Cum se șterge un cont de aplicație de maimuță

Thiste parere cum să vă dezactivați contul cu maimuța aplicației de rețea socială. Nu există nici o opțiune de ștergere a contului dvs. în aplicație, dar puteți solicita ca echipa de suport maimuță să șterge contul dvs. oferindu-le numărul dvs. de telefon și numele de utilizator Snapchat.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea unui cont App Monkey Pasul 1
1. Compuneți un mesaj de e-mail la Hello @ maimuță.misto. Deoarece nu există nici o opțiune de ștergere a contului dvs. în aplicația Monkey, va trebui să solicitați ștergerea echipei de asistență din Monkey.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont App Monkey Pasul 2
    2. Cereți maimuță pentru a șterge contul. Tastând ceva de genul Ștergeți imediat contul meu de maimuță ar trebui să facă truc.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont App Monkey Pasul 3
    3. Introduceți numele de utilizator și numărul de telefon Snapchat în mesaj. Contul dvs. de maimuță este conectat la Snapchat, astfel încât aceste informații sunt necesare. Numărul dvs. de telefon este necesar pentru a vă confirma identitatea.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont de aplicație de maimuță Pasul 4
    4. Apasă pe Trimite buton. Acest buton poate să arate ca un avion de hârtie în unele clienți de corespondență și / sau Twitter. Un reprezentant la Monkey va examina solicitarea dvs. și vă va contacta pentru a confirma ștergerea contului.
  • Dacă reprezentantul solicită mai multe informații pentru a vă confirma identitatea, pentru a răspunde prompt și politicos pentru a asigura ștergerea rapidă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar