Cum să fii invidiat

A fi invidiat poate fi avantajos. Poate doriți ca alții să vă privească la locul de muncă. Poți pur și simplu să vrei să fii admirat în cercul tău social. Găsiți modalități de a afișa realizările. Evitați să vă loviți, dar vorbiți despre succesele dvs., călătoriile și alte atribute pozitive ale vieții voastre. Se comportă ca o persoană de succes. Rochie bine și vorbește despre lucrurile mai fine din viață. Lucrați la cultivarea carisma. Oamenii tind să fie gelos de cei care sunt în mod natural carismatic.

Pași

Partea 1 din 3:
Arătând realizările dvs
  1. Imaginea intitulată este invidiată pas 1.Jpeg
1. Găsiți modalități de a măgi subtil. Bragging-ul poate pune oamenii opriți. Este mai probabil să-i facă pe oameni să nu-ți placă decât să te invidieze. Cu toate acestea, puteți găsi modalități de a lucra subtil în conversația zilnică. Acest lucru poate face pe oameni invidios fără să te facă să te uiți lăudat.
  • Exprimă recunoștința pentru succes. Acest lucru vă va face să arătați mai degrabă recunoscător decât lăudăros. De exemplu, "Nu-mi vine să cred cât de mare am făcut în acel test. Mă bucur că am studiat atât de tare."
  • Găsiți modalități de a suna auto-deprecierea în timp ce lucrați într-un brag. De exemplu, aveți un nou stagiu într-o revistă foarte prestigioasă. Ai putea spune ceva, "Este cel mai profesionist titlu de locuri de muncă folosit pentru a indica faptul că am luat big timp editor de cafea cafea."
  • Imaginea intitulată este invidiată pasul 2.Jpeg
    2. Utilizați media socială în avantajul dvs. Mulți oameni se simt trist sau invidios atunci când se uită la profilurile media sociale ale altor persoane. Ei pot veni să invidieze viețile celor din jurul lor. Puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. Încercați să utilizați profilul dvs. social media pentru a vă face ca viața dvs. să arate invidiabilă.
  • Urmăriți ce postați. Încercați să postați lucruri care vă fac viața să arate distractiv și interesant. De exemplu, postați statusuri fericite despre succesul la locul de muncă sau la școală. Postați fotografii ale dvs. și ale prietenilor dvs. care se distrează. Postați imagini ale oricărei posesii fanteziste pe care le aveți sau despre evenimente pe care le-ați participat.
  • Încercați să evitați postarea oricărui negativ. Oamenii sunt puțin probabil să vă invidieze dacă, să spuneți, ați primit a "D" pe un test sau a avut un schimb negativ cu șeful tău. Cu privire la aceste probleme pentru a apropia prieteni, mai degrabă decât difuzarea lor online.
  • Imaginea intitulată este invidiată Pasul 3
    3. Vorbește despre lucruri mai fine. Oamenii tind să invidieze pe cei care au gusturi rafinate. Dacă vrei să fii invidiat, încercați să menționați lucrurile mai fine ocazionale. Acest lucru vă va face să arătați sofisticat, ceea ce poate face pe alții să vă invidieze.
  • Găsiți modalități de a vă face să arătați cultură. Începeți să citiți cele mai recente cărți apreciate. Participați la muzee și spectacole de artă. Vedeți filmele lated ca artistice și inovatoare.
  • Lucrați aceste lucruri în conversații. De exemplu, "Tocmai am terminat să citesc această nouă carte de Toni Morrison în această săptămână..." sau "Ați văzut o nouă expoziție de fotografie la Institutul de Artă?"
  • Mult ca și bragging, totuși, încercați să nu fi peste-top. Așteptați până când un moment vine să aducă astfel de lucruri în conversație.
  • Imaginea intitulată este invidiat pasul 4.Jpeg
    4. Discutați călătoriile dvs. Oamenii sunt adesea gelosi de cei care călătoresc foarte mult. Dacă ați fost într-o vacanță recent sau ați călătorit foarte mult în general, aduceți acest lucru în conversație pentru a vă face viața să arate invidia.
  • Spuneți anecdotelor călătoriilor dvs. la petreceri și întâlniri. Distribuiți imagini online și cu alții în timpul evenimentelor sociale.
  • Dacă ați călătorit undeva unde ați fost expuși la alte culturi, menționați acest lucru. Acest lucru vă poate face să arătați lumii.
  • Partea 2 din 3:
    Comportându-se ca un succes
    1. Imaginea intitulată este invidiat pasul 5.Jpeg
    1. Fi oarecum exclusiv. Nu trebuie să fii crud, dar oamenii de succes sunt adesea prea ocupați să se potrivească tuturor în viața lor ocupată. Prin urmare, lucrați la faptul că este puțin exclusiv cu timpul. Acest lucru vă poate face să arătați de succes, ceea ce poate stimula invidia în altele.
    • Petreceți-vă timpul cu oamenii care vă aduc în sus. Ar trebui să vă străduiți să vă petreceți cu oameni care au succes, interesant și motivați. Acest lucru poate face pe alți oameni să vă invidieze cercul social. De exemplu, încercați să vă împrietați pe cea mai de succes persoană de la biroul dvs. sau cel mai bun student din clasa dvs.
    • Încercați să arătați ca și cum ați fi ocupat. Dacă cineva vă cere să ieșiți în weekend, menționați programul și obligațiile dvs. Acest lucru vă va face viața să arate ambalate cu activități interesante.
  • Imaginea intitulată Fiți invidiat Pasul 6.Jpeg
    2. Rochie partea. Dacă doriți să căutați de succes, este important să vă îmbrăcați bine. Alții vor fi atrași de cineva cu un sentiment de stil de stil. Acest lucru poate inspira invidia în cei din jurul vostru.
  • Splină pe niște haine frumoase. Costumele mai scumpe pot costa un pic mai mult, dar vor dura mai mult și vă vor face să arătați mai impresionant.
  • De asemenea, puteți asocia elemente mai scumpe cu capse mai ieftine. De exemplu, o bluză slabă sau o cămașă buton-jos poate fi purtată cu o pereche mai ieftină de pantaloni de rochie.
  • Dacă sunteți într-un buget, încercați să faceți cumpărături undeva ca Marshall`s sau TJ Maxx. Aceste locuri vinde adesea îmbrăcăminte de designer pentru prețuri de reducere.
  • Imaginea intitulată este invidiată Pasul 7
    3. Au cunoștințe despre evenimentele mondiale. Oamenii invidiese adesea pe cei pe care îi percep ca lumeni. Dacă doriți să fiți admirați de cei din jurul dvs., dezvoltați o cunoaștere a evenimentelor mondiale și a culturii mondiale.
  • Începeți prin vizionarea știrilor. Porniți CNN în fundal în timp ce vă curățați acasă. Ascultați un spectacol de știri în comutația de dimineață.
  • De asemenea, puteți citi unele. Obțineți un abonament la revistele care vorbesc despre evenimentele lumii. Verificați câteva surse de știri online în fiecare dimineață. Citiți câteva cărți care acoperă istoria și cultura mondială de bază.
  • Găsiți modalități de a menționa cunoștințele despre evenimentele din lume ocazional. Dacă cineva vorbește despre evenimentele actuale, de exemplu, aruncați în câteva referințe la ceva ce ați citit sau ați urmărit recent.
  • Imaginea intitulată Fiți invidiat Pasul 8.Jpeg
    4. Drop nume ocazional. Ca și în cazul oricărui aspect al persoanelor invidiate, aveți grijă când denumirea. Nu vrei să arăți neplăcut sau enervant. Cu toate acestea, atunci când oportunitatea se prezintă, renunțați la numele unui contact pe care îl cunoașteți. La locul de muncă, de exemplu, dacă oamenii își exprimă îngrijorați despre un client pe care îl cunoașteți cine vine la birou, spune ceva, "Oh, știu Jared personal. Jucăm cărți împreună și este un tip grozav."
  • Partea 3 din 3:
    Cultivarea Charisma
    1. Imaginea intitulată este invidiată pasul 9.jpeg
    1. Da o energie pozitivă. Oamenii pot invidia pe cei care sunt carismatici prin natura. Un aspect cheie pentru carisma este pozitivitate. Dacă explodezi energia pozitivă, oamenii vor fi mai atrași de tine.
    • Încercați să intrați în orice situație cu o atitudine pozitivă. Speranță pentru cele mai bune la școală, la locul de muncă, situații sociale și alte aspecte ale vieții tale.
    • Înconjurați-vă cu alți oameni pozitivi. Nu vrei să fii în jurul nimănui care te va scurge emoțional.
    • Angajați-vă în auto-discuție pozitivă. Dacă înșelați ceva la locul de muncă, gândiți-vă, "Aceasta este o oportunitate de a crește" in loc de "Sunt atât de supărat pe mine pentru că nu am reușit."
  • Imaginea intitulată Fiți invidiat Pasul 10.Jpeg
    2. Fi autentic. Oamenii tind să invidieze pe cei care se simt confortabil cu ei înșiși și cu interesele lor. Acest lucru vă poate face, de asemenea, să arătați mai carismatic. Încercați să nu falsificați interesul sau entuziasmul. Nu pare rușinos de propriile tale interese, dispoziții și pasiuni.
  • Fi în față cu alții. Afișați-vă simțul unic al umorului și stilului. Exprimați-vă interesele și opiniile fără rușine. Oamenii vă vor fi atrași în mod natural dacă renunțați la un sentiment de autenticitate.
  • Imaginea intitulată Fiți invidiată Pasul 11.Jpeg
    3. Lucrați la construirea încrederii. Încrederea este de invidiat și vă poate ajuta să vă construiți carisma. Dacă nu aveți deja o imagine de sine bună, luați măsuri pentru a lucra la senzație de bine despre tine.
  • Dacă există o zonă în viața voastră, doriți să vă îmbunătățiți, lucrați la el. Acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătățiți încrederea. Dacă sunteți nesigur în legătură cu corpul vostru, de exemplu, încercați să lucrați și să consumați mai sănătoși.
  • Ia măsuri în viața ta. Dacă sunteți mai proactiv, vă veți simți mai bine despre voi înșivă. Discutați cu cineva credeți că este atractiv la bar. Abordați pe cineva la un eveniment de rețea.
  • Vorbiți mai asertiv. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți încrezători. Evita "Ums" și "Uhs." Pur și simplu tăiat la punctul tău.
  • Imaginea intitulată Fiți invidiată Pasul 12.Jpeg
    4. Zâmbet. Este un lucru mic, dar poate merge mult. Lucrați la zâmbind pe parcursul zilei. Zâmbiți la colegii de la coolerul de apă. Zâmbiți la oamenii pe care îi faceți contact ochi cu pe stradă. Acest lucru vă poate face să arătați fericit și carismatic, ceea ce poate să-i spună invidia în ceilalți.
  • Imaginea intitulată să fie invidiată Pasul 13.Jpeg
    5. Au entuziasm. Entuziasmul vă poate ajuta să vă stimulați energia. De asemenea, poate spori energia celor din jurul tău. Fiind entuziast pe tot parcursul zilei poate crește carisma. Dacă sunteți o persoană carismatică naturală, acest lucru poate face pe alții gelos.
  • Stați drept, zâmbiți și faceți contact vizual. Acest lucru vă va face să arătați energic și entuziast.
  • Intrați în orice situație cu dorința de a asculta pe alții, să învețe și să încerce lucruri noi.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar