Cum să câștigi bani de lucru

Există o varietate de modalități noi de a câștiga bani în timp ce lucrați. Dacă vă simțiți că aveți nevoie doar de o mică motivație financiară suplimentară pentru a vă duce la sala de gimnastică, există o gamă largă de aplicații mobile care vă pot ajuta să vă motivați cu recompense financiare. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți mai multe sume mai substanțiale în timp ce lucrați, puteți lua în considerare o tranziție a carierei. Există o varietate de locuri de muncă complete și de normă care vă plătesc pentru a lucra, care variază de la mesagerul de biciclete la instructorul de yoga și babysitter.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea aplicațiilor mobile pentru a câștiga bani de lucru
  1. Imagine intitulată Câștiga bani de lucru în pasul 1
1. Utilizați Fitcoin pentru a câștiga Bitcoins prin lucrul. Aplicația mobilă Fitcoin este sincronizată cu trackere de fitness. Trackerul dvs. de fitness vă va trimite datele de exercițiu, cum ar fi ritmul cardiac și durata activității la aplicația Fitcoin. Aplicația Fitcoin convertește acest exercițiu într-un număr pentru energia totală petrecută exerciții, care este apoi transformată în moneda Bitcoin.
  • Vă puteți petrece Bitcoins la comercianții cu amănuntul online care acceptă această monedă.
  • Dacă doriți să schimbați bitcoinele dvs. pentru o altă monedă, le puteți vinde online. Du-te la unul dintre numeroasele site-uri care cumpără și vinde bitcoins, cum ar fi BTC-E.com sau localbitants.COM.
  • Imagine intitulată Câștigă bani de lucru în pasul 2
    2. Pariați pe dvs. cu Pactul Gym. Această aplicație mobilă vă permite să stabiliți obiective săptămânale, cum ar fi funcționarea a cinci mile. Pentru fiecare obiectiv de fitness, faceți un pariu dolar, cu un minim de 5 USD. Dacă nu reușiți să vă îndepliniți obiectivul, pierdeți 5 $. Dacă vă întâlniți cu succes obiectivul dvs., câștigați o mică cantitate de bani, cu o medie de cincizeci de cenți per antrenament de succes.
  • Pentru a vă verifica antrenamentele de succes, puteți utiliza alte aplicații de fitness și trackere sau vă conectați la mile la sala de gimnastică.
  • Puteți utiliza MyFitness Pal sau Runkeeper pentru a vă verifica antrenamentele.
  • Pactul de gimnastică este, de asemenea, denumit pur și simplu ca pacct. Câștigurile voastre provin de la membrii care nu reușesc să-și îndeplinească obiectivele de fitness.
  • Imagine intitulată Câștiga bani de lucru în pasul 3
    3. Rulați pentru bani de caritate. Puteți utiliza o aplicație mobilă numită kilometri de caritate pentru a câștiga bani pentru o gamă largă de organizații de caritate. Dacă sunteți un alergător sau un walker, puteți câștiga douăzeci și cinci de cenți pentru fiecare mile pe care le executați. Puteți apoi să dați acei bani la organizațiile de caritate, cum ar fi Habitat for Humanity, Conservarea Naturii și multe altele.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea locurilor de muncă care vă mențin corpul în mișcare
    1. Imagine intitulată Câștiga bani de lucru în pasul 4
    1. Obțineți un loc de muncă ca un curier de biciclete. Ca un curier de biciclete, veți călători toată ziua de la un capăt al orașului la alta. Ca mesager de biciclete, vei fi plătit pentru a lucra toată ziua. De obicei, veți face aproximativ trei sau cinci dolari pe livrare sau între două și patru sute de dolari pe săptămână.
    • Ar trebui să aveți o bicicletă bună. Cea mai obișnuită bicicletă pentru mesageri este bicicleta cu unelte fixe, dar puteți călări orice tip de bicicletă pe care doriți să o doriți pentru această slujbă atâta timp cât obțineți pachetele livrate.
    • Puteți căuta locuri de muncă cu companii de mesagerie de biciclete din orașul dvs. Căutați locuri de muncă Messenger pe "Într-adevăr."De asemenea, puteți căuta locuri de muncă pentru biciclete pentru companiile de livrare a produselor alimentare, inclusiv Uber.
  • Imagine intitulată Câștiga bani de lucru în pasul 5
    2. Găsiți munca ca un ghid turistic de mers pe jos. Ca ghid turistic de mers pe jos, veți obține un exercițiu cardiovascular cu intensitate scăzută toată ziua când vă prezentați orașul dvs. către turiști. Plimbarea este o formă minunată de exerciții care pot reduce stresul și îmbunătățește sănătatea inimii. Ca ghid turistic de mers pe jos, veți merge pe perioade, dar aveți și perioade de odihnă în timpul zilei, deoarece veți opri în diferite locații pentru a arăta grupul dvs. importante repere importante.
  • Puteți să vă calificați ca ghid turistic la Institutul de Direcție turistică. Puteți contacta biroul local de turism pentru a întreba dacă vor găzdui orice cursuri de la Institutul de Ghiduire turistică.
  • Examinați reglementările pentru ghidurile turistice din orașul dvs. Orașele au legi și reglementări diferite pentru mersul pe jos sau alte ghiduri de turism.
  • Dacă doriți să fiți un ghid turistic în New York City, va trebui să faceți un examen și să obțineți o licență.
  • Imagine intitulată Câștigă bani de lucru în pasul 6
    3. Deveniți un ghid de canoe. Ca ghid de canoe, vă veți petrece zilele de ghidare a zilelor dvs. în lacurile Windy și în josul apei albe în locații îndepărtate. Veți ajunge să călătoriți în părțile frumoase ale lumii și vă veți petrece zilele de a obține exerciții fizice în în aer liber.
  • Va trebui probabil să obțineți certificarea dvs. de prim ajutor pentru sălbăticie. Luați un curs în Wilderness Primul ajutor, care se concentrează pe îngrijirea medicală în locațiile de la distanță.
  • Obțineți o diplomă în recreere în aer liber. O varietate de colegii oferă grade în recreere în aer liber, care vă va pregăti bine pentru a fi un ghid de canoe, precum și alte locuri de muncă în aer liber. Unele programe de gradul acoperă atât managementul turismului, cât și recrearea în aer liber.
  • Căutați locuri de muncă la companiile de aventură Wilderness și la taberele de tineret.
  • Imagine intitulată Câștigă bani de lucru în pasul 7
    4. Obțineți un loc de muncă ca un babysitter. Ca babysitter, vă veți petrece timpul de alergare după copii sau adolescenți. De asemenea, puteți organiza timpul de babysitting, astfel încât atât tu cât și copiii să obțină un exercițiu.
  • De exemplu, ați putea conduce o rutină de rutină sau de a face mufă de sărituri cu copiii.
  • Amintiți-vă să vă întindeți înainte de o rutină de sărituri. Puteți să porniți muzică de tempo în timp ce conduceți rutina de rutină.
  • Imagine intitulată Câștigați bani Efectuați pasul 8
    5. Lucrează la o fermă ecologică. Veți petrece timp de mers pe jos pe distanțe lungi, ridicând roci din câmp, îngrămădit gunoi de gunoi, deplasarea echipamentelor agricole și ridicarea cutiilor grele de legume pentru piața agricultorilor.
  • Mergeți la piața locală a fermierilor pentru a întreba despre oportunitățile de angajare.
  • Luați un curs în agricultura ecologică. Unele ferme rulează programe de educație agricolă, care pot implica o combinație de carte și învățare practică. Căutați programe de instruire a fermierului începător în zona dvs. De asemenea, puteți examina un director al fermelor studențești din Canada și America.
  • Alăturați-vă lucrătorilor dispuși în fermele ecologice (WWOOF). Această organizație leagă persoanele care doresc să trăiască și să lucreze la fermele ecologice cu fermieri care au nevoie de ajutor.
  • Imagine intitulată Câștiga bani de lucru în pasul 9
    6. Obțineți un loc de muncă ca arbitru sportiv. Ca arbitru pentru sport, cum ar fi baschet, fotbal, fotbal, baseball sau hochei, veți fi forțați să rămâneți în formă pentru a ține pasul cu jocurile. Ca arbitru, vă puteți aștepta să lucrați atât în ​​interior, cât și în aer liber, în funcție de sport. De asemenea, vă puteți aștepta să lucrați ore ciudate în seara și weekend-urile.
  • Arbitrii sportivi au un rol important în sporturile profesionale și de agrement, unde iau decizii cu privire la sancțiuni și infracțiuni.
  • Metoda 3 din 3:
    Devenind un instructor de sport și exercițiu
    1. Imaginea intitulată Câștiga bani de lucru în pasul 10
    1. Obțineți un loc de muncă ca instructor de schi. Ca instructor de schi sau de snowboard, veți face bani făcând ceea ce vă place. Veți petrece zilele oferind lecții de schi și snowboard și va avea timp să explorați backcountria în weekend-uri.
    • Obțineți certificat ca instructor de schi sau snowboard. O varietate de companii oferă cursuri pentru a obține certificat ca instructor de schi sau snowboard.
    • Dacă sunteți canadian, poate doriți să întrebați cu Instructorilor de schi Canadian Despre Instruire și Oportunități de angajare.
    • Dacă sunteți american, este posibil să doriți să contactați instructorii profesioniști de schi din America despre formarea și oportunitățile de angajare.
    • Dacă sunteți un snowboarder american, poate doriți să contactați Asociația Americană de Instructori de Snowboard.
  • Imagine intitulată Câștigă bani de lucru în pasul 11
    2. Începeți să instruiți Yoga. Dacă sunteți pasionat și angajat în practica dvs. de yoga, poate că acum este momentul să-l luați într-o crestătură și să deveniți instructor. Ca instructor de yoga, puteți obține antrenamentul dvs. și puteți face bani în același timp. Veți fi cele mai importante clase de studenți de yoga începători, avansați sau specializați.
  • Poate doriți să faceți o tranziție treptată a carierei. Dacă vă gândiți să deveniți un instructor de yoga, amintiți-vă că va trebui să lucrați în dimineața devreme înainte ca majoritatea oamenilor să meargă la serviciu și seara. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că este o mulțime de lucruri pentru a obține o practică de yoga sau studio, astfel încât să doriți să treceți treptat sau să păstrați locul de muncă obișnuit.
  • Există diferite tipuri de certificare yoga. Poate doriți să căutați oportunități și certificări educaționale la Alianța Yoga, care este o organizație non-profit pentru comunitatea Yoga.
  • Imaginea intitulată Câștigați bani de lucru în pasul 12
    3. Deveniți un instructor de fitness. Ca instructor de fitness, veți face o pregătire personală la sala de gimnastică locală, la clasele de tabără de boot sau alte clase de fitness de grup. În această lucrare, veți petrece cea mai mare parte a timpului dvs. într-o unitate de exerciții și veți avea mai multe oportunități de a lucra. Dacă aveți cursuri de fitness, veți obține exerciții în timp ce plătiți.
  • Decide cu privire la o certificare personală a formatorului. Există o varietate de organizații care oferă certificare. Unele dintre organizațiile mai renumite includ Consiliul American pentru Exercițiu, Academia Națională de Medicină Spory, Asociația Internațională de Științe ale Sportului, Colegiul American de Medicină sportivă și Asociația Națională de Forță și condiționare.
  • Porniți o clasă de tabără de boot. Veți fi plătiți să inspirați alți oameni să-și miște corpurile în parcul local sau la facilitatea de fitness. Dacă nu doriți să petreceți timpul să obțineți certificat ca un antrenor personal, aceasta poate fi o opțiune bună pentru a face bani în timp ce lucrați. Puteți crea propriul program de fitness și faceți cursuri de publicitate pe social media. Puteți câștiga 100 de dolari pe oră.
  • Imagine intitulată Câștiga bani Lucrați pasul 13
    4. Deveni un instructor de dans. Ca instructor de dans, puteți câștiga bani în timp ce obțineți un antrenament intens într-o mare varietate de stiluri de dans. Puteți câștiga bani de predare a clasei de dans la școlile de balet sau la academiile private de dans.
  • Pentru a obține o margine, luați în considerare obținerea unei certificări a profesorilor de dans. Costul de a obține certificat ca profesor de dans variază destul de larg, deci căutați un program care vă satisface nevoile.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani de lucru în pasul 14
    5. Să urmărească o carieră în educația fizică. Ca profesor de educație fizică, puteți lucra în școli. Grupuri de lideri de studenți în clasele de gimnastică și sport, va trebui să rămâneți în formă pentru a ține pasul cu următoarea generație.
  • Va trebui să obțineți certificarea profesională ca profesor în țara sau regiunea dvs. Uită-te la programele de certificare a cadrelor didactice din zona dvs. cu opțiunea de a specializa în educația fizică.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar