Cum să vă schimbați vârsta pe xbox live

Thiste parere cum să modificați data de naștere înregistrată pe Xbox Live. Puteți face acest lucru numai dacă contul dvs. Xbox Live este legat de un cont Microsoft - dacă v-ați înscris pentru Xbox Live cu orice alt tip de cont, nu vă puteți schimba vârsta. Dacă contul dvs. curent are sub 18 ani, va trebui să Creați un nou cont Xbox Live cu o dată de naștere diferită dacă doriți să jucați jocuri cu m-evaluare sau să închiriezi anumite filme și medii.

Pași

  1. Imaginea intitulată Schimbați vârsta dvs. pe Xbox Live Pasul 1
1. Deschideți site-ul Microsoft. Mergi la https: // Microsoft.COM. Aceasta va deschide pagina principală Microsoft. Dacă vi se conectează, veți vedea numele și imaginea de profil (dacă este cazul) în colțul din dreapta sus al paginii.
  • Dacă nu sunteți conectat, faceți clic pe Loghează-te În colțul din dreapta sus al paginii, introduceți adresa dvs. de e-mail, faceți clic pe Următorul, Introduceți parola și faceți clic pe Loghează-te înainte de a continua.
  • Imaginea intitulată Schimbați vârsta dvs. pe Xbox Live Pasul 2
    2. Faceți clic pe numele contului dvs. Este în partea dreaptă a paginii. A face acest lucru solicită un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Schimbați vârsta dvs. pe Xbox Live Pasul 3
    3. Clic Vizualizați contul Microsoft. Această opțiune se află în mijlocul meniului derulant. Făcând clic pe acesta deschide pagina de cont Microsoft.
  • Imaginea intitulată Schimbați vârsta dvs. pe Xbox Live Pasul 4
    4. Clic Informațiile dvs.. Este o filă pe partea stângă a barei albastre care este aproape de partea de sus a paginii. Pagina de informații despre profilul dvs. se va deschide.
  • Imaginea intitulată Schimbați vârsta dvs. pe Xbox Live Pasul 5
    5. Apasă pe Edita data nașterii legătură. Veți găsi acest link în partea dreaptă a datei dvs. curente de naștere. A face acest lucru deschide pagina de editare.
  • Este posibil să vi se solicite să reintroduceți parola înainte de a continua.
  • Imaginea intitulată Schimbați vârsta dvs. pe Xbox Live Pasul 6
    6. Editați data de naștere. În "Data de naștere" Secțiunea În partea de sus a paginii, schimbați data pentru a reflecta vârsta pe care doriți să o afișați pe Xbox Live. Faceți clic pe lună, dată sau anul care este în prezent aici, apoi selectați o nouă lună, dată sau an în meniul derulant.
  • Imaginea intitulată Schimbați vârsta dvs. pe Xbox Live Pasul 7
    7. Derulați în jos și faceți clic pe Salvați. Este un buton albastru din partea de jos a paginii. Vârsta dvs. se va schimba pentru a reflecta noua dvs. naștere.
  • sfaturi

    Xbox Live nu afișează vârsta pentru alții să vadă.

    Avertizări

    Dacă vă schimbați vârsta de la peste 18 la sub 18 ani, puteți pierde accesul la jocuri și privilegii conform politicii Microsoft.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar