Cum se potrivesc panourilor de plafon din plastic

Vrei un plafon decorativ care arată grozav și ține umiditatea? Dacă ați spus că da la oricare dintre opțiuni, plăcile de plafon din plastic reprezintă o modalitate excelentă de a-ți salva camera. De când sunt făcute din PVC, sunt ieftine și destul de ușor de lucrat, chiar dacă nu aveți prea multă experiență. Știm că probabil că aveți câteva întrebări despre instalarea acestor panouri, deci continuați să citiți pentru a afla cum puteți actualiza camera dvs. de cameră în cel mai scurt timp!

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Pot folosi panouri de perete pentru un plafon?
  1. Imagine intitulată Fit Panouri de plafon din plastic Pasul 1
1. Da, puteți utiliza aceleași panouri din plastic pentru pereți și plafoane. Deoarece PVC este ușor, puteți lua cu ușurință orice panou făcut pentru un perete și puneți-l pe tavan. Dacă există un panou de perete care vă place, dar nu aveți spațiul pentru casa dvs., punerea pe tavan ar putea fi un compromis bun.
  • Cele 2 tipuri principale de panouri care se utilizează pe tavan sunt placale, care creează un aspect fără sudură pe plafoanele neterminate și plăcile decorative, care sunt mai subțiri, atașați la plafoanele finite și pot avea desene decorative tridimensionale pe ele.
  • Unele panouri din plastic au modele 3D, în timp ce altele sunt plane și arată asemănător cu calea tare. Obțineți stilul pe care îl preferați sau ce se potrivește cu esteticul camerei.
Întrebarea 2 din 7:
Cum măsoară PVC pentru un plafon?
  1. Imagine intitulată Fit Panouri de plafon din plastic Pasul 2
1. Găsiți dimensiunile camerei pentru a calcula zona de plafon. Luați măsurătorile dvs. de la centrele fiecărui perete, mai degrabă decât să o luați de la un colț la altul. În caz contrar, ați putea obține o măsurătoare inexactă dacă pereții nu sunt perfect pătrați. Utilizați o măsură de bandă pentru a găsi lungimea și lățimea camerei. Apoi, multiplicați cele 2 numere împreună pentru a obține zona totală de plafon pe care trebuie să o acoperiți.
  • De exemplu, dacă camera dvs. este de 8 până la 10 picioare (2.4 m × 3.0 m), atunci suprafața totală este de 80 mp (7.4 m).
  • Dacă nu aveți o cameră pătrată sau dreptunghiulară, măsurați-o în secțiuni dreptunghiulare separate. Apoi, adăugați împreună zonele secțiunii. De exemplu, dacă aveți un mic dejun, atașat la bucătărie, găsiți mai întâi zona bucătăriei și adăugați zona colțului.
  • 2. Apoi, împărțiți zona de dimensiunea panoului pentru a găsi cât de mulți aveți nevoie. Măsurați lungimea și lățimea unui singur panou pe care doriți să îl utilizați pentru camera dvs. Înmulțiți 2 măsurători pentru a găsi zona panoului. După ce împărțiți zona de cameră în zona panoului, răspunsul este câte panouri este nevoie pentru a vă acoperi întregul plafon.
  • De exemplu, dacă panoul are o suprafață de 4 metri pătrați (0.37 m) și camera este de 80 mp (7.4 m), ați împărți 80/4 = 20 de plăci.
  • Obțineți 1 sau 2 plăci suplimentare pentru a ține cont de greșelile sau plăcile pe care ar trebui să le tăiați.
  • 3. Calculați adâncimea unei margini exterioare în jurul plăcilor PVC. Placile decorative arată mai echilibrate și uniforme dacă ați tăiat bucăți de-a lungul marginii exterioare. Măsurați lungimea camerei dvs. și rotiți-o până la cel mai apropiat număr de picioare. Scade măsurarea ajustată de la lungimea reală și se adaugă 2 picioare (61 cm). Apoi împărțiți numărul cu 2 pentru a găsi dimensiunea plăcilor de frontieră.
  • De exemplu, dacă camera dvs. este de 15 picioare (4.6 m) lung, rotund până la 14 picioare (4.3 m).
  • Scade: 15 - 14 = 1 picior (30 cm).
  • Se adaugă 2 picioare (61 cm): 1 + 2 = 3 picioare (0.91 m).
  • Împărțiți-vă cu 2: 3/2 = 1/2 picioarele (0.46 m). Astfel încât plăcile dvs. de frontieră ar fi 1/2 picioarele (0.46 m) lățime în jurul marginii plăcilor tale.
  • Întrebarea 3 din 7:
    Cum pot taia panouri de plafon din plastic?
    1. Imagine intitulată Fit Panouri de plafon din plastic Pasul 5
    1. Utilizați o ferăstrău fină pentru placări. Placa de plastic are îmbinări de limbă și groove și arată similar cu plăcile lungi din lemn. Transferați măsurarea lățimii camerei pe placare și marcați-o cu un creion și o stradă. Strângeți placajul la suprafața dvs. de lucru și utilizați loviturile scurte, superficiale cu ferăstrăul dvs. pentru a face o tăietură dreaptă.
    • Evitați să utilizați o ferăstrău cu o lățime largă, deoarece va părăsi marginile aspre pe capetele plăcii dvs.
  • 2. Lucrați cu o pereche mare de foarfece pentru plăci de plastic subțiri. Placile decorative sunt mult mai subțiri decât placarea, astfel încât acestea sunt mult mai ușor de tăiat fără unelte speciale. Desenați linia pe care doriți să tăiați pe partea din spate a plăcii și tăiați-o de-a lungul acesteia cu niște foarfece grele sau cu o pereche de șanțuri de tablă.
  • De asemenea, puteți utiliza foarfece pentru a tăia găuri pentru orificiile de aerisire și alte corpuri care trebuie să vină prin gresie.
  • 3. Tăiați pete pentru corpurile de iluminat cu o găurire. Dacă aveți iluminat încastrat, măsurați distanța de la perete la dispozitivul de iluminare. Transferați-vă măsurarea pe panoul dvs. de plafon, astfel încât să știți unde să vă faceți gaura. Utilizați o gaură ferăstrău care are același diametru ca dispozitivul de fixare pentru a vă tăia tăiat panoul.
  • Puteți tăia găuri pentru corpuri înainte sau după ce instalați panourile de pe tavan.
  • Întrebarea 4 din 7:
    Cum pot potrivi placarea din PVC?
    1. Imagine intitulată Fit Panouri de plafon din plastic Pasul 8
    1. Tăiați și instalați ornamentele de-a lungul marginilor tavanului. Piesele de tăiere au caneluri care susțin capetele și marginile plăcilor dvs., astfel încât este mai puțin probabil să se scufunde sau să cadă în jos. Măsurați lungimea fiecărui perete în camera dvs. din colțurile de sus și tăiați ornamentarea cu o pereche de snips de tablă. Piesele de tăiere pentru fiecare perete sunt aceleași, așa că nu contează unde le tăiați atâta timp cât sunt lungimile corespunzătoare. Țineți ornamentul de marginea tavanului și fie utilizați un cui sau un pistol de capsare pentru ao asigura fiecăruia dintre grinzi, care ar trebui să fie vizibilă dacă tavanul dvs. nu este terminat în prezent.
    • Piesele de tăiere pot veni cu panourile, dar este posibil să fie nevoie să le cumpărați separat.
    • Placa utilizează un sistem de limbă și groove, ceea ce înseamnă că arată fără probleme odată ce îl instalați pe tavan. Placajul oferă camera dvs. un aspect curat, dar munca sa cea mai bună pentru plafoanele neterminate.
  • 2. Glisați primul panou pe perete și lăsați-l în jos. Tăiați limba proeminentă din prima bucată de panou cu ferăstrăul. Se potrivesc capetele panoului în bucățile de tăiere de pe laturile lungi ale camerei, astfel încât panoul să nu cadă. Apoi, ghidați partea panoului pe care tocmai ați tăiat-o în piesa de tăiere pe partea scurtă a camerei, până când se îndreaptă spre perete. În cele din urmă, captează canelura panoului în fiecare dintre grinzi.
  • Trim-ul va ascunde marginea tăiată a primului panou, așa că este în regulă dacă arată încă un pic cam dur.
  • 3. Continuați să adăugați panouri până când ajungeți la celălalt capăt al camerei. Măsurați lățimea camerei doar în fața panoului pe care tocmai l-ați instalat, deoarece poate varia. Tăiați următoarea bucată de panou la dimensiunea potrivită și glisați-o în bucățile de închidere. Împingeți limba noului panou strâns împotriva canelurii panoului anterior pentru a vă oferi plafonul un aspect frumos, fără sudură. Întotdeauna captează panoul la grinzi înainte de a instala următoarea.
  • Ultimul panou ar putea fi o potrivire strânsă, dar îl puteți îndoi ușor pentru a vă ajuta să o obțineți în poziția corectă.
  • Întrebarea 5 din 7:
    Cum pot atașa panouri de plafon din PVC?
    1. Imagine intitulată Fit Panouri de plafon din plastic Pasul 11
    1. Atașați panourile decorative la plafoanele finite cu adeziv siliconic. Orice adeziv pe bază de apă va funcționa pentru instalarea panourilor. Puneți puncte de dimensiuni de nichel de adeziv uniform de-a lungul suprafețelor ridicate de pe partea din spate a panoului. Apăsați panoul împotriva tavanului, astfel încât aderă strâns. Când plasați următorul panou, se suprapune marginea cu panoul anterior, astfel încât să aveți un design uniform, uniform.
    • Dacă a trebuit să tăiați orice pete pentru ventilatoare sau corpuri de iluminat, puneți o margine de adeziv în jurul marginii tăiate, astfel încât acesta nu se pierde mai târziu.
    • Panourile din plafonul PVC sunt în formă de gresie, deci sunt foarte drăguți dacă doriți un model decorativ sau repetat care trece peste întregul tavan. Aceste plăci sunt mai ieftine, dar trebuie să vă adresați la un plafon finit sau să utilizați o grilă derulantă.
    • Plasați prima dvs. țiglă pornind în centrul tavanului și construiți spre margini spre margini. În acest fel, designul tavanului pare echilibrat și lăsați loc pentru o frontieră.
  • 2. Setați panouri adânci sau confortabile într-o rețea metalică pentru un plafon de cădere. Dacă actualizați un plafon de drop-in, puteți utiliza doar grila de metal pe care ați instalat-o deja. În caz contrar, puteți Instalați-vă singur. Doar puneți panoul într-un spațiu de pe rețea, astfel încât suporturile metalice să o țină în poziție. Nu aveți nevoie de elemente de fixare sau adezivi speciale, deci face ca instalarea să fie într-adevăr rapid.
  • Întrebarea 6 din 7:
    Pot picta un plafon din plastic?
    1. Imagine intitulată Fit Panouri de plafon din plastic Pasul 13
    1. Da, puteți picta plafonul folosind o rolă de lungă durată. Alegeți o rolă care are o /2 în 1.3 cm) puii, astfel încât să puteți intra în canelurile plafonului. Rotiți vopseaua în aceeași direcție ca și panoul dvs., astfel încât să nu lăsați niciun fel de note pe el. Aplicați 1-2 straturi de vopsea, astfel încât panourile să aibă o culoare uniformă.
    • Evitați utilizarea unei role cu un pui de somn mai lung, deoarece ar putea lăsa o textură pe tavan.
    Întrebarea 7 din 7:
    Este o rezistență la căldură din plafonul din PVC?
    1. Imagine intitulată Fit Panouri de plafon din plastic Pasul 14
    1. PVC poate gestiona temperaturile de până la 130 ° F (54 ° C). Plafoanele din PVC funcționează bine în orice cameră, dar nu pot tolera temperaturile fierbinți din lumina directă a soarelui sau deasupra unei stovetop. Dacă PVC-ul dvs. devine prea cald, ar putea începe să vă plimbați și să ruineze aspectul tavanului dvs.
    • PVC este retardat de incendiu, dar va continua și se va topi dacă are o expunere prelungită la sursele de căldură.

    sfaturi

    Cereți pe cineva să vă ajute să vă instalați plafonul. Ele vă pot ajuta să o ridicați în poziție sau o persoană poate aplica adeziv în timp ce cealaltă persoană presează panourile în poziție.
  • Unele panouri din PVC au un strat de film de protecție pe care trebuie să-l eliminați înainte de a le instala.
  • Avertizări

    Evitați să puneți PVC sau panouri din plastic oriunde este expusă la temperaturi mai mari de 130 ° F (54 ° C).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar