Cum să cumpărați un avocado bun

Dacă vă place un castron gustos de Guacamol sau Placă de Toast Avocado, știi cât de delicioase avocados pot fi. Dar cheia oricărei retete începe cu bunul avocados. Poate fi dificil să alegeți cele mai bune fructe atunci când sunteți la magazinul alimentar sau pe piața fermierului, dar odată ce știți ce să căutați și cum să determinați cel mai bun nivel de maturitate pentru nevoile dvs., puteți veni întotdeauna acasă cu a bun avocado.

Pași

Partea 1 din 3:
Testarea avocadourilor pentru maturitate
  1. Imagine intitulată Cumpărați un bun avocado pas 1
1. Acordați atenție culorii avocadoilor. Primul lucru pe care probabil o veți observa despre avocados la un magazin este culoarea lor. Ripe avocados sunt de obicei o culoare întunecată, aproape neagră, cu indicii de verde când sunt coapte. Dacă doriți să utilizați Avocado de îndată ce ajungeți acasă, alegeți una care este întunecată. Dacă intenționați să utilizați unul în câteva zile, selectați unul mai verde.
  • Unele soiuri de avocado, cum ar fi Fuerte, Ettinger, Reed și Sharwill să rămână verde când sunt coapte, deci este important să știți tipul de avocado pe care îl priviți.
  • Rețineți că culoarea nu este singurul factor pe care ar trebui să-l luați în considerare atunci când căutați un avocado coapte. Întotdeauna testați-l prin atingere.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bun avocado pas 2
    2. Strângeți avocadosul. Dacă un avocado pare coapte, ar trebui să simțiți încă să vă testeze maturația. Țineți-l în palma mâinii dvs. și strângeți ușor. Un avocado coapte ar trebui să ducă la o presiune fermă, delicată, dar nu ar trebui să se simtă prea moale sau mai ciudată.
  • Dacă un avocado se simte ferm sau greu, nu este încă coapte. Cumpărați-o numai dacă intenționați să utilizați fructele câteva zile în viitor.
  • Dacă un avocado se simte moale, este overrifie, deci ar trebui să o evitați.
  • Cu cât este mai greu ca un avocado, cu atât mai mult va fi probabil să-l scape.
  • Dacă achiziționați mai multe avocado, este o idee bună să le alegeți în diferite etape de maturitate. În acest fel, veți avea unele pe care le puteți folosi imediat, unele pe care le puteți utiliza în câteva zile, iar unele pe care le puteți utiliza patru sau cinci zile în viitor.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas bun de avocado 3
    3. Verificați pielea avocadoilor. În plus față de culoarea pielii Avocado, ar trebui să examinați textura. Pielea trebuie să fie ușor pebbled, dar să se asigure că nu există indentări mari care pot indica fructele au fost zdrobite.
  • Imagine intitulată cumpăra un bun avocado pas 4
    4. Examinați tulpinile avocadilor. Pentru a vă asigura că avocadoul pe care îl alegeți este coaptă și cremos în interior, coaja înapoi tulpina mică sau capacul din partea de sus. Dacă zona de dedesubt este verde, avocado este bun pentru a cumpăra. Dacă zona este maro, avocadoul este suprasolicitat, deci este mai bine să-l evitați.
  • Țineți un ochi și pentru mucegai. Dacă zona de tulpină este negru sau maro închis, fructul este probabil mucegai.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea soiului de avocado drept
    1. Imagine intitulată Cumpărați un bun avocado pas 5
    1. Selectați un avocado bazat pe preferința dvs. de aromă. În timp ce toate avocado au un gust similar, există diferențe subtile în aroma lor care vă pot face să preferați unul peste altul. Unii au o aromă de nuci, în timp ce alții au un gust mai ușor. Alegeți un avocado bazat pe ceea ce aroma va funcționa cel mai bine pentru rețetă sau utilizare.
    • Hass, hass de miel, gwen, stuf sau readwil avocados au o aromă cremoasă, nută.
    • Bacon și Zutano au un gust mai ușor.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bun avocado pas 6
    2. Alegeți un avocado bazat pe caracteristicile sale peeling. Unele avocadoe sunt ușor de coajă, în timp ce altele necesită un efort mai mic pentru a îndepărta pielea. Dacă vă grăbiți, cumpărați Avocados care sunt mai ușor de îndepărtat pentru a vă salva ceva timp. Dacă nu vă deranjează să puneți puțin mai mult munca în peelingul fructelor, puteți opta pentru orice varietate.
  • Pinkerton avocados sunt cele mai ușoare de coajă, dar Bacon, Fuerte, Hass și Gwen nu reprezintă mai multe dificultăți.
  • Zutano avocados sunt moderat ușor de coajă.
  • Ettinger avocados sunt cel mai dificil tip pentru coajă.
  • Imagine intitulată cumpăra un bun avocado pas 7
    3. Cumpărați un avocado bazat pe conținutul de ulei. Unele soiuri de avocado au mai mult ulei în ele decât altele, ceea ce înseamnă că au un conținut mai mare de grăsimi. Dacă doriți să mențineți o dietă sănătoasă cu conținut scăzut de grăsimi, alegeți o varietate care are un conținut mai mic de ulei.
  • Avocado cu cel mai mare conținut de ulei sunt soiurile Hass, Pinkerton, Sharwil și Fuerte.
  • Partea 3 din 3:
    Stocarea și maturarea avocadilor la domiciliu
    1. Imagine intitulată cumpăra un bun avocado pas 8
    1. Păstrați avocadosul neacrit într-o pungă de hârtie. Dacă achiziționați un avocado care nu a fost încă maturizat, puteți să-l lăsați pe tejghea pentru RIPEN în patru până la cinci zile. Pentru a ajuta fructele să se coacă mai repede, puneți-l într-o pungă de hârtie maro cu un măr sau banană, care eliberează gaze de etilenă care ajută Avocado Ripen în două până la trei zile.
    • Păstrați sacul de hârtie cu avocadosul din lumina directă a soarelui pentru a vă asigura că acestea nu sunt suprasolicitate.
    • Când scoateți avocadosul din sac, testați matrăneala prin apăsarea ușoară a pielii. Ar trebui să fie licitație, dar nu mai ciudată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas bun avocado 9
    2. Magazinul întregului, coapte avocados în frigider. Dacă aduceți acasă RIPE AVOCADOS acasă de la magazinul alimentar sau coaceți-le într-o pungă de hârtie, dar nu intenționați să le folosiți imediat, lăsați-le intacte și netede. Păstrați-le în frigider timp de până la trei zile.
  • Deoarece frigul încetinește procesul de maturare, nu depozitați niciodată avocado-ul necredincios în frigider.
  • Imagine intitulată cumpăra un bun avocado pas 10
    3. Se presară tăiat avocados coapte cu suc de lămâie înainte de frigider. Dacă mâncați sau utilizați jumătate dintr-un avocado coapte și nu intenționați să terminați restul, ar trebui să îl păstrați în frigider. Cu toate acestea, este important să strângeți o lămâie proaspătă sau o varimă peste ea pentru ao opri de la Browning. Sigilați-l în folie de plastic sau în un recipient din plastic etanș și păstrați-l în frigider pentru mai mult de o zi.
  • Veți avea o șansă mai bună de a păstra avocado de la Browning dacă părăsiți groapa în ea când o tăiați.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În timp ce cumpărarea unui sac de avocados în vrac poate părea o modalitate bună de a economisi bani, toate fructele din sac va fi probabil la același nivel de maturitate. Ca rezultat, probabil că nu le veți putea folosi pe toți înainte de a strica. Ești mai bine să cumperi avocado-uri individuale, astfel încât să puteți alege fructe care sunt deja coapte pentru utilizare imediată, cei care sunt în curs de coacere și puteți mânca în câteva zile și cei care nu sunt încă coapte și vor fi gata de utilizare în patru sau cinci zile.
  • Ripe avocados au de obicei un miros mai puternic decât cele care au maturat, astfel încât să doriți să miroși fructul atunci când o luați afară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar