Cum de a construi un piept de sertar înalt

Aveți nevoie de un loc pentru a vă pune instrumentele, bijuteriile sau memorabilii? WikiHow poate ajuta! Un piept de sertar înalt este o mare unitate de stocare care este relativ ușor de construit. Tot ce aveți nevoie sunt instrumentele potrivite și dorința unui nou loc pentru a vă pune lucrurile.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 1
1. Decideți cât de mare va fi pieptul sertarelor și câte sertare vor avea. Pieptul arătat aici a trebuit să se potrivească într-o cavitate în perete, care a fost de 37 "și 24" adânc și a urcat până la tavan, așa că pieptul de sertare a fost planificat să fie de aproximativ 4 picioare (1.2 m) Înalt, 3 picioare (0.9 m) lățime și 2 picioare (0.6 m) adânc.
  • Cutia de piept este alcătuită din 5 panouri de 3/4-a Placaj, două laturi, un vârf și un fund și din față. Spatele va fi b de 1/4 inch MDF.
  • Dimensiunile panourilor 5 3/4 inch pentru caseta toracică au fost: panoul superior = 22 "x 34" - panoul inferior = 22 "x 34" - panoul din stânga = 22 "x 46" - panou dreapta = 22 "x 46 "- Panou frontal = 20.5 "x 44.5 ".
  • Un șablon de hârtie cu 1 "= 1 picior (0.3 m) și apoi le-a așezat pe 4 "x 8" pentru a vedea cum să le tăiați de la 4 picioare (1.2 m) x 8 picioare (2.4 m) Panouri de placaj. Bazat pe cea mai bună potrivire, au fost trase linii pe un panou de placaj de 3/4, iar piesele individuale au fost tăiate. Consultați setarea pentru a reduce aceste ferăstrău de masă.
  • Panourile au fost colorate cu o peta bazată pe gel care a simulat mahon.
  • Imaginea intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 2
    2. Asamblați panoul inferior. Panoul inferior este asamblat prin înșurubarea în metalul 3/4 inch inch L-la partea stângă, față dreaptă, stânga înapoi și dreapta așa cum se arată în diagrama. Găurile de șurub pentru parantezele L nu sunt prezentate, dar fiecare picior al L avea două găuri cu șuruburi. Parantezele au fost acoperite cu adeziv (adeziv gorila) și apoi înșurubate în marginea placajului. Aceste paranteze adaugă un pic de rezistență în timpul procesului de asamblare.
  • Două 3/4 inch cu 1.5 inch (3.8 cm) benzi de lemn au fost tăiate la o lungime 1.5 mai mult decât partea frontală a panoului (3/4 în x 1.5 în, vândute ca benzi 1x2). O bandă a fost atașată la marginea din față a panoului inferior cu A /4 Inch (1.9 cm) Supraîncărcarea pe fiecare parte.
  • Cealaltă bandă este atașată în mod similar la panoul de sus.
  • Benzile sunt tăiate de aceeași lungime ca părțile laterale ale panoului (22 inci) și apoi lipite și înșurubate în marginile laterale ale panoului superior și inferior pentru a forma o tavă de trei fețe.
  • În cele din urmă, veți ajunge cu un panou de sus și de jos pentru piept care are trei benzi care acoperă marginile frontale și laterale ale plăcilor de placaj. Benzi vor proiecta aproximativ 3/4 inch de pe suprafața placajului. Marginea din spate a placajului nu are o bandă.
  • Imagine intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 3
    3. Atașați diapozitivele metalice pentru sertare la cele două panouri laterale ale pieptului. Este foarte important să se măsoare cu precizie și să vă asigurați că panourile din stânga și din dreapta se potrivesc exact. În imagine, cele două părți nu se potrivesc. Sertarea diapozitivelor de la unul dintre panou a trebuit să fie deșurubați și reluați după efectuarea măsurătorilor mai exacte. Aceste diapozitive au fost achiziționate de la eBay la aproximativ 2 dolari / pereche. Diapozitivele sunt de 22 inci (55.9 cm) lung și a venit cu instrucțiuni despre modul de atașare.
  • Acum, aceste părți vor fi atașate la partea de jos și panourile de sus. Luați panoul de jos cu 3 benzi și paranteze metalice și găuriți trei găuri congensate în benzile laterale. Faceți același lucru pentru panoul de sus.
  • Imagine intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 4
    4. Așezați panoul de jos pe podea, Aplicați adeziv în interiorul benzilor din stânga și din dreapta. Așezați panoul lateral din stânga deasupra panoului inferior și atașați panoul lateral în partea de jos utilizând 1.5 inch (3.8 cm) șuruburi de gipswall pentru a înșurubați banda direct în placajul panoului lateral. Înșurubați consola L L-Suportul de metal în marginea placajului panoului lateral. În mod similar, atașați panoul superior al pieptului pe acest panou lateral. Imaginea prezintă panoul superior atașat la panoul lateral.
  • Imagine intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 5
    5. Adăugați partea a doua și atașați, După cum ați făcut pentru celălalt panou lateral pentru a vă oferi în cele din urmă o carcasă toracică cu cele patru laturi. Acum tăiați și atașați vertical 3 / 4th x 1.5 inch (3.8 cm) se blochează în față cu marginea interioară a benzii care sunt spălate cu interiorul placajului. Atașați benzi la exteriorul placajului pentru a forma o margine în formă de L cu banda din față.Acum plasați carcasa toracică cu fața în jos pe podea. Așezați panoul din spate al pieptului tăiat de la 1/4 inch hardboard sau MDF. Acest panou trebuie tăiat cu margini pătrate, deoarece va ajuta la tragerea pieptului într-un dreptunghi exacte odată ce acesta este atașat la partea din spate a carcasei. Așezați o margine de adeziv gorilla pe marginea placajului carcasei toracice și puneți cu grijă spatele pe carcasă. Atașați partea stângă a panoului la placaj cu /2 Inch (1.3 cm) șuruburi. Apoi ajustați carcasa toracică până când este aliniată la cealaltă margine a panoului din spate. Atașați capătul superior al panoului în partea superioară a carcasei toracice și, în final, capătul inferior cu șuruburi. Lăsați să se usuce și apoi să stați pieptul în sus.
  • Imagine intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 6
    6. Atașați turnarea la marginea pieptului Așa cum se arată cu lipici și unghii. Pata turnarea. Aplicați un alt strat de pete și apoi trei straturi de lac de poliuretan. Aplicați un strat subțire de pete între fiecare strat de poliuretan pentru a da o culoare mai bogată.
  • Pentru picioare, au fost folosite patru coroane postale formate ca sfere. Acestea au fost făcute din lemn de rosu și au fost mult mai ieftini decât cumpărarea de picioare Bun, deși au fost greu de pete și de lac. Aceste coroane au avut un șurub încorporat în ele, astfel încât acestea să fie direct înșurubate în partea de jos a pieptului sertarului cu un punct de lipire.
  • Imagine intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 7
    7. Pregătiți cele patru laturi pentru fiecare sertar, și le atașați împreună cu lipici și un șurub care intră dintr-o față în marginea placajului ca un cadru. Lățimea sertarelor este exact 1 inch (2.5 cm) mai puțin decât lățimea interioară a carcasei toracice pentru a permite sertarului să se potrivească. Pata și lacuri Aceste părți sertare (Evitați lăcuirea fundului cadrelor sertarului, deoarece acestea vor fi lipite pe fundul sertarului) și lăsați să se usuce. Atașați la fundul sertarului tăiat de la 1/4 inch MDF cu lipici și șuruburi care intră în partea de jos a cadrelor sertarului. .
  • Imagine intitulată Construiți un sertar înalt Pasul 8
    8. Atașați diapozitivele sertarului în partea de jos a acestor sertare și apoi glisați-le în. Măsurați dimensiunea panoului frontal al sertarului este necesar direct din sertarele instalate și apoi tăiați-le de pe panoul frontal pe care l-ați pregătit mai devreme. Pata și terminați aceste panouri frontale și apoi atașați-le la sertare. Am folosit șuruburi față frontului, deoarece era mai ușor de reglat și apoi s-au înșurubat din interiorul sertarului în panoul frontal. În cele din urmă, mânerele de tragere a sertarului atașat.
  • sfaturi

    Efectuarea cadrelor sertarului au luat în mod individual un pic de efort, în special colorarea și lăcuirea. Ar fi putut fi mai simplă pentru a face o altă cutie care a fost înălțimea totală a tuturor sertarelor și apoi a tăiat sertarele individuale din această cutie.
  • Atașarea fronturilor sertarului cu șuruburi din față nu a fost o idee bună, în schimb, banda cu două fețe ar fi putut fi mai utilă pentru a ține temporar fața în poziție până când a fost înșurubată din spate.
  • A folosit o bandă groasă de carton pentru a separa un front de sertar de cealaltă, oferind o distanțare uniformă.
  • Înălțimile sertarului au fost relativ superficiale și au variat de la 3/4 adâncime la aproximativ 6 inci (15.2 cm) adâncime. Acest lucru face foarte ușor să găsești obiecte mici.
  • Avertizări

    Măsurați de două ori și apoi tăiați. Dacă nu aveți fundul sertarului ar putea fi un pic mai mic.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 3/4 foi de placaj inch în funcție de dimensiunea dulapului pentru părțile laterale, partea superioară și inferioară și partea din față a pieptului sertarului.
    • 1 / foaie MDF din 4 inch pentru partea din spate a pieptului sertarului și pentru fundul sertarului.
    • Diapozitive de sertar
    • Sertar trage mânere
    • Gorila poliuretanică Gorilla
    • 1.5 inch (3.8 cm) și 3/4 inch șuruburi de gips-carton
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar