Cum să conduci o minge de golf

Indiferent dacă sunteți nou la Golf, nu ați jucat într-un timp, sau doar căutați să vă îndreptați jocul dvs. puțin, există câțiva pași pentru a prelua o minge de golf bine. Punerea dvs. de tee împușcat în joc este o combinație de cunoaștere a echipamentului, cum să stai, să stăpânească leagănul și să păstreze un cap clar. Aceste tactici vă vor ajuta să învățați cum să conduceți în mod corespunzător un minge de golf și să vă îmbunătățiți jocul. Și cu o anumită practică pe curs și gama, puteți transforma acele boghiuri în găuri într-una.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea echipamentului adecvat
  1. Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 1
1. Alegeți un driver cu mansardă potrivită. De la știința sportului și a echipamentului au progresat, optați pentru un șofer cu 9 sau 10 grade de mansardă, mai degrabă decât un șofer mai vechi de 7 sau 8 grade. Jucătorii amatori pot optimiza transportul mingii selectând un driver cu 1-3 mai multe grade de mansardă decât profesioniștii.Un șofer mai înalt vă va oferi mai multă atenție care vă poate ajuta să rămâneți mai consecvenți în fotografiile dvs.
  • Unghiul de lansare (determinat de mansardă de pe capul clubului lovind mingea), viteza pe care mingea o de pe față a clubului (determinată de viteza capului clubului, pe măsură ce lovește mingea de golf) și spinul lui Golf-mingea (determinată de factorii anteriori, precum și alți factori, inclusiv canelurile de pe față de club, indiferent dacă a intrat o iarbă între club-fata și mingea la impact etc.) Permiteți mingea să rămână în aer (purtă).
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 2
    2. Alegeți clubul potrivit. În timp ce folosiți mai ales un șofer de pe tee pentru o par 4 sau par 5, aveți opțiuni de alt lemn sau fier. Nu veți folosi întotdeauna un driver Când conduceți o minge de golf. Unele găuri vor fi configurate, astfel încât să trebuie să utilizați un lemn de 3, 5 sau chiar 7 sau unul dintre irlele dvs., să spuneți dacă sunteți la par 3.
  • Contul de design de gaură pe care îl jucați, precum și propriul dvs. joc atunci când alegeți un club. De exemplu, dacă ați lovit 3-lemn mai departe decât șoferul dvs. și credeți că ați putea folosi un 8 fier la verdele După ce a lovit mingea cu 3-lemn, poate doriți să selectați 3-lemn pentru a vă lua prima fotografie dacă faceți bine cu 8-fierul.
  • Puteți utiliza viteza de leagăn pentru a vă ajuta să determinați ce club aveți nevoie de o lovitură de tee. Spuneți că ați lovit 7 fier de 150 de metri, viteza de leagăn este cel mai probabil în jur de 95-104 mph. Un fier de 8 sau 9 va fi de aproximativ 105-115 mph.
  • Ironii au o mansardă mai mare decât pădurile și în cazul unei găuri de par 3, veți avea scopul direct pentru verde, ceea ce înseamnă că doriți mai multă transportare și mai puțin roll. Dacă verde este la mai puțin de 200 de metri (183 m), veți dori să utilizați un fier.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 3
    3. Știți ce fel de minge folosiți. Alegerea mingelor de golf potrivite pentru jocul dvs. poate fi un pic de durere de cap. Trebuie să faci rotirea, duritatea, distanța și, cel mai important, simțiți-vă. Din păcate, nu există nici o "minge de aur" care are toate răspunsurile pentru dvs.
  • Cea mai bună modalitate de a determina mingea potrivită pentru dvs. este să mergeți la magazinul local de golf și să discutați cu un profesionist despre ceea ce doriți în fotografia dvs. Acestea pot lucra cu dvs. pentru a vă determina viteza clubului și pentru a vă ajuta să alegeți bile de golf cu grosimea corectă a capacului și densității miezului pentru stilul dvs. de golf. A lovit câteva bile și se bazează pe modul în care se simt. Golful este unul dintre cele mai mintale jocuri de acolo și simțind confortabil în ceea ce loviți vă poate afecta foarte mult șansa.
  • Rețineți că regulile profesionale vă interzic să utilizați diferite tipuri de bile în timpul aceleiași runde. Cu toate acestea, dacă jucați cu prietenii, aduceți mai multe tipuri de bile și experimentați pentru a afla care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 4
    4. Alegeți tee-ul drept. În zilele noastre, totul în golf are mai multe opțiuni de a alege, inclusiv tee pe care le utilizați. Cu o mulțime de șoferi moderni care au capete mari, nevoia de a face teșe mai înalte, rezultând în teșe de diferite lungimi. Când luați o lovitură, mingea de golf ar trebui să fie ridicată suficient de mare încât partea de sus a clubului șoferului disecționează "ecuatorul" mingea de golf.
  • Pentru a evita lovirea terenului înainte de a lovi o minge de golf Teed, utilizați un tee mai înalt. În mod similar, dacă sunteți într-o lungă par 4 sau par 5 și trebuie să zdrobească mingea pentru a lovi verde în par, un tee mai înalt pentru șoferul dvs. este de obicei calea de a merge.
  • Cu toate acestea, un tee mai înalt nu este întotdeauna cea mai bună opțiune atunci când se folosește un fier așa cum ați putea ca mingea să fie prea mare și tăiată sub minge. Când utilizați un fier, teeul mingea, astfel încât pare să se odihnească pe iarba. Numai partea de jos /4 la /10 inch (0.64 la 0.25 cm) de minge trebuie să fie deasupra solului.
  • Partea 2 din 3:
    Intrarea în poziție
    1. Imaginea intitulată este o mai bună etapă de golf 12
    1. Aliniați corpul cu un marker vertical în depărtare. Alegeți un marker vertical ca un copac sau o persoană în picioare, direct după punctul orizontal, unde doriți mingea pe teren. Este mai bine să utilizați un marker vertical decât unul orizontal. Odată ce găsiți marcajul dvs., aliniați-vă corpul pentru a vă stabili țintă. Puteți desena o linie invizibilă de la marcator la un loc la câțiva metri în fața minge de golf pentru a vă ajuta să vă aliniați.
    • Dacă aveți o tendință de a vă îndoiți brațul stâng devreme, acesta va împiedica distanța - păstrați-vă "V" Atâta timp cât este posibil înainte de a se îndoi la finisajul leagănului și veți găsi că veți obține mult mai multă distanță.
    • Pentru o mulțime de jucători de golf, este ușor să alegeți un fel de marcator care este in linie cu locul în care doriți să plasați mingea pe racordul. Veți ști cât de departe veți lovi mingea, deci alegeți un loc și apoi căutați un copac sau ceva de trecut țintă de a urmări, deoarece un obiect este mai ușor de urmărit decât un loc pe teren.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 7
    2. Setați picioarele în poziția corectă. Deoarece un leagăn de golf are o caracteristică orizontală și verticală, centrul leagănului dvs. va fi cu câțiva centimetri pe partea țintă a sternului tău. Poziționați mingea în linie cu călcâiul piciorului din față, sau unde buzunarul sau logo-ul este pe cămașa dvs. (dacă sunteți un drept).
  • Evitați poziționarea mingii spre partea din față a poziției dvs., deoarece acest lucru poate face mai dificil să se facă contact bun și să lovească mingea înainte de sol. Poziționarea mingii spre partea din față a poziției dvs. poate, de asemenea, exacerbate probleme cu tăietura sau decolorarea.
  • Poziționați-vă picioarele aproximativ 1.5 ft (0.46 m) în afară dacă utilizați un fier sau 2 ft (0.61 m) În afară de un șofer.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 8
    3. Ajustați-vă brațele. Vrei ca brațele tale să fie drepte și să formeze o formă "V" când vă configurați poziția. Pentru o unitate, gândiți-vă la corpul dvs. ca făcând o inversă "K". Prinde clubul astfel încât marginea din față este plată pe pământ. Pune mâinile 2.5-3 lățimi de mână în fața interiorului coapsei frontale. Cu brațele în loc de leagăn, ar trebui să stați la aproximativ 8 cm (20 cm) de la fundul aderei la adresa.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 10
    4. Utilizați presiunea corespunzătoare de prindere. Chiar dacă vă puteți gândi că prinderea mai greu și swinging mai greu produce rezultate mai bune, care nu este cazul. O prindere care este prea greu poate împiedica capacitatea dvs. de a obține o distanță consistentă. Instruirea legendei, Phil Galvano a introdus mai întâi ideea că veți descoperi că marii jucători au indicat că presiunea de prindere ar trebui să semene cu o pasăre fără a-l zdrobi, dar, de asemenea, nu lasă-o să plece. Cu cât țineți mai strâns club, cu atât mai puțin va elibera în întreaga minge. Mâinile tale ar trebui să fie fără tensiune.
  • Încercați diferite puncte forte de prindere la intervalul și urmăriți rezultatele. Observați când clubul dvs. nu se conectează bine pentru că vă apropiați prea mult, sau craniți mingea pentru că vă prindeți prea strâns.
  • Dacă sunteți un drept, doriți să prindeți clubul cu mâna stângă, unde degetele vă întâlnesc palma mâinii. Dacă sunteți un Lefty, faceți același lucru cu mâna dreaptă.
  • Vă curățați degetele în jurul clubului și apoi fără să vă mișcați prindere, rotiți-vă mâna, așa că degetul mare este pe partea de sus a mânerului.
  • Faceți același lucru cu cealaltă mână (mâna dreaptă, dacă sunteți un drept și lăsați dacă sunteți un Lefty). Poziționați clubul dintre degete și palmier și plasați-vă Pinky pe articulație între indexul și degetele mijlocii. De asemenea, le puteți interconecta dacă preferați.
  • Rotiți degetul mare peste degetul mare pe cealaltă mână.
  • Partea 3 din 3:
    Executarea unui leagăn adecvat
    1. Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 11
    1. Știți ce fel de leagăn folosiți. Ar trebui să aveți două leagăne, una pentru putere și una pentru control.Nu fiecare gaură vă va permite să zdrobiți mingea cât puteți. Unele găuri pot avea un pericol de apă tăind prin el sau dogleg spre dreapta sau la stânga, deci trebuie să puteți controla și distanța fotografiei.
    • Pentru o leagăn de putere, doriți să vă poziționați capul și arborele ușor înapoi în spatele mingelor cu o poziție ușor mai largă.
    • Pentru o lovitură de control, îngustați-vă poziția ușor, poziționați mingea ușor înapoi în poziția dvs. și se suflă pe club un pic.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 12
    2. Porniți-vă backswing-ul.Swingul șoferului poate fi diferența dintre Birdie și Bogey.
  • Când te duci pentru backswing, ar trebui să-ți schimbi greutatea înapoi. Acest lucru vă va oferi mai multă putere.
  • De multe ori instinctul tău ar putea să aibă o lovitură rapidă, gândindu-vă că vă va oferi mai multă putere de a zdrobi mingea. Aceasta este o capcană, deoarece swinging prea repede vă va scoate din aliniere.
  • Rămâi plat. Lemnul de conducere ar trebui să rămână de-a lungul terenului sau doar sărutând iarba - nu doriți să o conduceți în pământ - pentru cel puțin primele 20-25% din dvs leagăn. Dacă clubul dvs. se ridică, veți afișa mingea în sus și nu veți obține această unitate lungă și netedă pe care o vedeți profesioniștii în mod regulat.
  • Luați o backswing constant și întrerupeți în partea de sus pentru a reseta înainte de a începe downwing-ul. Acest lucru nu înseamnă oprirea ca ceea ce vă va arunca impulsul. Gândiți-vă la el ca să vă plimbați ușor înainte de a merge în jos.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 13
    3. Păstrați începutul downwing-ului calm și nefericit. Acest lucru vă permite să construiți viteza, astfel încât clubul de golf să se accelereze când ajunge la minge.
  • Reducerea dvs. ar trebui să fie o singură mișcare care utilizează întregul corp în același timp. Dar nu vă grăbiți aici, deoarece veți ieși din avion dacă faceți.
  • Un factor foarte important pe downwing-ul tău este să-ți păstrezi capul în jos și în loc. Toate acestea se întâmplă foarte repede și puteți fi încântați să vedeți cât de departe ați lovit mingea. Dar mișcarea capului vă va mișca întregul corp și vă ruinează împușcătura.
  • S-ar putea să fiți tentați să încercați să ajutați mingea prin ridicarea brațelor. Dar păstrați-vă leagăn consistent și încredere că clubul dvs. va face munca.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 14
    4. Păstrați unghiul pe mâna dvs. de conducere. Mulți amatori tind să răstoarnă mâinile înainte într-un efort de a obține mingea în aer, care învinge scopul de a avea echipament bun și o configurare adecvată. Mâna de conducere (mâna stângă pentru majoritatea jucătorilor, mâna dreaptă pentru lăsate) ar trebui să fie înclinată spre minge pe jos.
  • Gândiți-vă la asta ca și cum ați lovit mingea cu spatele mâinii de conducere. Dacă mâna dvs. se rătăcește în jos, puteți lovi pământul înainte de minge sau ați lovit doar partea superioară a mingea. Menținerea unghiului pornește mingea scăzută și îl permite să urce pe cont propriu prin puterea voastră generată.
  • Imagine intitulată Drive O minge de golf Pasul 15
    5. Finalizați leagănul de golf urmând prin. Clubul ar trebui să leagă peste umărul stâng (pentru jucătorii din dreapta) sau pentru umărul dvs. drept (pentru jucătorii de golf stânga). Din nou, nu fiți într-o grămadă de a privi în sus și să vedeți unde a mers mingea. Dacă ați făcut acest lucru corect, mingea va călători în cazul în care doriți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Statele occidentale precum New Mexico, Nevada, California și Arizona au unele dintre cele mai bune vreme pe tot parcursul anului pentru practicarea golfului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar