Cum de a construi un curs de război ninja

Dacă doriți să concurați împotriva lui Ninja Warriors, trebuie să vă antrenați ca ei. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a construi propriul curs de război ninja la domiciliu! Cu câteva consumabile de clădire și o mică lucrare, puteți fi instruiți pentru adevăratul lucru în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Proiectarea cursului tău
  1. Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 1
1. Găsiți un loc bun pentru a vă construi cursul.Alegeți locul în care doriți să vă construiți cursul înainte de a vă întocmi planurile, deoarece este posibil să trebuiască să contabilizați spații înguste, ramuri de copaci cu agățare scăzută sau alți factori de mediu.
  • Alegeți un loc liber de obstacole periculoase cum ar fi rădăcinile copacilor sau rocile ascuțite. Cel mai bun loc pentru a construi este un bubă mare, deschis, unde veți avea o mulțime de spațiu pentru a alerga, salt și leagăn.
  • Luați măsurători ale spațiului în care doriți să construiți astfel încât să puteți planifica dimensiunile exacte ale cursului dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război Ninja Pasul 2
    2. Decideți ce obstacole Ninja Warrior pe care doriți să le includeți în cursul dvs. Obstacolele populare includ scara de somon, peretele deformați și pașii quad, dar cu materialele potrivite, puteți replica multe dintre provocările pe care le vedeți în spectacol!
  • Alegeți obstacole care vor lucra cu spațiul pe care îl aveți. De exemplu, dacă aveți o curte foarte îngustă, ați putea dori să construiți doar o scară de somon. Dacă nu puteți săturați găurile poștale în curte, ați putea construi doar pașii quad.
  • Nu vă fie frică să obțineți creativi! Dacă aveți o ramură de copac robustă în curtea dvs., de exemplu, puteți să atârnați o serie de frânghii de la ramură pentru a vă crea propria frânghie Tarzan, unde trebuie să călătoriți la o distanță prin swinging de la frânghie la frânghie.
  • Asigurați-vă întotdeauna că obstacolele sunt total sigure înainte de a le testa. Obținerea rănirii este ultimul lucru pe care îl doriți când sunteți pregătiți.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 3
    3. Decideți despre ordinea obstacolelor dvs. Dacă includeți mai multe obstacole Ninja Warrior, decideți cum doriți să faceți prin ele. Ordinea se schimbă uneori pe spectacol, dar pașii quad sunt, de obicei, primul obstacol, iar peretele deformat este de obicei ultimul, dar vă puteți aranja cursul, totuși doriți.
  • Încercați să aranjați obstacolele în diferite intensități. De exemplu, dacă un obstacol necesită o mulțime de forță superioară a corpului, încercați să o urmați cu una care vă constituie echilibrul, apoi o concentrare asupra forței piciorului.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 4
    4. Desenați-vă planurile. Desenați cursul de obstacole exact așa cum îl imaginați pe o bucată mare de hârtie, folosind măsurătorile pe care le-ați luat din curtea dvs. Având un plan, puteți planifica exact cum se vor potrivi obstacolele dvs. în spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Având un plan în avans vă poate ajuta, de asemenea, să vă proiectați obstacolele pentru a fi cât mai sigur posibil.
  • Când trageți un plan, doriți să atrageți la scară. De exemplu, ați putea decide că 1 inch (2.5 cm) pe planul dvs. este egal cu 1 picior (0.30 m) în viața reală. În acest caz, ați desena o distanță de 12 picioare (3.7 m) Postați exact 12 inci (30 cm) în albastru pe planul dvs.
  • Blueprinturile dvs. ar trebui să afișeze o vedere de sus și o vedere laterală pentru a vă ajuta să o imaginați pe măsură ce construiți.
  • Dacă utilizați materiale găsite pentru a vă construi cursul, încercați să le adunați înainte de a vă atrage planul, deoarece ar putea modifica dimensiunile planurilor dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Construirea unei scări de somon
    1. Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 5
    1. Dig 2 găuri post 3.5 picioare (1.1 m) în afară și 2.5 picioare (0.76 m) adânc. Puteți ajusta lățimea scării de somon prin deplasarea mesajelor mai apropiate sau mai departe, dar pe spectacol, obstacolul este 3.5 picioare (1.1 m) lățime.
    • Utilizați un digaj post-găuri pentru a elimina cu ușurință murdăria pentru postările dvs. Dacă nu aveți una dintre acestea, utilizați o lopată mică.
    • Alegeți posturi care vor fi cel puțin 14.5 metri (48 ft) lung. Postările dvs. trebuie să fie îngropate cel puțin 2.5 picioare (0.76 m) adânc, iar scara de somon trebuie să fie de aproximativ 12 picioare (3.7 m) Înalt pentru a vă da loc să urcați.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război Ninja Pasul 6
    2. Ancorați postările în pământ. Se toarnă cimentul în jurul valorii de postări după ce le-ați îngropat în pământ. Asigurați-vă că oferiți cimentului timp de uscat înainte de a vă deplasa la următorul pas!
  • Dacă nu sunteți în stare să vă ciment postările în poziție, împachetați murdăria în jurul lor la fel de strâns cât puteți, apoi utilizați bucăți scurte de lemn pentru a lega posturile. Lemnul ar trebui să fie de aproximativ 2 metri (0.61 m) lung. Plasați lemnul de fixare la un unghi de 45 de grade la postare. Asigurați-vă că un capăt al lemnului se odihnește în siguranță pe sol, apoi unghii celălalt capăt la postare.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 7
    3. Unghiile de unghii în postul dvs. distanțat 1 picior (0.30 m) în afară. Treptele dvs. ar trebui să fie înclinate la aproximativ 35 de grade și ar trebui să respecte aproximativ 4 inci (10 cm). Schimbarea reglementării între trepte pentru un curs de război ninja este de 1 picior (0.30 m), dar le puteți spațiia mai aproape dacă nu doriți o provocare.
  • Plasați primele trepte de aproximativ 4 picioare (1.2 m) ridicat.
  • Treptele dvs. pot fi blocuri de lemn, unghii mari sau orice alt material care vă va susține greutatea atunci când este cuplat la postările dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 8
    4. Plasați o bară de metal pe trepte pentru a vă folosi scara de somon. Utilizați forța superioară a corpului pentru a deplasa barul în sus de la un set de inele până la următoarea, urcând pe scară cu o serie de manevre de tracțiune și salturi.
  • Dacă urcând scara de somon este prea dificilă pentru tine, folosiți scara de somon pentru a practica trage-up-uri.
  • Metoda 3 din 4:
    Construirea pașilor quad
    1. Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 9
    1. Tăiați o foaie de placaj în 4 2 cu 2 ft (0.61 de 0.61 m) pătrate. Acestea vor fi suprafața pașilor quad. Puteți face aceste dimensiuni pe care le doriți, dar aceasta este o dimensiune ideală pentru antrenamentul pentru Warrior Ninja.
    • O foaie de dimensiuni standard de placaj este de 4 până la 8 ft (1.2 cu 2.4 m). Dacă vă tăiați pătratele în 2 cu 2 ft (0.61 de 0.61 m) bucăți, ar trebui să aveți nevoie doar de 1 foaie de placaj.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război Ninja Pasul 10
    2. Tăiați 16 2 ft (0.61 m) secțiuni de la lungimi de cherestea și împărțiți-le. Placa de dimensiuni standard pentru încadrare este de 2 până la 4 inci (5.1 până la 10.2 cm) Dar puteți folosi orice cherestea pe care o aveți la îndemână, atâta timp cât este tratată cu vreme și este liberă de fisuri sau puncte moi.
  • Plasați 8 secțiuni de lemn într-o grămadă care trebuie utilizată pentru încadrare, iar celelalte 8 bucăți de lemn într-o altă grămadă pentru a fi plăcile dvs. de kick, care sunt folosite pentru a ține pașii quad în poziție verticală pe măsură ce sari peste ele.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 11
    3. Tăiați un colț al fiecărei plăci de declanșare la un unghi de 45 de grade. Doriți ca ștanțarea să se odihnească pe platformă pentru a ține platforma la un unghi. Fiecare tăietură ar trebui să înceapă aproximativ 1 inch (2.5 cm) din colțul plăcii. Utilizați cu atenție un ferăstrău pentru a face aceste tăieturi.
  • Utilizați întotdeauna precauție atunci când utilizați un ferăstrău. Purtați ochelari de protecție și păstrați-vă mâinile libere de lame.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 12
    4. Așezați 2 bucăți de lemn încadrat și placajul deasupra celorlalți. Piesele de încadrare ar trebui să fie întoarse pe laturile lor și ar trebui să atingă marginea exterioară a placajului.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 13
    5. Atașați placajul la panourile de încadrare cu șuruburi din lemn. Utilizați 4 2 în (5.1 cm) Șuruburi din lemn pentru fiecare placă de încadrare pentru a se asigura că acestea sunt sigure, pentru un total de 8 pe fiecare platformă.
  • Imagine intitulată Construirea unui curs de război ninja Pasul 14
    6. Unghiul platformei și 2 plăci de scutură, astfel încât acestea să fie înfășurate împreună. Bucătari ar trebui să se odihnească împotriva lemnului încadrat la colțul platformei. Când aveți aliniate pe platformă, întreaga ansamblu ar trebui să stea în poziție verticală, cu platforma a sprijinit aproximativ 45 de grade de la sol.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război Ninja Pasul 15
    7. Atașați fiecare placă de declanșare la placa de încadrare cu un șurub de lemn lung. Asigurați-vă că salvările sunt montate în siguranță, deoarece vor susține cea mai mare parte a greutății dvs. pe măsură ce săriți. Acum, bucurați-vă de pașii quad!
  • Dacă doriți să ajustați unghiul pașilor quad mai târziu, utilizați un șurub când atașați șuruburile în loc de un șurub.
  • Metoda 4 din 4:
    Construirea peretelui deformat
    1. Imagine intitulată Construiți un curs de război Ninja Pasul 16
    1. Soak 2 4 cu 8 ft (1.2 cu 2.4 m) foi de placaj în apă pentru a le înmuia. Dacă încercați să îndoiți placajul uscat într-o curbă pentru peretele deformat, se va sparge. Așezați placajul într-o piscină sau utilizați piese de schimb de lemn pentru a susține marginile unui prelată. Țineți placa în apă, plasând un bloc de ciment în mijloc și lăsați-l acolo în timp ce construiți restul cadrului.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 17
    2. Plăci de placaj în 2 forme L. Acestea vor fi în cele din urmă părțile laterale ale peretelui tău deformat. Cantitatea de placaj pe care o veți avea nevoie va depinde de dimensiunea pe care o doriți ca peretele dvs. deformat să fie. Pe spectacol, peretele deformat este de 14 până la 16 picioare (4.3 până la 4 ani.9 m) Înalt, dar puteți ajusta înălțimea la preferințele dvs.
  • Pentru majoritatea pereților, 3 bucăți de placaj vor fi de ajuns.
  • Așezarea placajului într-o formă L vă va permite să creați o curbă de-a lungul părții peretelui.
  • Imagine intitulată Construirea unui curs de război Ninja Pasul 18
    3. Legați un capăt al unei bucăți de șir la un creion și ancorați celălalt capăt. Prin legarea capătului liber al șirului într-o locație fixă, acesta va acționa ca o busolă, creând un cerc pe măsură ce călătoriți în jurul punctului central. Acest lucru vă va ajuta să creați curba pentru peretele dvs. deformat. Șirul ar trebui să fie suficient de lung, astfel încât creionul să poată curăța placajul într-o curbă blândă.
  • Dacă nu aveți nimic de legat șirul, aveți pe cineva să stea într-un singur loc și să țineți șirul.
  • Imagine intitulată Construirea unui curs de război Ninja Pasul 19
    4. Desenați o curbă largă pe ambele seturi de placaj. După ce trageți curba de pe primul set de placaj, aranjați al doilea set, astfel încât șirul este ancorat exact la aceeași distanță, și trageți din nou aceeași curbă.
  • Imagine intitulată Construirea unui curs de război ninja Pasul 20
    5. Tăiați placajul de-a lungul curbei pe care le-ați tras. Utilizați un ferăstrău pentru a tăia cu atenție ambele seturi de placaj. Odată ce acest lucru se face, aveți părțile laterale pentru peretele dvs. deformat.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 21
    6. Stabilizați laturile de placaj cu cherestea. Utilizați 4 cu 4 în (10 cu 10 cm) sau un alt tip greu de cherestea pentru a crea un cadru pe placaj. Acest lucru va consolida placajul și va da structura finală mai stabilitate. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu între cadru și marginea laturilor pentru curba dvs. de placaj.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 22
    7. Unghii în traversele de-a lungul curbei. Introducerea plăcilor din lemn tăiați lățimea peretelui dvs. de-a lungul curbei pentru a atașa împreună cele 2 laturi ale peretelui. Spațiu aceste transfracțiuni în mod egal de-a lungul lungimii curbei. Aproximativ 8-10 inci (20-25 cm) ar trebui să fie suficiente. De asemenea, puteți adăuga placaj suplimentar la ceea ce va fi în cele din urmă în partea de sus și de jos a peretelui dvs. în acest moment.
  • Lungimea caroseriei ar trebui să fie tăiată pentru a se potrivi lățimii peretelui tău deformat.
  • Cantitatea de traverse pe care o folosiți va depinde de cât de departe le spațiu și cât timp va fi peretele dvs. deformat. De exemplu, dacă uniți plăcile de 8 inci (20 cm) și lungimea curbei este de 14 picioare (4.3 m), veți avea nevoie de 21 de bretele.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război ninja Pasul 23
    8. Așezați placajul umed deasupra traverselor și unghiului. Crossbrasele vor ajuta la modelarea placajului într-o curbă și ar trebui să se aplece cu ușurință, deoarece a fost înmuierea în apă.
  • Imagine intitulată Construiți un curs de război Ninja Pasul 24
    9. Terminați cu o bucată de PVC în partea de sus a curbei pentru a acționa ca margine. Nu vrei să apuci pe lemnul brut, deoarece s-ar putea să fii splinte. Tăiați o lungime a țevii din PVC pentru a se potrivi cu lățimea peretelui și atașați-o în colțul de sus al peretelui, astfel încât să aveți ceva de atârnat când ajungeți în partea de sus!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Planificați-vă cursul

    • Ruletă
    • Foaie mare de hârtie
    • Creion

    Scara de somon

    • Post gaura digger sau lopată mică
    • 2 14.5 picioare (4.4 m) postări
    • Ciment sau brațe din lemn
    • 16 trepte
    • Bară de metal

    Pașii quad

    • 4 2 ft × 2 ft (0.61 m × 0.61 m) pătrate de placaj
    • 16 2 ft (0.61 m) bucăți de cherestea, împărțită în 2 grămezi
    • 40 2 inci (5.1 cm) Șuruburi din lemn (32 pentru încadrare, 8 pentru plăci de scutură)
    • Burghiu
    • A văzut

    Scara de somon

    • Placaj
    • Şir
    • Creion
    • Cherestea pentru încadrare
    • Ciocan
    • Nails
    • A văzut
    • țeavă PVC

    sfaturi

    Dig găuri post pentru orice obstacole care necesită alpinism sau swinging. Stabilizați structura dvs. prin îngroparea posturilor dvs. de cel puțin 2.5 picioare (0.76 m) adânc. Cimentați-le în loc de stabilitate suplimentară.
  • Obstacolele dvs. ar trebui să fie suficient de variate pentru a vă oferi un antrenament bine rotunjit. În caz contrar, veți lipsi de rezistență în anumite zone.
  • Puneți întotdeauna căptușeală sub cursul dvs. de obstacol, astfel încât să nu vă răniți.
  • Utilizați cherestea tratată cu meteo Dacă cursul dvs. este în aer liber. Dacă utilizați cherestea netratată, cursul dvs. va începe să putrezească deoarece este expus la ploaie și umiditate.
  • Avertizări

    Supraveghează întotdeauna copiii atunci când se joacă pe cursul de obstacole Ninja Warrior.
  • Examinați-vă cursul în mod regulat pentru a vă asigura că este în stare bună. Chiar dacă utilizați cherestea tratată, verificați cursul de fiecare dată când îl utilizați pentru semne de deteriorare sau decădere. Acordați o atenție deosebită oricăror frânghii sau barelor de lemn, deoarece acestea se pot purta mai repede decât alte obiecte pe curs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar