Cum de a bloca un telefon sprint pentru a stimula mobile

Boost Mobile oferă planuri de service wireless preplătite pe rețeaua Nationwide Sprint 4G LTE, ceea ce înseamnă că telefonul dvs. Sprint este deja compatibil cu rețeaua Boost Mobile. Indicarea telefonului dvs. Sprint pentru a stimula nu este necesar - Cu toate acestea, trebuie să activați telefonul dvs. Sprint pentru utilizare cu Boost Mobile la cel mai apropiat magazin de vânzare cu amănuntul mobil sau online pe site-ul Boost Mobile.

Pași

Metoda 1 din 2:
Vizitarea unui magazin mobil Boost
  1. Imagine intitulată Flash Un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 1
1. Verificați că telefonul dvs. de sprint este listat sub "Care telefoane Sprint pot utiliza pe Boost?"At HTTPS: // www5.Boostmobile.com / #!/ Suport / Întrebări frecvente / Telefoane-Dispozitive / Activate-A-Sprint-Phone /. Deși Boost Mobile utilizează rețeaua Sprint, nu toate telefoanele Sprint sunt eligibile pentru serviciul preplătit cu Boost Mobile.
  • Imagine intitulată Flash un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 2
    2. Navigați la pagina de localizare a magazinului Boost la http: // Boostmobile.com / magazine /.
  • Imagine intitulată Flash Un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil mobil
    3. Introduceți codul poștal de cinci cifre, apoi faceți clic pe "Găsiți." Pagina se va reîmprospăta pentru a afișa o listă de magazine mobile Boost în zona dvs.
  • Imagine intitulată Flash Un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 4
    4. Vizitați cel mai apropiat magazin mobil Boost pentru a vorbi cu un reprezentant de creștere.
  • Evitați vizitarea magazinelor naționale de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Walmart, țintă și cel mai bun cumpăra, deoarece aceste locații nu au capacitatea de a activa telefoanele Sprint pentru Boost Mobile.
  • Imagine intitulată Flash Un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 5
    5. Informați reprezentantul că doriți să utilizați telefonul dvs. Sprint cu Boost Mobile.
  • Imagine intitulată Flash Un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 6
    6. Furnizați reprezentantului informațiile necesare pentru a vă activa telefonul Sprint. Este vi se poate solicita să furnizați detaliile contului dvs. și numărul de serie electronic (ESN) pe telefonul dvs. Sprint. ESN este situat în mod normal pe un autocolant în interiorul compartimentului bateriei sau pe partea din spate a telefonului.
  • Imagine intitulată Flash Un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 7
    7. Așteptați ca reprezentantul mobil Boost să-ți activeze telefonul Sprint. Dacă sunteți un nou client Boost, este posibil să vi se percepe o taxă de activare de 10 USD pentru a utiliza telefonul dvs. Sprint pe un nou cont Boost. Procesul durează doar câteva minute pentru a finaliza, iar telefonul dvs. Sprint va fi acum "aprins" sau activat pe rețeaua Boost Mobile.
  • Metoda 2 din 2:
    Activarea telefonului dvs. Sprint online
    1. Imagine intitulată Flash un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 8
    1. Navigați la pagina de activare a telefonului Boost Mobile la HTTPS: // Activați.Boostmobile.com / primar / activatii-home. Acest instrument vă permite să activați telefonul dvs. Sprint pentru Boost Mobile.
  • Imagine intitulată Flash un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 9
    2. Selectați opțiunea care reprezintă cel mai bine nevoile dvs. de activare, apoi faceți clic pe "Next." În cele mai multe cazuri, veți selecta opțiunea de a activa un telefon ca un client nou sau să schimbați un telefon ca un client existent.
  • Imagine intitulată Flash un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 10
    3. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă activa telefonul Sprint. Veți fi instruiți să introduceți ESN pentru telefonul dvs. Sprint, precum și numărul dvs. de telefon mobil și codul PIN dacă sunteți un client mobil existent. ESN este situat în mod normal pe un autocolant în interiorul compartimentului bateriei sau pe partea din spate a telefonului. Dacă sunteți un nou client Boost, este posibil să vi se percepe o taxă de activare de 10 USD pentru a utiliza telefonul dvs. Sprint pe un nou cont Boost.
  • Imagine intitulată Flash Un telefon Sprint pentru a stimula pasul mobil 11
    4. Așteptați pentru Boost Mobile să vă contacteze după procesarea cererii de activare. Acest lucru poate dura câteva ore sau zile, în funcție de natura solicitării dvs. și de starea contului dvs.
  • sfaturi

    Avertizări

    Contactați Sprint Înainte de a încerca să activați telefonul cu Boost Mobile pentru a verifica dacă dispozitivul nu a fost raportat pierdut sau furat sau este legat de un contract de sprint existente. Dacă telefonul dvs. Sprint nu îndeplinește aceste cerințe de eligibilitate, este posibil să nu puteți activa telefonul pentru utilizare cu Boost Mobile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar