Cum se adresează unui congresman

Ca un u.S. rezident, poate doriți să contactați reprezentantul Congresului pentru a vă exprima opinia cu privire la legislație, împărtășiți-vă punctul de vedere sau îndemnați-le să ia măsuri. Fie ca contactarea prin poștă sau personal, adresați-vă întotdeauna membrii Congresului cu respect și asigurați-vă că utilizați titlul oficial. Fiind politicos și arătând respect, vă puteți adresa reprezentantului dvs. Congresului cu încredere și ușurință.

Pași

Metoda 1 din 2:
Abordarea unui membru al Congresului în scris
  1. Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 1
1
Scrieți scrisoarea către reprezentantul Congresului În circumscripția dvs. Puteți contacta un reprezentant al Congresului pentru a rezolva o problemă națională, locală sau personală, de exemplu. Când faceți acest lucru, este mai bine să contactați reprezentantul Congresului în zona dvs.
  • Pentru a găsi reprezentantul local, vizitați https: // Casă.Gov / Reprezentanți / Find-reprezentantul dvs. Apoi, introduceți codul poștal.
  • Cu toate acestea, nu există restricții privind contactarea altor reprezentanți ai Congresului. Pur și simplu ar putea să nu vă poată ajuta, precum și reprezentantul din circumscripția dvs.
  • Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 2
    2. Începeți cu "Dragi", urmat de "Domnul./D-na./Domnișoară." și numele lor de familie. Dacă scrieți o scrisoare reprezentantului Congresului, utilizați "Dragi" pentru salutul corespunzător. Apoi scrie "Domnul./D-na./Domnișoară.," și numele lor de familie. Finalizați corpul scrisorii dvs. care explică ce acțiune doriți ca reprezentantul Congresului să ia și să furnizeze dovezi care să explice de ce acest lucru este semnificativ sau important.
  • Scrieți: "Dragă domnule. Jones ", apoi începeți corpul pe linia următoare.
  • Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 3
    3. Proiectați scrisoarea dvs. folosind un ton politicos și respectuos. După ce listați salutul, introduceți-vă de numele, profesia și districtul local. Apoi, rezumați pe scurt problema la îndemână. Puteți să vă scrieți reprezentantul Congresului dacă nu sunteți de acord cu o factură actuală, de exemplu. Menționați de ce factura care vă dăunează comunității locale și furnizați statistici sau fapte care ilustrează daunele. Oferiți un sprijin aprofundat cu privire la motivul pentru care reprezentantul ar trebui să ia măsuri asupra îngrijorării dvs
  • Puteți include informațiile dvs. de contact pentru ele pentru a vă urmări cu dvs. dacă doriți.
  • Asigurați-vă că scopul scrisorii dvs. este clar declarat. De exemplu, dacă vă referiți la o anumită factură, asigurați numărul de factură sau data rezoluției.
  • Scrie ceva de genul, "Draga domnule. Defazio, numele meu este John Doe, și eu sunt un dulgher în districtul tău. Sunt profund întristat de cel mai recent proiect de lege a fost propus luna trecută. Îmi fac griji că dacă păstrăm tăierea copacilor, nu va mai fi la stânga. Vă îndemn să vă rugăm să luați în considerare votarea împotriva acestui proiect de lege."
  • Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 4
    4. Închideți scrisoarea spunând "Cu sinceritate" sau "Cu respect." Apoi, scrieți numele dvs. complet după închidere. Când scrieți o scrisoare reprezentantului dvs., lăsați întotdeauna o închidere prietenoasă, politicoasă.
  • De exemplu, scrieți fie "Cu sinceritate, Jane Doe," sau "Cu respect, John Doe."
  • Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 5
    5. Adresați-vă plicului dvs. la "onorabil" pentru a vă arăta respectul. "Onorabilul" este titlul obișnuit acordat oficialilor aleși în Statele Unite. Indiferent dacă scrieți o scrisoare sau un e-mail, utilizați acest lucru pentru a vă adresa congresmanului sau al congresului.
  • De exemplu, dacă ați scris în Reprezentantul democratic al Oregonului Peter Defazo, ați începe să scrieți "onorabilul."
  • Imagine intitulată Adresa unui congresman Pasul 6
    6. Adăugați numele complet al reprezentantului după "onorabilul."Atunci când se adresează unui reprezentant în scris, ar trebui să utilizați numele și prenumele lor la un nivel minim. Adăugați numele lor intermediar sau inițial de mijloc dacă îl folosesc în mod obișnuit în numele lor.
  • Pentru a afla dacă reprezentantul dvs. Congresul trece prin numele lor intermediar sau inițial de mijloc, căutați-le online și revizuiți pagina web a Congresului.
  • De exemplu, dacă scrieți la Reprezentantul Democratic al Oregonului Peter Defazo, adresați-l ca "onorabilul Peter Defazio."
  • Imagine intitulată Adresa unui congresman Pasul 7
    7. Scrieți "Casa Reprezentanților Statelor Unite" după numele lor. În acest fel, corespondența dvs. merge la ramura corectă a guvernului.
  • Dacă scrieți Congressmanul Republican Republican Pennsylvania Tim Murphy, scrieți "onorabilul Tim Murphy" atunci, scrieți "Casa Reprezentanților United" pe următoarea linie.
  • Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 8
    8. Listează adresa de afaceri după "Casa Reprezentanților."Acesta este ultimul pas în salutul tău. Pentru a găsi adresa de afaceri a reprezentantului, căutați numele online și mergeți la site-ul lor electoral personal. Apoi, căutați linkul "Contactați".
  • Multe dintre aceste adrese sunt în Washington, DC.
  • De exemplu, poziția dvs. completă ar putea citi:
    Onorabilul Murphy
    Casa Reprezentanților Statelor Unite ale Americii
    2040 Frederickson Pl, Greensburg, PA 15601.
  • Metoda 2 din 2:
    Adresarea personalului sau asupra telefonului
    1. Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 9
    1. Utilizare "Domnul./D-na./Domnișoară." urmată de numele lor de familie pentru un salut personal. Dacă vă întâlniți cu un congresman sau cu congresul față-în-față sau la telefon, Utilizați un titlu profesional, cum ar fi "Domnul./D-na./Domnișoară.,"Și apoi numele lor de familie. După ce ați spus inițial acest lucru, vă puteți referi la ele ca "SIR" sau "doamnă."
    • Evitați să spuneți "Congresman / CongresSwoman" atunci când le abordezi în persoană. În timp ce acest lucru sună în continuare politicos, nu este un protocol adecvat.
  • Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 10
    2. Spune "onorabilul" înainte de numele lor de familie atunci când dau o introducere. În unele cazuri, este posibil să fiți responsabili pentru introducerea unui congresman sau a unei congrese, ca și în timpul unui eveniment sau o conferință mare. Pentru a da o introducere formală, începeți cu "onorabilul" și apoi furnizați numai numele lor de familie.
  • Imagine intitulată Adresa unui Congresman Pasul 11
    3. Chemați-i "Congresman" sau "Congresul" ca o alternativă informală. În primul rând, utilizați saluturile formale. Apoi, întrebați-le dacă preferă alternativele dacă doriți să le utilizați. Unii membri ai Congresului preferă să fie chemați de aceste titluri, mai degrabă decât "onorabilul" sau "Domnul./D-na./Domnișoară."Aceasta se bazează pe preferințele personale.
  • După ce a folosit salutul formal, reprezentantul vă poate cere să le numiți "Congresman" sau "Congresul" in schimb.
  • Puteți spune "reprezentativ" sau "Congresman / CongresSwoman" interschimbabil.
  • sfaturi

    Fiți conștienți de scrisoarea pe care o trimiteți nu este privată. Toată corespondența cu reprezentanții Congresului intră în sistemul lor de management al constituent, unde este înregistrată publică.
  • Adresa fostului congresmen la fel ca și congresii actuali. Utilizați același salut și format atunci când trimiteți litere sau adresați-le în persoană.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar