Cum de a fixa un cârlig de golf

Un cârlig de golf este o problemă cu o leagăn a unui jucător de golf - totuși, un cârlig înseamnă că sunteți bine pe calea dvs. de a fi dependenta de fotografii impresionante. Chiar și șoferii buni pot dezvolta în mod neintenționat un cârlig care are nevoie de corectare. De obicei, cauza unui cârlig este o aderență puternică care provoacă pivotul clubului. Puteți corecta un cârlig acasă sau în afara cursului, modificând prinderea, făcând rotirea corpului dvs. mai activă și practicând cu recuzită.

Pași

Metoda 1 din 3:
Diagnosticarea unui cârlig de golf
  1. Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 1
1. Recunoașteți un cârlig standard sau de împingere. Dacă aveți dreptate, un cârlig de împingere începe în dreapta țintă, dar se termină curbarea spre stânga. Dacă sunteți stângaci, un cârlig de împingere începe în partea stângă a țintei, dar curbe înapoi spre dreapta.
  • Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 2
    2. Diagnosticați un cârlig drept. Pentru jucătorii de jucători drepți, un cârlig drept va începe la țintă, dar veează spre stânga. Dacă sunteți stângaci, un cârlig drept va începe, de asemenea, direct spre țintă, dar va curba la dreapta.
  • Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 3
    3. Identificați un cârlig de tragere. Un cârlig de tragere începe să rămână la țintă pentru jucătorii de golf drepți. Acesta va începe dreptul la țintă pentru jucătorii de golf stângaci. Bile lovite cu cârlige de tragere adesea zboară scăzut sau roll prea departe.
  • Metoda 2 din 3:
    Practicând cu un club de golf
    1. Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 4
    1. Modificați-vă prinderea. Puneți mâna dreaptă într-o poziție mai neutră. Nu ar trebui să vă puteți vedea degetul mare stâng. Reglați degetul principal al indicatorului sub mâner într-o poziție "declanșator" pentru a le suporta clubul. Dacă nu aveți un moment superb, lăsați-vă palma dreaptă să părăsească clubul în timpul leagănului dvs. va duce la un cârlig de fixare.
    • Acest pas presupune ca un jucător de golf este cu mâna dreaptă. Efectuați acest lucru cu mâna opusă decât cea instruită dacă sunteți stângaci.
  • Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 5
    2. Examinați calea corpului cu clubul. S-ar putea să închideți capul clubului prea devreme. În loc să faci o mișcare ca și cum ai arunca capul clubului la minge, vrei să-ți muți corpul cu clubul. Imaginați-vă că există un pumnal în partea de sus a clubului dvs. pe care îl vizați la minge în dotarea dvs. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați să vă bucurați de încheietura mâinii prea devreme.
  • Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 6
    3. Mențineți viteza în timpul rotirii. Mai degrabă decât să se concentreze asupra încercării de a face o corecție, concentrați-vă asupra mișcării corpului ca o mișcare ușoară. Transportați clubul prin leagăn fără ezitare. Vrei ca corpul tău să ghideze clubul, astfel încât să nu suporți cu mișcarea încheieților și mâinilor.
  • Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 7
    4. Verificați poziționarea clubului dvs. O clubface este partea capului clubului de golf care lovește mingea. Rotiți clubul Deschideți pe backswing ca brațele și șoldurile rotiți. Când clubul este talie-înalt, clubul ar trebui să fie toe-up. Pe măsură ce treceți, leagănați clubul deschis spre stânga (sau spre dreapta dacă sunteți stângaci).
  • O clubură "deschisă" înseamnă că degetul clubului este prea departe înapoi.
  • Nu vă apropiați de minge ca o bază pe care o alunecați sau veți ajunge să încercați să ajungeți sub minge mai degrabă decât să vă dați stabilitatea. Clubfața ar trebui să rămână pătrată pe tot parcursul loviturii.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind elemente de recuzită
    1. Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 8
    1. Țineți un tee de golf în aderență. Palma mâinii drepte ar trebui să aplice presiune continuă la degetul mare al mâinii stângi. (Dacă sunteți stângaci, palma mâinii stângi ar trebui să aplice presiune la degetul mare al mâinii drepte.) Încercați să păstrați un tee între acele puncte de contact în timp ce leagăn clubul. Păstrați mâna dreaptă peste mâna stângă pe aderență în timpul descendenței - sau, dacă sunteți stângaci, păstrați mâna stângă peste mâna dreaptă.
    • Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți presiunea de prindere pe care ar trebui să o mențineți, astfel încât să nu vă schimbați aderența în timpul leagănului și astfel să-i prindeți mingea.
  • Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 9
    2. Practicați-vă leagăn la domiciliu folosind un Hula Hoop. Nu folosiți clubul de golf pentru acest exercițiu - tot ce aveți nevoie este Hula Hoop. Puneți Hula Hoop peste corpul dvs., astfel încât să se încadreze în spatele capului și în fața coapsei superioare. Țineți Hula Hoop ca și cum ați organiza un club de golf și rotiți-vă corpul înainte și înapoi, așa cum ați fi învârtit clubul.
  • Propunerea leagănului dvs. va fi ținută în verificarea prin curbura Hula Hoop.
  • Imagine intitulată Fix un cârlig de golf Pasul 10
    3. Pingeți un braț la piept. Pentru acest burghiu, brațul dvs. va acționa ca pe propria dvs. Fără utilizarea clubului de golf, pretindeți că faceți o backswing. Țineți brațul de plumb împotriva pieptului cu brațul dvs. de traseu. Îndoiți brațul de traseu ca și cum ați curling o greutate spre inima voastră, cu palma ținând partea superioară a brațului de traseu în spatele cotului. Brațul tău de plumb ar trebui să fie fixat pe piept și mâna ta mănușă face balansarea.
  • Practicați Swinging. Mișcarea dvs. ar trebui să vă rotiți corpul ca și cum ați lovit mingea cu partea din spate a mâinii dvs. de gloved. Acest lucru vă va oferi sentimentul de a vă menține brațul de plumb în sincronizare cu corpul vostru.
  • Dacă aveți dreptaci, brațul dvs. de plumb este brațul stâng și brațul dvs. de traseu este brațul drept. Dacă sunteți stângaci, este opusul.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar