Cum să contactați irs

Este posibil să trebuiască să contactați IRS pentru întrebări despre impozitele dvs. sau pentru un audit viitoare. Întrebări simple pot fi răspunse utilizând asistentul interactiv al IRS-ului online, dar pentru probleme mai dificile, va trebui să sunați la unul dintre numerele lor de ajutor sau să vizitați un centru local de asistență fiscală. Dacă încă nu ați rezolvat problema dvs., puteți contacta serviciul de avocați contribuabili, o ramură independentă a IRS însărcinată cu ajutorul persoanelor cu problemele lor fiscale. În plus, puteți contacta IRS prin poștă dacă primiți o notificare din partea acestora.

Pași

Metoda 1 din 6:
Contactați IRS prin telefon
  1. Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 1
1. Apelați numărul de telefon IRS fără taxe pentru o chestiune de impozitare personală. Acest număr este 1-800-829-1040. Orele de lucru sunt între orele 7:00 a.M. și 7:00 P.M. În fusul orar local.
  • Această linie, dacă numai pentru persoanele care au întrebări despre impozitele proprii.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 2
    2. Utilizați 1-800-829-3676 pentru a vă completa formularele fiscale. Acest număr este cel mai rapid mod de a intra în contact cu un specialist instruit pentru a vă ajuta să vă completați formularele de returnare, astfel încât să puteți plăti plătiți IRS sau primiți rambursarea dvs. Orele de activitate sunt 7:00 a.m până la 7:00 p.M. ora locală, luni până vineri.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 3
    3. Apelați 1-800-908-4490 Dacă sunteți victimă a furtului de identitate. Orele de activitate sunt de luni până vineri între 7 a.M. și 7 P.M. În fusul tău de timp. Un reprezentant poate merge prin procesul de raportare a furtului de identitate.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 4
    4. Apelați linia de afaceri pentru ajutor cu o chestiune de impozitare corporativă sau de afaceri. Acest număr este 1-800-829-4933. Puteți ajunge la cineva între 7:00 a.M. și 7:00 P.M. În fusul orar local.
  • Acest număr este numai pentru reprezentanți ai unei afaceri sau a unei corporații.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 5
    5. Utilizați linia TDD dacă aveți o insuficiență auditivă. IRS poate fi atins la 1-800-829-4059, între orele 7:00 a.M. și 7:00 P.M. ora locala. Acest număr vă va permite să discutați impozitele dvs. cu un reprezentant în timp ce primiți cazare pentru insuficiența dvs. auditivă.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 6
    6. Apelați numărul pentru organizațiile caritabile și agențiile guvernamentale, dacă este cazul. Puteți utiliza acest număr dacă sunteți o agenție scutită sau un administrator al planului de pensionare și aveți nevoie de ajutor. Acest număr este 1-877-829-5500. IRS va răspunde între orele 8:00 a.M. și 5:00 P.M. ora locala.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 7
    7. Ajungeți la serviciile internaționale la 1-267-941-1000 dacă locuiți în străinătate. Puteți să vă ajutați cu taxele, chiar dacă locuiți în prezent în străinătate. Orele de activitate sunt luni până vineri între orele 6:00 a.M. și 11:00 P.M. Ora de est.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 8
    8. Utilizați un număr specializat pentru a aborda anumite probleme. IRS a înființat 16 linii telefonice pentru întrebări referitoare la aspecte speciale, cum ar fi formularele și publicațiile, sistemul electronic de plăți fiscale și numerele de identificare a angajatorului. Puteți găsi lista completă a numerelor specializate Aici.
  • Metoda 2 din 6:
    Ajungând la IRS online
    1. Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 10
    1. Incearca Asistent fiscal interactiv Pentru răspunsuri rapide online la întrebările dvs. 24/7. Introduceți problema sau întrebarea dvs., cum ar fi "Pot să iau creditul fiscal premium" sau "cât de mult este deducerea mea standard" și acest sistem interactiv vă va pune o serie de întrebări pentru a vă ajuta să găsiți răspunsul.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 11
    2. Folosește Statutul de rambursare CHECKER Pentru a afla starea rambursării dvs. Veți avea nevoie de numărul dvs. de securitate socială, de starea de depozitare și cuantumul exact al restituirii.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 12
    3. Chat cu Website Help Desk Pentru a ajuta la navigarea site-ului IRS. Agenții online pot răspunde la întrebări cu privire la locul unde să găsească formulare sau alte informații pe site, dar nu întrebări referitoare la declarația dvs. fiscală sau rambursarea. Orele sunt 10:00 a.M. la 8:00 P.M. Ora de est, luni până vineri.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 13
    4. Folosește Comentariu Pagina Pentru a pune întrebări despre IRS.Site-ul Gov. Numai întrebările privind site-ul, cum ar fi locul unde să găsești formulare sau alte informații, vor fi răspunsate. Introduceți adresa dvs. de e-mail și scrieți întrebarea în casetă. IRS va răspunde în 48 de ore.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 14
    5. Accesați chat-ul online Ptin dacă sunteți un profesionist fiscal. Agenții vă pot ajuta cu întrebări PTIN generale în chat-ul online, dar pentru întrebări specifice contului dvs., va trebui să sunați. Orele sunt 8:00 a.M. la 5:00 P.M. Timpul central, luni până vineri.
  • Puteți afla mai multe informații despre cum să contactați acest program aici: https: // IRS.Gov / PROFESIONALE TAXE / CONTACT-TO-RETURN-Preparator-program.
  • Metoda 3 din 6:
    Contactarea IRS în persoană
    1. Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 15
    1. Găsiți un centru local de asistență la contribuabil (TAC) în zona dvs. Puteți găsi TAC local introducând codul dvs. poștal și raza de căutare dorită pe site-ul IRS. Site-ul web vă va oferi o listă de locații din apropiere, inclusiv adresa, numărul de telefon, orele de funcționare și serviciile furnizate la locație.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 16
    2. Amintiți-vă că multe birouri locale IRS sunt situate în clădirile de birouri federale. Aceasta înseamnă că vor fi închise în sărbătorile federale și pot exista restricții asupra a ceea ce puteți efectua în clădire. De exemplu, telefoanele mobile cu camere sunt uneori interzise.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 17
    3. Apelați Tacul local pentru a face o programare. Trebuie să aveți o întâlnire pentru a vă ajuta la Tacul local. Asigurați-vă că ați ajuns la timp pentru întâlnirea dvs., astfel încât să nu fiți săriți.
  • Metoda 4 din 6:
    Utilizarea aplicației mobile IRS
    1. Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 18
    1. Descărcați aplicația mobilă IRS2GO din magazinul iTunes sau Play Store. Există aplicații în limba engleză și spaniolă.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 19
    2. Utilizați aplicația pentru a găsi numere de telefon IRS și a birourilor locale. Faceți clic pe "Rămâneți conectat", apoi "Contactați-ne" pentru a apela rapid o listă de numere de contact IRS sau pentru a fi direcționate către un link unde puteți căuta cel mai apropiat centru de asistență la contribuabil.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 20
    3. Verificați starea rambursării dvs. fiscale. Aplicația face ușor să verificați rambursarea. Doar introduceți numărul dvs. de securitate socială, starea de depunere a funcției și suma de rambursare și vă va spune instantaneu statutul dvs.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 21
    4. Găsiți un ajutor fiscal gratuit prin intermediul aplicației. Aplicația IRS vă va conduce la cea mai apropiată organizație disponibilă, care oferă asistență fiscală gratuită, oferindu-vă adresa și numărul de telefon.
  • Metoda 5 din 6:
    Utilizarea serviciului Avocatul contribuabilului
    1. Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 22
    1. Contacteaza Avocatul contribuabilului Pentru a răspunde la întrebări. Ele pot oferi, de asemenea, ajutor cu probleme precum auditurile, rambursările lipsă sau furtul de identitate. Serviciul Avocatul contribuabilului (TAS) este o organizație independentă în cadrul IRS creat pentru a ajuta contribuabilii să se ocupe de problemele lor. Dacă nu vă puteți rezolva problema cu IRS, atunci TAS vă va ajuta gratuit.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 23
    2. Trimiteți Formularul IRS 911 prin fax sau poștă. Acest formular solicită oficial asistență TAS și vă permite să specificați problema dvs. Ar trebui să primiți un răspuns într-o săptămână de la TAS care primește formularul.
  • Notă: TAS poate contacta o terță parte, cum ar fi o organizație avocatului contribuabilului, pentru a răspunde solicitării dvs.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 24
    3. Apelați 1-877-777-4778 pentru a ajunge la TAS. Un sistem automat automatizat vă va direcționa rapid unui agent.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 25
    4. Folosește TAS Contactați pagina pentru a căuta biroul cel mai apropiat de tine. Fiecare stat are cel puțin un birou. Pagina de contact va oferi numărul și adresa lor de telefon.
  • Metoda 6 din 6:
    Contactarea IRS prin poștă
    1. Contactați IRS prin poștă numai dacă primiți o notificare de la ei. IRS nu răspunde, de obicei, la întrebări sau plângeri trimise prin poștă. Cu toate acestea, vă permit să comunicați cu ei prin poștă dacă primiți o notificare de la ei. Ei vă pot trimite o notă dacă le datorați bani sau există o problemă cu impozitele dvs.
    • De asemenea, puteți apela IRS dacă primiți o notificare. Depinde de dvs. ce metodă preferați.
  • 2. Trimiteți scrisoarea dvs. înainte de data de răspuns listată în anunțul dvs. Data răspunsului este ultima zi pe care o puteți răspunde la anunț, deci tratați-o ca un termen limită. Trimiteți-vă scrisoarea înainte de această dată.
  • Cel mai bine este să trimiteți răspunsul dvs. cât mai curând posibil.
  • 3. Includeți informațiile dvs. personale în partea de sus a scrisorii dvs. Acest lucru va ajuta IRS să vă confirme identitatea și să vă găsească în sistemul lor. Unele dintre aceste informații vor fi furnizate în anunțul trimis de IRS. Trebuie să includeți următoarele:
  • Numele dumneavoastră
  • Numărul dvs. de securitate socială sau ITIN
  • Anul fiscal fiind discutat
  • Numărul dvs. de anunțuri
  • 4. Includeți toate elementele care acceptă răspunsul dvs. la IRS. De exemplu, puteți trimite copii ale încasărilor dvs. de cheltuieli, dovada donațiilor caritabile sau a copiilor din 1099-uri. IRS ar fi putut solicita aceste elemente sau ați putea dori să le oferiți voluntar ca suport. Acest lucru vă poate ajuta să dovediți că nu datorați bani în plus.
  • Păstrați copii ale acestor documente în înregistrările dvs.
  • 5. Trimiteți-l la adresa despre anunțul dvs. prin poștă certificată cu primirea de returnare. Adresa corectă va fi listată în anunțul dvs. Asigurați-vă că scrieți-l exact așa cum apare în anunț, apoi trimiteți-l prin poștă certificată. În acest fel, veți avea dovada că ați trimis scrisoarea dvs. și când scrisoarea dvs. a sosit în cazul în care IRS o pierde.
  • Este posibil să trebuiască să dovediți că ați trimis această scrisoare dacă IRS revendică că nu ați răspuns la termenul limită.
  • 6. Așteptați cel puțin 30 de zile pentru ca IRS să vă proceseze scrisoarea. Este normal ca acesta să dureze cel puțin 30 de zile pentru ca IRS să proceseze un răspuns trimis prin poștă. Puteți încerca să apelați numărul în anunțul dvs. pentru a vedea dacă l-au primit. Cu toate acestea, reprezentantul nu poate să răspundă la întrebările dvs.
  • Păstrați întotdeauna o copie a anunțului, IRS te-a trimis astfel încât să vă puteți referi la el.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu puteți contacta IRS prin poștă pentru a face întrebări sau plângeri, dar dacă depuneți taxele prin poștă, puteți găsi adresa potrivită pentru a trimite returnarea dvs Aici.

    Avertizări

    IRS nu vă va contacta prin telefon, text sau prin e-mail pentru a solicita bani de la dvs. Dacă cineva cheamă, texte sau e-mailuri, solicitați să fiți de la IRS, este probabil o înșelătorie. Nu le dați informații personale. În schimb, apelați IRS utilizând unul dintre numerele furnizate de Guvern. Lăsați-i să știe că ați primit o posibilă notificare înșelătoare și doriți să verificați impozitele dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar