Cum să modificați o lege prin procesul democratic

Pentru a schimba o lege, începeți prin a face unele cercetări, găsirea nivelului potrivit al guvernului de abordare și examinarea legislației în așteptare. S-ar putea să puteți scrie singur un proiect al legii sau ați putea avea nevoie de sprijinul legislatorului dvs. de stat sau național. Este mult mai ușor să schimbați legea locală sau de stat decât la nivelul federal, dar există posibilități de luare a acțiunilor la orice nivel.

Pași

Partea 1 din 4:
Găsirea problemei dvs
  1. Imaginea intitulată Schimbă o lege prin Procesul Democrat Pasul 1
1. Descoperiți o problemă cu care sunteți pasionați. Poate fi mic - încercând să-i facă pe oameni să curățe după animalele, de exemplu - sau în încercarea de a elimina impozitul pe vânzări pe produsele alimentare din statul dvs. Rețineți că cu atât este mai mică problema, cu atât mai multe șanse să aveți o diferență. Guvernul local include în mod necesar mai puțini oameni și pentru că sunteți unul dintre acei oameni, vocea dvs. poate face o diferență într-un mod în care nu se poate între milioane de la nivel național sau la nivel național.
  • Imaginea denumită modificarea unei legi prin Procesul Democrat Pasul 2
    2. Știți ce nivel de guvernare este responsabil pentru lege. Este o lege națională? Atunci s-ar putea să doriți să înscrieți ajutorul unui senator sau al unui congresman. Este o lege de stat? Apoi reprezentantul casei dvs. de stat sau un senator de stat este persoana de văzut. În cele din urmă, dacă legea este o ordonanță județene sau de oraș, căutați consilierul local, supraveghetorul, primarul sau executivul județean.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin Procesul Democrat Pasul 3
    3. Citiți legile care guvernează problema dvs. Cat de vechi este? Care grup sau grup a fost responsabil pentru a scrie sau a schimba ultima oară? Este important să cunoaștem istoria legii, astfel încât să aveți o idee mai bună despre cum să o schimbați. Știind cum a fost făcută sau schimbată înainte de a vă spune cine trebuie să fie implicat de data asta. Dacă a fost un vot de către consiliul municipal înainte, există șanse să fie modificate de un vot din nou de către consiliul municipal.
  • Image denumită modificarea unei legi prin Procesul Democrat Pasul 4
    4. Discutați cu oamenii sau grupul care a făcut sau a schimbat ultima dată legea. Întrebați-i despre fezabilitatea ideii dvs.
  • Pot schimba sau abroga în același mod? Dacă nu, ce va fi diferit de data aceasta?
  • Dacă a fost o măsură de vot (acest lucru este valabil numai pentru unele state), întrebați cum să obțineți din nou schimbările pe buletinul de vot. Va trebui să știți când să vă depuneți măsura și câte semnături (adesea 1.000+) va dura pentru a reveni la alegători.
  • Partea 2 din 4:
    Căutați soluții locale
    1. Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 5
    1. Aflați cum funcționează guvernul orașului. Orașele și orașele au structură diferită de guvernare, deci dacă lucrați la schimbarea unei legi locale, aflați cum funcționează a ta. Cei mai mulți au un primar și un fel de consiliu local. Unii au, de asemenea, alte poziții în cadrul guvernului orașului, inclusiv managerii și comisarii din oraș. Unele state vă permit să depuneți referendumuri locale sau de stat ca cetățean, dar majoritatea statelor nu fac acest lucru. Dacă sunteți într-un stat care nu, trebuie să obțineți consiliul orașului sau primarul să vă sprijine ideea și să o aducă la vot.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 6
    2. Dosar o inițiativă sau un referendum dacă sunteți într-un stat în care cetățenii pot. Verificați pentru a vă vedea că statul dvs. este unul dintre ei. În aceste state, vă puteți depune intenția de a vă prezenta legea cu privire la buletinul de vot, apoi colectați semnături și, în cele din urmă, depuneți petiția cu semnăturile cu legea. Atunci va fi pus pe vot. În majoritatea statelor, nu este destul de ușor.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin Procesul Democrat Pasul 7
    3. Mergeți la întâlnirile comunitare dacă nu puteți depune un referendum. Aceasta este o modalitate de a vă aduce problema la parlamentarii locali. Verificați orașul dvs. pentru a vedea când există întâlniri pentru constituenți pentru a aduce probleme. De obicei aveți un timp limitat de a vorbi, așa că fi pregătit și fiți profesioniști. S-ar putea să trebuiască să mergi la multe întâlniri înainte ca oamenii să înceapă să te ia în serios, dar acesta este un pas important.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 8
    4. Cercetarea membrilor primarului și a Consiliului. Uită-te la site-urile lor. Vedeți ce fel de legi au promovat în trecut și dacă dvs. ar putea să se potrivească. Dacă veți schimba o lege locală, aveți nevoie de sprijin de la cineva din guvernul orașului. Dacă nu doriți să vă apropiați direct de primar, alegeți membrul Consiliului din districtul dvs. sau unul care credeți că va fi simpatic pentru cauza dvs.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 9
    5. Faceți cunoștință cu legiuitorul dvs. ales. Spuneți-le despre modelul dvs. de a participa la întâlnirile comunitare. Așezați-vă ideile pentru o schimbare de lege. Aduceți copii ale modificărilor propuse pentru a le împărtăși la legiuitor. Cereți opinia lor cu privire la fezabilitatea obiectivelor dvs. Ascultați sugestiile lor. Dacă spun că au nevoie de o petiție cu semnături de la cetățeni care arată sprijin pentru ideea dvs. (probabil cel puțin 500 de semnături), acesta este următorul pas. Sau ar putea să-i placă așa cum este și spun că o vor lua în restul consiliului.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 10
    6. Așteptați ca parlamentarii să ia măsuri. Odată ce ați prezentat legea și orice altceva au cerut (ca o petiție), trebuie să așteptați și să vedeți ce se întâmplă. Consiliul municipal ar putea alege să voteze în curând ideea dvs. sau ar putea fi nevoit să aștepte în spatele altei afaceri restante.
  • Imaginea denumită modificarea unei legi prin Procesul Democrat Pasul 11
    7. Rețineți că schimbarea unei legi poate dura mult timp. De asemenea, ar putea fi că legea dvs. vine pentru un vot, dar nu reușește. În acest caz, va trebui să faceți mai multă muncă în discuția cu consiliul orașului și primarul, încercând să-l auziți și votat din nou, de data aceasta cu un sprijin adecvat.
  • Image denumită modificarea unei legi prin procesul democratic Pasul 12
    8. Încearcă din nou. Dacă legea dvs. nu merge oriunde prima dată, discutați cu mai mulți constituenți, faceți aliați și faceți din nou procesul. De data aceasta, gândiți-vă să obțineți mass-media implicată, având întâlniri în mod specific despre problema și puneți semne pentru a ajuta la creșterea conștiinței despre idee.
  • Partea 3 din 4:
    Efectuarea schimbării la nivel de stat
    1. Image denumită modificarea unei legi prin Procesul Democrat Pasul 13
    1. Fișier o inițiativă sau referendum dacă statul dvs. permite acest lucru. În acest proces, vă depuneți intenția de a avea legea cu privire la buletinul de vot. Apoi colectați 1.000 de semnături ale alegătorilor de stat înregistrați pe petiție. În cele din urmă, depuneți semnăturile împreună cu legea. Avocatul general analizează totul, scrie titlul măsurii și va fi pe următorul vot de stat.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 14
    2. Identificați reprezentantul dvs. de stat și senatorul dacă nu puteți depune un referendum. Acesta este primul pas dacă statul dvs. nu permite cetățenilor să scrie măsuri de vot. Aceștia sunt oamenii din clădirea Capitol din statul dvs. care sunt responsabili pentru zona dvs. specifică. Ele sunt cele de care aveți nevoie pentru a vă contacta dacă încercați să schimbați o lege de stat.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 15
    3. Faceți cercetarea. Uită-te la site-urile lor pentru a vedea unde stau pe probleme. Citiți articole din ziar (căutare ușor online) pentru a afla ce fel de parlamentar au fost și dacă credeți că vor fi simpatici pentru ideea dvs. Veți dori, de asemenea, să cunoașteți partidul politic și înregistrarea lor de vot - aceste două elemente împreună vă pot spune foarte mult. Doriți să alegeți cea pe care o considerați că ar fi cea mai potrivită pentru campania dvs. - abordă-l pe el sau ea.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 16
    4. Contactați ambii reprezentanți ai dvs. E-mailul probabil va fi cel mai bun mod de a face acest lucru. Adresa lor de e-mail va fi pe site-ul lor - toți reprezentanții de stat ar avea acest lucru. Explicați-le că sunteți un constituent interesat să încerce să schimbe sau să treacă o lege. Trimiteți-le un exemplu de text al legii pe care credeți că doriți să-l creați. Cereți să vă întâlnim cu privire la fezabilitatea acestei legi. Chiar dacă credeți că unul dintre reprezentanții dvs. ar fi o alegere mai bună, dacă prima dvs. alegere nu răspunde Du-te la cel de-al doilea reprezentant.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 17
    5. Faceți cunoștință cu reprezentantul dvs. Acest lucru ar putea însemna o excursie la capitalul dvs. de stat. De asemenea, ar putea fi posibil să se întâlnească cu reprezentantul dvs. în timp ce sunt în district - reprezentanții au birouri în raioanele lor de domiciliu în mod special pentru a se întâlni cu constituenții ca tine.
  • Rochie profesional și stabilesc motivele pentru care doriți să schimbați sau să creați o nouă lege.
  • Veniți înarmați cu argumente și fapte.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 18
    6. Ascultați reprezentantul dvs. Dacă el sau ea nu dorește să lucreze cu dvs., cereți sugestii despre cum ați putea continua. El sau ea ar putea să vă conducă la un alt legiuitor sau la un grup cu preocupări similare. Fi întotdeauna politicos, chiar și atunci când reprezentantul tău nu te va ajuta.
  • Partea 4 din 4:
    Crearea soluției naționale
    1. Image denumită modificarea unei legi prin procesul democratic Pasul 19
    1. Verificați dosarul casei. Vedeți dacă există vreunul În așteptarea unor acte legislative care ar putea realiza obiectivul și sunt deja în conducta legislativă. Dacă este cazul, puteți apoi să lobby pentru ca reprezentantul dvs. să voteze un anumit mod asupra legii care este deja luat în considerare.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 20
    2. Contactați legiuitorul. Acest lucru poate fi complicat. Tot ce poți face pentru a încerca să te simți în evidență poate ajuta. Ați întâlnit legiuitorul înainte? Ce faci în comunitatea constituentă?
  • Apel pentru o întâlnire. Continuați să sunați - va dura adesea mult timp înainte ca orice să fie disponibil pentru dvs. Persistența poate plăti.
  • Scrieți un e-mail clar și concis despre legea propusă. Faceți-o personală - vorbiți despre ce doriți așa de rău. Asigurați-vă că includeți adresa dvs. și numărul de telefon, astfel încât legiuitorul să aleagă cel mai bun mod de a vă contacta.
  • Donați campaniei legislatorului. Mulți legislatori sunt mai dispuși să facă timp pentru persoanele care au donat bani decât alți constituenți.
  • Image denumită modificarea unei legi prin Procesul Democrat Pasul 21
    3. Faceți cunoștință cu legiuitorul dvs. Realizați că trebuie să fiți flexibili și că ar putea dura ceva timp pentru a obține o întâlnire. Să fie pregătit să așteptați o lună sau cam așa ceva înainte de o întâlnire disponibilă.
  • Afișați legiuitorul legislația propusă.
  • Fii clar și profesional. Face argumente care nu sunt personale și ar rezona cu mulți dintre constituenții săi.
  • Nu luați prea mult timp din timpul legiuitorului. El sau ea este în permanență cerută de lucruri și de multe ori nu are nicio idee despre ceea ce este problema.
  • Aduceți informații să plece pentru el și o copie suplimentară pentru un personal.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 22
    4. A se vedea problema din perspectiva legiuitorului. Uneori, obiectivele lui sunt diferite de la propria voastră. Chiar dacă sunteți un constituent, tu și reprezentantul dvs. ar putea fi pe capetele opuse ale spectrului ideologic. La lobby-ul legislatorului dvs. pentru a schimba legea, trebuie să vedeți cum se potrivește cu obiectivele, valorile și constituenții legiuitorului. Dacă el sau ea a fugit pe o platformă de sprijin pentru al doilea amendament, controlul armului nu este probabil o problemă pe care sunt dispuși să o urmeze. Este întotdeauna bun după ce ați avut întâlnirea pentru a trimite o scrisoare de mulțumire și o reamintire a ceea ce ați vorbit.
  • Scrieți o notă scurtă cu numele și adresa dvs. clar declarată.
  • Spuneți legiuitorului că "a fost minunat să vă întâlnim și să discutați x."
  • Reamintesc frumos că veți continua să le contactați despre această problemă
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 23
    5. Rămâneți în contact cu legiuitorul dvs. După întâlnire, el, probabil, nu va putea să vă dea un răspuns clar cu privire la modul în care se poate întâmpla legea propusă. Nu vă așteptați rapid o mișcare - guvernul federal se mișcă foarte încet.
  • Păstrați trimiterea de e-mail și scrierea într-un mod politicos.
  • Cereți sugestii de alte modalități de a lua măsuri de acțiune care ar putea să vă împărtășească preocupările cu care ați putea lucra, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 24
    6. Faceți conexiuni cu membrii personalului legiuitorului.Deoarece este dificil de a fi în contact cu legiuitorul individual, încercați să luați legătura cu unul dintre angajatori. Va fi mai ușor să păstrați în contact cu el sau cu ea, ei pot să lobby în numele dvs. de legiuitor și ar putea să ofere sugestii bune.
  • Imaginea intitulată Schimbă o lege prin procesul democratic Pasul 25
    7. Nu renunța la speranță. Schimbarea unei legi naționale este un proces lung și dificil. Chiar dacă aveți succes, probabil va dura ani de zile pentru ca legea să fie votată și apoi aveți încă o șansă bună de înfrângere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar