Cum să contactați rnc

Dacă doriți să aflați despre pozițiile oficiale ale Partidului Republican despre problemele naționale pe care le aveți grijă, puteți contacta reprezentanți ai Comitetului național republican (RNC). Puteți să întrebați reprezentanți despre cum să votați sau să contribuiți la candidații partidului sau să vocați preocupările legate de problemele speciale. Contactarea RNC și membrii săi este o modalitate excelentă de a rămâne informat despre guvernul nostru și de a participa la democrația noastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Apelarea birourilor naționale sau locale
  1. Imagine intitulată Contactați pasul RNC 1
1. Apelați numărul RNC național la 202-863-8500 pentru a afla despre subiectele generale. Dacă aveți întrebări generale despre RNC, efectuarea unui apel telefonic la acest număr este o opțiune bună. Sunați luni până vineri între orele 9:00 și 17:00 pentru cea mai bună șansă de a vorbi cu o persoană.
  • Numărul național RNC este un număr bun pentru a apela dacă doriți să aflați despre aderarea sau susținerea RNC sau dacă aveți întrebări legate de donații, procese electorale sau evenimente.
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 2
    2. Apelați biroul de stat sau reprezentantul RNC local pentru a vorbi despre politici și acțiuni. Dacă aveți o preocupare imediată sau urgentă, apelarea reprezentantului local este cea mai bună modalitate de a vă face vocea.
  • Puteți găsi numere de telefon pentru reprezentanții dvs. și oficialii RNC vizitând site-ul lor sau la https: // Statele Unite ale Americii.Gov / aleși-oficiali.
  • Spuneți personalului care răspunde la telefon și adresa dvs. și apoi spuneți-le mesajul dvs. Ei vor lua note despre ce problemă ați chemat și despre poziția dvs. cu privire la această problemă. Personalul compilează aceste note, astfel încât acestea să poată furniza actualizări sumare periodice reprezentanților dvs.
  • Pregătiți-vă să lăsați un mesaj vocal. O mulțime de oameni numesc aceste numere în fiecare zi. Este posibil ca personalul RNC să nu fie disponibil pentru a răspunde la telefon când apelați. Lăsați biroul un mesaj cu numele, adresa și declarația pe care doriți să o faceți despre o anumită problemă sau politică. Ei vor observa opinia dvs. în același mod în care ar fi dacă ați vorbi cu ei în persoană.
  • Nu veți vorbi direct cu reprezentantul dvs. la telefon.
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 3
    3. Apelați pentru a programa o întâlnire cu oficialii dvs. aleși. Dacă doriți să vă întâlniți cu reprezentantul dvs. sau un membru al RNC în persoană pentru a discuta despre preocupările dvs., chemați biroul pentru a programa o întâlnire. Adresați-vă persoanei care răspunde la telefon să vă direcționeze la programatorul de numire sau la secretarul.
  • Adresați-vă programatorului ce regulile sunt pentru programarea unei întâlniri cu persoana cu care doriți să vorbiți.
  • Fiți clar despre ceea ce doriți să discutați într-o întâlnire. Cereți o întâlnire pentru a discuta o problemă specială pe care o simți afectează comunitatea dvs.
  • Persistă atunci când cere o întâlnire. Dacă reprezentantul sau oficialul statului RNC nu este disponibil pentru o întâlnire în următoarele câteva săptămâni, puteți solicita o întâlnire cu un personal.
  • Dacă sunteți în măsură să programați o întâlnire cu un reprezentant RNC, pregătiți-vă pentru întâlnire citind despre poziția oficială a reprezentantului dvs. cu privire la această problemă și citiți alte opinii cu privire la această problemă. Pregătiți-vă să discutați despre modul în care această problemă vă afectează personal și de ce contează pentru comunitatea dvs.
  • Povestirile personale sunt instrumente foarte puternice pe care le puteți utiliza pentru a comunica preocupările dvs. unui oficial sau reprezentativ RNC.
  • Metoda 2 din 3:
    Scrierea de scrisori și e-mailuri
    1. Imagine intitulată Contactați pasul RNC 4
    1. Găsiți informațiile de contact ale reprezentantului RNC pe site-ul lor web. Adresele locale și de la Washington Reprezentante, DC Office sunt pe site-ul lor "a lua legatura" pagină. Această pagină are, de asemenea, instrucțiuni pentru e-mail oficii RNC sau a membrilor. Privind la această pagină vă poate ajuta să alegeți ce metodă de contact preferați să utilizați pentru a ajunge la reprezentantul dvs.
    • Cei mai buni oficiali RNC să contacteze prin scrisoare sau e-mail sunt membrii dvs. aleși ai Congresului. Fiecare membru al Congresului are propriul site web.
    • Ambele forme de scrisori de scrisori sunt modalități eficiente de a contacta membrii RNC, dar nu sunt la fel de eficiente ca și cum ar fi un apel telefonic.
    • Scrierea unei scrisori sau a unui e-mail este o modalitate bună de a contacta RNC dacă doriți să exprimați un gând mai complex pe o problemă. Este, de asemenea, o metodă bună de utilizat dacă aveți anxietate vorbind prin telefon sau dacă nu puteți apela biroul de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00.
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 5
    2. Tip sau mână-scrie o scrisoare folosind un șablon de scrisori de afaceri. Dacă doriți să scrieți o scrisoare scrisă sau scrisă de mână pentru a trimite biroului dvs. RNC de stat, formatați scrisoarea dvs. utilizând un șablon de afaceri. Includeți numele și adresa dvs., astfel încât reprezentantul RNC să poată răspunde la scrisoarea dvs.
  • Dacă doriți să scrieți o scrisoare reprezentantului dvs., utilizați limba politicoasă și concentrați-vă litera o problemă sau acțiune care contează pentru dvs.
  • Puteți da scrisoarea dvs. o atingere personală, explicând de ce o problemă este importantă pentru dvs. și lăsați RNC să știe cum o problemă sau o acțiune va afecta comunitatea dvs.
  • Asigurați-vă că includeți detalii specifice despre problema pe care o scrieți. De exemplu, este posibil să doriți să indicați propunerile pozitive sau negative într-o singură legislație.
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 6
    3. Trimiteți scrisoarea dvs. către adresa postată pe site-ul statului dvs. Poate dura mult timp pentru a primi un răspuns la o scrisoare. Dacă nu primiți un răspuns referitor la o problemă pe care o aveți grijă, urmăriți-vă cu un e-mail sau un apel telefonic.
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 7
    4. Scrieți un e-mail utilizând formularul online furnizat pe site-ul dvs. de membru al RNC. Majoritatea birourilor de stat preferă să le trimiteți prin e-mail utilizând un formular online standard pe care îl furnizează. Acest formular solicită numele, adresa și adresa de e-mail, astfel încât să puteți primi un răspuns.
  • Mesajul dvs. de e-mail trebuie să fie scurt și să se concentreze pe o singură problemă. Unele formulare RNC de e-mail vor avea un meniu derulant care afișează problemele care sunt în prezent discutate de RNC. Alegeți problema pe care doriți să o scrieți din acest meniu derulant.
  • Într-un e-mail către reprezentantul dvs., ați putea scrie, "Dragă Senator Toomey, numele meu este Joe Smith. Am trăit și am lucrat în Pennsylvania timp de 5 ani. Nu am auzit încă poziția dvs. oficială privind politica actuală de reformă a educației. Această problemă este importantă pentru mine pentru că am 2 copii care frecventează școala publică. Vă scriu pentru a vă cere să vă clarificați poziția pe această problemă. Mulțumesc, Joe Smith."
  • Metoda 3 din 3:
    Conectarea prin social media
    1. Imagine intitulată Contactați pasul RNC 8
    1. Contactați liderii RNC individuali prin Twitter. Unii dintre liderii actuali "(la iunie 2018) Twitter se numără:
    • GOP președintă Ronna McDaniel: @Gopchairwoman
    • GOP co-scaun Bob Paduchik: @Paduch
    • Senatul lider minoritar Mitch McConnell: @mcconnellpress
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 9
    2. Mesaj RNC pe Facebook, Instagram și Twitter. Scrieți un mesaj către RNC pe pagina de Facebook la https: // Facebook.COM / GOP. De asemenea, le puteți trimite un comentariu Tweet sau Instagram prin mâner @gop. Personalul RNC citesc aceste mesaje și pot răspunde la întrebări specifice. Aceste pagini sociale sociale oficiale stabilesc pozițiile oficiale pe care RNC le ia anumite probleme.
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 10
    3. Contactați reprezentanții locali și de stat prin intermediul social media. Vizitați pagina "Alegeți-vă statul" RNC pentru a găsi conducerea RNC a statului dvs. Acest lucru este disponibil la https: // Gop.COM / Liderii / Statele /. Fiecare stat și membru al Congresului are propria pagină Facebook și mânerul Twitter unde puteți posta și un mesaj.
  • Restrângeți problema pe care doriți să o discutați sau să vă exprimați preocupări, astfel încât să puteți ajunge la persoana potrivită.
  • Imagine intitulată Contactați pasul RNC 11
    4. Scrieți un mesaj scurt care vă afirmă opinia cu privire la o singură problemă. Trebuie să scrieți un mesaj scurt și direct pentru a vă exprima gândurile pe social media. Reprezentanții sunt puțin probabil să răspundă la mesaje care nu sunt clar sau să exprime o opinie generală cu privire la poziția partidului. De asemenea, sunt puțin probabil să răspundă direct la mesaje care folosesc profanitatea sau insultă o persoană.
  • Tweets și posturile Facebook sunt modalități informale de a ajunge la un membru RNC. Un Tweet poate spune, de exemplu, "președintele McDaniel, cum va afecta propunerea de reformă fiscală a GOP familiile care câștigă mai puțin de 50.000 $ / an?"
  • Cifrele și partidele politice sunt mai probabil răspund la mesaje pozitive prin intermediul mass-mediei sociale. Social media este o modalitate bună de a contacta RNC dacă susțineți una dintre acțiunile sau pozițiile lor.
  • Utilizați hashtags pentru a vă conecta mesajul către alte campanii sau probleme. Acest lucru va ajuta RNC să vadă câte persoane scriu despre o anumită problemă.
  • Social media nu este cea mai eficientă modalitate de a contacta RNC. Mesajele sunt de obicei scurte și este posibil să nu aveți suficient spațiu într-un Tweet pentru a vă exprima gândurile complete pe o problemă.
  • sfaturi

    Contactați reprezentantul local sau biroul de stat pentru cea mai bună șansă de a vă auzi vocea. Fiecare senator republican și membru al Camerei Reprezentanților este membru al RNC. Aveți mai multe șanse să discutați cu o persoană la telefon sau să primiți un răspuns scris dacă contactați birourile locale sau de stat.
  • Oficiul Național RNC preferă comunicarea prin e-mail. Cu toate acestea, puteți să trimiteți o scrisoare sau să le sunați dacă doriți. Adresa lor este: 310 prima stradă se, Washington, DC 20003.
  • Pentru o altă modalitate de a vă implica, vă puteți alătura unei campanii de scriere a cărții poștale în care trimiteți mesajul dvs. printr-o campanie organizată. Aceste campanii arată reprezentanților că o mulțime de oameni sunt îngrijorați de o singură problemă. Căutați Google pentru campanii poștale despre problemele care sunt importante pentru dvs.
  • Google numele statului dvs. plus "RNC" pentru a găsi site-ul RNC al statului dvs. Site-ul statului va avea informații despre evenimentele și politicile viitoare care afectează rezidenții statului dvs. Aceste informații vă vor ajuta să aflați despre pozițiile RNC pe problemele pe care le aveți grijă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar