Cum să mărturisești la zdrobirea ta

Dacă aveți o pasiune pe cineva, poate fi înfricoșător să vă gândiți să le spuneți cum vă simțiți! Cu toate acestea, dacă sperați să mutați relația cu nivelul următor, este ceva ce va trebui să faceți mai devreme sau mai târziu. Din fericire, prin confortabil cu pasiunea ta și gândindu-te la modalități creative de a mărturisi modul în care vă simțiți, vă ajută să vă calmați nervii suficient pentru a vă lua conversația!

Pași

Metoda 1 din 3:
Mărturisind creativ
  1. Imaginea intitulată mărturisește la pasul tău 1
1. Scrieți o notă și trimiteți-o la zdrobirea dvs. sau faceți o carte creativă. Notele sunt una dintre cele mai frecvente și mai eficiente modalități de a mărturisi o pasiune. Tind să fie mai puțin ciudat decât confesiunile în persoană, oferindu-vă un spațiu și confort dacă persoana nu se simte în același mod. Scrieți o notă scurtă care vă mărturisește zdrobirea și trimiteți-o persoanei în persoană sau puneți-o în dulapul lor.
  • Asigurați-vă că nota dvs. este scrisă, lizibilă și relativ scurtă și la punct. Nu este nevoie să fie inteligent sau prea romantic. Doar tăiat la urmărire: "Întotdeauna am observat că pari foarte dulce, amabil și drăguț. Mi-ar plăcea să vă cunosc mai bine, pentru că vă place foarte mult."
  • Când doriți să mărturisiți pasiunea dvs., în persoană este întotdeauna mai bună decât pe un text sau online. O notă este un echilibru bun, deoarece poate fi personal, dar vă oferă și un spațiu dacă sunteți nervos. Dacă toate celelalte eșuează, având o conversație pe telefon sau prin Skype este întotdeauna preferabil să o trimiteți text.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul tău pasul 2
    2. Introduceți ideea fără a spune nimic. În unele cazuri, acțiunile dvs. pot face ca zdrobirea dvs. să fie mai evidentă decât să spuneți, "Știi, îmi place foarte mult." Dacă zdrobirea treptată devine conștientă de faptul că le place, va fi mai naturală și mai clară decât trebuie să spui atât de blând.
  • Ieșiți din calea dvs. de a vorbi cu pasiunea dvs. și "accidental" Bump în ele în hol. Schimbați rutele, astfel încât le vedeți în mod regulat și întotdeauna faceți un punct de a spune hi.
  • Faceți întotdeauna contactul cu ochii. Nu vă îndepărtați de ea, ca și cum ați fi jenat. Faceți contactul cu ochii și zâmbiți flirtatios când vedeți persoana pe care o zdrobiți.
  • Arată un interes în ceea ce fac și despre ce sunt. Încercați să cunoașteți mai întâi crush ca prieten, înainte de a vă mărturisi ceva. Poate crește natural.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul tău pasi 3
    3. Cereți ajutor cu ceva. O modalitate excelentă de a începe o conversație sau de a-ți face zdrobirea voastră este să cereți ajutor cu ceva simplu. În funcție de cine este zdrobirea ta și ceea ce sunt, acest lucru vă poate duce în unele conversații flirturii.
  • Cereți ajutor cu o alocare a temelor pentru o clasă în care vă aflați împreună. Începeți cu un compliment, cum ar fi, "Pare atât de inteligent în această clasă. Crezi că am putea vorbi puțin despre această misiune? am nevoie de ajutor."
  • Solicitarea ajutorului îi va face să se gândească cu respect față de dvs. și vor crede că sunteți suficient de sincer pentru a cere ajutor pentru ceva. De asemenea, ei vă ajută să faceți sentimentele lor generale pentru tine.
  • Pretindeți că ați pierdut ceva. "Hei, ai văzut o carte pe aici? Tocmai am avut-o..." Când pasiunea ta ajută, spuneți, "Esti atat de dulce..."
  • Imaginea intitulată mărturisește la pasul dvs. pasul 4
    4. "Accidental" alunecați-l la altcineva. În unele cazuri, un zvon a început să funcționeze de fapt în avantajul dvs. Dacă îi spui unui prieten că ai o pasiune majoră pe cineva, și asta se duce la un prieten de pasiune, care se îndreaptă spre pasiunea ta, ai fi făcut treaba fără a face cu adevărat nimic deloc. Atunci ei vor ști, și vorbind va fi mult mai ușor.
  • Spune-i câțiva dintre prietenii tăi și nu fi jenat de asta. Dacă se răspândește, puteți să o refuzați mai târziu. Dacă nu ați spus niciodată nimic, nu va fi nici o dovadă că ați făcut ceva jenant sau a fost respins.
  • Niciodată nu le refuzi, dacă ești cu adevărat interesat de cineva. De ce ți-ar păsa dacă cineva știa că ți-a plăcut pe cineva? Asta nu este nimic de jenat.
  • Imaginea intitulată mărturisește la pasul dvs. pasul 5
    5. Găsiți motive pentru a invita persoana afară. Cel mai înspăimântător lucru nu este să știi cum se simte pasiunea ta despre tine. Este mult mai ușor să mărturisești o pasiune cu blândețe dacă ești destul de sigur că zdrobirea ta vă place să te întorci. O modalitate excelentă de a vă imagina acest lucru este să vă invitați zdrobirea la un fel de eveniment, ca o petrecere sau o activitate post-școală, care nu este neapărat o dată.
  • Păstrați un ochi pentru că lucrurile voastre s-ar putea bucura de: "Știu că vă place foarte mult de filme minunate, așa că am crezut că vrei să vii să vezi noul om de fier, pentru că tatăl meu primește bilete suplimentare. Am fost doar curios, am crezut că le-ar putea aprecia."
  • Dacă pasiunea ta devine cu adevărat emoționată sau pare cu adevărat flatat și vrea cu adevărat să meargă cu tine, ia-o ca un semn bun și să ia următorul pas când ai o șansă.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul dvs. pasul 6
    6. flirt. Fii prietenos și flirt, ori de câte ori primești șansa. Acest lucru poate face mult mai mult pentru a comunica o pasiune decat sa spuna atat de tare. Discutați cu zdrobiți-vă în același mod în care vă puteți răsturna cu prietenii dvs. sau cu alte persoane vă simțiți confortabil. Doar fii tu insuti.
  • Tasește-ți zdrobirea într-un mod prietenos. Găsiți motive amuzante pentru a vă lăsa simțul umorului când vorbiți cu ei. În loc să spui, "Hei ce mai faci astăzi?" spune ceva de genul, "Mă gândesc să organizez un jailbreak de la școală. Au nevoie de un complice. Ce zici? În sau în afara?"
  • Nu este prea romantic despre expresia, "imi place de tine." În loc să spună cuiva, să fie evident că sunteți interesat, așa că va deveni inutil să spuneți cu voce tare.
  • Metoda 2 din 3:
    Având discuția
    1. Imagine intitulată mărturisește la pasul dvs. pasul 7
    1. Nu așteptați. Cel mai bun moment pentru a mărturisi o pasiune? Chiar acum. Nu există nici o utilizare în așteptare, pentru că vă dați doar zdrobi ocazia de a începe să întâlniți pe altcineva sau să găsiți pe altcineva să vă zdrobească și să uitați de dvs. Dacă știți pe cineva și ca ei, timpul perfect este acum.
    • Singura dată când ar trebui să așteptați este când zdrobirea dvs. se întâlnește în prezent pe cineva. Spunând cuiva că le place în timp ce se află într-o relație poate face lucruri complicate. Cel mai bine este să găsiți pe altcineva să se zdrobească pentru o vreme și să vă întoarceți la persoana mai târziu când sunt singuri.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul tău pasi 8
    2. Încercați să rămâneți calm și răcoros. În ciuda a ceea ce credeți, spunând cuiva că nu ar trebui să fie o afacere mare. Chiar dacă nu simt în același mod, va fi un lucru atât de frumos de spus! Mai ales dacă le abordezi într-un mod calm și răcoros, fiind blând și plin de umor în abordarea ta. Faceți-o ușor și încercați să vă luați presiunea.
  • Construiți-vă înainte de ao face. Uită-te în oglindă și spune, "ma descurc. Sunt o persoană rece, pasiunea mea ar vrea să fie cu." Apoi du-te acolo.
  • Uită-te la cea mai bună zi în ziua în care te hotărăști să o faci. Purtați haine curate și elegante care vă potrivesc bine și vă voi lăuda, și asigurați-vă că sunteți cu suflet proaspăt și cu părul curat.
  • Imagine intitulată Mărturisiți la pasul dvs. Pasul 9
    3. Introduceți-vă, dacă este necesar. Dacă nu știți prea bine zdrobirea, poate fi dificil să mărturisiți o pasiune. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să riscați să spuneți așa și să le spuneți, "Așteaptă, cine ești tu?" Dacă nu sunteți sigur dacă persoana vă cunoaște, mergeți la ele și introduceți-vă.
  • Nu trebuie complicată: "Hei, nu știu dacă mă cunoști foarte bine. Suntem în același grad, cred că am avut dl. Clasa lui Robinson anul trecut? Ei bine, am vrut să-ți spun ceva pentru o vreme..."
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul tău pasi
    4. Discutați unu-la-unul, în persoană. Cea mai bună modalitate de a avea această conversație este privată. Este important ca amândoi să vă simțiți cât mai confortabil și mai calm posibil, pentru a evita acest lucru super-mare, dar este, de asemenea, bun să aveți puțină intimitate, astfel încât este mai puțin jenant.
  • Trecerea între perioadele de clasă poate fi un moment minunat pentru a prinde pe cineva foarte repede. Imediat după clasă sau când părăsiți aceeași clasă, este un moment bun, de asemenea. Sau ai putea încerca să stai împreună în autobuz. Doar atârnă înapoi și spune, "Hei, pot să vorbesc cu tine pentru un minut?"
  • Nu mergeți niciodată la o pasiune în timp ce se află într-un grup mare sau încercați să mărturisiți în mijlocul camerei de prânz, în timp ce toată lumea vă poate auzi. Poate fi cu adevărat ciudat dacă nu se termină bine. Este o conversație privată, așa că o singură-unu.
  • Imaginea intitulată mărturisește la pasul dvs. de pasiune 11
    5. Au o dată specifică sau eveniment în minte pentru a urmări. Daca spui, "Îmi placi" și zdrobirea ta spune, "si eu te plac," atunci ce? Vrei să spui, "Bine....misto." Nu! Este important să aveți o anumită dată în minte, astfel încât să puteți urmări.
  • Dacă vine un dans, spuneți-i, "Cool, speram că putem să mergem la dans împreună. Ați dori să?" Dacă nu există nimic despre școală, sau nu sunteți în școală, spuneți, "Speram să putem mânca o mușcătură cândva. Doriți să mergeți la Pizza în această vineri? Spuneți în jur de 7?"
  • În unele cazuri, ar putea fi mai bine să nu o grăbiți. Nu vă așteptați la un răspuns dacă îi spuneți pe cineva care le place. Ei ar putea dori să se gândească la asta pentru o vreme. E un lucru bun. Nu vă faceți griji cu privire la așteptare.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul tău pasul 12
    6. Treci la subiect. Momentul mare nu trebuie să fie o afacere mare. Nu există nici un punct în a face acest lucru complicat sau super-creativ, când conținutul este "Îmi placi." Doar introduceți-vă, zâmbiți și spuneți, "Știi, am vrut să spun asta de mult timp. Întotdeauna am observat că tu și tu pari foarte drăguț și drăguț. Mă găsesc gândindu-mă la tine. Imi place mult de tine."
  • Nu urmați A "Script" Când încerci să vorbești. O mulțime de oameni care se simt ciudați în această situație cred că va fi mai bine dacă citesc de la un scenariu, dar asta te va face să sune ca un robot. Vorbiți în mod natural, ca și cum ați vorbi cu unul dintre cei mai buni prieteni ai voștri.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul tău de pasiune 13
    7. Nu vă faceți griji cu privire la respingere. Știi ce? S-a întâmplat. Sa întâmplat cu toată lumea. Fiind respins ar putea să-l bată puțin la început, dar este mult mai bine decât să te întrebi ce s-ar fi întâmplat dacă ai fi spus ceva, dar nu a făcut-o. Veți crește, veți merge mai departe, și așa va fi zdrobirea voastră. Doar ieși acolo și du-te pentru asta.
  • Dacă vă respingeți, doar zâmbiți și spuneți, "Ei bine, mă bucur să știu cel puțin. Au o odihnă bună a săptămânii tale." Niciodată nu se plânge, scot sau face ceva dramatic. Chiar dacă vă simțiți supărați, cel puțin știți acum și puteți merge mai departe.
  • Metoda 3 din 3:
    Să-ți cunoști zdrobi
    1. Imagine intitulată mărturisește la pasul tău Pasul 14
    1. Împinge-te mai întâi online, dacă nu ai făcut-o deja. O modalitate bună de a face o mică cercetare și de a cunoaște pe cineva înainte de a vă mărturisi o pasiune este să fiți prieteni pe Facebook sau să le urmați pe Twitter. Dacă așteptați, opriți așteptarea și accesul online mai întâi pentru a contacta. Având câteva chat-uri online pot ajuta la ruperea gheții atunci când discutați în cele din urmă în persoană.
    • Pentru a obține o conversație a început când sunteți în persoană, puteți aduce lucruri pe care le-ați vorbit deja despre online sau să faceți referire la ceva pe care toată lumea l-a văzut pe Facebook în acea zi. Bună de gheață.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul dvs. pasul 15
    2. Asigurați-vă că zdrobirea dvs. nu văd pe nimeni. Unul dintre cele mai importante lucruri de a afla înainte de a vă mărturisi o pasiune este dacă zdrobirea dvs. este sau nu în prezent pe oricine. Dacă sunt, probabil că este o idee bună să vă întoarceți, pentru că nu doriți să faceți lucrurile prea complicate pentru cineva care vă place.
  • Online este o modalitate ușoară de a verifica sau puteți, de asemenea, să urmăriți îndeaproape și să vedeți dacă zdrobirea dvs. pare să fie comisă. Discutați cu prietenii reciproci sau întrebați-vă.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul dvs. de pasiune 16
    3. Vorbește cu prietenii reciproci despre zdrobirea ta. Ajungeți la prieteni și cunoștințe dacă doriți să aflați mai multe despre persoana pe care o zdrobiți. Găsiți un motiv pentru a vă petrece cu oameni care sunt prieteni cu pasiunea dvs. și începeți să vă întrebați despre ei. "Ce le place? Îi plac oricine? Crezi că ar fi interesați?" Toate întrebările bune de întrebat.
  • Amintiți-vă, dacă acesta alunecă, nu este cel mai rău lucru pe care să-l întâmpleți. Ar putea ajunge la a face munca dvs. și stresul dvs. mult mai ușor.
  • Imagine intitulată mărturisește la pasul tău de strivire 17
    4. Stați în grupuri. Găsiți motive pentru a vă petrece cu zdrobirea, dar nu în contextul unei date sau o singură dată. Să le cunoașteți mai bine prin invitarea lor să facă lucruri cu grupul de prieteni.
  • Organizați un grup simplu de hang-out, ca o noapte de film la casa cuiva sau o cină de grup undeva și invitați-ți zdrobirea. Dacă sunteți încă îngrijorați să vă apropiați de pasiunea dvs. în acest fel, să întrebați altcineva.
  • Dacă aflați că nu le place de fapt, bine. Cel puțin nu v-ați mărturisit puțin și faceți o greșeală pentru cineva pe care nu îl aveți de fapt atât de mult în comun.
  • Imaginea intitulată mărturisește la pasul tău pasi 18
    5. Fiți atenți. Dacă doriți să aflați mai multe despre cineva și aflați dacă ați putea fi bine împreună, o parte din ea este să începeți să vă deschideți puțin ochii. Care se pare că pasiunea ta sa se bucure de a fi atent? Care este simțul lor de umor ca? Ce le place să facă în timpul lor liber? Petreceți ceva timp acordând atenție și vizionați (nu într-un mod înfiorător) pentru a afla cât de mult puteți.
  • Urmăriți semnele limbajului corpului atunci când vă aflați unul pe celălalt. Dacă zdrobirea dvs. începe să utilizeze "închis" limbajul corpului, brațele încrucișate și fără a face contact cu ochii, ar putea fi un semn că nu este interesată de tine. S-ar putea să vă salvezi o durere.
  • sfaturi

    Să fie în avans și cinstit și dacă reacționează într-o manieră pe care nu v-ați așteptat să continuați și să vă prefaceți că nimic nu este ciudat.
  • Dacă vă urmăriți acțiunile, nu vă lăsați să vă vadă, pentru că dacă ei cred că sunteți un stalker, atunci șansele dvs. de a fi într-o relație cu ei sunt coborâți de multe!
  • Vorbește cu zdrobi ca el / ea este prietenul tău sau deveniți prieteni cu pasiunea ta.
  • Asigurați-vă că atunci când le spuneți, nu este ciudat - este foarte greu să terminați o propoziție.
  • Avertizări

    Nu vă așteptați să fiți respinși, dar pregătiți-vă dacă se întâmplă. Nu este sfârșitul lumii, în ciuda faptului că se poate simți așa.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar