Cum de a alege un proshodontist

Prosthodontiștii sunt stomatologi care se specializează în fixarea deteriorării dinților dvs. naturali sau înlocuindu-le cu dinți artificiali sau protetici. S-ar putea să vedeți un prosthodontist pentru proteze, capace, implanturi, coroane, poduri, furnir, albirea dinților, înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați și fixarea rănirii traumatice și defectele congenitale ale gurii, maxilarului și față. Alegeți un prosthodontist care este potrivit pentru dvs. solicitând trimiteri, întâlniți-vă în prealabil și asigurându-vă că au acreditările potrivite pentru a fi foarte calificate.

Pași

Metoda 1 din 2:
Localizarea unui prosthodontist lângă dvs
  1. Imagine intitulată obține prescris Xanax Pasul 4
1. Obțineți o trimitere de la medicul dentist. Dacă aveți nevoie de o procedură pe care medicul dvs. de familie obișnuit nu o îndeplinește, cereți o trimitere la un prostorist calificat. Dentistul dvs. poate oferi, de obicei, sugestii pentru profesioniștii cu care au lucrat cu succes în trecut.
  • Prosthodontistii sunt adesea "liderii echipei" Când profesioniștii dentari diferiți lucrează împreună, așa este probabil ca medicul dentist să lucreze cu mai mulți proshodontiști în trecut.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    2. Căutați un profesionist prin intermediul consiliului american de prosthodontică (ABP). Utilizați motorul de căutare online al organizației naționale Abpros.Org. Pur și simplu introduceți locația dvs. după codul de stat, oraș sau poștal și veți vedea o listă a unui prostoriști certificați în zona dvs.
  • Alegeți întotdeauna un prosthodontist certificat de bord.
  • Acest site afișează numai prosticontiștii din Statele Unite. Pentru a căuta profesioniști din alte țări, treceți printr-un site, cum ar fi Asociația de Prosthodontisti din Canada la prosthodontică.cca sau un alt site care enumeră specialiștii pe plan internațional.
  • Dacă nu aveți propriul computer la domiciliu, încercați să utilizați unul la o bibliotecă publică. De asemenea, puteți solicita un prieten, membru al familiei sau medicului dumneavoastră să vă ajute să căutați online.
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 1
    3. Utilizați căutarea online de la Colegiul American de Prosthodontisti (ACP). La fel ca ABP, ACP folosește un simplu motor de căutare online la Gotoapro.Org. Beneficiul acestui site este că puteți căuta după procedură, precum și locația, de exemplu, "Implanturi dentare", "Apnea de somn" sau "Defectele gurii congenitale", printre altele.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 16
    4. Sunați compania dvs. de asigurări de sănătate. Înainte de a alege un profesionist și începerea unei proceduri dentare, asigurați-vă că va fi acoperită de asigurarea dvs. Sunați direct compania de sănătate sau de asigurări dentare și întrebați dacă acestea acoperă procedura de care aveți nevoie. Adesea, ele pot furniza o listă pe profesioniștii "în rețea", ale căror lucrări pe care le vor acoperi.
  • Puteți localiza numărul de telefon pentru compania dvs. de asigurări pe cartea dvs. de asigurare.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    5. Citiți recenzii de utilizator. Vizitați un site web ca HealthGrades.COM Pentru a citi ce trebuie să spună alți pacienți despre prostantul dvs. ales. Există adesea informații disponibile despre timpul de așteptare, cât de ușor este să obțineți o întâlnire și dacă oamenii își plac prosticonul și rezultatul tratamentului lor. Acestea sunt uneori numite "Studiile privind satisfacția pacientului."
  • Căutați recenzii care împărtășesc experiențe în profunzime. Feedback precis și mărturiile pacientului vă vor ajuta să înțelegeți calitatea îngrijirii pe care o veți primi.
  • Imagine intitulată discutați cu soția sau prietena dvs. despre pasul oral al sexului 20
    6. Cereți oamenilor pe care îi cunoașteți pentru sugestii. Uneori, cel mai simplu mod de a găsi un prosticontist este prin cuvânt-de-gură. Întrebați un prieten, membru al familiei sau un coleg care are proteze dentare sau a avut o muncă dentară extinsă dacă văd un prostorist pe care îl cunosc și au încredere. Adesea, puteți vedea același doctor - dacă nu, puteți vedea, probabil, un alt profesionist în aceeași organizație.
  • Metoda 2 din 2:
    Selectarea unui profesionist calificat
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de viață certificat Pasul 6
    1. Întrebați despre educația lor. Fiecare dentist ar trebui să aibă gradul dentar de bază al medicului chirurgical dentar (DDS) sau medicul de medicină dentară (DMD). Prosthodontiștii ar fi trebuit să finalizeze trei ani de formare suplimentară de specialitate după finalizarea școlii stomatologice și câștigând gradul de bază. Întrebați unde au mers la școală și dacă a fost un program acreditat.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 5
    2. Alegeți pe cineva care este certificat de bord. Nu toate statele au nevoie de proshodontiști să fie certificați, deci cereți să vedeți certificarea profesionistului pe care îl alegeți.
  • Prosthodontiștii trebuie să recertifică și să facă un test la fiecare 8 ani pentru a rămâne curentă cu privire la cunoștințele medicale, astfel încât să se asigure că certificarea lor este actualizată.
  • Imagine intitulată Greutatea câștigului Pasul 3
    3. Au o consultare cu prosthodontistul tău. Faceți cunoștință cu profesioniștii dvs. aleși înainte de numirea dvs. Discutați cu ei și asigurați-vă că vă simțiți confortabil și că vă ascultă nevoile.
  • Încercați să discernați dacă acestea par a fi actualizate cu privire la cele mai recente tehnologii, proceduri și medicamente. Este bine să scrieți lucrurile pe care le spun și apoi să întrebați medicul dentist de familie despre ei mai târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar