Cum de a alege decor de acasă ecologic

Cu toate acestea, căutați să vă îmbunătățiți, să actualizați sau să adăugați la decorul dvs. de acasă (fie cu un nou covor, perdele noi sau o nouă masă de cafea), există mai multe alegeri pe care le puteți face pentru a vă menține casa ecologică. Un prim pas important este de a cerceta ce materiale de produs pentru a evita și care să favorizeze. De acolo, puteți reduce amprenta de mediu a decorului dvs. chiar mai departe dezbat unde să cumpere și la ce să facă cumpărături. În plus, gândirea la propria dvs. utilizare a energiei și modul în care anumite decore pot afecta, vă poate reduce în continuare impactul asupra mediului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind selectiv cu materialele decorului dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor de acasă Pasul 1
1. Evitați plasticul. Dacă sunteți preocupat de mediu, tratați din plastic ca inamic # 1. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei noi lampă, podele sau mobilier, zgâriați orice produse fabricate din acest material de pe lista dvs. Așteptați ca plastic să aibă consecințe largi asupra mediului. De exemplu:
  • Substanțele chimice din plastic sunt otrăvitoare pentru fauna sălbatică. Aceasta este o amenințare deosebită pentru viața marină, care are mai multe șanse de a ingera plasticul.
  • Resturile de plastic din oceane și căi navigabile oferă transport atât pentru plante, cât și pentru animale. Acest lucru poate introduce specii invazive în medii noi cu rezultate devastatoare.
  • Plasticul poate suporta secole sau chiar milenii cu efecte negative prelungite asupra mediului.
  • Aproape 10% din toate producția de petrol este dedicată fabricării materialelor plastice.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor de acasă Pasul 2
    2. Fi discernământ cu țesături. Ori de câte ori folosiți țesături pentru a atinge decorul dvs. de acasă (cum ar fi perdelele, lenjeria, pernele de aruncare sau covoare), verificați ce materiale sunt utilizate. Așteptați ca unele țesături să fie non-biodegradabile. În plus, fiți conștienți de faptul că unele sunt extrem de consumatoare de energie în timpul producției și / sau altfel dăunătoare mediului în moduri mai puțin evidente (cum ar fi utilizarea pesticidelor în timpul producției).
  • Țesăturile cu impact negativ asupra mediului includ bumbac non-organic, nailon, poliester, raion și vată neecologică.
  • Țesăturile durabile includ bambus, bumbac organic, cânepă, lenjerie și lână organică.
  • De asemenea, fiți conștienți de faptul că coloranții, înălbitorul și formaldehida sunt adesea utilizați în producția de țesături, care ar trebui, de asemenea, să fie evitate.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor Home Decor Pasul 3
    3. Favorizează materialele netoxice durabile. Ori de câte ori achiziționați un decor nou de acasă, luați în considerare atât înainte cât și după fiecare produs. Alegeți materiale care cauzează un impact negativ minim asupra mediului atât în ​​ceea ce privește producția, cât și impactul viitor, cum ar fi lemnul, metalul și sticla. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a picta o cameră, covor o podea sau doar cumpărați un cadru de imagine, cercetați opțiunile dvs. și deveniți un consumator informat.
  • U.S. Agenția pentru Protecția Mediului oferă un ghid extins pentru alegerile ecologice pentru casa dvs. la https: // epa.Gov / GreenerProducts / Identificări-mai ecologice-produse-and-servicii.
  • Materialele reciclate (cum ar fi cherestea de plastic) sunt, de asemenea, o alegere populară, deoarece adesea utilizează energie relativ mică pentru a face fără a aduce noi materiale dăunătoare în existență.
  • Metoda 2 din 3:
    Reducerea amprentei de mediu a decorului
    1. Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor Home Decor Pasul 4
    1. Magazin pentru durabilitate. Indiferent dacă luați mobilier nou, reluarea podelelor sau pictura camerei dvs. de dormitor o nouă culoare, gândiți-vă pe termen lung. Recunoașteți că actualizarea constantă sau înlocuirea decorului dvs. va avea consecințe negative asupra mediului, chiar dacă utilizați materiale ecologice. Evitați cumpărăturile de impuls sau imediat mergând cu ceea ce pare a fi cea mai ieftină opțiune. În schimb, faceți alegeri care vă vor satisface gusturile de ani de zile pentru a veni și a investi în decor care va dura mult timp. De exemplu:
    • Spuneți că doriți un fotoliu nou, dar bugetul dvs. actual este limitat. Deși s-ar putea să fiți tentați să mergeți cu cea mai ieftină opțiune disponibilă, așteptați-o și economisiți mai mulți bani pentru o achiziție viitoare, deoarece un scaun ieftin construit va dispărea probabil într-un timp mai scurt. Acest lucru vă va mări amprenta cu deșeuri fizice plus mai mult consum de energie prin producție și transport.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor Home Decor Pasul 5
    2. Magazin local. Între globalizare și cumpărături on-line, piața de decor este la fel de largă ca lumea. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că un produs mai departe trebuie să călătorească, cu atât amprenta dvs. este mai mare datorită energiei consumate în timpul transportului. Deși pot exista mari oferte de la surse de la distanță, prioritizează cele locale pentru a minimiza cantitatea de poluare și a pierderii resurselor pe care le cauzează. Aplicați această mentalitate nu numai vânzătorilor locali, ci și a surselor lor. De exemplu:
  • Dacă cumpărați podele noi din lemn de la un magazin chiar lângă stradă, cantitatea de distanță pe care pardoseala dvs. trebuie să călătorească de la magazin la domiciliu este lângă zero. Cu toate acestea, în cazul în care magazinul își ia cherestea de la o jumătate de lume, cumpărăturile la un magazin un oraș peste poate fi preferabil dacă își iau lemnul din surse mai aproape de casă.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor de acasă Pasul 6
    3. Favorizează produsele folosite. Amintiți-vă că chiar și cu materiale durabile, actul de producție creează poluare și utilizează resurse finite. Reduceți-vă contribuția la acest efect nefericit prin utilizarea articolelor secundare pentru a vă furniza și a vă decora casa. Vizitați magazinele de economii, vânzările de curte și piețele de purici. Utilizați Internetul pentru a găsi elemente de vânzare (sau chiar freebies) prin intermediul social media și anunțuri online. Adresați-vă prietenilor, familiei și vecinilor să vă informeze când intenționează să scape de orice elemente pe care le-ați dori sau de a avea nevoie.
  • Nu lăsați mândria să ajungă în cale. Păstrați-vă ochii decojiți pentru articole care sunt aruncate cu gunoiul altora. Aflați mai multe programe ale departamentului de salubritate pentru preluarea în vrac în zona dvs. și faceți croazieră. Dacă locuiți lângă un oraș colegiu, profitați de faptul că multe leasinguri de închiriere expiră în același timp al anului, ceea ce înseamnă că străzile pot fi căptușite cu mobilier și obiecte aruncate.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor Home Decor Pasul 7
    4. Să se reporteze elementele vechi. Eliminați impactul asupra mediului atât al producției, cât și al transportului. Utilizați elementele pe care trebuie deja să le completați noi roluri ca parte a decorului dvs. de origine. Nu există nicio limită pentru proiectele DIY care pot transforma un obiect în altul. Puteți face orice de la:
  • Face un nou lucru otoman dintr-o cutie de lapte din plastic.
  • Transformați ceaiul gol, cookie-ul sau conturile de popcorn ca vase de flori, borcane creioane, lumânări sau umbrelă.
  • Utilizați o ușă veche ca tabletă pentru o masă nouă de cafea.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor Home Decor Pasul 8
    5. Utilizați natura. Decorați-vă casa cu plante și copaci în ghiveci de interior. Nu numai că aceste opțiuni de decor durabile, dar pot îmbunătăți sănătatea generală a gospodăriei dvs. Utilizați acestea pentru a combate poluanții toxici cum ar fi formaldehida că elementele precum produsele de curățare și componentele de mobilier pot introduce la casa dvs. În plus față de plantele vii, luați în considerare alte materiale naturale care pot fi încorporate în decorațiuni atrăgătoare, cum ar fi:
  • Conuri de pin
  • Pietrele
  • Coarne
  • Driftwood
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor de acasă Pasul 9
    6. Alegeți culorile de vopsea care vor dura. În plus față de a căuta vopsele toxice fără toxice, reduceți amprenta dvs. și mai mult, luând în considerare cu atenție ce culori de utilizat. Amintiți-vă că chiar vopseaua dvs. toxică va crea în continuare poluare și va utiliza resursele prin producție și transport. Deci, atunci când decideți ce culoare să picteze o cameră, luați în considerare cât de multă lumină solară primite. Chiar dacă aveți inima pusă pe o culoare întunecată, mergeți cu o umbră mai ușoară dacă primește foarte mult. În acest fel, orice decizie va fi mai puțin vizibilă, ceea ce înseamnă că fiecare loc de muncă va dura mai mult.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind decor pentru a reduce propria utilizare a energiei
    1. Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor de acasă Pasul 10
    1. Utilizați lumina zilei. Lăsați soarele să vă aprindă casa mai degrabă decât să vă bazați pe iluminatul electric în timpul zilei. Dacă este posibil, instalați luminatoare pentru iluminare crescută. Comutați solidul Ușile exterioare la cele cu sticlă pătrunsă. Lăsați jaluzelele și perdelele de deschidere între răsărit și apus de soare. Dacă confidențialitatea este o preocupare, utilizați alte decoruri la domiciliu pentru a maximiza lumina naturală, blocând parțial soarele cu jaluzele și jaluzele din lemn. De exemplu, ați putea: AS:
    • Utilizați culorile ușoare pentru a vă picta pereții.
    • Adăugați oglinzi și alte suprafețe reflectorizante sau strălucitoare în fiecare cameră.
    • Păstrați ferestrele clare de orice mobilier care ar bloca lumina.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor de acasă Pasul 11
    2. Faceți alegeri inteligente cu iluminare electrică. Pentru becuri, utilizați becuri CFL (lumină fluorescentă compactă) sau becuri LED (diodă de lumină), mai degrabă decât cele incandescente, deoarece aceste două tipuri durează mult mai mult și se adaugă până la mai puține deșeuri. Cu corpuri de corp, instalați sau păstrați cât mai multe, pentru a vedea confortabil, dar căutați modalități de a evita iluminarea excesivă. De exemplu:
  • Dacă ventilatorul de tavan conține patru sau cinci becuri luminoase, dar numai două sau trei sunt necesare pentru a aprinde spațiul, eliminați cele inutile.
  • Dați-vă câteva opțiuni prin, spuneți, oferind o lampă de masă sau în picioare într-o cameră cu iluminare pistă, astfel încât să puteți alterna între cele două în funcție de nevoile dvs.
  • Investiți în unele lămpi cu motor solar pentru a păstra în apropierea ferestrelor și a altor surse de lumină naturală.
  • Imagine intitulată Alegeți eco-friendly Decor de acasă Pasul 12
    3. Asigurați-vă că Windows este eficientă din punct de vedere energetic. Înlocuiți ferestrele existente cu cele care au fost tratate pentru a reflecta căldura, astfel încât aerul fierbinte rămâne în afara vara și aerul încălzit se află în interiorul iernii. Dacă acest lucru nu este posibil, călăfătui Ferestrele dvs. și adăugați striparea meteo pentru a reduce scurgerile. Adăugați ferestre de furtună pentru izolație suplimentară. Păstrați temperatura în interiorul casei dvs. cât mai compatibilă pentru a minimiza utilizarea activă a unităților dvs. de încălzire și A / C.
  • Oferiți-vă Windows ajutor suplimentar prin alegerea perdelelor și jaluzelelor susținute termice. Deși acest lucru poate contrazice vârful despre păstrarea perdelelor deschise pentru lumina soarelui, păstrați-le închise pentru o mai mare izolație în timpul temperaturilor extreme, deoarece unitățile dvs. de încălzire și răcire folosesc mai multă energie decât un cuplu becuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar