Cum să contactați asociația națională a proprietarilor (nla)

Dacă sunteți proprietar, aderarea la Asociația Națională a Proprietarilor vă poate oferi instrumentele și legitimitatea pe care trebuie să o gestionați eficient proprietățile. NLA oferă acreditare profesională, servicii și consultanță juridică proprietarilor din Marea Britanie. Nu-l confundați cu Asociația Națională a proprietarului (singular), care oferă servicii similare proprietarilor din Statele Unite. Contactarea asociației corespunzătoare online este cea mai ușoară cale de a merge, dar există și alte opțiuni dacă sunteți doar căutați informații de bază sau sfaturi.

Pași

Metoda 1 din 2:
Noțiuni de contact cu NLA (Marea Britanie)
  1. Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 1
1. Du-te la site-ul NLA. Faceți o căutare rapidă "Asociația Națională a Proprietarilor din Marea Britanie" În bara de căutare a browserului dvs. Faceți clic pe prima opțiune (adresa URL de deasupra titlului sursei va fi citită: "proprietari.Org.Regatul Unit") să meargă la pagina lor de pornire.
  • Acest lucru nu trebuie confundat cu "Asociația proprietarilor rezidențiali," care va apărea probabil în rezultatele căutării dvs.
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 2
    2. Clic "Contactează-ne" și introduceți informațiile dvs. de contact și subiectul. Introduceți numele, e-mailul și tipul de anchetă pe care îl aveți. Tipul de interogare este o listă derulantă care include lucruri cum ar fi "Produse și servicii," "Cursuri și alte evenimente," și "NLA Oficiul de presă." Dacă aveți o întrebare generală care nu se încadrează în una din opțiunile disponibile, selectați "Nu sunt sigur!"
  • De exemplu, dacă aveți o întrebare despre primele dvs. de asigurare pentru o proprietate pe care o dețineți, selectați "Produse și servicii."
  • Dacă sunteți membru, introduceți numărul de membru în caseta de text corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 3
    3. Introduceți un mesaj și sunteți de acord cu Termenii de confidențialitate înainte de a vă trimite. Introduceți mesajul în caseta de mesaje și corectați-l pentru orice erori. Scrieți într-un ton profesionist, prietenos și păstrați-l scurt și la-punctul. Verificați caseta de confidențialitate și condiții înainte de a trimite formularul.
  • De exemplu, ați putea spune, "Sunt un nou proprietar de 2 proprietăți în zona Greater London. Sunt interesat să primesc acreditarea NLA. Există opțiuni pentru luarea online a cursului de acreditare?"
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 4
    4. Trimiteți un e-mail reprezentantului local ca alternativă. Click pe "In zona mea" și selectați regiunea proprietatea dvs. este situată în. Dacă regiunea dvs. nu este listată, alegeți o națiune în schimb. Email reprezentantul care corespunde localizării dvs. mai mici.
  • De exemplu, dacă aveți 2 proprietăți în diferite locații din Londra mai mare (cum ar fi Hackney și Lambeth), contactați diferiți reprezentanți pentru fiecare.
  • Reprezentantul zonei dvs. este omul mijlociu dintre NLA, proprietarii și autoritățile locale. Ei pot conduce întâlniri și evenimente, oferă consultări și vă pot ajuta cu orice întrebări pe care le aveți despre licențierea sau evenimentele din zona dvs.
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 5
    5. Sunați-le dacă sunteți membru NLA care caută sfaturi. NLA are o linie telefonică separată pentru membri pentru a obține sfaturi din partea echipei de experți. Dacă sunteți membru și aveți nevoie de anumite îndrumări profesionale cu privire la orice referire la proprietatea dvs. sau Beneficiile NLA, sunați la 0300 131 6400.
  • Linia de consiliere este deschisă de luni până vineri între orele 8:00 - 18:00 și sâmbătă între orele 9:00 - 1:00.
  • De exemplu, s-ar putea să obțineți câteva sfaturi când să angajați un arhitect profesionist pentru a extinde o proprietate sau cum să efectuați eficient o evaluare a site-ului.
  • Metoda 2 din 2:
    Conectarea cu NLA (SUA)
    1. Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 6
    1. Accesați site-ul NLA și faceți clic pe "Contactează-ne." Tip "Asociația Națională a proprietarului" în bara de căutare a browserului dvs. și faceți clic pe site-ul lor (ar trebui să fie primul sau al doilea rezultat). Uită-te la partea dreaptă sus a ferestrei pentru a găsi un buton care citește "Contactează-ne" și faceți clic pe el.
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 7
    2. Introduceți informațiile dvs. de contact și un mesaj înainte de trimitere. Introduceți numele și adresa de e-mail în casetele corespunzătoare. Adresați-vă orice întrebări pe care le aveți în caseta de mesaje, menținându-l scurt și direct. Verificați ceea ce ați scris pentru orice erori și, atunci când sunteți mulțumit de el, faceți clic pe "Trimite."
  • De exemplu, "Bună după-amiază, am o întrebare privind toleranța ipotecară și ar putea avea nevoie de un sfat despre cum să procedăm în aplicarea pentru un împrumut de afaceri mici SBA în Destin, Florida. Mă poți referi la cineva din zona mea cu care pot vorbi despre asta?"
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 8
    3. Conectează-te cu NLA pe Twitter. Tip "Asociația Națională a proprietarului Twitter" în bara de căutare a browserului dvs. sau în Twitter.com / usnla în bara de url a browserului dvs. După ce sunteți pe pagina de profil, Tweet la ei prin includerea "@USNLA" În Tweet dumneavoastră.
  • Profilul lor este public, astfel încât să vă puteți uita la pagina lor Twitter dacă aveți un cont Twitter sau nu.
  • Din păcate, nu le puteți trimite un mesaj direct, deoarece au dezactivat că la sfârșitul lor.
  • Dacă aveți un cont Twitter, simțiți-vă liber "Urma" ei, astfel încât tweet-urile lor să apară pe hrana dvs. de twitter. Ei publică o mulțime de articole interesante despre știrile de închiriere și imobiliare care ar putea fi de ajutor pentru dvs.
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a Proprietarilor (NLA) Pasul 9
    4. Trimiteți NLA un mesaj privat pe Facebook. Conectați-vă la contul dvs. Facebook și introduceți "Asociația Națională a proprietarului" în bara de căutare din partea de sus. Click pe "Trimite mesaj" și le scrie un e-mail scurt, direct cu orice întrebări sau comentarii pe care le aveți.
  • Dacă trimiteți mesajul într-o dimineață de zi cu zi sau după-amiază, vor răspunde de obicei în câteva ore.
  • De exemplu, ați putea spune, "Sunt un nou proprietar în zona Austin, Texas și am o întrebare despre primele de asigurare. Poți să mă adresezi la un reprezentant local care să-mi dea niște sfaturi despre ce nivel de plată este potrivit pentru mine și pentru proprietatea mea?"
  • De asemenea, puteți merge la site-ul NLA, defilați în partea de jos și faceți clic pe pictograma Facebook pentru a merge direct la pagina de profil.
  • Imagine intitulată Contactați Asociația Națională a proprietarilor (NLA) Pasul 10
    5. Urmați NLA pe LinkedIn pentru a vedea postările de locuri de muncă și reprezentanții locali. Faceți clic pe pictograma LinkedIn din colțul din dreapta jos al paginii web sau căutați "Asociația Națională a proprietarului" În barul de căutare LinkedIn. Mergeți la pagina lor și faceți clic pe "Locuri de munca" pentru a răsfoi deschiderile disponibile sau "oameni" Pentru a vă conecta cu reprezentanții din zona dvs.
  • Puteți să vă uitați la pagina lor LinkedIn dacă aveți un cont LinkedIn sau nu. Pentru a naviga profilul (i.E., Vizualizați postările de locuri de muncă și angajații), va trebui să vă conectați prin intermediul contului dvs. LinkedIn.
  • Profilul lor LinkedIn este conectat cu profilul lor de Facebook, astfel încât veți putea să citiți posturile, chiar dacă nu aveți un cont Facebook.
  • sfaturi

    Petreceți ceva de navigare pe site pentru a vedea dacă întrebarea dvs. poate fi răspunsată de orice întrebări frecvente sau articole postate.
  • Luați în considerare înscrierea pentru newsletter-ul NLA (Marea Britanie) pentru a primi piese de știri, anunțuri de evenimente și actualizări de licențiere a proprietății.
  • Avertizări

    Nu încercați să poziționați ca un proprietar de NLA acreditat sau un membru dacă nu sunteți pentru că acest lucru va împiedica reputația dvs. ca proprietar.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar