpărați local

Cumpărarea la nivel local este minunată pentru întregul dvs. oraș - ajută la stimularea economiei locale și chiar face comunitatea dvs. mai durabilă. Nu vă faceți griji - există tone de modalități prin care vă puteți sprijini afacerile locale. Am pus împreună câteva idei și hack-uri pentru a vă ajuta în următoarea călătorie de cumpărături.

Pași

Metoda 1 din 9:
Opriți-vă de piața unui fermier.
  1. Imagine intitulată Înregistrați-vă la vot Pasul 10
1. Verificați online pentru a vedea ce piețe ale fermierului sunt în zona dvs. Aceste magazine reprezintă o modalitate excelentă de a vă bucura de produse proaspete, sprijinind, de asemenea, comunitatea dvs. agricolă locală. Verificați dublu atunci când piața se deschide și se închide, deoarece unele magazine sunt deschise numai în weekend.
  • Aduceți bani cu dvs. ori de câte ori faceți cumpărături pe piața unui fermier, deoarece acestea nu acceptă cartea.
Metoda 2 din 9:
Cumpărați produse de sezon.
1. Producția sezonieră este mai probabil să vină de la un vânzător local. Verificați online pentru a vedea ce fructe și legume sunt în sezon - în acest fel, veți avea o fotografie mai bună la sprijinirea unei afaceri locale. Simțiți-vă liber să faceți referire la acest site pentru ajutor: https: // sezonierfoodchide.Org.
Metoda 3 din 9:
Mănâncă la restaurante ferm-to-masă.
1. Restaurantele agricole la masă își iau ingredientele din fermele locale. Deci, ori de câte ori mâncați la acest tip de restaurant, susțineți de fapt mai multe companii locale! Verificați online pentru a vedea ce restaurații de la fermă sunt în apropierea dvs.
Metoda 4 din 9:
Ridica fructe de mare proaspete.
  1. Imagine intitulată pește cu momeală Pasul 11
1. Puteți obține o mulțime de pește proaspăt de la pescarii locali. Dacă locuiți lângă coastă, vedeți dacă comunitatea locală de pescuit deține piețele speciale ale pescarilor. Alți localnici își pot vinde peștii și fructele de mare chiar de pe barcă.
Metoda 5 din 9:
Înscrieți-vă pentru agricultura acceptată în comunitate (CSA).
  1. Imaginea intitulată Fii un grup de grup 10
1. CSA vă permite să obțineți produse săptămânale din fermele locale. Înscrieți-vă cu un CSA local, astfel încât să vă puteți bucura frecvent de produse proaspete. De asemenea, veți sprijini comunitatea locală!
  • Puteți găsi o CSA din apropiere aici: https: // LocalHarvest.Org.
  • Comunitățile locale de pescuit au un program similar cunoscut sub numele de pescuitul comunitar susținut (CSF).
Metoda 6 din 9:
Frecvente o librărie locală.
  1. Imagine intitulată Înregistrare pentru a vota prin e-mail Pasul 4
1. Magazin la o librărie independentă în loc de un nume mare. Uită-te online pentru a vedea ce fel de librării sunt aproape de tine. Când aveți timp liber, opriți-vă de librărie și vedeți dacă vreun titlu lovește fantezia.
Metoda 7 din 9:
Utilizați eBay.
1. Reduceți căutarea dvs. prin codul dvs. poștal. Aceasta este o modalitate excelentă de a vedea ce este vândut în comunitatea dvs. Dacă puteți, cumpărați ceva de la un vânzător local în loc de un magazin mai popular.
Metoda 8 din 9:
Verificați Craigslist.
1. Selectați locația dvs. după stat, regiune sau oraș. Apoi, tastați în orice produs pe care îl căutați. O mulțime de posturi locale post-listă pe Craigslist în fiecare zi, deci acesta este un loc minunat pentru a verifica.
Metoda 9 din 9:
Răsfoiți pe Facebook Marketplace.
  1. Imagine intitulată Ajutor Reducerea violenței bazate pe gen Pasul 1
1. Apăsați fila "MarketPlace" pe Facebook. Apoi, specificați categoria, locația și gama de prețuri pe care ați prefera-o. Utilizați acești termeni de căutare pentru a găsi vânzătorii locali și bunurile în comunitatea dvs!

sfaturi

Alte site-uri precum Leto și oferta sunt alte locuri minunate de cumpărare de la vânzătorii locali.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar