Cum să depanați și să fixați un încărcător de coș de golf

Încărcătoarele de coș de golf pot avea probleme cu încărcarea bateriilor din mai multe motive. În unele cazuri, s-ar putea să obțineți norocos și trebuie să faceți o remediere rapidă pentru a rezolva problema. Alteori posibilitatea de a înlocui unele părți în interiorul încărcătorului de coș de golf. Oricum, depanați încărcătorul și bateriile pentru a determina sursa problemei. Cu acea cunoaștere în mână, ar trebui să fie destul de simplă pentru a obține încărcarea încărcătorului!

Pași

Metoda 1 din 4:
Testarea tensiunii bateriei
  1. Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 1
1. Deconectați coșul de golf de la încărcător și încărcătorul de pe perete. Scoateți fișa încărcătorului din partea din spate a căruciorului de golf pentru ao deconecta de la bateriile. Deconectați încărcătorul de la priza de perete, deci nu este furnizată nicio putere.
  • Faceți întotdeauna acest lucru înainte de a începe să depanați problemele de încărcare a cartierului de golf pentru a preveni accidentele.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 2
    2
    Test Coșul de golf Baterii pentru a vă asigura că au cel puțin 25-30 volți. Faceți acest lucru pentru a vă asigura că problema este cu încărcătorul dvs. și nu bateriile dvs. Cele mai multe încărcătoare de coș de golf funcționează numai dacă bateriile pe care le încărcați au cel puțin 25-30 volți în ele.
  • Având baterii prea morți este unul dintre cele mai frecvente motive pentru un încărcător de baterie de coș de golf care nu funcționează și vă poate determina cu ușurință să vă gândiți că încărcătorul dvs. este la defecțiune, ceea ce nu este adevărat!
  • Bateriile dvs. ar putea fi prea mult morți dacă vă lăsați coșul de golf pentru o lungă perioadă de timp, fără ao porni sau ao folosi. Sucul se scurge treptat de la bateriile și încărcătorul nu mai funcționează din cauza asta.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 3
    3. Utilizați un voltmetru sau un multimetru pentru a verifica tensiunea bateriilor. Porniți voltmetrul sau multimetrul și setați-l la modul de testare a tensiunii. Atingeți negativul roșu pozitiv și negru duce la terminalele pozitive și negative de pe fiecare baterie. Citiți numerele de pe voltmetru pentru a vedea cât de mult sunt încărcate bateriile.
  • Dacă vedeți o lectură pe metru de testare de cel puțin 25-30 volți, atunci probabil că aveți o problemă diferită cu încărcătorul în sine, după cum ați suspectat inițial.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 4
    4. Încărcați bateriile de coș cu un încărcător de baterii auto dacă sunt total morți. Deconectați toate bateriile coșului de golf unul de altul și scoateți-le din coșul dvs. de golf. Folosiți fiecare baterie în sus, unul câte unul, la un încărcător de baterie de mașină și încărcați fiecare baterie timp de 20-30 de minute pentru a le revigora.
  • Orice baterie cu mai puțin de 25 de volți este prea moartă pentru un încărcător de coș de golf standard pentru încărcarea acesteia.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 5
    5. Puneți bateriile înapoi în coșul dvs. de golf.Cârligul bateriilor înapoi unul pe altul așa cum au fost inițial. Conectați încărcătorul de coș de golf în peretele și spatele coșului de golf din nou și vedeți dacă funcționează acum.
  • Metoda 2 din 4:
    Inspectarea și fixarea conexiunilor
    1. Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 6
    1. Deconectați încărcătorul de coș de golf. Deconectați încărcătorul din spatele coșului de golf și scoateți cablul de alimentare al încărcătorului de la priza de perete. Deconectați întotdeauna încărcătorul înainte de a inspecta conexiunile sale pentru a fi în siguranță.
    • Acest lucru vă permite, de asemenea, să vedeți zone pe care nu le puteți examina când încărcătorul este conectat.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 7
    2. Uită-te în interiorul mânerului încărcătorului pentru a vedea dacă clipurile sunt împinse. Inspectați cele două găuri la capătul vânzătorului încărcătorului îndeaproape pentru a găsi clemele metalice din interiorul lor. Dacă clemele sunt îndoite, utilizați o pereche de clești de nas pentru a le apuca și a le trage înapoi, astfel încât să atingă postarea în mâner.
  • Mânerul încărcătorului este partea pe care o conectați în partea din spate a căruciorului de golf pentru ao încărca.
  • Încercați să conectați încărcătorul înapoi în perete și să conectați mânerul în partea din spate a coșului de golf după ce faceți acest lucru pentru a vedea dacă problema este fixată.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 8
    3. Inspectați conexiunile încărcătorului pentru murdărie, resturi, frânare sârmă și coroziune. Uită-te îndeaproape la conexiunile în care cablurile atașează la bornele de pe fiecare baterie. Notați orice conexiuni care sunt murdare, corodate sau au fire rupte.
  • Toate problemele de mai sus pot provoca conexiuni slabe, care împiedică încărcătorul de coș de golf să funcționeze corect. Acesta este un alt motiv comun că încărcătoarele de baterii de coș de golf par a fi rupte.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 9
    4. Curățați terminalele bateriei cu o pastă de sodă de copt dacă sunt murdare. Deconectați bateriile unul de celălalt în interiorul căruciorului de golf. Se amestecă părțile egale apă și soda de copt și curățați pasta pe borne murdare și corodate cu o perie rigidă. Ștergeți terminalele uscate cu o cârpă curată și uscată după curățarea acestora.
  • Puneți echipament de protecție personală, inclusiv mănuși și ochelari de protecție înainte de a vă curăța și menține bateriile.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 10
    5. Pulverizați un spray anti-coroziv pe bornele bateriei. Utilizați orice prevenire comercială de prevenire sau pulverizare anti-rugină. Țineți recipientul la câțiva centimetri distanță de fiecare terminal și spray suficient de protector pe ea pentru a acoperi complet metalul.
  • Puteți găsi spray-uri anti-corozive la magazinele de alimentare cu automobile, centre de îmbunătățire acasă și online.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 11
    6. Înlocuiți toate firele. Slăbiți conectorii ținând firele în poziție și scoateți firele complet. Puneți fire noi în locul lor și strângeți conectorii pentru a le ține acolo.
  • Cele mai multe cabluri de închidere a cărților de golf sunt 6 cabluri AWG, care este gabaritul firelor. Cu toate acestea, puteți lua întotdeauna cablurile vechi într-un magazin de alimentare auto pentru a utiliza ca referințe atunci când achiziționați cele noi.
  • Metoda 3 din 4:
    Verificarea și înlocuirea siguranțelor și diodelor
    1. Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 12
    1. Scoateți capacul încărcătorului de golf cu o șurubelniță cu cap Phillips. Deconectați încărcătorul din perete și coșul de golf. Slăbiți și îndepărtați toate șuruburile de cap Phillips care dețin capacul încărcătorului în poziție, care sunt de obicei găsite în apropierea colțurilor. Ridicați mânerul și capacul.
    • Acest lucru vă permite să accesați toate părțile interne ale încărcătorului pentru a începe să depanați încărcătorul în sine.
    • Asigurați-vă întotdeauna că depanați bateriile și conexiunile și faceți astfel de remedii necesare înainte de a face acest lucru. Problema ar putea să nu fie la fel de mare cum credeți și poate fi fixată fără a separa încărcătorul!
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 13
    2. Scoateți firul de transformare care conectează diodele în formă de inel. Localizați diodele pe o placă de aluminiu pe unul dintre pereții interiori ai încărcătorului. Slăbiți conectorii care dețin firul de transformator în formă de U pe diode și trageți-l.
  • Testați întotdeauna diodele înainte de a verifica alte componente electrice. Sunt mai probabil să fie rele și sunt mai ușor de rezolvat decât alte probleme.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 14
    3. Verificați diodele încărcătorului de cartuș de golf cu un multimetru pentru a vă asigura că funcționează. Apăsați unul dintre sondele multimetrului în partea diodei de pe placă și cealaltă sondă din partea în care a fost sârmă de transformare. Notați citirile de pe multimetru, comutați pozițiile sondei și înregistrați din nou citirile. Faceți acest lucru pentru ambele diode.
  • Setați multimetrul la funcția diodei sau la funcția de continuitate pentru a testa diodele.
  • Dacă obțineți o lectură pozitivă în ambele poziții sonde, fie în citire deloc în ambele poziții, diodele sunt rele. Dacă obțineți o lectură pozitivă într-o singură poziție de sondă, diodele sunt bune deoarece ar trebui să aibă o continuitate într-o singură direcție.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 15
    4. Înlocuiți orice diode proaste în interiorul încărcătorului de coș de golf. Deșurubați sau scoateți diodele rele de pe placa de aluminiu pe care o atașează prea. Înșurubați sau apăsați un înlocuitor compatibil pe placa de aluminiu și reconectați firul de transformator.
  • Puteți cumpăra diode de înlocuire online sau de la oriunde vând consumabile de baterie de automobile și de golf.
  • Rețineți că unele diode pot fi înlocuite individual, iar altele vă solicită să înlocuiți ambele o dată.
  • Dacă aveți doar o singură diode proastă și diodele încărcătorului de golf pot fi înlocuite individual, trebuie doar să înlocuiți cel rău.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 16
    5. Testați siguranța încărcătorului de golf cu un multimetru pentru a vedea dacă este rău. Mărește plumbul negru al multimetrului de pe șurubul de lângă fuzitare. Atingeți plumbul roșu al multimetrului la cealaltă parte a siguranței și ascultați un semnal sonor.
  • Dacă multimetrul nu este beep, înseamnă că nu funcționează. Verificați pasul de înlocuire a unei siguranțe proaste în metoda de remediere și reparații de mai jos.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 17
    6. Schimbați siguranța încărcătorului de golf dacă nu funcționează. Împingeți sau trageți siguranța rea ​​din slot, se fixează și deșurubați firul conectat la fuzionare. Apăsați o siguranță de înlocuire compatibilă în slot, reconectați firul și testați siguranța cu un multimetru pentru a vă asigura că funcționează.
  • Achiziționați o siguranță de înlocuire cu aceeași evaluare a amprentei ca cea veche. Amperi sunt de obicei scrise pe siguranța în sine.
  • Puteți lua siguranța într-un magazin în care vinde înlocuiri pentru a găsi modelul potrivit sau pentru a căuta numărul piesei din catalogul producătorului încărcătorului pentru a comanda un înlocuitor online.
  • Metoda 4 din 4:
    Înlocuirea plăcilor de circuit
    1. Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 18
    1. Luați capacul de pe încărcătorul cartierului de golf cu o șurubelniță cu cap Phillips. Deconectați încărcătorul de la putere și coșul de golf. Deșurubați șuruburile cu cap Phillips care păstrează capacul încărcătorului. Afișați capacul și mânerului pentru a expune interiorul încărcătorului.
    • Nu aveți nevoie de echipamente de testare sau alte instrumente pentru a inspecta plăcile de circuite ale încărcătorului.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 19
    2. Examinați plăcile de circuite ale încărcătorului pentru deteriorări vizibile. Priviți în interiorul încărcătorului pentru a găsi plăcile de circuit, care arată ca panouri albe sau verzi, cu o grămadă de mici electronice încorporate în ele. Inspectați toate plăcile de circuit pe care le vedeți pentru semne de deteriorare a apei, coroziune, topire și alte semne evidente că sunt rele.
  • Unele modele de încărcătoare de baterii au mai multe plăci de circuite, în timp ce altele au doar unul.
  • Nu există nici o modalitate bună de a testa plăcile de circuit pentru alte probleme decât prin efectuarea unei inspecții vizuale. Plăcile de circuit rău ar trebui să fie destul de evidente.
  • Plăcile de circuite interne pot fi ruinate de expunerea la intemperii dacă lăsați încărcătorul dvs. în afara perioadelor lungi de timp sau dacă încărcătorul a fost expus la temperaturi extreme.
  • Imagine intitulată Fix un încărcător de coș de golf Pasul 20
    3. Puneți placi de circuite noi în încărcătorul de cartuș de golf dacă există plăci deteriorate. Scoateți firele conectate la placa de circuit pe care doriți să o înlocuiți și să scoateți placa. Apăsați în loc o nouă placă de înlocuire compatibilă, exact în cazul în care unul vechi a fost și reconectați toate firele.
  • Dacă nu sunteți sigur ce plăci de înlocuire pentru a cumpăra, eliminați mai întâi plăcile rele și luați-le într-un magazin unde vând piese de încărcare de golf și întrebați un angajat să vă ajute să găsiți înlocuirea corectă.
  • Consultați instrucțiunile din caseta de înlocuire dacă aveți vreo îndoială cu privire la modul de conectare.
  • Dacă încărcătorul dvs. are mai multe plăci de circuite proaste, urmați aceeași procedură pentru a înlocui fiecare.
  • sfaturi

    Dacă nu puteți efectua depanare sau fixați-vă încărcătorul de coș de golf, luați-l într-un tehnician de reparare a coșului de golf profesional pentru ajutor.
  • Ca o ultimă soluție, puteți cumpăra întotdeauna un încărcător de blocare de golf de înlocuire, începând cu aproximativ 125 USD USD.
  • Avertizări

    Evitați să lăsați coșul de golf să stea neutilizat pentru perioade lungi de timp, ceea ce poate provoca bateriile să moară dincolo de punctul în care încărcătorul va funcționa pentru a le încărca.
  • Efectuați întotdeauna reparații și întreținere pe bateriile și încărcătorul de coș de golf cu ele deconectate de la toate sursele de alimentare pentru a evita accidentele.
  • Nu lăsați încărcătorul de golf în afara timpului pentru perioade lungi de timp sau expuneți-l la vremea rea ​​și temperaturile extreme, ceea ce vă poate deteriora părțile interne.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Voltmetru
    • Phillips-Head Șurubelniță
    • Multimetru
    • Încărcător de baterii auto
    • Bicarbonat de sodiu
    • Apă
    • Perie rigidă
    • Spray anti-coroziune
    • Sârmă de conectare a bateriei de înlocuire
    • Înlocuirea diodelor de încărcare a cartierului de golf
    • Înlocuirea plăcii de circuit de încărcare a cartierului de golf
    • Înlocuirea încărcătorului de închidere a cartierului de golf
    • Clește cu cleme
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar