Cum de a construi un cabinet

V-ați întrebat vreodată cum ați putea construi propriile dulapuri pentru bucătărie, baie sau birou? Știind cum să vă construiți propriile dulapuri vă poate salva mii de dolari. Având dulapuri frumoase în casa ta pot face o mare diferență, dar majoritatea magazinelor de cabinet se percepe de oriunde de la 120-400 dolari pe picior pătrat. Începeți cu pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să vă construiți propriile dulapuri și să tăiați prețul în jumătate.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 1
1. Planificați-vă cabinele. Adâncimea contrapartidă standard este de 25", care sunt dulapurile în sine 24" Pentru a permite un 1" buteliu blat. Înălțimea standard a contractului este de 36", cu dulapurile fiind de obicei în jurul valorii de 34.5" Înalt pentru a permite locului materialului de blat. Pentru dulapurile superioare (sau perete), adăugați 18-20" la 36" contra-înălțime. Orice spațiu rămas între acea distanță și tavanul dvs. este un joc corect pentru dulapurile superioare. Lățimea cabinetului poate fi oriunde de la 12-60", dar întotdeauna ar trebui să fie făcută în 3" Creșterea. Cele mai frecvente dimensiuni sunt 15", 18", 21", și 24". Țineți întotdeauna dimensiunea ușilor pe care le doriți și puteți cumpăra la planificarea lățimii dulapurilor.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 2
    2. Tăiați laturile. Tăiați piesele laterale din 3/4" MDF, placaj sau un tip de laminat adecvat. Pe măsură ce părțile nu vor fi văzute, aspectul material nu contează, numai puterea și durabilitatea. Aceste panouri vor fi 34.5" ridicat și 24" larg. Strângeți împreună cele două părți și apoi utilizați un jigsaw pentru a tăia un 3x5.5" Toe-lovind într-un colț al panourilor. Acesta va fi colțul din față.
  • Dacă faceți dulapuri superioare sau de perete, măsurătorile ar trebui să reflecte gusturile dvs. personale. Adâncimea standard este de aproximativ 12-14". Înălțimea depinde de cât de înalt doriți să fie și cât de mare sunt plafoanele dvs. Lovitura Toe este, evident, inutilă în acest caz.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 3
    3. Tăiați fundul. Piesa de jos va fi de 24 de ani" adânc, dar lățimea va depinde de dimensiunile bucătăriei dvs. Asigurați-vă că lățimea secțiunii inferioare reprezintă lățimea care va fi adăugată de piesele laterale fiind adăugate pe ambele părți.
  • Din nou, pentru dulapurile de perete, adâncimea va fi undeva între 12-14", nu 24". Veți dori să tăiați două dintre aceste bucăți pe cabinet pentru dulapuri de perete.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 4
    4. Tăiați panourile de bază din față și din spate. Utilizați 1x6 cherestea și tăiați două bucăți la lățimea pe care o tăiați panoul de fund. Treceți acest pas dacă faceți dulapuri de perete.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 5
    5. Tăiați panourile de sus a brațului. Tăiați încă două bucăți la aceeași lățime pentru a ține partea de sus împreună. Treceți acest pas dacă faceți dulapuri de perete.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 6
    6. Tăiați panourile orientate spre. Panourile orientate vor fi asamblate ca un cadru de imagine și vor fi partea principală a dulapurilor care arată. Deoarece acest lucru este cazul, veți dori să utilizați cherestea dimensională într-un lemn care vă apelează pentru a face aceste panouri. Dimensiuni bune de utilizat, în funcție de partea feței și stilul dorit, includeți 1x2, 1x3 și 1x4.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 7
    7. Alăturați-vă panourilor de bază în partea de jos. Aliniați și lipiți panourile de bază, astfel încât o față plată să fie înclinată cu marginea din spate a panoului, iar cealaltă este 3" înapoi de la capătul din față. Apoi, folosind articulațiile de cap, înșurubați prin baza de dulapuri și în marginea panourilor. Găurile pilot sunt o idee bună aici.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 8
    8. Alăturați-vă părților la partea de jos. Adezivați și apoi fixați (din nou cu articulații de cap) panourile laterale la baza și structura inferioară, montarea loviturii de la picioare cu decalajul pe care l-ați făcut. Asigurați-vă că toate marginile sunt la culoare. Sculele și instrumentele de măsurare a unghiului pot face acest lucru mai ușor.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 9
    9. Asigurați panourile de sus a brațului. Următorul adeziv și sigur (atâtea articulații de cap) panoul din spate, astfel încât să stea plat pe perete. Panoul din față trebuie plasat astfel încât să stea la spălare cu blatul, odată ce blatul este plasat.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 10
    10. Unghii pe un panou din spate. Măsurați și apoi înșurubați un 1/2" Panoul din spate al placajului în poziție. Va fi nevoie de un panou din spate mai gros pentru dulapurile de perete, cum ar fi 3/4" MDF.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 11
    11. Consolidarea articulațiilor. Acum, întăriți toate articulațiile cu paranteze și șuruburi de colț.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 12
    12. Instalați rafturile. Măsurați, marca și locațiile de nivel pentru cel puțin patru paranteze de colț (două pe o latură) și apoi glisați în rafturi. Așteptați să adăugați rafturile pentru dulapuri de perete.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 13
    13. Adăugați panourile orientate spre. Asamblați panourile îndreptate într-o singură unitate ca și cum ați asambla un cadru de imagine. Puteți folosi articulații plate sau puteți să le amestecați. Găurile de buzunar, diblurile sau îmbinările de lapte și tenonii trebuie utilizate, în funcție de nivelul dvs. de calificare, să se alăture pieselor împreună. Unghii și contorizarea unghiilor pentru a atașa fața completată în dulap.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 14
    14. Plasați dulapurile. Plasați dulapurile în locația lor. Înșurubați prin panoul din spate și în știfturile de perete pentru a fixa dulapul. Dulapurile superioare pot necesita mai mult suport, cum ar fi parantezele L (decât pot fi acoperite de o backsplash), dacă intenționați să puneți obiecte grele, cum ar fi mâncărurile din dulap.
  • Imagine intitulată Construiți un cabinet Pasul 15
    15. Instalați ușile. Montați ușile pe panourile de față, conform recomandărilor producătorului lor. De asemenea, puteți instala sertare, dar acest lucru poate deveni destul de complex și nu este recomandat pentru un începător.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că toate lamele de pe echipamentul pe care le utilizați sunt ascuțite și strânse în poziție înainte de utilizare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar