Cum să fii bogat la o vârstă fragedă

Să se îmbogățească la orice vârstă, și mai ales o vârstă fragedă, necesită muncă grea, planificare și salvare pentru majoritatea oamenilor, dacă nu sunt suficient de norocoși pentru a-și moșteni averea. Deși poate părea ca tinerii și faimosi de artiști, sportivi și oameni de afaceri s-au îmbogățit întâmplător sau pur și simplu din cauza talentelor lor date, tot ceea ce au realizat este rezultatul dedicării și perseverenței. Majoritatea oamenilor nu vor putea să atingă acest nivel astronomic de succes, dar oricine își stabilește mintea poate fi bogată în câțiva ani scurți prin lipirea anumitor principii și punerea în timpul și efortul necesar.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând o cantitate mare de bani
  1. Imaginea denumită să fie bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 1
1
Setați obiectivele și să vă descoperiți motivațiile. Înainte de a face orice altceva, realizați că drumul spre bogății nu este ușor. Va trebui să rămâi motivat prin vremurile grele și să te păstrezi pe drumul cel bun când totul încearcă să te scoată de pe ea. O parte din acest lucru poate fi pur și simplu imaginându-vă obiectivele sau, cu alte cuvinte, unde doriți să fiți în zece sau douăzeci de ani sau la vârsta de 40 de ani.
  • În timp ce este perfect acceptabil să vă îmbogățiți pentru dvs., puteți fi, de asemenea, motivați de ceea ce ați putea face pentru alții. Imaginați-vă cea mai bună viață pe care ați putea să o oferiți copiilor sau soțului vostru.
  • Nu vă fie frică să visezi mare. Dacă lucrați pentru a câștiga 1 milion de dolari în valoare netă, de exemplu, vă puteți limita. Nu vă fie frică să încercați 20 de milioane de dolari sau 100 de milioane de dolari.
  • Ia în considerare și ce înseamnă bogăție pentru tine. Doriți 1 milion de dolari (sau mai mult) în câștigurile anuale, 1 milion de dolari în active sau 1 milion de dolari în valoare netă? Fiecare dintre acestea este diferită și poate fi atinsă prin mijloace diferite.
  • Imaginea intitulată este bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 2
    2. Împărțiți obiectivele în obiective pe termen scurt. Este important să păstrați întotdeauna motivația dvs. globală, dar pentru a obține lucrurile de fapt, va trebui să vă organizați viața în jurul valorii de obiective pe termen scurt. Nu veți ajunge niciodată la 1 milion de dolari dacă nu primiți mai întâi la 100.000 de dolari. Nu veți ajunge niciodată acolo dacă nu începeți să câștigați mai mulți bani și salvați banii pe care îi câștigați. Verificați întotdeauna obiectivele pe termen scurt și luați în considerare următoarea mișcare pentru a menține un sentiment de realizare.
  • O modalitate bună de a face obiective pe termen scurt mai acționate este să le atașați un număr. De exemplu, imaginați-vă că aveți un loc de muncă în vânzări. "Vindem mai multe produse" nu este un scop clar pe termen scurt. În schimb, încercați "Vindem cu 20% mai multe produse luna aceasta decat luna trecuta." Acest lucru vă va permite să urmăriți progresul dvs. și să aveți încredere că vă atingeți de fapt obiectivele.
  • Imaginea intitulată este bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 3
    3. Studiați viața oamenilor de succes. Oamenii care au realizat lucruri minunate au făcut acest lucru pentru un motiv. Studierea vieții acestor oameni sau întâlnirea lor, vă poate oferi inspirația de care aveți nevoie pentru a vă urmări propriile obiective. Veți dori să cercetați oameni ca Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook sau Mark Cuban, un investitor foarte de succes, pentru a obține o idee cum acești oameni au obținut atât de mult.
  • În plus, ar trebui să căutați sfatul unei persoane de succes pe care le cunoașteți personal. Poate aveți un membru al familiei sau cunoașteți un membru al comunității care a făcut bine în afaceri. În general, acei oameni care au făcut-o sunt deschise cu privire la modul în care au ajuns acolo și doresc să-și împărtășească experiențele și sfaturile cu ceilalți. Întrebați-le pe scară largă și să încerce să-și reproducă acțiunile.
  • Imaginea intitulată să fie bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 4
    4. Lucrați pentru a obține o treabă minunată. Dacă nu aveți a loc de muncă cu un viitor, ia unul. Cea mai importantă parte a îmbogățirii este să aveți un flux constant și tot mai mare de venituri. Pentru a face acest lucru, va trebui să obțineți un loc de muncă, chiar dacă locul de muncă funcționează pentru dvs. Evident, locul de muncă potrivit va varia de la o persoană la persoană și depinde de talentele individuale și de fundalul educațional. În orice caz, totuși, asigurați-vă că sunteți pasionați de ceea ce faceți, nu veți avea niciodată succes altfel.
  • Încercați să căutați un loc de muncă cu o companie mare care oferă o mulțime de spațiu pentru avansare. Nu doriți felul de locuri de muncă care nu vă recompensează munca grea cu o plată și promoții sporite.
  • Pentru mai multe informații despre găsirea locului de muncă de vis, consultați Cum să găsiți cariera dvs. de vis.
  • Image denumită să fie bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 5
    5. Utilizați talentele. Afișează căutarea dvs. de locuri de muncă principale și orice alte fluxuri de venit pe care intenționați să le câștigați la talentele dvs. individuale. Persoanele care sunt extraordinar de succes combinând abilitățile lor naturale și învățate la cel mai mare avantaj. Adică, nu doriți să rămâneți într-un loc de muncă care nu vă provoacă sau vă permite să vă arătați abilitățile. De exemplu, dacă ceea ce sunteți foarte bun la scriere, sunteți mai bine să renunțați la locul de muncă de vânzări și să vă concentrați pe scrierea cu normă întreagă.
  • Unul dintre cele mai mari avantaje ale tinerilor este tinerii în sine. Chiar dacă oamenii mai în vârstă din afacere vă vor pune la îndoială din cauza lipsei de experiență, puteți lucra mai mult timp și puteți aduce o mentalitate proaspătă sau un punct de vedere la problemele lumii. Adaptabilitatea și legătura dvs. cu prezentul este una dintre cele mai mari active ale dvs. ca tineri antreprenori.
  • Dacă nu aveți abilități comerciale, învățați una. De exemplu, una dintre abilitățile cele mai de dorit și utile din piața de muncă de astăzi este știind cum să scrie codul calculatorului. Aceasta este o abilitate pe care oricine poate învăța că ar putea crește dramatic potențialul dvs. și, de asemenea, să vă câștige un venit bun. Încercați să căutați clase de codare gratuite disponibile online.
  • Imaginea intitulată este bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 6
    6. Rețea cu oricine și toată lumea. Idei mari și companii de succes, de obicei, nu doar de la o persoană. Mai degrabă, ele sunt rezultatul unui grup de oameni asemănători care se întâlnesc și discută despre viitor. Profitați de orice ocazie de a satisface și de a stabili relații cu atât tinerii cu obiective similare, cât și cu oameni mai în vârstă, de succes. Când vin mari oportunități de locuri de muncă sau de proiecte antreprenoriale, veți avea rețeaua de asistență potrivită pentru a lua măsuri.
  • Rețineți că ar trebui să utilizați atât interacțiunile în rețea în persoană, cât și de socializare pentru a vă sprijini și a vă îngriji relațiile profesionale. Asigurați-vă că rămâneți la curent cu colegii de clasă de la liceu sau colegiu care au succes sau în calea lor de a avea succes.
  • Imaginea intitulată fi bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 7
    7. Creșteți fluxurile de venituri. În plus față de creșterea fluxului de venit primar (prin deplasarea scarurii dvs. de locuri de muncă curente sau prin găsirea unui nou), veți dori să vă multiplicați câștigurile, solicitând surse suplimentare de venit. Acestea pot fi investiții, locuri de muncă cu fracțiune de normă sau orice fel de vânzare informală sau consultanță pe care aveți timp să faceți. În general, a se vedea unde și cum vă puteți mări venitul și apoi repetați acest proces din nou și din nou. De exemplu, dacă dețineți un magazin online și aveți succes, deschideți altul și apoi altul.
  • Internetul este un GoldMine de a câștiga potențialul. Există o multitudine de muncă pe care o puteți găsi sau crea online pentru a câștiga un flux de venit pe partea laterală. Totul de la scrierea și vânzarea unei cărți electronice pentru a scrie un blog vă poate câștiga venituri suplimentare în fiecare lună. Pentru mai multe informații, consultați Cum să faci bani online.
  • Imaginea intitulată este bogată la o etapă foarte tânără de vârstă 8
    8. Lucrează cu adevărat greu. Cu toate proiectele dvs. de lucru, rețele și venituri laterale, veți fi copleșiți uneori. Pentru a vă atinge obiectivele, va trebui să lucrați mai mult și mai târziu decât oricine altcineva din jurul vostru. Va trebui să urmați cu orice posibilități potențiale de a avansa, chiar dacă nu ajung să lucreze. Succesul vine de la lucrul în mod constant spre obiectivele dvs. și perseverente prin vremurile grele.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unui loc de muncă mare
    1. Imaginea intitulată este bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 9
    1. Fi un antreprenor. Acesta este visul, Sfântul Graal, pentru toți cei tineri, milionari aspiranți și miliardari. Deținând și apoi creșterea și vânzarea unei afaceri de succes este fără îndoială cea mai rapidă modalitate de a câștiga bogăție spectaculoasă la o vârstă fragedă. Acesta este modul în care aproape toți cei mai bogați tineri ai lumii au făcut banii (cu excepția bogăției moștenite). Cu toate acestea, devenind de fapt un antreprenor necesită echilibrarea potențialului de câștig masiv, cu o cantitate mare de risc, o mulțime de muncă grea și șansa ca, chiar dacă o faci bine, s-ar putea să mai eșuezi.
    • Unele dintre profesioniștii de a deveni un antreprenor la o vârstă fragedă includ potențialul de câștig nelimitat, fiind propriul dvs. șef și, destul de literalmente, abilitatea de a schimba lumea (gândiți-vă cum Fondarea lui Zuckerberg Facebook ți-a schimbat lumea). De asemenea, ca persoană tânără, aduceți noi modalități de gândire și energie extraordinară care vă poate oferi un avantaj față de profesioniștii în vârstă.
    • Pe partea flip, atunci când deveniți un antreprenor, trebuie să realizați că 9 din 10 întreprinderi eșuează în termen de cinci ani. De asemenea, sunteți prea tânăr să aveți cunoștință despre "Lucruri mărunte" implicat în conducerea unei afaceri, cum ar fi contabilitatea și impozitarea, lăsându-vă să le învățați rapid sau să vă scufundați încercarea. Și, mai mult decât orice altă cale, începând propria companie va fi o muncă incredibil de grea, combinând o lipsă de direcție cu ore lungi și salariile îndoielnice.
    • Pentru mai multe, a se vedea Cum să devii un antreprenor.
  • Image denumită să fie bogată la o etapă de vârstă foarte tânără 10
    2. Deveniți un bancher de investiții. Dacă aveți o diplomă de colegiu în economie, finanțe, afaceri, matematică sau un domeniu conex sau în curând, și doriți să faceți cât mai mulți bani posibil chiar acum, lucrați pentru a deveni un bancher de investiții. Salariile bancare de investiții încep de obicei la aproximativ 80.000 de dolari la 120.000 de dolari pe an, cu lucrătorul mediu câștigând 112.000 de dolari chiar din colegiu. Investiții bancare de locuri de muncă în mod constant de top clasamentele de locuri de muncă cu cea mai mare plătit pentru tineri.
  • Unul dintre cei mai mari oameni de a deveni un bancher de investiții, în plus față de salariul imens, este cantitatea masivă de oportunități de avansare. Bancherii de investiții pot dubla sau triplează rapid salariile prin avansarea în cadrul companiei sau în afara firmelor de capital privat și de capital de risc.
  • Banca de investiții vine, de asemenea, cu o concurență ridicată între colegi și ore foarte lungi. Nu treceți în această carieră dacă nu sunteți gata să lucrați toată noaptea și weekend-urile și să vă luptați pentru avansare în fiecare zi.
  • Pentru mai multe, a se vedea Cum să devii un bancher de investiții.
  • Image denumită să fie bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 11
    3. Deveniți un dezvoltator de software. Dacă lucrul cu computerele este mai mult lucru, locurile de muncă de dezvoltatori de software se laudă, de asemenea, un salariu de începere ridicat. Ca și în cazul investițiilor bancare, veți avea nevoie de un grad de colegiu pentru a intra în această carieră, în special în domeniul informaticii, ingineriei sau al matematicii. Ca dezvoltator de nivel de intrare, totuși, stai să faci 84.000 de dolari pe an, în medie, proiectarea oricărui de la software de afaceri la jocuri video.
  • Fiind un dezvoltator de software va necesita un talent pentru codare și matematică și poate necesita ore lungi și așteptări mari. De asemenea, va trebui să stați la curent cu cele mai noi sisteme informatice și în limbile de codificare. Cu toate acestea, dacă sunteți destul de bun, câștigarea potențialului merge în sus și în sus la companiile de ultimă oră, cum ar fi Google și Facebook.
  • Pentru mai multe, a se vedea Cum să devii un inginer de software și cum să obțineți o slujbă de dezvoltare a software-ului.
  • Image denumită să fie bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 12
    4. Deveniți inginer. Ingineria în acest caz este un termen de pălărie care acoperă tot felul de inginerie, de la substanțe chimice la aerospațială. Cu toate acestea, în medie, un inginer cu o diplomă de colegiu relevant se poate aștepta la un salariu de 72.000 de dolari. În mod specific, inginerii de petrol se pot aștepta să profite la maxim, cu un salariu mediu de 88.700 de dolari.
  • În timp ce ingineria poate fi o carieră excelentă și bine plăcută, este foarte dificil să trecem pregătirea riguroasă primită în școala universitară și absolventă. Această carieră este numai pentru cei cu abilități puternice de matematică și știință.
  • Pentru mai multe, a se vedea Cum să devii inginer
  • Partea 3 din 3:
    Salvarea și investirea a ceea ce câștigi
    1. Imaginea denumită să fie bogată la o etapă foarte tânără de vârstă 13
    1. Nu cheltuiți toți banii. Dacă nu economisiți cel puțin 25% din ceea ce câștigați, începeți astăzi. Luați-vă veniturile și cheltuielile și aflați unde puteți începe să reduceți înapoi, să vindeți ceva, să dezactivați sau să faceți o fisură în cheltuielile dvs. Dacă faceți cel puțin 50.000 de dolari pe an, ar trebui să economisiți 12.500 $ pe an. Daca esti petrecând o mulțime de bani Pe un automobil, vinde-l. Unii oameni cu câștig mare se sfârșesc în mod esențial săraci, deoarece încă reușesc să trăiască dincolo de mijloacele lor.
    • Generațiile tinere de astăzi s-au născut într-o lume foarte comercializată, care împinge în mod constant cele mai noi gadget-uri și haine pe noi. Pentru a salva și a construi bogăția, va trebui să ignorați nevoia de a vă răsfăța în aceste trinket-uri, chiar și atunci când începeți să faceți bani buni. Păstrați acest lucru: oamenii săraci cumpără lucruri de la oameni bogați și oameni bogați cumpără investiții pentru a se face mai bogate. Care parte vrei să fii?
    • Pentru mai multe modalități de a reduce cheltuielile, vezi Cum să economisiți bani.
  • Imaginea intitulată să fie bogată la o etapă foarte tânără de vârstă 14
    2. Luați venitul salvat și alocați-l pentru a investi. Configurați un proiect automat (plata) din contul dvs. de uz casnic în contul dvs. de investiții. Una dintre cele mai mari părți de a deveni bogate este de a face banii dvs. de lucru pentru dvs. Prin urmare, încercați să alocați cât mai mulți bani posibil cu un cont pe care îl puteți utiliza pentru a investi în piața de valori. Puteți stabili un cont cu un manager de bani local, fie printr-unul dintre site-urile de tranzacționare online pentru a începe.
  • Imaginea intitulată să fie bogată la o treaptă foarte tânără de vârstă 15
    3. Citiți strategiile și tehnicile de investiții. Există trei cărți pe care toată lumea ar trebui să le citească înainte de a pune un dolar în orice investiție. Citit "Deveni bancher propriu," "Tată bogat, tată sărac" și "SALT" - în ordinea respectivă. Dacă nu aveți Motivation pentru a citi și educa-vă atunci nu sunteți motivați fi bogat. Aceste cărți sunt piatra de temelie a devenind bogate, bogate și în controlul propriului dvs. destin.
  • Image denumită să fie bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 16
    4. Investiți pe piața bursieră. Puteți merge la una din cele două moduri: fie că aveți un consilier pentru dvs. sau încercați să o faceți singur. Din cauza naturii complicate a piețelor financiare, este, în general, o idee bună să lăsăm investiții, în special investiții riscante, profesioniștilor. Cu toate acestea, dacă aveți timp și aptitudini, puteți evita plata taxelor unui manager de investiții făcându-l singur. Acest lucru va necesita o înțelegere profundă a piețelor financiare și a timpului necesar să le urmeze, totuși.
  • Un loc bun pentru a începe este cu "Pactul mic" Stocuri (acțiuni ale companiilor mici) și acțiuni ale companiilor din piețele externe. Aceste piețe vin cu un anumit risc și, prin urmare, au și potențialul de returnări mari. Întotdeauna amintiți-vă că returnările mari mari vin, de asemenea, cu șansa de pierderi masive. Fondurile mutuale pot contribui la reducerea riscului implicat.
  • Pentru mai multe informații despre investițiile în stocuri, consultați Cum să investiți pe piața bursieră.
  • Image denumită să fie bogată la o vârstă foarte tânără de vârstă 17
    5. Investiți în active mai valoroase. Odată ce ați salvat destui bani în contul dvs. de piață, puteți investi în active mai mari, producătoare de venit, cum ar fi proprietățile și întreprinderile mici. În timp ce riscante, aceste investiții vă pot permite să câștigați un venit constant care în cele din urmă vă va plăti investiția inițială și vă va oferi fluxuri suplimentare de venituri. În cele din urmă, aceste fluxuri de venit pot înlocui venitul primar și vă pot permite fie să comutați la o lucrare mai puțin exigentă, fie să vă retrageți pe tineri.
  • Decideți unde doriți să vă concentrați energia. Închirierea proprietății Investiția, de exemplu, este un proces lent, dar cu întoarcerea sigură a banilor dvs. Principalul dvs. este plătit de către chiriași de câțiva ani și în cele din urmă devine în întregime profit. Aflați din greșelile altor persoane și luați în considerare riscurile pe scară largă înainte de a face orice investiții.
  • Avertizări

    Nu încercați "se îmbogăți rapid" Scheme.
  • Orice consiliere de investiții furnizată în acest articol este doar un ghid și nu este destinat să înlocuiască consultanță profesională de investiții. Ia timp pentru a lua în considerare riscurile oricărei investiții înainte de cumpărare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar