Cum să fie femeile care doresc

Toată lumea este diferită. În timp ce unii au ochii singuri, veți găsi că mulți preferă un partener care este mai mult decât o față frumoasă. Atât bărbații, cât și femeile preferă un partener care are grijă de ei înșiși, are încredere și este deschis emoțional cu ceilalți. Știind cum să te duci și să-ți tratezi pe cei din jurul tău, vei găsi centrul atenției.

Pași

Partea 1 din 3:
Devenind sinele tău cel mai de dorit
  1. Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 1
1. Construiți o viață socială puternică, angajată emoțional. Abilități puternice de comunicare se situează în primele 10 trăsături atractive într-un partener atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și să rămână deschise și de comunicare cu cei din jurul dvs. veți demonstra această forță. Păstrați relații pozitive cu cele pe care le întâlniți de-a lungul vieții. Afișându-vă că sunteți prietenoși, cinstiți și întotdeauna dispuși să împrumutați o mână, veți avea întotdeauna pe cineva care dispus să vă sprijine în vremuri de nevoie.
  • Practicați ascultarea activă. Ascultarea activă este timpul să ascultați cu adevărat ceea ce spune cineva. Scopul nu este de a oferi soluții la problemele altcuiva. În schimb, tu arăți acelei persoane pe care le empatizați și le îngrijiți de ei ascultând preocupările lor. Ascultați-le emoțional, nu doar fizic, să comunice cu adevărat în mod eficient.
  • Fi sincer. Admiteți-vă greșelile. Mai degrabă decât să ascundeți ceva ce vă este rușine, spuneți unui prieten sau unui membru al familiei. Acest lucru arată că nu vă este frică să vă deschideți despre nesiguranța dvs. și sunteți dispus să căutați ajutor atunci când este necesar. Acest lucru ajută la construirea încrederii și respectului cu cei pe care îi pasă.
  • Păstrați legătura cu prietenii. Prietenii vechi și colegii de clasă sunt ușor de păstrat în legătură cu datorită site-urilor media sociale, cum ar fi Facebook. Mesajul sau sunați-le din când în când pentru a vedea ce sunt deputați sau le invitați să ajungă la timp plecat de timpul. Este ușor să lăsați niște prieteni să cadă lângă marginea drumului, mai ales când începeți să ridicați o familie sau să începeți un nou loc de muncă. Strike Balanța corectă între aceste activități.
  • Participă la întâlniri sociale. Părțile, sărbătorile sau alte activități sociale reprezintă o modalitate excelentă de a ține legătura cu prietenii și familia și arătându-le că vă pasă. Rezervați ceva timp în programul dvs. Dacă găsiți timp liber este dificil de aranjat. Creați-vă propria colectare socială și invitați pe toată lumea pe care o cunoașteți dacă găsiți că agățați-vă cu atât de mulți oameni independent unul de celălalt copleșitor.
  • Ajuta pe cei care au nevoie. Construi încredere cu prietenii și familia, venind la ajutorul lor în vremuri de nevoie. Poate fi la fel de simplu ca și păstrarea lor în timpul dificilă sau ajutând la planul lor de nuntă. Când îi ajuți pe alții, construiți un grup de indivizi care vor fi acolo pentru a vă sprijini în timpul necesar.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 2
    2. Obțineți educația de care aveți nevoie. Colegiu și alte forme de învățământ superior sunt necesare pentru multe locuri de muncă mai mari și deschise o varietate de oportunități de carieră care altfel nu ar fi indisponibile. Studiile arată că indivizii care câștigă cel puțin o diplomă de licență fac cu 65% mai mult venit decât câștigurile mediane ale absolvenților de liceu. Profitați de acest beneficiu financiar pentru a construi oamenii de securitate doresc într-o relație.
  • Discutați în mod regulat cu consilierul dvs. Consilierul vă atribuit când intrați în colegiu va fi consilierul dvs. în întreaga carieră de colegiu. Vorbiți cu consilierul dvs. ori de câte ori aveți întrebări despre ce direcție doriți ca educația dvs. să ia. Ei vă pot sfătui cu privire la ce clase vă vor fi utile după colegiu, activități extracurriculare care vor arăta grozav pe CV și stagii care vă pot oferi o experiență reală a lumii.
  • Luați un curs dedicat succesului în colegiu. Cursuri de la colegiu pentru noi studenți pe care îl pregătiți pentru lucrul înainte. Acestea oferă metode de studiu, sfaturi pentru cercetare și temele, cum să aibă mentalitatea corectă și planificarea generală a obiectivelor. Acest curs nu este obligatoriu la toate colegiile, deci discutați cu consilierul dvs. dacă doriți să luați o astfel de clasă.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 3
    3. Planificați-vă cariera. Lăsați colegiul cu aceeași unitate și determinare ați avut ca atunci când ați intrat. Ascultați consilierul dvs. pentru a obține o idee bună despre unde să căutați primul loc de muncă mare după absolvire. Nu stați prea confortabil odată ce ați aterizat acest loc de muncă - avansarea carierei dvs. este un proces continuu. Urmărirea carierei dvs. cu unitatea este o modalitate excelentă de a vă arăta angajamentul față de securitate în toată viața dvs. - un atribut căutat atât de bărbați, cât și de femei, potrivit studiilor recente.
  • Întoarceți planificarea carierei într-un eveniment anual. Stabiliți ceva timp în fiecare an pentru a vă revizui cariera până în prezent. Este ușor să cadă în obișnuința de a revizui cariera dvs. numai atunci când vă simțiți gata să continuați, dar păstrarea filelor în cariera dvs. în mod regulat ajută la urmărirea progresului dvs. și identificați unde sunt disponibile noi oportunități.
  • Planificarea obișnuită a carierei vă ajută, de asemenea, să identificați ceea ce vă place și nu vă place de locul de muncă actual. Ce vrei să schimbi? Ce ați face mai degrabă? Ce aveți absolut nevoie într-o carieră? Puneți-vă aceste întrebări pentru a obține un mâner mai bun pe unde să vă deplasați în continuare.
  • Uită-te la abilitățile pe care le-ai învățat și în afara locului de muncă curent. Este ușor să uităm că învățăm o varietate de abilități în colegiu care pot transfera bine pe mai multe piețe diferite de la majoritatea dvs. În plus, există multe abilități pe care le efectuați în mod regulat la locul de muncă actual care poate transfera, de asemenea, într-o poziție pe care nu ați crezut altfel. Gândiți-vă la activitățile pe care le efectuați la locul de muncă și despre cei care ați jucat în colegiu și vedeți dacă CV-ul sau scrisoarea dvs. de intenție nu se potrivește cu câteva abilități noi.
  • Stabiliți obiectivele de carieră. Actualizați-vă locul de muncă și obiectivele de carieră ori de câte ori vă revizuiți dorințele și nevoile dvs. pentru anul. Stabilirea obiectivelor este cea mai bună modalitate de a crea o foaie de parcurs care vă va ajuta să obțineți cariera pe care o doriți pentru dvs.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 4
    4. Fii responsabil financiar. Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să vă gândiți la economiile dvs. pe termen lung. Începeți să luați decizii financiare pe termen lung de îndată ce ați completat colegiul.
  • Vorbiți unui contabil sau planificator financiar. Un planificator financiar vă va ajuta să creați o foaie de parcurs pentru a plăti orice datorie pe care o aveți sau vă va ajuta să economisiți banii de care aveți nevoie pentru a achiziționa prima dvs. casă.
  • Construiți-vă creditul mai devreme. Aplicați pentru un card de credit și începeți să construiți datoria cât mai curând posibil. Plătiți imediat orice taxe la cardul dvs. de credit pentru a evita dobânzile și datoria de acumulare. Plătiți facturile școlare sau alte împrumuturi vă va ajuta să vă construiți creditul.
  • Stabiliți un buget. Lipiți la un buget lunar pentru a evita depășirea, în special în timpul încearcă din punct de vedere financiar după colegiu.
  • Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 5
    5. Trăiesc în funcție de dvs Valori. Cinstea și seriozitatea au un impact direct asupra faptului că altele ne găsesc atractive, potrivit unor studii.Nu lăsați valorile dvs. de bază să cadă la peisajul pe măsură ce treceți prin viață. Dacă prețuiți familia și intenționați să vă ridicați propriul într-o zi, luați decizii care vă permit să aveți timp să faceți acest lucru. Dacă spiritualitatea joacă un rol important în viața voastră, nu vă compromiteți credințele pentru a ateriza un anumit loc de muncă. Urmând aceste valori, oferă împlinirea personală și conexiunea cu alții, ceea ce face ca viața să merite să trăiască și să te marcheze ca fiind o persoană serioasă.
  • Partea 2 din 3:
    Privind prezentabil
    1. Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 6
    1. Îmbrăcați tipul corpului. Același set de îmbrăcăminte poate arăta grozav pe o singură persoană și complet ridicol pe altul. Identificați corpul "Tip" și purtați haine care se potrivesc cel mai bine.
    • Dacă aveți o construcție medie (cu umeri mai largi decât picioarele mijlocii și picioarele slabe), aveți o mare varietate de opțiuni. Articolele de îmbrăcăminte ușor supradimensionate sau slabe nu vor privi în afara locului dvs.
    • Dacă umerii dvs. sunt mai largi decât media, cu o talie mai subțire, cămășile cu dungi orizontale sau gâtul V-gât pot ajuta la accentuarea caracteristicilor dvs. largi. Este posibil să aveți nevoie să achiziționați o dimensiune specializată, cum ar fi potrivirea subțire, dar Skinny este probabil prea constrictând pentru tipul corpului.
    • Pentru o construcție mai dreptunghiulară sau mai puțin definită, adăugați și accentuați definiția, dacă este posibil. Îmbrăcăminte pentru straturi, cum ar fi tricouri sau jachete tricotate. Du-te pentru pantaloni Skinnier pentru a ajuta la ca partea mai stratificată a corpului superior să apară mai largă. Luați în considerare lipirea cu potrivirea subțire pentru a evita îmbrăcămintea care atârnă corpul vostru.
    • Dacă aveți o mijlocie mai pronunțată, îndepărtați atenția din această zonă cu haine negre, care este o culoare slăbită. Dungi verticale vă pot ajuta, de asemenea, să apariți mai subțiri. Evitați cravatele, broaștele și alte obiecte de îmbrăcăminte care vă pot face să arătați "stoarse" în partea de sus a corpului.
    • Găsiți un personaj bun. Un croitor poate să vă ia măsurile și să ajutați îmbrăcămintea pentru a se potrivi cel mai bine corpului.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 7
    2. Acceseaza-te. Punerea doar la accesoriile potrivite vă poate face să ieșiți din mulțime. Alegeți-vă accesoriile în funcție de îmbrăcămintea pe care o purtați în acea zi.
  • Se amestecă și se potrivește cu modelele. Dacă puneți o cravată sau eșarfă, asigurați-vă că culorile și modelul nu se ciocnesc cu restul ansamblului. Nu ați dori să purtați o cravată verticală cu un model de cămașă orizontală sau șosete de neon strălucitoare, cu un pantalon suplimentar.
  • Culoarea contrastantă poate funcționa dacă intenționați bine. O cravată cu o culoare complementară cămășii vă poate ajuta să atrageți atenția asupra feței dvs., de exemplu.
  • Alegeți cu atenție pantofii. Pantofii dvs. pot contribui sau pot afecta stilul dvs. general la fel de mult ca și pălăria sau eșarfa. Alegeți pantofi care sunt potriviți pentru situație (cum ar fi pantofii de îmbrăcăminte pentru o situație de afaceri) și, în mod ideal, se potrivesc cu culoarea lor cu restul ansamblului.
  • Dacă purtați ochelari, alegeți cadre care accentuează punctele forte din fața dvs. sau se diminuează de la caracteristicile pe care le displace. La fel ca forma corpului tău, forma feței afectează ce cadre arată grozav pe tine și care ar putea arăta ciudat.
  • Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 8
    3. Păstrați-vă bine îngrijit. Obțineți tunsori regulate pentru a evita un aspect ciudat, neîngrijit. De asemenea, radeți sau tăiați barba pentru a se potrivi cu stilul dorit.
  • Dacă vă dezvoltați părul, luați în considerare purtarea unei pălării sau legarea părului pentru a vă menține îngrijit în timpul procesului de creștere.
  • Evitați deodoranții deosebit de puternici mirosi și spray-urile corpului. Vrei ca oamenii să te vadă înainte de a mirosi că vii. Nu știți niciodată când cineva va fi alergic la astfel de spray-uri, de asemenea.
  • Spălați-vă în mod regulat hainele. Fier de îmbrăcăminte dacă devin încrețiți în timpul depozitării. Îmbrăcămintea încrețită este distragă atenția și poate da impresia că nu-ți pasă de aspectul tău.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 9
    4
    Stai potrivit. Exercitați în mod regulat să rămâneți în formă și să păstrați în jos. Nu trebuie să fiți mușchi, dar posibilitatea de a efectua fizic o varietate de activități, cum ar fi drumeții, înot sau jogging, vă va ajuta să fiți pregătiți pentru orice activitate care vă vine.
  • Exercițiul nu înseamnă întotdeauna lovirea sală de gimnastică. A face treburi mai des sau mersul pe jos la magazinul alimentar în loc de conducere vă poate ajuta Construiți mușchiul natural și este benefică și pentru sănătatea dvs. generală.
  • Faceți yoga sau întinderea în timp ce vizionați televiziunea. Aceasta este o modalitate ușoară de îmbunătățire a sănătății și a flexibilității dvs., în timp ce totuși indulgându-se într-o activitate mai mică decât sănătoasă.
  • Stați mai des. Ședința prelungită vă poate afecta spatele și vă poate oferi postură slabă. Ori de câte ori este posibil, stați în timp ce efectuați comisioane sau sarcini pe computer pentru a vă ușura spatele și pentru a arde niște calorii.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 10
    5. Păstrați-vă curat. Este de la sine înțeles că puțini oameni se bucură de compania cuiva care are un miros ușor despre ei. Curățenia vă ajută, de asemenea, să rămâneți sănătoși și țineți acnee și infecția.
  • Periați-vă zilnic dinții. Indiferent dacă vă periați de două ori pe zi sau de trei ori pe zi depinde de sfatul medicului dentist. Vorbiți medicului dentist să înțeleagă cât de des ar trebui să periați, cât timp, ce obiceiuri dentare ar trebui să păstrați și alte sfaturi pentru păstrarea zâmbetului alb și dinții (și respirația) proaspătă.
  • Faceți un duș de cel puțin 2 sau 3 timp pe săptămână. Dulapul zilnic nu este strict necesar pentru a vă menține sănătoși și curați (și vă poate dăuna pielii și bacteriilor sănătoase care locuiesc acolo). Cât de des ar trebui să vă depindeți de propria chimie a corpului, cât de activ sunteți și ce faceți pentru o viață. Dacă aveți nevoie de un duș pentru a scoate mirosul, simțiți-vă liber. Nu vă fie frică să renunțați la o zi.
  • Partea 3 din 3:
    Afișarea personalității tale
    1. Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 11
    1. Fii încrezător. Încrederea sa dovedit a influența performanța într-o serie de zone. O lipsă de încredere în partea dvs. va afecta întreaga dispoziție, iar alții vor putea să ia în considerare acest lucru în manierismul tău.
    • Construiți-vă încrederea în sine. Gândiți-vă pozitiv, afirmațiile zilnice și care nu vă comparăm de ceilalți, ajută la construirea încrederii în sine necesare pentru a fi cel mai atractiv de sine.
    • Deși unele femei se bucură de a vedea un om se ocupă, nu presupune că fiecare femeie va fi la fel de receptivă. Există o linie fină între preluarea și simpla demonstrarea încrederii în tine și acțiuni.
  • Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 12
    2
    Arată respect. Nimic nu conduce femeile (sau nimeni) departe ca un om care este arogant și nepoliticos. Da respect nu numai ei, ci și celor din jurul vostru.
  • Evitați linii de preluare și de a fi peste înainte. Acest lucru dă impresia că sunteți interesat doar de ceva fizic. De exemplu: "Mi-am pierdut numărul. Le pot avea pe ale tale?"
  • Deschideți ușile și plătiți pentru verificare dacă sunteți înclinați, dar nu vă ofensați dacă femeia ar prefera să nu acționați cavaleră spre ea. Actele de cavalerie presupun un nivel de inegalitate sau de diferența dintre bărbat și femeie - multe femei preferă să fie tratate ca fiind egale.
  • Dacă o femeie își exprimă opinia sau dorința, nu încercați să-i schimbați mintea. Respectați-o ca pe o persoană.
  • Unii tipi care urmează agresiv și lovesc pe femei. Aceasta se numește "Chasing" și este o oprire majoră pentru majoritatea femeilor.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 13
    3. Ia inițiativa fără a prelua. Dacă întrebi o fată ce vrea să facă la o întâlnire și nu dă un răspuns definitiv, planificați ceva! Orice alegeți va fi mai bun decât meandirea indecisivă. Sugestiile pe care le oferiți le-ar putea susține sugestiile proprii.
  • De exemplu, ați putea spune: "Hei, mi-am amintit că există o nouă expoziție de artă care se deschid pe stradă. Doriți să verificați?"
  • Barurile, cafenelele sau parcurile sunt toate sugestiile mari pentru activități.
  • Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 14
    4
    Fii fermecător. Oamenii nu pot ajuta, dar amintiți-vă un individ fermecător. Cineva cu farmec poate câștiga aproape oricine cu o personalitate magnetică prietenoasă.
  • Încearcă. Injectarea unui anumit spirit în conversație demonstrează că sunteți inteligenți și aveți o anumită inteligență răutăcioasă încât toată lumea dorește să o posedă. Aveți grijă să nu împingeți Worttiness la costul conversației - este ușor să ieșiți la fel de dur sau să vă înghițiți dacă vă petreceți întreaga perioadă de timp.
  • Avea un sentiment de umor. Toată lumea iubește să râdă! Începeți mici pentru a testa sensul umorului persoanei cu care vă aflați. Trecerea liniei de bun gust este o modalitate ușoară de a vă rezervoca reputației și de a distruge orice credibilitate pe care ați construit-o.
  • Evitați să faceți lumină de subiecte deosebit de sensibile. Acestea includ sexualitatea, politica sau religia.
  • Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 15
    5. Faceți o conversație reală. Aflați filmul lor preferat, data ideală, hobby-urile ei sau ce fel de educație a avut. Vrei să o cunoști ca o persoană, iar un subiect bun poate invita descoperire la ambele capete ale conversației. Câteva startere bune de conversație includ:
  • "Cum te-a tratat colegiul? N-am crezut niciodată că voi ieși de acolo."
  • "Ce ați vrut să creșteți? Crezi că colegiul ți-a dat această ocazie?"
  • "Ai trăit aici mult timp? Cred că are ursul și coborâșurile."
  • "V-am gândit vreodată să vă mutați din stat? Unde ai merge?"
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 16
    6. Fii bun.Arată că aveți parte de îngrijire, fie că este vorba de familia dvs. sau pentru prietenii dvs. Chiar dacă puneți mintea groasă, știind că sunteți o persoană capabilă de bucuria sau dragostea reală vă face o persoană mult mai atractivă.
  • Ajuta pe alții din apropiere care au nevoie de asistență. Astfel de oportunități sunt numeroase și vă pot ajuta să vă demonstrați înclinația pentru a ajuta pe alții. De exemplu, ajutați pe cineva care are nevoie de ajutor pentru a ajunge la raftul de sus la un magazin sau asistați pe cineva care pare a fi pierdut și are nevoie de direcții.
  • Oferiți-vă să plătiți pentru o masă sau să țineți ușa pentru o dată. Fă-ți da afară din bunătatea inimii tale, nu din cauza așteptărilor stabilite de la oricare dintre părți.
  • Spune te rog si multumesc."Manierele de bază merg mult în demonstrarea respectuosului.
  • Nu fi amabil cu data și nepoliticos pentru toți ceilalți - acest lucru va fi vizibil!
  • Imaginea intitulată Fii tipul femeilor doresc Pasul 17
    7. Nu aveți așteptări nerezonabile. Cadouri, cum ar fi bomboane sau flori, pot ajuta Woo unele femei, dar amintiți-vă că sunt cadouri. Femeile nu vă datorează nimic în schimbul acestor daruri. Nimeni nu vrea să fie în jurul cuiva care strigă, se înclină sau se înfurie că ceva nu și-a făcut drumul sau se simte dreptul la reciprocitate.
  • Imagine intitulată Fii tipul femeilor doresc pasul 18
    8. Știți când să plecați. În ciuda eforturilor dvs., nu fiecare femeie va fi interesată. Acest lucru este în regulă! Toți avem preferințele noastre și nu puteți fi ceașcă de ceai. Dacă Wiles nu lucrează la o anumită femeie, probabil că nu este interesată.
  • Nu poți fi totul pentru toată lumea. Deși ați putea adapta abordarea dvs. față de cineva pe baza modului în care apar, nu vă schimbați cine sunteți ca urmare a eșecului. Acest lucru este necinstit și arată o lipsă de încredere.
  • sfaturi

    Recunoaște limba corpului. Câteva mișcări fizice subtile, cum ar fi tragerea sau privirea departe, pot semnala disconfortul ei cu seara.
  • Fiind frumos este o trăsătură pe care toată lumea ar trebui să o aibă. În timp ce vă face o persoană bună, nu este o trăsătură singulară care necesită o femeie să vă acorde atenție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar