Cum să mănânci avocado dacă nu-ți place

Avocado poate fi toată furia, dar nu toată lumea găsește la fel de delicioasă. Care este un bummer, deoarece nenumărate beneficii pentru sănătate ale fructelor exotice sunt unul dintre cele mai mari puncte de vânzare. Un alt punct de vânzare major, totuși, este versatilitatea sa. Dacă doriți să profitați de multe recompense nutriționale ale Avocado, fără a fi nevoie să îndure textura uleioasă, ciudată sau aroma inscrutabilă, cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a găsi modalități de ao încorpora în feluri de mâncare care maschează calitățile sale mai puțin apetisante, cum ar fi Tacosul Zesty, Hummus, sau chiar tort de ciocolată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ascunzând Avocado în mâncărurile preferate
  1. Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
1. Încercați-l în mâncarea mexicană. Nestle un cuplu felii de avocado într-o tortilla de porumb sau făină cu proteina de alegere și de ajutor generos de salată, roșii, ceapa, smântână, brânză, Pico de Gallo și orice alt Fixin de alegere. Cu atât de multe ingrediente aldine, zelând împreună, șansele sunt că nici măcar nu veți ști că este acolo.
  • Toleranța dvs. nouă pentru Avocado nu trebuie să se oprească la Tacos. Faceți o cameră pentru superfood în burritos, Quesadillas, Enchiladas, Nachos, și boluri de orez de zestare.
  • Mâncarea mexicană și avocado merg împreună ca untul de arahide și jeleu. Chiar dacă, de obicei, să săpăți fructele singure, puteți găsi că vă bucurați de ele cu arome complementare corecte.
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    2. Contrabanda un mic servire într-o caserolă gustoasă. Pentru mulți oameni, nu este aroma avocado care este inacceptabilă, ci textura. Din fericire, nu veți observa niciodată odată că este gătit într-o mulțime indisertabilă cu o grămadă de alte componente mai puțin suspecte.
  • Aduceți o cină de midweek plictisitoare prin adăugarea a 1 sau 2 avocado la a pui, mic dejun, sau caserola cremoasă de ton-nodle (toate încărcate cu brânză, desigur).
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    3. Adăugați felii gestionabile la sandwich-uri, salate și alte alimente proaspete. Înmuie un avocado, chuck groapa plină de mare și taie fructele moi înăuntru în benzi subțiri. Utilizați aceste benzi pentru a topi o salată mixtă, sau le puneți în interiorul unei învelișuri ușoare sau a sandwich-ului plin de articole pe care le-ați plăcut de fapt.
  • Infractorul gras gras va topi literalmente într-o brânză la grătar sau se va presat Panini, lăsând doar un frotiu de culoare astroturf pentru a vă reaminti de ceea ce mâncați.
  • Avocado face, de asemenea, un topping excelent pentru un cheeseburger suculent, mai ales unul pregătit "stil California" cu roșii coapte feliate, inele de ceapă roșie și brânză Sharp Cheddar.
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    4. Utilizați ulei de avocado pentru toate nevoile dvs. de gătit. Dacă nu puteți chiar să fiți în prezența unui avocado, dar nu doriți să vă lipsiți de acizii grași benefice, înșelați sistemul și ridicați o sticlă de ulei de avocado. Poți să-l prăjiți cu ea, să-l coaceți cu ea, să-l înghiți pe paste, sau chiar să-l utilizați ca bază pentru sosurile de casă, dipsuri și pansamente de salată - utilizările sale sunt practic nesfârșite!
  • Punctul ridicat de fum al uleiului Avocado îl face deosebit de bun pentru ventile, pan-prăjirea și alte metode de gătit care se bazează pe căldură intensă.
  • Bacsis: Încercați să înlocuiți o cantitate egală de ulei de avocado în rețetele care au apelat în mod obișnuit pentru ulei de măsline, nucă de cocos sau canola.

    Metoda 2 din 3:
    Deghizarea aromei și texturii Avocado
    1. Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    1
    Transforma-l în guacamol. O mulțime de oameni care nu-i plac avocados pe cont propriu nu pot obține suficientă guacamole. Felie, groapă și mash 2-3 avocados, apoi adăugați roșii cuțite, ceapă roșie, jalapeños, cilantro și sare de mare la gust. Terminați cu un spritz de suc de var. Avocado va servi într-adevăr doar ca un sistem de livrare pentru celelalte ingrediente proaspete, care sunt cu siguranță să vă uimească și să vă bucurați de mugurii de gust.
    • O serie de condimente sau mai multor condimente puternice, cum ar fi chimenul măcinat, usturoiul sau piperul cayennei, poate face ca un guacamol mai complex în care Primadonna Avocado nu ia centrul de centru.
    • Din păcate, chiar și cel mai delicios guac nu este probabil să vă ajute să vă depășiți dezagreatul pentru Avocado dacă acesta se reduce la un lucru textural.
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    2. Amestecați-l în iaurt grecesc. Mash un sfert de avocado coapte și se amestecă direct într-un 5 oz. (140 g) servirea iaurtului. Sus cu o lingură de miere de floarea sălbatică acru, o presare de sare de mare sau o mică mână de granola, fructe de padure mixte sau nuci prăjite pentru a îmbrăca tratamentul cremos chiar mai mult.
  • Nu vă opriți de nuanța verzui. Iaurtul puternic, tangy va fi mai mult decât suficient pentru a acoperi ce gust mic se adaugă fructele.
  • Odată cu adăugarea câtorva ingrediente simple, cum ar fi ardeiul de var, cilantro, usturoi și jalapeño, puteți transforma gustările dvs. simple într-o lumină, dar umplerea de umplere care perechează perfect cu jetoanele Pita.
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    3. Combinați-l cu Hummus. Aruncați 1 întregi în jumătate și avocado într-un procesor de alimente cu un 15 oz. (125 g) poate de năut, 1 grămadă mică de cilantro, 1 cuișoare de usturoi, /4 Cupa (59 ml) Tahini, /4 Cupa (59 ml) Ulei de măsline extra virgin, /4 Cupa (59 ml) de suc de lamaie, 1 lingurita (4 g) Cumin de sol si 1 / 2teaspoon (2 g) sare kosher. Amestecați ingredientele până când formează un amestec neted, gros, apoi apucați o pungă sau chipsuri de tortilla sau o pâine Naan și mergeți în oraș!
  • O squirt de Sriracha picantă va suprima aroma fructului.
  • Dacă nu sunteți un mare fan al Hummusului obișnuit, sau vă uitați la aportul de proteine, puteți încerca, de asemenea, să faceți o variantă de fasole savuroasă folosind fasole negru conserve în loc de năut de chickpeas.
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    4. Schimbați maioneza pentru Avocado în salata de ton. Data viitoare când biciuiți un lot de salată de ton de casă, țineți mayoul și lingura într-o cantitate egală de avocado piure în locul său. Este posibil să nu pară ca salata dulce, nevinovată de ton pe care sunteți obișnuit, dar va fi mai bine pentru dvs. și este îndoielnic că veți putea spune o diferență în aromă.
  • De asemenea, ați putea folosi teoretic avocado în locul lui Mayo în aproape orice tip de salate pregătite, inclusiv pui, cartofi sau salată de ouă.
  • Bacsis: Începeți cu propria dvs. maioneză de la-zgarie, realizată cu ulei de avocado. Elementele extra verzi sunt opționale.

    Metoda 3 din 3:
    Bucurați-vă de avocado pentru desert
    1. Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    1. Amestecați-l într-o periuţă sau milkshake. Știați că puteți pune Avocado într-o smoală? Ei bine, acum faci. Dacă doriți dovada, aruncați 1/2 din unul într-un blender cu o banană, /2 (120 ml) de iaurt grecesc, 1 cană (240 ml) de lapte și unele cuburi de gheață și a vedea ce se întâmplă. Sau încercați-l într-un milkshake cu 2 linguri de înghețată de vanilie, 1 lingură de pulbere de cacao (8 g) și 2 lingurițe (10 ml) de miere. Oricum, ești binevenit.
    • O Smoothie sau Milkshake cu grăsime mononesaturată poate face o modalitate excelentă de a-ți combina mușchii obosiți post-antrenament. Nu uitați să îndepărtați într-o scoică de pulbere de proteine ​​pentru a vă maximiza câștigurile, Bruh.
    • Cea mai bună parte despre adăugarea Avocado la un Smoothie sau Milkshake nu este doar sentimentul plin de bucurie pe care îl urmăriți că este șters într-o vânt de lame de filare. De asemenea, este faptul că aroma ușoară este aproape complet nedetectabilă în produsul finit.
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    2. Coaceți-l într-un decadent tort de ciocolata. Desfaceți faimoasa rețetă de ciocolată de ciocolată, limitați doar untul la aproximativ un sfert din ceea ce reteta solicită și măsoară o cantitate egală de avocado pentru a alcătui diferența. Se poate dovedi a fi cel mai bogat, cel mai catifelat tort pe care l-ai mâncat vreodată în viața ta, chiar și cu patru ori mai puține calorii. Doar nu spuneți bunicii.
  • Tortul nu este singura confecție a cărei lume avocado poate roca. De fapt, îl puteți folosi ca o alternativă vegană, ceto, gluten și fără vinovăție la unt în aproape orice tip de produse de coacere pe care le puteți imagina, de la cookie-uri la trufe la pâine de banane.
  • Bacsis: Produsele de copt realizate cu avocado tind să marcheze mai repede decât cei au făcut calea veche. Pentru a evita arderea tortului, reduceți temperatura cuptorului cu aproximativ 25% și creșteți timpul de coacere în consecință.

  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    3. Utilizați-l pentru a face imposibil de cremă budincă. Crama o jumătate de avocado coapte, /4 (59 ml) de lapte, 1 lingură de pulbere de cacao și 1 lingură de miere sau sirop de arțar într-un blender, apoi porniți-l și lăsați-l să-și facă lucrurile până când amestecul este mai fin o linie de preluare Patrick Dempsey. Transferați budinca sănătoasă în secret la un castron mare de servire sau îl divizați în mâncăruri individuale de servire și savurați ca o indulgență după cină.
  • Garniți budinca cu fulgi de nucă de cocos prăjită sau câteva bucle de ciocolată ras ca Mozart culinar sunteți.
  • Simțiți-vă liber să înlocuiți migdalele nesănătoase sau laptele de cocos pentru lapte obișnuit dacă încercați să păstrați lucrurile la produse lactate.
  • Imagine intitulată mănâncă avocado dacă nu don
    4. Suflați-vă propria minte cu Popsicles Easy Avocado. Luați 2 avocado, 1 cană (240 ml) de lapte, 2 linguri (30 ml) de miere sau sirop de agave și sucul de la o jumătate de var și le-a pus prin blender timp de 20-30 de secunde. Distribuiți amestecul uniform între 5-6 matrițe de popsicle și le îngheață timp de 2-3 ore sau până la solid. Tratamentul rezultat va fi cremos, dulce, tangy și total neidentificat ca arcul dvs. nemesis avocado.
  • Adăugați câteva bucăți de fructe, cum ar fi căpșuni, kiwi, ananas, piersic sau mango, pentru a face paleta de fructe plin de fructe perfecte pentru un cookout, partid de piscină sau de vară casual.
  • sfaturi

    Țineți minte că nu există nici o regulă care spune că trebuie să mănânci avocado (și să nu lași mama ta să-ți spună altfel). Puteți obține aceleași tipuri de substanțe nutritive benefice din multe alte alimente, inclusiv peștii grași, nuci de copac, măsline și ulei de măsline, iaurt plin de grăsime și ciocolată neagră.
  • Magazin în jurul valorii de fructe coapte care au o piele verde adâncă și doar un pic da. Nimănui nu-i place avocados când sunt o mizerie brună.
  • Începeți să se refere la Avocados ca "Gator Mere."S-ar putea să vă facă să începeți să le plac mai automat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar