Cum să fii bunica șoldului

Bunica de astăzi nu mai este tipul care stă în coadă toată după-amiaza, urmărindu-se "poveștile" și tricotat.Bunica modernă, HIP este mult ca și copiii și nepoții - trăind viața la maxim și păstrând o minte deschisă despre noile tendințe și experiențe.Dacă doriți să vă asigurați că sunteți în concordanță cu bunica modernă, există pași pe care îi puteți lua pentru a fi șold și proaspăt, fără a arăta că încercați prea greu pentru a "atârna cu copiii" (care ar putea în cele din urmă să jene nepoții tăi).

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un hip bunica Pasul 1
1. Rochie rece, dar nu ca un adolescent.Vrei un aspect mai proaspăt, mai tânăr fără să te uiți ca și cum ai percheziționat dulapul nepoatei tale. Încercând să se îmbrace ca un adolescent îmbătrânește o femeie, mai degrabă decât să o facă mai tânără.
  • Urmați regulile codului de modă despre lungimea Hemline.Femeile mature ar trebui să opteze pentru Hemlines care flatizează corpul și, de obicei, înseamnă mai puține gecine și mini-fugi mici. În general, în general, aderă la aceleași reguli urmate de femei în pantaloni scurți de 30 sau 40 de ani, iar fustele ar trebui să fie suficient de lungi pentru a acoperi nivelul coapsei și gâtului care nu expune prea multă clivare.
  • Cu toate acestea, dacă aveți picioare mari, arătați-le off, și dacă sânul tău este fabulos, purtați V-Necks!
  • Asigurați-vă că ceea ce purtați se potrivește. Prea strâns sau prea sacgy nu este de obicei bine în căutarea.
  • Magazin la magazinele de femei - nu se adună secțiuni de teen sau juniori. Chiar dacă ești o bunică tânără, șold, nu mai ești de 20 de ani.Din fericire, modurile de astăzi ale femeilor includ tineri stiluri și culori.Săriți hainele care s-au schimbat cu nepoata și magazinul dvs. de 15 ani în secțiunea Femeia.În loc să selecteze rochii de modă veche și pantaloni, du-te pentru vârful mai tânăr, blugi și pantaloni scurți.
  • Amestecați și potriviți distracție, culori strălucitoare și modele. Doar pentru că sunteți o bunică nu înseamnă că trebuie să abandonați distracția și culoarea modei.Du-te cu culori sau modele de trend pentru a-ți exprima dragostea de viață.
  • Imagine intitulată Fii un bunic al șoldului Pasul 2
    2. Actualizați-vă părul și machiajul.Nici un bunic al șoldului nu va lăsa casa cu gri în părul ei sau cu același aspect pe care la purtat în anii 1980.Rămâneți cu tendințele, dar continuați cu aceeași abordare matură. Utilizați actrița Helen Mirren sau Goldie Hawn ca o inspirație pentru păr și alcătuiesc (de asemenea, moda).
  • Păr gri. Se întâmplă cu majoritatea dintre noi cu vârsta. Aveți posibilitatea de a alege să vă colorați părul sau să îmbrățișați gri. Nu există un răspuns simplu.
  • Se colorează calea de a merge? Cea mai bună alegere este de a vizita un colorist profesionist, care vă poate ghida pe cele mai bune culori și opțiuni pentru dvs. Cu toate acestea, kiturile de vopsire la domiciliu produc adesea rezultate foarte bune.
  • Vizitați un stilist profesionist pentru o redusă de tinerețe proaspătă. Dacă nu ați actualizat stilul dvs. în ultimele decenii acum este momentul să intrați în noul mileniu.Solicitați un stil care nu este numai șold, dar merge cu personalitatea dvs. unică, forma feței și stilul de viață.
  • Verificați câteva dintre cele mai recente tehnici de machiaj și aplicații. Vrei să fii șold, dar nu 14 ani, astfel încât să infuzi câteva dintre cele mai recente culori și tehnici în repertoriul tău, dar le faci să fie adecvat.
  • Imaginea intitulată Fii un hip bunica Pasul 3
    3. Să fie deschisă despre tendințe și norme societale în societatea modernă. Fiind un bunic al șoldului înseamnă că te duci cu fluxul, încercați să vă conectați și să înțelegeți generația mai tânără fără judecată sau lamentare cu privire la modul în care timpul a fost "mai bun" când erați o fată.
  • Împrumut o ureche de încredere, ascultând copiii și nepoții tăi. Lăsați orice judecată în trecut și fiți genul de bunic care poate fi consiliul de sondare al copilului sau al nepotului tău.
  • Încercați noi eforturi cu familia dvs.Dacă nepoții dvs. cred într-adevăr că ați putea iubi căptușeala Zip (și vă aflați în formă relativ bună), oferiți-vă să primăm în primăvară o sesiune și să mergeți la ea cu copiii.
  • Înțelegeți că vremurile s-au schimbat de când ați fost tineri - și asta e.K. Așa că nepotul tău vrea să trăiască cu prietena lui în loc să se căsătorească imediat sau are câteva piercinguri - fie că bunica încearcă să înțeleagă de unde vine și să fie susținătoare.
  • Îmbrățișați noua tehnologie.În loc să vedeți noi gadget-uri și facilități ca o povară sau refuzați să aflați cum să trimiteți un mesaj text, alerga spre el și aflați mai multe despre motivul pentru care oamenii o iubesc.Luați o clasă la magazinul local Apple sau întrebați-vă nepoții să vă învețe despre modul de maximizare a utilizării smartphone-urilor.
  • Imaginea intitulată Fii un hip bunica Pasul 4
    4. Avea un sentiment de umor.O bunică răcoroasă iubește să râdă și să continue să găsească umor în aproape orice situație - chiar dacă este relativ imatur.
  • Râde de tine. O femeie încrezătoare poate să râdă cu siguranță și să găsească umor în greșelile ei.Ea știe, de asemenea, că, indiferent de vârsta ei, ea este o lucrare în desfășurare, ceea ce poate face pentru un material destul de plin de umor.
  • Găsiți umor în lucrurile mici din viață. Astfel încât tortul tău sa dovedit a fi înclinat sau ați vizionat "Americas Home Video" și nu puteți obține suficient de vizionarea unui tata Luați bâta de baseball la familia Bijuterii - Găsirea umorului și a râdelor stupide cu copiii și nepoții voștri vă vor face cu siguranță un favorit , HIP GAL.
  • Imaginea intitulată Fii un hip bunica Pasul 5
    5. Continuați să vedeți viața ca o experiență de învățare.Doar pentru că sunteți o femeie matură nu înseamnă că experiențele de învățare trebuie să se oprească.Viața este o călătorie fără sfârșit de învățare și viață - continuă să îmbrățișeze oportunitățile de învățare și să fie un model de rol familiei dvs. de cum să obțineți cel mai mult din viață.
  • Urmăriți un grad de colegiu suplimentar (sau urmăriți o diplomă). Dacă ați vrut întotdeauna să învățați cum să fiți scriitor creativi, luați o clasă sau urmăriți o diplomă în scrierea creativă.Poate ca un copil ați câștigat o diplomă în ceva ce ați simțit că ar fi mai comercializabil, totuși acum în anii dvs. de aur Lumea este stridiul dvs. de a explora.
  • Aflați o nouă abilitate prin cursuri sau auto-explorare. Poate pur și simplu doriți să aflați mai multe despre un nou hobby sau ați dorit întotdeauna să învățați cum să pictați cu uleiuri - ați putea să luați o clasă, fie să cumpărați materialele și să mergeți pe cont propriu (sau să invitați copiii, nepoții și prietenii).
  • Fa un sport.S-ar putea să fiți întrebat ce este vorba despre această nebunie de lascrosse - vezi pentru tine prin aderarea la o ligă superioară.S-ar putea să vă îndrăgostiți de sport.
  • Imaginea intitulată Fii un bunic al șoldului Pasul 6
    6. Vizitați medicul dumneavoastră. Singura modalitate de a ține pasul cu familia mai târziu în viață este să vă mențineți sănătatea și să împiedicați boala.
  • Urmăriți toate testele de rutină. Dacă medicul dvs. comandă o baterie de teste, nu ignorați comanda - faceți-le.Detectarea precoce poate adăuga ani în viața ta pentru a nu fi doar șold, dar inteligent.
  • Ia medicamente așa cum este prescris. Doriți să țineți pasul cu oamenii mai tineri?Apoi urmați ordinele medicului. S-ar putea să vă simțiți mai în vârstă, trebuie să luați tensiune arterială sau medicamente de colesterol, dar veți simți mai rău dacă nu faceți acest lucru.
  • Explorați diferite moduri de a mânca sănătoasă. Puneți boala și boala prin adoptarea unui stil de viață sănătos. Veți avea mai multă energie și veți simți mai fericiți dacă mâncați sănătoși, nu fumați și limitați aportul de alcool.
  • Continuați (sau începeți) să vă exercitați în fiecare zi. Gândiți-vă la Fitness Guru Jack Lala Land, care a exercitat și a trăit până a fost 97. Curățați viața și exercițiul permis Jack să facă mai multe împingeri și să tragă Ups decât o persoană jumătate din vârsta lui. Lalanne a spus odată, "Știu atât de mulți oameni în anii 80 care au Alzheimer sau sunt într-un scaun cu rotile sau orice altceva. Și eu spun eu "Nu vreau să trăiesc așa. Nu vreau să fiu o povară în familia mea. Trebuie să trăiesc viața. Și mi-ar plăcea să moară - mi-ar rupe imaginea."" Jack a fost un bunicul foarte șold.
  • sfaturi

    Fii deschis și gata să încerce lucruri noi - la fel cum ai fost când ai fost în adolescenți și douăzeci de ani.
  • Împărtășiți înțelepciunea și experiența cu copiii și nepoții dvs. dacă vin la dvs. pentru ajutor cu o problemă sau o problemă.Nu fi judecată dacă nu vă iau pe deplin (sau deloc) sfaturile dvs.
  • Arătați un interes pentru hobby-urile și / sau visele voastre ale copiilor dvs. și nepoților.Puneți întrebări și fiți deschisi la răspunsuri.
  • Avertizări

    Amintiți-vă că o bunică de șold nu prea condamnă niciun comportament ilegal sau periculos, cum ar fi consumul de băuturi minore sau consumul ilegal de droguri. De fapt, un bunic al șoldului se străduiește să-și educă și să informeze minorii despre pericolele și pericolele comportamentului ilegal.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar