Cum se blochează emf de la un panou electric

Energia care vine în casa dvs. pentru a alimenta electronica dvs. este cunoscută ca un câmp electromagnetic sau EMF. Totul electronic în casa dvs., inclusiv panoul dvs. electric, dă o ușoară citire a EMF - din fericire, nu este suficient să vă provocați rău sau familiei dvs. Am răspuns la întrebările dvs. despre nivelurile EMF din casa dvs., astfel încât să vă puteți simți în siguranță în jurul panoului dvs. electric.

Pași

Întrebarea 1 din 4:
Pot acoperi panoul meu electric pentru a bloca emf?
  1. Imagine intitulată Cumpărați o jucărie sexuală sub vârsta de 18 ani 2
1. Nu, nu există materiale științifice garantate pentru a bloca emf. Multe site-uri web sugerează utilizarea aluminiu, cupru sau covoare pentru a bloca radiațiile EMF, dar de obicei nu sunt legitime. Experții recomandă limitarea timpului petrecut lângă panoul electric pentru a reduce expunerea la EMF în cadrul casei dvs.
Întrebarea 2 din 4:
Este sigur să stați lângă un panou electric?
1. Da, atâta timp cât ești lungimea unui braț. Cele mai multe panouri electrice (atâta timp cât funcționează corect) dau o cantitate mică de emf. Atâta timp cât nu stați direct lângă panoul electric în fiecare zi, este bine să stați aproape de el sau în aceeași cameră ca.
  • Dacă sunteți preocupat de EMF, ați configurat zona de living cât mai departe de panoul electric, după cum puteți.
Întrebarea 3 din 4:
Este periculos să dormi lângă un panou electric?
1. Nu, dar ar trebui să încercați să dormiți cel puțin 1 m (3.3 ft) departe de ea. Deoarece panourile electrice dau radiații, dormind lângă ele nu este recomandat. De-a lungul timpului, radiația se poate acumula în sistemul dvs., ducând la simptome cum ar fi oboseala, durerile de cap și schimbări de dispoziție.
  • Cercetătorii nu sunt siguri dacă expunerea la emf poate duce la cancer. În timp ce unele studii nu prezintă corelație, alte studii arată că expunerea la EMF conduce la un risc crescut în timp.
Întrebarea 4 din 4:
Cum pot testa citirile EMF în casa mea?
  1. Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
1. Utilizați un contor EMF. Întoarceți contorul și țineți-l lângă panoul electrician din casa dvs. O citire normală va fi oriunde de la 0 la 10 volți pe metru. Pe măsură ce vă întoarceți de la panoul electric, citirea va deveni mai mică și mai mică.
  • Dacă sunteți îngrijorat, puteți să vă sunați compania dvs. de putere și să programați o lectură la fața locului. Acestea vor putea să vă ajute dacă citirea EMF este prea mare.

sfaturi

Asigurați-vă că aveți acces la panoul dvs. electric în orice moment în cazul în care aveți nevoie pentru a răsturna un întrerupător sau pentru a opri energia electrică.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar