Cum se adresează unui guvernator

Guvernatorii sunt responsabili de sucursala executivă pentru fiecare stat sau teritoriu pe care îl guvernează. Adesea, ei vor vorbi cu cetățenii care trăiesc pe teritoriul lor pentru a obține opinii publice sau pentru a lua sfaturi. Adresându-se unei persoane ca aceasta poate părea intimidantă, mai ales dacă nu ați vorbit cu cineva în putere politică înainte sau nu știți protocolul. Cu toate acestea, dacă salvați titlul complet pentru evenimente speciale și nu le-ați sunat niciodată de numele lor, puteți vorbi cu guvernatori tact și cu respect în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 2:
Vorbind în persoană
  1. Imagine intitulată Adresa unui guvernator Pasul 1
1. Sunați-i guvernator (prenume) atunci când vorbesc direct cu ei. Când vorbești cu un guvernator care este în prezent în funcție, este politicos să le adresezi ca "guvernator" și nu ca dl. sau doamna. Aceasta arată că recunoașteți poziția lor în funcție și ce este treaba lor. Nu ar trebui să le sunați niciodată de numele lor decât dacă ați cerut în mod specific să faceți acest lucru.
  • De exemplu, dacă numele guvernatorului este Zackary Fravel, numiți-i "guvernatorul Fravel" când vorbești cu ei.
  • Dacă vorbiți cu soțul unui guvernator, puteți să le numiți pur și simplu "./D-na. (Nume de familie)."
  • Imagine intitulată Adresa unui guvernator Pasul 2
    2. Apelați un guvernator "domnule / doamnă" după ce le abordează după nume. Odată ce ați salutat un guvernator prin titlul și numele de familie, le puteți numi domnule sau doamnă în întreaga conversație. Nu este nevoie să le sunați "Guvernator (prenume)."
  • Imagine intitulată Adresa unui guvernator Pasul 3
    3. Se referă la ele ca guvernator acționând (prenume) când vorbești despre ei. Dacă vorbești despre un guvernator atunci când nu se află în jur, le puteți numi "guvernator acționând (prenume)."Aceasta este o modalitate mai specifică de a se referi la ele. Titlul "acționând" este opțional, dar ar putea ajuta la specificarea despre cine vorbiți.
  • De exemplu, dacă numele guvernatorului este Mary Kent, puteți spune ceva de genul ", guvernatorul, Kent, este pe drumul ei."
  • Foștii guvernatori nu primesc un titlu special. Ele pot fi menționate ca domnul. sau doamna. (Nume de familie).
  • Imagine intitulată Adresa unui guvernator Pasul 4
    4. Introduceți-le în mod oficial cu: "Onorabilul (numele de familie), guvernatorul (statului)." În mod oficial, titlul guvernatorului este "onorabilul (prenume)."După titlul lor, puteți specifica ce stat sau teritoriu pe care îl guvernează. Acest titlu lung ar trebui folosit numai atunci când le introduceți într-o mulțime, ca la o discuție sau un raliu. Folosind titlul lor complet în viața de zi cu zi, ar fi un hassle, așa că ar trebui să-l spui doar la evenimente oficiale.
  • De exemplu, dacă guvernatorul numelui lui Washington este James Hert și îl introduceți la un raliu, ați putea spune: "Și acum, Hotărârea onorabilă, guvernatorul Washingtonului."
  • În Massachusetts, New Hampshire și Carolina de Sud, titlul complet al guvernatorului este "Excelența, guvernatorul (numele de familie)."
  • Metoda 2 din 2:
    Scrie o scrisoare
    1. Imagine intitulată Adresa unui guvernator Pasul 5
    1. Adresați-vă scrisoarea către "onorabilul (numele complet), guvernatorul (statului)."În afara scrisorii dvs. ar trebui să fie abordată cu titlul complet al guvernatorului. Aceasta include titlul lor de "onorabil" urmat de numele și prenumele lor, precum și de menționat care stat sau teritoriu pe care îl guvernează. Aceasta este cea mai tradițională modalitate de a aborda un guvernator, motiv pentru care este încă folosit în scrisoarea scrisă.
    • De exemplu, scrisoarea dvs. ar trebui să spună ceva de genul: "onorabilul Maria Culley, guvernatorul Californiei."
    • Dacă vă adresați scrisoarea unui fost guvernatorului sau soțului guvernatorului, puteți folosi doar "MR./D-na. (Nume de familie)."
  • Imagine intitulată Adresa unui guvernator Pasul 6
    2. Scrieți "Dragă guvernator (prenume)" pentru a începe scrisoarea dvs. Corpul scrisorii dvs. ar trebui să înceapă cu fraza "Dragă guvernator (prenume)."Odată ce ați pornit scrisoarea dvs., puteți adresa guvernatorului ca și cum ați vorbi cu ei în persoană. Nu trebuie să utilizați niciodată numele lor într-o scrisoare deoarece este văzută ca fiind lipsită de respect.
  • De exemplu, începeți scrisoarea cu "Dragi guvernator Flinner."
  • Imagine intitulată Adresa unui guvernator Pasul 7
    3. Închideți scrisoarea cu "Cuvinte, titlul și numele complet)."Ar trebui să încheiați scrisoarea dvs. spunând guvernatorului ceea ce numele și titlul complet este astfel încât să înțeleagă cine sunteți profesional. Acest lucru îi ajută, de asemenea, să vă adreseze dacă doresc să vă scrie înapoi.
  • "Cu sinceritate" este o modalitate formală de a spune la revedere. De asemenea, puteți folosi fraze precum "cele mai bune considerație", "mulțumesc" și "cu adevărat cu adevărat."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar