Cum se creează o casă ecologică

Verde, durabilă, eficientă din punct de vedere energetic...Există atât de multe modalități de a spune "ecologice" că se poate simți copleșitor să ia în considerare realizarea unor schimbări ecologice. Crearea unei case ecologice poate începe mici, cu doar câțiva pași simpli. Pe măsură ce economisiți bani, vă puteți mișca în mai multe schimbări pentru a salva și mai mult. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că salvarea planetei poate, de asemenea, să vă salveze portofelul!

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând pași mici ecologici
  1. Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 1
1. Găsiți un calculator de energie pentru a evalua utilizarea dvs. actuală a energiei. Multe site-uri au calculatoare care vor reduce automat eficiența energetică a casei dvs. De asemenea, este utilă dacă site-ul poate produce, de asemenea, un grafic sau un singur care poate demonstra ceea ce potențialul casei dvs. ar putea fi după efectuarea unor schimbări minore.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 2
    2. Ucideți "vampiri de energie."Cele mai multe dispozitive și aparate electronice atrag energia atunci când sunt conectați - chiar dacă sunt opriți. Majoritatea americanilor dețin 25 de dispozitive electronice. Puteți reduce consumul de energie prin deconectarea aparatelor și dispozitivelor atunci când nu sunt utilizate.
  • De asemenea, puteți conecta aparatele și dispozitivele în benzi de alimentare. Oprirea benzii va împiedica să desenați puterea.
  • Setați computerul la "Sleep" sau "Hibernare" atunci când nu îl utilizați. Puteți să ridicați exact unde ați rămas când vă întoarceți, dar computerul dvs. va folosi mult mai puțină energie.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 3
    3. Înlocuiți becurile vechi de lumină. Becurile cu incandescență de modă veche deșeuri de până la 90% din energia lor ca căldură. Noile tipuri de becuri, cum ar fi becurile fluorescente compacte (CFL) și LED-uri, pot reduce dramatic consumul de energie al casei dvs. pentru lumină. În majoritatea cazurilor, nu trebuie să faceți nimic pentru corpurile de iluminat existente. Cumpărați doar becuri diferite și schimbați-le afară!
  • CFL-urile sunt ca și becurile fluorescente din supermarketuri, dar ele sunt modelate într-o bobină mică și sunt aproximativ aceeași formă și dimensiune ca și becurile incandescente. Durează aproximativ zece ori mai mult timp ca un bec cu incandescență. Sunt, de obicei, un pic mai scump, dar ei plătesc pentru ei înșiși într-un an.
  • CFL-urile sunt o alegere bună pentru majoritatea situațiilor de iluminat la domiciliu. Cu toate acestea, de obicei, ele nu pot fi diminuate și pierd o mulțime de energie atunci când sunt utilizate în lumini încastrate sau "pot". Deoarece CFL conțin o cantitate mică (dar rareori periculoasă) de mercur, trebuie să fie dispuse cu atenție. Agenția pentru Protecția Mediului are instrucțiuni complete pe site-ul lor.
  • LED-urile durează până la 35 de ori mai mult decât un bec incandescent și între 2-4 ori mai mult decât CFLS. LED-urile sunt reci la atingere, deci nu folosesc prea multă energie. Cu toate acestea, ele sunt, de obicei, încă mai scumpe decât becurile incandescente sau cfl.
  • LED-urile sunt o alegere bună pentru majoritatea situațiilor de iluminat la domiciliu. Spre deosebire de becurile incandescente și CFL, LED-urile emit "direcționale" lumină, ceea ce înseamnă că lumina se concentrează într-o direcție specifică (ca o lumină reflectoare). Ele sunt o alegere excelentă pentru iluminatul încastrat. Numai becurile LED-uri certificate de energie sunt concepute special pentru a reproduce lumina omnidirecțională a unui bec tradițional. Căutați eticheta ENERGY STAR pentru a vă asigura că becurile LED vă cumpărați vă dau aspectul dorit.
  • Chiar mai bine, perdele deschise și ferestre în timpul orelor de zi pentru a utiliza lumina naturală. Acest lucru poate reduce cu adevărat costurile de putere și, de asemenea, să economisească o mulțime de energie.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 4
    4. Compostați resturile de bucătărie. Multe lucruri pe care le aruncăm zilnic pot fi compostat în schimb. Cafenele, coaja de fructe și legume, ouăle, chiar și șervețelele și prosoapele de hârtie pot fi reciclate pentru a produce compost, care este excelent pentru grădini.
  • Menținerea resturilor de alimente din depozitele de deșeuri este bună pentru mediul înconjurător! Le păstrează să construiască gaze de metan (care este o parte importantă a încălzirii globale), deoarece se descompun în saci de gunoi din plastic și ajută la reducerea cantității de deșeuri din depozitele de deșeuri.
  • Chiar dacă locuiți într-o zonă urbană, puteți păstra un bin compost pe un balcon sau o pridvor. Mulți comercianți cu amănuntul online vinde kituri de compost gata.
  • Sfat de experți
    Kathryn Kellogg

    Kathryn Kellogg

    Sustenabilitate Specialistkathryn Kellogg este fondatorul de la Goodserowaste.com, un site de stil de viață dedicat ruperii vieții ecologice într-un proces simplu pas cu pas, cu o mulțime de pozitivitate și dragoste. Ea este autorul a 101 modalități de a merge zero deșeuri și purtătoare de cuvânt pentru viața fără plastic pentru National Geographic.
    Kathryn Kellogg
    Kathryn Kellogg
    Specialistul de durabilitate

    Compostarea este una dintre cele mai bune modalități prin care puteți ajuta mediul. În medie, 60% din toate deșeurile aruncate în gospodărie este materia organică care ar putea fi compostată. Că materia organică nu se va descompune într-un depozit de deșeuri și se emite metan, care este un gaz de seră de 30 de ori mai puternic decât carbonul. Din fericire, compostarea este ușoară. Puteți chiar să utilizați un mic bin de tambur sau un bin Bokashi sub-chiuvetă, chiar dacă nu aveți o mulțime de spațiu la domiciliu.

  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 5
    5. Spălați rufele în apă rece. 80-90% din energia utilizată atunci când executați mașina de spălat provine din încălzirea apei pentru spălarea apei calde. Utilizați modul "apă rece" sau "eco" pe mașina dvs. de spălat pentru a economisi energie.
  • Mai multe companii, cum ar fi valul, fac detergenți ecologici de apă rece. Dacă rufele dvs. are pete dure sau frecvente, acestea ar putea fi o opțiune bună pentru a vă ajuta hainele să fie curățate chiar și în apă rece.
  • Căutați detergenți naturali și îndepărtarea petelor, dacă puteți. Acestea sunt, de obicei, bazate pe plante și biodegradabile, făcându-le mult mai ecologice.
  • Imagine intitulată Crearea unei case ecologice Pasul 6
    6. Opriți robinetul. Cei mai mulți copii învață probabil să-și perie dinții în timp ce apa funcționează. Din moment ce stomatologii vă recomandă să vă spălați dinții pentru un întreg două minute, care pot adăuga până la peste 5 galoane (18.9 l) de apă pierdută de fiecare dată! Puneți-vă dinții cu apa oprită și porniți robinetul la clătire.
  • Imaginea intitulată Creați o casă ecologică Pasul 7
    7. Rulați ventilatoare de tavan în loc de aparatul de aer condiționat. Dacă aveți fanii plafonului, utilizați-le ori de câte ori este posibil să vă răciți în vară. Aer condiționat pot costa până la 36 de ori mai mult pentru a rula decât un ventilator de plafon. În Statele Unite, aerul condiționat reprezintă mai mult de un sfert din utilizarea medie a energiei electrice a casei.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând casa dvs. ecologică
    1. Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 8
    1. Instalați un termostat programabil. Un termostat programabil poate monitoriza temperatura casei dvs., păstrând-o mai caldă sau mai rece atunci când nu sunteți acolo. De exemplu, dacă sunteți departe în timpul zilei la locul de muncă, un termostat programabil poate păstra mai cald temperatura interioară decât o păstrați, de obicei, și declanșați A / C numai când ajungeți acasă. Folosind unul în mod corespunzător vă poate economisi până la 180 USD pe an.
    • Faceți unele cercetări înainte de a investi într-un termostat programabil. Dacă dvs. nu este ușor de utilizat, s-ar putea să nu se încheie economia de bani sau energie.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 9
    2. Înlocuiți aparatele vechi. Vechile tale aparate, cum ar fi încălzitoarele de apă, frigiderele și sobele, ar putea pierde a lot de energie. Înlocuirea acestora cu produsele cu energie electrică vor asigura că casa dvs. utilizează mai puțină energie.
  • Există adesea credite fiscale pentru înlocuirea produselor vechi, ineficiente cu noi persoane ecologice. Departamentul de Energie al SUA are o listă completă a acestor credite Aici.
  • Dacă nu vă puteți permite să înlocuiți încălzitorul de apă, cumpărați o pătură izolantă special concepută și împachetați-o în jurul încălzitorului de apă. Aceste pături sunt disponibile la majoritatea magazinelor de îmbunătățire la domiciliu și iau doar câteva minute pentru a instala. Acest lucru va contribui la reducerea energiei pierdute.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 10
    3. Înlocuiți toaleta. Toaletele tradiționale pot folosi până la 7 galoane (26.5 l) de apă per spălare. Aceste tipuri de apă creează o mulțime de deșeuri. Căutați toalete "cu flux scăzut" pentru a fi ecologice.
  • Căutați toalete cu eticheta WatersenseSense. Aceste toalete folosesc aproximativ 20% mai puțină apă per spălare decât toaletele standard.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 11
    4. Schimbați-vă capul de duș. Dușurile reprezintă aproximativ 17% din utilizarea medie a apei din America. Schimbarea vechii tale dușuri pentru o "debit redus" Sau dușul de salvare a apei poate reduce consumul de apă cu până la 2.900 de galoane (11.000 L) pe an.
  • Căutați dușuri cu eticheta Watersense. Aceste dușuri au fost aprobate conform standardelor Agenției pentru Protecția Mediului.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 12
    5. Izolați mansardele și subsolurile. O mulțime de energie poate ieși prin mansardă și subsol. Insularea acestor zone poate reduce consumul de energie al casei dvs. De asemenea, vă poate tăia facturile de încălzire și răcire, facilitând menținerea unei temperaturi consecvente în interior.
  • Izolația de celuloză GreenFiber este o alternativă ecologică la izolația tradițională. GreenFiber este fabricat din ziare reciclate mărunțite. Poate fi suflat prin găuri mici în pereți, deci este ușor de utilizat atunci când vă remodelați. Puteți găsi un dealer pe site-ul lor.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 13
    6. Reportează mobilierul. Mai degrabă decât să cumpere mobilier nou, luați în considerare lovirea magazinelor și a site-urilor web, cum ar fi Craigslist și Freycycle. Reciclarea unei comori vechi, mai degrabă decât cumpărarea unei piese noi, poate salva copaci și portofelul dvs.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 14
    7. Utilizați vopsele ecologice pe pereți. Vopselele tradiționale conțin compuși organici volatili deteriorați (COV) care pot continua să fie emise în atmosfera casei dvs. timp de 5 ani după pictura. Căutați vopsele care sunt bazate pe plante și apă.
  • Dacă nu găsiți vopsele bazate pe plante, încercați să găsiți vopsele care sunt etichetate "fără VOC."Mulți producători de vopsea mari, cum ar fi Benjamin Moore, produc vopsea fără VOC.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 15
    8. Izolați ferestrele. Dacă bugetul dvs. nu va permite înlocuirea ferestrelor mai vechi, ineficiente, izolarea acestora poate fi o opțiune bună pentru a vă face casa mai eficientă din punct de vedere energetic. Este ușor să vă izolați ferestrele și să vă păstrați casa confortabilă pe tot parcursul anului.
  • Utilizați caderul și răsturnarea în jurul ferestrelor pentru a opri aerul de la (sau în afara). Acest lucru poate reduce pierderea de căldură în timpul iernii și vă poate răciți în vară.
  • Tratamentele de ferestre termice sau de blocare pot ajuta, de asemenea, reducerea deșeurilor de energie prin blocarea luminii solare. Acest lucru este deosebit de util în climatul fierbinte.
  • Asigurați-vă că utilizați și dopuri de schi la partea de jos a ușilor. Le puteți cumpăra la mulți comercianți cu amănuntul, ortorează-ți propria ta.
  • Imagine intitulată Creează o casă ecologică Pasul 16
    9. Instalați luminile de detectare a mișcării. Luminile de detectare a mișcării sunt destul de comune în aer liber, cum ar fi în apropierea garajelor sau pasarele. Cu toate acestea, puteți instala, de asemenea, senzori de mișcare necostisitoare în interior. Acestea vor porni lumina când intrați și opriți când părăsiți o cameră. Acest lucru ar putea fi foarte util dacă aveți un timp greu, amintiți-vă să opriți luminile când plecați.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 17
    10. Utilizați lumini exterioare cu energie solară. Puteți cumpăra o varietate de lumini exterioare cu motor solar, de la proundlight-uri de mers pe jos la lămpi mici de mers pe jos. Dacă locuiți într-o zonă care primește o mulțime de soare în timpul zilei, acestea sunt o modalitate excelentă de a vă reduce consumul de energie și încă mai au luminile.
  • Cele mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu vor avea o varietate de lumini solare, dar le puteți găsi, de asemenea, la mulți comercianți cu amănuntul online.
  • Imagine intitulată Crearea unei case ecologice Pasul 18
    11. Instalați panourile solare. Energia solară este curată și regenerabilă. Cu multe panouri, surplusul de energie poate fi transferat la o baterie și stocat pentru utilizare ulterioară. Instalarea panourilor solare poate reduce amprenta de carbon a casei dvs., în medie, cu 35,180 de lire sterline. Aceasta este echivalentă cu dioxidul de carbon absorbit de 88 de copaci. Investiția în puterea solară va necesita unele numerar în avans, dar va plăti pe termen lung, pentru dvs. și planeta.
  • În unele locații, puteți vinde chiar energie solară excedentară la rețeaua de alimentare locală.
  • Panourile solare trebuie să fie conectate la rețeaua electrică existentă a casei dvs. Cel mai bine este să lăsați instalarea la profesioniști.
  • Multe U.S. Statele și țările oferă stimulente fiscale dacă instalați panouri solare.
  • Metoda 3 din 3:
    Construcția și renovarea caselor ecologice
    1. Imaginea intitulată Creați o casă ecologică Pasul 19
    1. Înlocuiți ferestrele vechi cu ferestre eficiente din punct de vedere energetic. Dacă casa dvs. este mai veche, ferestrele dvs. permite probabil ca aerul să se scurgă. Ferestrele cu o singură pantă nu sunt izolate, precum și modele mai noi. Puteți economisi până la 465 dolari pe an, înlocuind ferestrele vechi cu un singur panou cu cele eficiente din punct de vedere energetic.
    • În U.S., Mai multe credite fiscale sunt disponibile pentru înlocuirea ferestrelor vechi cu modele eficiente din punct de vedere energetic. Departamentul de Energie al SUA are o listă completă a acestor credite Aici.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 20
    2. Instalați un luminator. Când sunt alese cu înțelepciune, un luminator poate oferi o lumină naturală frumoasă casei dvs., reducând în același timp consumul de energie. Este important să luați în considerare poziția casei dvs. pentru a maximiza beneficiile luminului dvs. Consultați un designer sau arhitect.
  • Un luminator ecologic este mai mare decât o gaură tăiată în acoperiș cu unele sticlă în ea. Multe luminatoare eficiente din punct de vedere energetic există pe piață, dar ar trebui să fie întotdeauna instalate profesional pentru a se asigura că sunt sigure și eficiente.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 21
    3. Utilizați pardoseli durabile. Podelele din lemn de esență tare Adăugați valoare și frumusețea într-o casă, dar mulți dintre copacii folosiți în podele din lemn de esență tare durează ani pentru a crește. Dacă casa dvs. este pentru un nou podea, luați în considerare utilizarea unor materiale durabile, cum ar fi bambusul. Bambusul crește foarte repede și ia mai puțin teren pentru a produce, dar este încă atractivă și durabilă.
  • Cork este o altă opțiune de pardoseală din lemn durabil. Corkul este mai moale decât bambusul, astfel încât absoarbe zgomotul și simte picioarele subțire. Este uneori mai puțin durabilă decât bambusul.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 22
    4. Plantarea de copaci. Shade Copacii pot reduce cantitatea de energie pe care o cheltuiți pentru a vă răci casa în zilele fierbinți de vară. Dacă proprietatea dvs. nu are deja arbori de umbră, acesta este un pas care va dura ceva timp înainte de a vedea beneficiul complet.
  • În plus față de acordarea de nuanță, copacii absorb cantități uriașe de dioxid de carbon și eliberați oxigenul. Un copac unic poate produce oxigen suficient pentru patru persoane într-o singură zi.
  • Dacă construiți o nouă construcție acasă, încercați să lucrați în jurul copacilor existenți. Ați putea chiar să le încorporați în designul casei dvs., cum ar fi construirea unei punți sub un strat de stejar umbros.
  • Plasați copacii de foioase (copaci care și-au vărsat frunzele anual) lângă partea de sud și vest a casei dvs. Acest lucru îi va ajuta să blocheze lumina soarelui dur în vara, dar lăsați lumina soarelui să ajungă la domiciliu în timpul iernii.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 23
    5. Instalați un "acoperiș rece."Acoperișurile răcoroase reflectă lumina soarelui, mai degrabă decât să o absoarbe. Acest lucru ajută la reducerea consumului de energie al casei dvs. De asemenea, poate extinde durata de viață a acoperișului. Aceste acoperișuri sunt deosebit de bune pentru persoanele care trăiesc în climă fierbinte, deoarece acestea reduc nevoia de climatizare.
  • Acoperirile de acoperire rece sunt disponibile la multe magazine de alimentare și depozite. Aceste acoperiri sunt ca vopsea extrem de groasă și pot fi aplicate destul de ușor. Ele sunt de obicei albe sau foarte ușoare, cu pigmenți reflectorizanți care reflectă, mai degrabă decât absorbiți, lumina soarelui. (Nu este recomandat să se aplice acoperiri de acoperiș rece la acoperișurile de șindrilă.)
  • Dacă aveți un acoperiș shingled înclinat abrupt, luați în considerare înlocuirea șindrilelor curente cu șindrile de asfalt răcoroase. Aceste șindrile au granule special fabricate care reflectă lumina soarelui.
  • Dacă aveți un acoperiș metalic, acesta reflectă deja o mulțime de lumina soarelui. Cu toate acestea, aceste acoperișuri absorb o mulțime de căldură, ceea ce vă poate mări consumul de energie în timpul verii. Pictura pe acoperișul metalic cu o culoare deschisă sau cu o acoperire cu acoperiș rece poate crește eficiența energetică.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 24
    6. Luați în considerare instalarea unei toalete de compostare. Compostarea toaletelor, de obicei, nu folosesc apă pentru a "spăla" ca toaletele tradiționale. De asemenea, pot recicla multe tipuri de deșeuri umane în îngrășământ care pot fi utilizate în agricultură. În timp ce sunt inițial mai scumpe de instalat decât toaletele tradiționale, ele sunt mult mai ecologice și vor plăti în cele din urmă pentru ei înșiși.
  • Compostarea toaletelor sunt de obicei mai ușor de instalat și menținut într-un cadru rural sau suburban. Dacă locuiți într-un apartament sau urban înalt, poate fi mai dificil să instalați și să mențineți o toaletă compostare.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 25
    7. Utilizați siding durabil. Materiale precum cedru respinge în mod natural dăunători și apă. Ele sunt, de asemenea, durabile și întreținere redusă. Înlocuiți sidingul vechi aluminiu cu o opțiune mai durabilă.
  • Există și alte opțiuni de siding ecologice, cum ar fi tabloul de ciment fibre și plăci aglomerate. Acestea sunt durabile și durabile. Căutați produse care au fost fabricate fără formaldehidă.
  • Imagine intitulată Creați o casă ecologică Pasul 26
    8. Discutați cu o echipă de design despre o "abordare a sistemelor integrale."Dacă proiectați o nouă casă sau faceți renovări extinse într-o casă mai veche, luați în considerare vorbirea cu o echipă de design despre o" abordare a sistemelor integrale."Această abordare extinsă ia în considerare mulți factori despre casa dvs., inclusiv climatul local, condițiile specifice site-ului dvs., nevoile aparatului dvs. etc. Deoarece ia în considerare toți acești factori, o abordare a sistemelor integrale poate reduce drastic consumul de energie.
  • Mulți designeri și arhitecți au experiență în utilizarea sistemelor integrate. Vizitați Asociația Națională a Constructorilor de acasă pentru mai multe sfaturi privind găsirea unei echipe de design.
  • sfaturi

    Chiar și mici schimbări! Nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă renovați întreaga casă pentru a începe să fiți mai ecologici.
  • Faceți o cercetare ori de câte ori vă uitați să cumpărați noi produse din punct de vedere energetic. Acestea sunt continuu îmbunătățite, așa că arată online pentru produsele cu comentarii bune.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar