Cum să fii un tocilar

Bill Gates are câteva sfaturi celebre: "Fii drăguț cu tocilarii. Șansele sunt vor ajunge să lucrați pentru unul." În multe privințe, el are dreptate: Neturile fac din lume, chiar dacă ei (cu amabilitate) se opresc de dominația lumii. Un Nerd este cineva care este întotdeauna curios și învață întotdeauna (deși nu exclusiv) despre activitățile intelectuale. Noi, nerds sunt indivizi unici - dar avem trăsături comune care sunt avantajoase la locul de muncă și în viață. Oricare ar fi definiția dvs. a unui nerd, citiți pentru sfaturi despre cum să deveniți unul dintre noi.

Pași

Partea 1 din 4:
Cum să gândiți ca un tocilar
  1. Imagine intitulată tipul evreu cu o idee.jpg
1. Cunosc diferența dintre un tocilar, un geek și un dork. Este posibil să existe o suprapunere semnificativă între cele trei, dar dacă cineva ar avea grijă de distincțiile subtile, ar fi un tocilar.
  • A tocilar este considerat a fi o persoană foarte inteligentă care are o pasiune singulară despre o urmărire academică. Ele tind să fie asociale și / sau ineficate din punct de vedere social.
  • A Geek se consideră a fi o persoană care este întotdeauna interesată de o activitate de nișă sau subiect, dar care nu este neapărat înclinată academic, nici ca fiind ineptă din punct de vedere social ca toc.
  • A dork este considerat a fi ușor înclinat și, de asemenea, inept din punct de vedere social, dar poate că nu este interesat de o urmărire de nișă sau o urmărire academică.
  • Imagine intitulată Hijabi Girl la Computer.jpg
    2. Fi singular. Cu alte cuvinte, acționați singurul mod în care știți cum, într-un fel al tău. Nerdurile sunt renumite pentru excentricități, deoarece sunt, fiecare, destul de unic. Trăiește-ți viața, în fiecare zi, cum ar fi în întregime propria ta, ca tine ești stăpânul navei tale. Dacă aveți nevoie de inspirație, citiți despre niște tocani renumiți din istorie. Iată trei vignette scurte ale oamenilor, considerate "tocilari," Cine a făcut în întregime ceea ce voiau:
  • Isaac Newton este un exemplu minunat. El a făcut multe descoperiri, inclusiv telescopul reflectorului, calculul diferențial și integrat, legile mișcării și gravitației și culorile luminii. El a fost de obicei ocupat cu munca sa de cercetare. El nu a vorbit prea mult și a dormit doar aproximativ trei ore pe noapte. (Probabil ar fi putut vedea un doctor despre asta.)
  • Katherine Johnson a lucrat pentru NASA ca a "Computerul uman." Calculele ei erau atât de precise încât i sa cerut să verifice dublul lucrării computerelor reale. Ea a co-autorizat 26 de lucrări științifice.
  • Alan Turing este un alt Nerd celebru. Half-erou, jumătate de ispășire, Turing este creditat cu ajutorul de a sparge codurile naziste enigma la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, precum și jucând un rol esențial în dezvoltarea primelor computere ale secolului XX. În ciuda realizărilor sale, el a fost ulterior urmărit de guvernul britanic pentru că a avut un iubit și a fost forțat să ia injecții de estrogen "neutralizați libidoul său." Turing a murit de sinucidere nu mult după proces.
  • Imagine intitulată Relaxat Guy Citire.jpg
    3. Găsiți un subiect sau subiecți pe care vă puteți scufunda. Nu este nevoie să fie legată de știință, deși cercetătorii constată că sunt atrași din ce în ce mai multe persoane cu autism (care se califică adesea la fel de Nerdy) Știință, tehnologie, inginerie și matematică (Majors Stem). Aflați cât de mult puteți despre subiecții care vă interesează și să protejați cunoștințele astfel încât să îl puteți folosi eficient mai târziu.
  • Imagine intitulată om în albastru întreabă întrebarea.jpg
    4. Întrebare, în mod constant. Mulți tocilari sunt definiți de capacitatea lor - unii spun obiceiurile - de a pune la îndoială informațiile pe care le primesc până când sunt mulțumiți de autenticitatea sa sau să înțeleagă logica din spatele ei. Pentru a fi un tocilar, trebuie să fiți într-o căutare insațiabilă pentru cunoaștere. Pentru a fi într-o căutare insațiabilă pentru cunoaștere, trebuie să întrebați în mod constant calitatea, sursa și utilitatea informațiilor pe care le primiți.
  • Nu aveți încredere în informații doar pentru că vine de la o figură de autoritate. Nerd-urile înțeleg că cifrele autorității pot să scape uneori cu informații înșelătoare sau falsificate, pur și simplu datorită puterii lor. Fiți dispuși să verificați, mai ales dacă ceva pare off sau prea convenabil.
  • Ajunge la rădăcina lucrurilor. Un tocilar va înțelege o întrebare în interior și out. Un tocilar nu se va baza pe informații memorate, ci mai degrabă în înțelegerea unui concept. Dacă un NRD pune întrebarea "De ce este albastru deschis?" și are răspunsul, "Deoarece moleculele din aerul albastru scatter de la soare mai mult decât împrăștie lumina roșie," Următoarea întrebare va fi inevitabil: "De ce moleculele din aer scatter albastru de la soare mai mult decât împrăștie lumina roșie?" ei vor continua linia de interogare până când răspunsul se referă la ceva pe care îl înțeleg complet.
  • Imagine intitulată laptop cu eroare de cod 1.jpg
    5. Examinați detaliile. Diavolul poate fi în detaliu, dar asta nu înseamnă că nu le poți îmbrățișa. (A fost sfatul lui Vladimir Nabokov pentru studenții săi.) Nerd-ul poate prefera detalii concrete în ceea ce privește generalizarea declarațiilor, deoarece detaliile pot fi încrucișate de realitate mai ușor decât cele Generalități. Nerculul îi pasă mai mult de a avea dreptate decât să apară inteligent, deci apucă pe detalii ca o modalitate de a investiga realitatea.
  • Mulți tocilari gravitează spre Sci, Tech, Eng, matematică, I.E.: Majors Stem: tulpină clar în fapte și sisteme observabile în natură, în timp ce multe alte discipline mai subiective nu au componenta obiectivă, de verificare a faptelor.
  • Alți nenorociți preferă mai multe domenii teoretice, cum ar fi câmpurile abstracte sau umaniste. Acestea au, de asemenea, loc pentru analiză și discuții.
  • Imagine intitulată Persoana tânără cântărește pro și cons.jpg
    6. Du-te spre zonele gri. Nu, aceasta nu este o directivă de modă obscură - este o modalitate de gândire. Nerd-urile tind să vadă zone gri în cazul în care alții văd alb-negru. Acest lucru se datorează faptului că tocurile sunt bune la examinarea argumentelor pro și contra, comparației și contrastelor, a tezelor și a refujelor. Își devalorizează propria lor opinie și se concentrează asupra "cuantificabil" fapte. Uneori, acest lucru le lasă să caute ca vacilatoarele ocupaționale, seesau în mod constant înainte și înapoi între "laturi" a unui argument (argumentând cu ei înșiși, poate părea). De fapt, ele colectează informații și așteaptă pre-aliniate, setate "opinie" (concluzie) să le lovească cu forța faptelor, în loc să formeze o opinie (ipoteză) pe care o începe justificând prin susținerea faptelor.
  • În timp ce unele zone sunteți alb-negru (e.G. întrebări de știință de bază sau respectarea drepturilor omului), multe zone nu sunt atât de simple. Pot exista excepții, nuanțe și calificări. Căutați pe aceia și vedeți ce puteți învăța de la ei.
  • Există mai multe teorii științifice / filosofice pe care tocilii le iubesc referința zonei gri. Ar putea fi util să vă familiarizați cu doar câțiva dintre ei:
  • Thomas Kuhn`s Schimbari de paradigm: Perioade de la "Știința normală" sunt întrerupte de perioadele de "Știința revoluționară," Numitele schimbări de paradigmă care sunt discutate și expuse neîncetate (definite, diagrame, cartiere, cartografiate, extrapolate, spanning și formând un nou amalgam, o nouă realitate...). Pentru tulpini de adepții paradigmei sunt complet noi, focalizarea gândirii științifice și a concentrației.
  • Kurt Gödel`s incompletență: Este imposibil să se stabilească coerența și completitudinea sistemelor logice formale. Cu alte cuvinte, toate formulările axiomatice consistente ale teoriei numerelor includ propuneri / ipoteze care sunt nedeclude (elementele fundamentale ale matematicii includ punctul, linia, câmpia și spațiul nedefinit, care sunt totuși baze pentru a defini câmpurile mari de matematică).
  • Imagine intitulată Asexual Teen și Tall Talk.jpg
    7. Întrebați experții. Dacă știți pe cineva care este experimentat într-un anumit domeniu, întreabă-i ce știu. Puneți întrebări, ascultați îndeaproape răspunsurile lor și vorbiți-vă dacă nu înțelegeți încă sau dacă nu sunteți de acord cu ei.
  • Amintiți-vă, cunoștințele pot proveni din surse surprinzătoare! Toată lumea este bună la ceva. Practicați umilința intelectuală și abordarea fiecărei persoane ca și cum ar avea ceva nou pentru a vă învăța.
  • Dacă nu sunteți de acord cu un expert, faceți acest lucru cu respect și umilință. Este posibil să vă auziți declarația de mai multe ori înainte și vă pot spune exact cât de greșit este.
  • Imagine intitulată tip în albastru menționează creier.jpg
    8. Pierde ideile de geniu și talent. Fiind inteligent nu înseamnă să știi totul - înseamnă să știi lucrurile și să fie dornici să afli mai multe. Obțineți confortabil cu întrebările și a fi greșit. Căutarea cunoașterii include o întoarcere greșită și realizând că nu știți. Focus mai puțin la "Ce stiu eu?" și mai multe: "Ce pot învăța?"
  • Partea 2 din 4:
    Cum să se comporte ca un tocilar
    1. Imagine intitulată Cute Reading Reading 1.jpg
    1. Pierdeți-vă în pasiunea voastră. Nerd-urile primesc reputația de a fi în nori jumătate din timp, deoarece mintea lor se rătăcesc, creează locuri îndepărtate sau corelații complexe și ecuații. Din acest motiv, nu vă fie frică să fiți în afara, dacă asta sunteți cine sunteți. Pierdeți-vă în zonele intelectuale care vă fac fericiți și vă ajută să vă simțiți conectați la lume, chiar dacă înseamnă că vă aflați deconectat de "adâncime" și "deplasare" implicat în internalizarea unei pasiuni singulare.
    • Pasiunea ta ar putea fi orice, de la criptologie la filosofie la mitologia norvegiană de filately. Indiferent ce este, faceți o explozie!
    • Stabiliți obiective pe termen scurt și lung pentru dvs. Cu cât vă puneți mai devreme câteva goluri (poate într-o contur de parametri variabili și constanți, o rubrică sau un protocol), cu atât este mai ușor să le atingeți. Stabilirea obiectivelor de absorbție are avantajul de a fi deosebit de neplăcute!
  • Imagine cu titlu tânără Femeie Autisică menționează Neurodiversity.jpg
    2. Nu vă fie frică să mergeți dincolo de obișnuit. Gandeste diferit. Nu vă fie frică să abordați o idee sau o activitate care nu este populară. (Realizați că este posibil să nu aveți o mare înțelegere a ceea ce este popular și ceea ce nu este în primul rând. Indiferent de!)
  • Dacă ați descoperit că mângâierea antenei mașinii cu folie de aluminiu vă oferă o recepție mai bună pe stațiile AM ​​din mașină, apoi mergeți la el. Un tocilar nu-i pasă cum arată mașina dacă postul de radio se joacă corect.
  • Dacă vă propuneți să vă testați toți prietenii pentru un anticorp care nu este încă cunoscut științei, atunci du-te pentru el (cu consimțământul prietenilor tăi). Un tocilar nu-i pasă dacă lumea își îndoiește metodele și îi provoacă concluziile.
  • Dacă sunteți interesat de virușii de calculator și doriți să le spuneți tuturor prietenilor dvs. ceea ce este un troian, atunci mergeți la el! O mulțime de tocilari doresc să învețe despre lucruri care par inutil pentru alții.
  • Imagine intitulată video educațional despre păduri.jpg
    3. Continuați să învățați întotdeauna. Un Nerd se află într-o căutare constantă pentru cunoaștere. Un NERD nu-i pasă întotdeauna dacă informațiile pe care le primesc au o utilitate. Simplul fapt că este simplu, profund, sau contra-intuitiv este suficient pentru ao face să se răcească.
  • Imagine intitulată morman de cărți.jpg
    4. Citiți vrăjitorul. Citiți totul în zona (domeniile) de interese pe care le puteți obține pe mâini, inclusiv cărți de referință și enciclopedii. Citiți și urmăriți știrile suficiente de zi cu zi pentru a fi informați despre ceea ce se întâmplă dincolo de comunitatea dvs. Citiți și cărți de ficțiune, pentru că vă pot ajuta să vă construiți vocabularul și vă oferă un bun simț al ortografiei. Citiți lucrurile pe care le doriți, dar părinții dvs. nu aprobă.
  • Luați excursii regulate la bibliotecă. Dacă nu puteți merge fizic, încercați să verificați cărțile electronice.
  • Citiți o varietate de cărți nonfiction și de ficțiune. Nonfiction vă învață lucruri noi. Ficțiunea vă învață noi perspective. (Căutați cărți despre persoanele care sunt diferite de dvs., cum ar fi persoane de diferite culturi, curse sau dizabilități. De asemenea, verificați cărți care abordează problemele sociale majore.)
  • Limbi de studiu. Încercați să ridicați o limbă doar pentru lovituri - sau poate pentru că un subiect despre învățarea dvs. are surse originale în limba maternă. Experimentați cu mașini de traducere pe bază de web. Dacă simțiți că învățarea unei limbi este prea tare, încercați și învățați porcul latină. Porcul Latin are un set de reguli pentru a merge pentru ao vorbi, deci este foarte ușor de învățat.
  • Adresele suplimentare se îndreaptă către tocilaje care studiază a "mort" sau limbaj fictiv, cum ar fi cuman, eyak și karankawa sau elvish, dothraki sau klingon. Limbile moarte sau fictive sunt deosebit de nepotrivite.
  • Rețineți că citirea informativă nu trebuie să însemne slogging printr-un manual uscat și insuportabil. Pentru o citire de divertisment și informativă, încercați clasicul de fizică amuzant Desigur, glumești, domnule. Feynman, oricare dintre cei mai populari de știință foarte populari din Brian Greene, sau o ficțiune istorică bine cercetată, cum ar fi I, Claudius (al cărui erou puțin probabil supraviețuiește unei perioade deosebit de brutale în Imperiul Roman) sau în hilar Flashman romane (al cărui anti-erou este un scoundrel lecheros al Imperiului British Colonial).
  • Imaginea intitulată fată ridică mâna în clasa.jpg
    5. Acordați atenție la școală. Încercați să obțineți un loc unde puteți auzi în mod clar, consultați profesorul și tabla și acordați atenție. Un obiectiv bun de a se stabili pentru tine este să încercați să obțineți mai ales ca în tot ceea ce faceți la școală, inclusiv temele. Ia notele, studiați pentru acest test și focalizați. Mai presus de toate, vino la școală gata să învețe și să încerce să nu-ți faci griji prea mult de scena socială dacă este neinteresantă sau incomodă.
  • Încercați câteva activități extracurriculare, cum ar fi robotica sau clubul de matematică, șahul sau drama. Încercați să vă echilibrați extracurrobularul astfel încât să nu aducă notele în jos.
  • Adresați-vă o mulțime de întrebări în clasă. Nu există nici un fel de întrebare stupidă, amintiți-vă? Singura întrebare stupidă este întrebarea pe care nu ați cerut-o.
  • Faceți cercetări deasupra și dincolo de ceea ce este predat în clasă. Canale YouTube, cum ar fi Academia Khan, Crash Curs, VSauce, numere, CGP Gri pentru a numi câteva, oferă posibilitatea de a merge mai departe la confortul și bucuria computerului dvs.
  • Nu vă fie frică să vă uitați la învățarea online sau să obțineți un tutore dacă vă luptați cu o anumită zonă. Toată lumea are anumite subiecte care nu vin cu ușurință la ei. Școala dvs. poate oferi resurse gratuite de îndrumare.
  • Imagine intitulată creion și hârtie.jpg
    6. Canalizați orice sentimente dificile pe care le-ați avut în pasiunile voastre.Nerd-urile se ocupă de furia și inima lor într-un mod productiv: practică muzică, fac artă sau modifică modificările adresate de prezentarea lor de dezbatere înainte de a ieși la alte persoane. Nu te tăia. Ce spun ceilalți despre tine nu este neapărat cine sunteți. Doar nu acordați atenție la ceea ce spun despre felul în care sunteți.
  • Imagine intitulată de dormit man.jpg
    7. Aveți grijă de corpul vostru. Asigurați-vă că aveți grijă de corpul dumneavoastră. Iată câteva lucruri care vă ajută să rămâneți ascuțiți:
  • Mănâncă o dietă sănătoasă.
  • Stabiliți un program regulat de somn. Scopul pentru aproximativ 8 ore de întârziere a creierului.
  • Exercițiu in mod regulat.
  • Spala-te pe dinti. Periajul regulat al dinților îmbunătățește longevitatea și reduce o cantitate surprinzătoare de riscuri pentru sănătate.
  • Mențineți o bună igienă.
  • Stați pe partea de sus a oricăror boli sau medicamente. De exemplu, dacă aveți astm, asigurați-vă că aveți inhalatorul dvs. în orice moment.
  • Imagine intitulată Omul frumos în roz 2.jpg
    8. Fi un optimist. Ești un tocilar și tu știi asta. Dar, de asemenea, dispus să fie optimist. Vă place cine sunteți, chiar dacă nu pare a fi foarte mulți oameni. (E în regulă, pur și simplu nu te înțeleg.) Prietenii pe care îi faci sunt oameni buni care te fac să simți că vrei să fii în viață.
  • Este posibil să nu fie întotdeauna ușor. Viața poate fi dificilă, dar puteți fi la fel de dură. Nerdurile sunt rezistente în situații provocatoare, dispuși să se ridice și să continue în ciuda faptului că a fost bătut.
  • Dacă optimismul se simte imposibil, acesta este un semn al unei probleme. Un tocilar nu continuă să încerce aceleași lucruri dacă este clar că nu funcționează. Găsiți modalități de a vă schimba viața pentru a fi mai avantajoasă pentru succesul și bunăstarea dvs. Consultați un consilier sau un medic dacă este necesar - sunt experți, la urma urmei.
  • Partea 3 din 4:
    Cum să se îmbrace ca un tocilar
    1. Imagine intitulată Fata preppy 1.jpg
    1. Nu vă faceți griji prea mult despre dulapul dvs. Nerd-urile preferă să se îmbrace în haine eficiente, ușor de purtat, care nu arată niciodată și nu se simte neplăcute. Dacă se întâmplă așa, cea mai uzată bucata de îmbrăcăminte pe care o aveți este o pereche de blugi slabi, îmbrățișează-o!
  • Imagine intitulată Girl Legături păr înapoi 1.jpg
    2. Luați în considerare practicitatea. Trageți părul lung înapoi din față. Purtați haine care nu mănâncă și sunt bune pentru mersul pe jos, așezat și alergând.
  • Căutați haine care au modele Nerdy, cum ar fi Plaid, Argyle sau Pinstripes. Puteți purta astfel de modele pe cămășile, jachetele, puloverele sau chiar pantalonii tăi.
  • Aduceți un pulover pentru a lega în jurul taliei dvs., dacă este necesar. În acest fel, veți fi pregătiți pentru temperaturi variabile.
  • Purtați doar tocuri înalte dacă puteți merge și alerga cu încredere în ele. Dacă doriți să fiți mai înalți, stick-ul cu tocuri de pisici sau pantofi de platformă - un călcâi semnificativ poate provoca daune piciorului și este categoric Nu este practic.
  • Pantofi pe care tocilii sunt asociați frecvent cu purtarea sunt adidași (conversa este o alegere populară), loafers (cu șosete) sau pantofi de rochie.
  • Pantalonii colorați sunt o capsură a stilului Nerdy. Puteți alege culori cum ar fi verde de măsline, maro, maro, gri, muștar galben, sau albastru marin. Dacă nu vă place pantalonii colorați, Khakis sunt o alternativă clasică.
  • Imagine intitulată de tip în cămașa Nerdy t face o plimbare.jpg
    3. Folosiți cămășile pentru a face referințe sau glume ale Nerd. Căutați pe cei care vă fac chicotiți sau zâmbiți. Math glume sau subiecte obscure (cod binar, latină etc.) Munca mare, ca și referințele filmului.
  • Încercați să utilizați tricouri pentru a vă face publicitate interesului față de jocurile video preferate, filmele, cărțile sau emisiunile TV. Acest lucru poate atrage noi prieteni care îi plac aceleași lucruri.
  • Încercați pe cămăși butoane, cu mâneci lungi sau cu mâneci scurte. Îl puteți purta într-o culoare solidă sau cu un model. Pentru a apărea dressier, purtați o cravată și păstrați cămașa cu apăsată până la capăt.
  • Simțiți-vă liber să adăugați un protector de buzunar la tricou dacă vă place.
  • Tricourile Polo sunt o alternativă mai casuală dacă tricourile butonului nu sunt lucrurile tale.
  • Imaginea intitulată vesel geek smiling.jpg
    4. Puneți ochelari. Ar trebui să purtați doar ochelari dacă aveți probleme cu viziunea dvs. Dacă sunteți un tocilar și nu puteți spune o barnyard dintr-un iaz la trei picioare, purtați ochelarii, astfel încât coeficientul dvs. NERD va crește drastic.
  • Deoarece tocilii nu sunt în declarații de modă, purtarea ochelarilor falsi nu este într-adevăr un lucru neclintit. (Geeks și hipsterii fac uneori acest lucru.)
  • Imagine intitulată tânără în pulover și polo shirt.jpg
    5. Haine de rău sport (dacă se dorește). Nerd-urile sunt infamă în lumea modei pentru purtarea de haine care nu și-au plătit tipul corpului și sunt destul de anacronice, probabil pentru că hainele lor sunt mâini-jos. Deci, dacă mergeți la aspectul Nerd, alegeți dulapul dvs. la loterie, în loc să montați cu atenție costumul împreună.
  • Unii tocilari merg pentru aspectul dezastru (accidental sau alegere). Nu este nimic în neregulă cu acest lucru atâta timp cât sunteți mângâiat și curat.
  • Imagine intitulată Preppy Boy 1.jpg
    6. Rochie preppy. Niște tocilari, dar nu toți, au aspectul preppy pe blocare. O cămașă buton-jos (ascuns, desigur), vesta, pantaloni de chino și loafers, cu un indiciu de mocheție pentru a lega totul împreună. Mai ales atunci când sunt purtate în timpul unor ocazii informale, acest stil vă va aduce pe lângă un tocilar în cel mai scurt timp.
  • Partea 4 din 4:
    Cum să socializați ca un tocilar
    1. Imaginea intitulată Omul vorbește pozitiv la femeie.jpg
    1. Fii dragut. Nerd-urile sunt oameni drăguți și prietenoși - au maniere bune, îi ajută pe alții să aibă nevoie și să încerce să fie prieteni cu oricine au intrat în contact cu. Nu ezitați să vă cereți scuze dacă ați rănit sentimentele cuiva sau ați făcut ceva greșit. Tratați pe toți cu frumos și respect, indiferent dacă sunt un jock, o fată de vale sau oricine are un handicap intelectual.
    • Uneori, corectarea altora doare mai mult decât ajută. Dacă o persoană este sensibilă sau într-o stare proastă, sau dacă situația nu este bună, lăsați-o să alunece. (Cu excepția problemelor de sănătate și siguranță, desigur.) Dacă știți că o persoană preferă să fie corectată, să le corecteze discret și nu o face o afacere mare.
    • Fă-ți prieteni cu alți nenorociri. Oferiți-le sprijin atunci când sunt agresați sau răsturnați de colegii lor non-Nerdy. Simțiți-vă liber să spuneți lucruri cum ar fi "Îți place și _?" sau "Asta e foarte cool _ Ai ajuns acolo!", sau "Imi place _!" sau "Știi, noi trebuie să rămânem împreună,". Invitați-i să stea împreună cu dvs. sau să accepte invitația lor de a sta cu ei, astfel încât să puteți afla mai multe despre modul lor de viață.
  • Imaginea intitulată fată veselă spune da.jpg
    2. Utilizați cuvintele potrivite. Nerdurile sunt, de obicei, destul de bune cu cuvinte, deoarece le pasă de a obține lucrurile corecte. Nu durează că pot citi mai mult într-o lună decât cea medie americană citește într-un an. Indiferent, concepția greșită acolo este faptul că nerds folosesc cuvinte mari. Gresit. Nerds folosesc dreapta cuvântul dat context. Uneori, cuvântul potrivit se întâmplă să fie unul mare. Nerd-urile extrem de inteligente au capacitatea de a folosi cuvinte incredibil de bază pentru a explica subiectul incredibil de complex.
  • Face dicționarul și tezaurul prietenul tău. Ori de câte ori întâlniți un cuvânt pe care nu-l cunoașteți, consultați dicționarul. Ori de câte ori credeți că ați putea folosi un cuvânt mai bun, având în vedere circumstanțele, consultați un tezaur.
  • Săriți cuvintele prea complexe sau obscure dacă vorbiți cu un copil sau cu cineva cu vocabular limitat. Punctul de comunicare este de a împărtăși idei, nu face ca cealaltă persoană să se simtă inferioară.
  • Recunoașteți că prioritizarea altor lucruri nu înseamnă că cineva este neinteligibil sau plictisitor. Unii oameni care iubesc moda, de asemenea, iubesc proiectarea site-urilor complexe. Unii jucători de fotbal iubesc literatura.
  • Nu judeca oamenii pentru că nu sunt "inteligent." Poate că nu au avut aceleași oportunități educaționale așa cum ați avut. Poate că au un handicap. Ei încă ar putea fi interesanți în alte moduri și niciodată nu știți ce ați putea învăța de la ei.
  • Imagine intitulată cei mai buni prieteni care joacă jocul video.jpg
    3. Căutați distracție bună, sănătoasă. Nerdurile nu se bazează în mod obișnuit la entuziasm și pericol - preferăm mai multe activități sănătoase, cum ar fi LAN partide, vizionarea filmelor de ficțiune sau fantezie, colectarea de lucruri (cum ar fi cărți de benzi desenate, roci și minerale, computere de epocă sau alpherphernalia de film) sau construirea și lansarea unei rachete. Vă puteți bucura doar de astfel de activități (independența este bine) sau cu noii dvs. prieteni Nerdy (cu atât mai mare!)!
  • Fiți atenți la alcool, mai ales dacă sunteți minori. Acest lucru vă poate afecta judecata și ar putea dăuna capacității dvs. de a recunoaște activități dăunătoare sau periculoase.
  • Spune "nu multumesc" Dacă cineva vă oferă droguri.
  • Imagine intitulată trei studenți Talk.jpg
    4. Găsește prieteni cu interese similare. În timp ce geekii navighează adesea între grupurile sociale, tocilurile sunt mai susceptibile de a se asocia cu alți antigri, din cauza intereselor comune. Poate dacă sunteți un gânditor abstract, încercați să găsiți un tocilar care este mai practic sau mai tehnic și viceversa. Având un prieten, sau un set de prieteni, care vă completează este la fel de mult ca oricine ar putea cere.
  • Dacă nu cunoașteți nici un tocilar care sunt interesați de ceea ce faceți, găsiți o comunitate online sau încercați să obțineți propriii dvs. prieteni interesați de aspecte de nepotrivire. Web-ul devine din ce în ce mai mult o comunitate socială importantă pentru tocilari, în principal din cauza accentului pe exprimarea liberă și a utilității sale ca platformă pentru tehnologie.
  • Nu vă fie frică să ramificați și prieteni non-Nerdy. Ei au propriile lor valori și perspective interesante.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Intrați în filmele clasice de Nerd sau seria de televiziune ca Prințesa mireasă, Licurici și Seninătate, Medic care, Razboiul Stelelor, Battlestar Galactica, originalul Tron, zona Amurgului, Limitele exterioare, și Star Trek. (De asemenea, ați putea încerca Piticul roșu, Robotech, Spațiul 1999, Voyage fantastic, Blake șapte și alte clasice mai puțin cunoscute, care sunt prea necunoscute pentru bugetele mari.)
  • Bună știință-ficțiune și fantezie sunt Nerdy, deși ar trebui să observi că tocanii sunt discriminatori cititori și, spre deosebire de niște geeks, vor alege adesea calitatea față de bucurie sau escapism. Nerdy Sci-Fi class includ fundație serie, Dună, Neuromancer, Ghidul autostopistului galactic, si Marte trilogie.
  • Dacă faceți greșeli în examen, verificați imediat profesorul dvs. pentru a ști ce sunt, astfel încât să le puteți corecta în viitor. Afacere pentru marcaje dacă trebuie, nu este nimic rău în asta dacă sunteți serios în ceea ce privește educația.
  • Fii tu însuți. Îți place să rezolvi ecuațiile tot timpul? Continua atunci!
  • Aflați câteva limbi de calculator bune. De bază ar putea funcționa.
  • Non-ficțiune, în special pe subiecte științifice / matematice, este, de asemenea, Nerdy. Citiți în specialitatea dvs. - cum ar fi muzica de sintetizare, programare - sau alte manuale de calculator (bine, manuale în general), manuale de matematică și reviste de specialitate sau jurnale, cum ar fi Nuts & volți sau Cinefex.
  • Acordați întotdeauna atenție în clasă sau la locul de muncă pentru a asimila conceptele, deoarece nu veți ști niciodată dacă cineva va cere ajutor. Participați la discuții și ajutați instructorul sau supravegherea / conducerea dvs. pentru a clarifica orice subiect pe care îl puteți simți nevoia de rezumare sau simplificare, dacă acest sprijin pare a fi oarecum apreciat.
  • Intrați în joc dacă doriți să ucizi timpul: Portal, Dragonfable, Contra grevă, World of Warcraft, Operațiuni comune: Typhoon Rising, Dungeons & Dragons Online și Ragnarök Online.
  • Iată o listă de sugestii de diferite tipuri de tocilari, nu stereotipuri - acestea sunt schițe, nu Reguli:
  • Anime / manga nerd-un tocan care este obsedat de anime sau manga, si practic totul japonez in general. Numit și "wapanese" (un termen mai derogatoriu care înseamnă oameni albi care pretind că sunt japonezi). Nerd-urile acestor tipuri se numesc "otaku", care este o insultă japoneză care înseamnă "fanatic."(Termenul nu este, în general, recunoscut în afara Japoniei și este folosit în cea mai mare parte de fanii americani anime și manga.) Comunitatea OTAKU nu este doar un grup de ventilatoare rable - sunt adesea scriitori prolifici și creativi de ficțiune. Otaku frecventează adesea convenții anime și manga și uneori se angajează în cosplay. Otaku sunt, în general, comune și ușor de găsit într-un grup de tocilari.
  • Cartea de benzi desenate Nerd - Aceștia sunt tocilari care sunt interesați de cărți de benzi desenate și de caractere de benzi desenate, în special super-eroi.Puteți fi un tocilar despre franciza Marvel / DC Comics Superhero sau puteți fi interesat de alte cărți de benzi desenate non-manga și romane grafice, cum ar fi arhiesele.Acești nenorociri sunt similari cu tocilii de manga și pot fi implicați în activități precum cosplaying.
  • Muzica nerd - de asemenea, a sunat "trupa geeks." Acești tocani au luat canelura. Ele sunt de obicei văzute cu instrumentul lor de alegere sau prin atingerea în tăcere a ritmurilor de tambur complicate.
  • DJ Nerd-practicile în mod constant, vinilul hoardei în cantități masive și își pot aminti artistul, numele piesei, eticheta de înregistrare, anul de eliberare și un milion de alte detalii obscure despre fiecare înregistrare publicată vreodată în genul preferat ales. De asemenea, ei le place să facă playlisturi DJ pentru propriul beneficiu.
  • Computer Nerd-utile și poate compila un kernel într-o bătălie de inimă. Ei cunosc cel puțin 1 limbaj de programare și sunt hackerii calificați. De obicei văzută punerea la un site web pe un site web sau ajutând profesorul de tehnologie.
  • Jocul video Nerd - Acești nenorociți devin din ce în ce mai obișnuiți zilnic. Întotdeauna văzută jocul și concurența în cele mai recente jocuri, ele sunt progenitorii limbii "1337" și, de obicei, se identifică reciproc prin a discuta în ea. O subcordare a Nerd-ului computerului. Cu toate acestea, jocurile video sunt mai mult de un lucru geek.
  • Factoid nerd-enervant uneori, dar ciudat ciudat. Poate recita zeci de lucruri pe care nimeni nu trebuie să le cunoască - de la plin "Soliloquy-ul lui Hamlet" la valoarea nutritivă a laptelui de capră (nu doar trivia, dar lucrurile ar putea conteaza în baza dvs. de cunoștințe).
  • Istoria Nerd - cunoaște totul despre perioada lor de timp preferată. Compară viața de zi cu zi la evenimentele istorice. Este un istoric de o vârstă fragedă și ar putea să bată studenții din clasa guvernamentală americană.
  • Concurența nerd-compară rezultatele, prea mult - poate respira cu voce tare și, de asemenea, priviți pentru a vedea cine nu este terminat, în timpul lor marginal - trebuie să fie primul făcut (sau ultimul, dacă este nevoie de profunzime și profund). Adesea alienează pe alții. Întotdeauna dorește să fie cel mai bun la tot ceea ce este mai ales în mediul academic.
  • Dorky Nerd-Gifted cu o lipsă naturală de har și stil. Ei au dificultăți în conversație despre subiecte care nu sunt obsesia lor. Cu toate acestea, ele sunt adesea dulci și îndrăgite.
  • Drama Nerd - posedată de o atitudine, care este rară în alte tipuri de tocilari. Ei cunosc INS și OUTS de multe arte de teatru, inclusiv dans, mime, chorus, et cetera.
  • Nercul de matematică - de obicei știe calculul la o vârstă fragedă sau o altă formă de matematică avansată. Ei se bucură de joc cu numere și învățând mai mult decât ceea ce este predat în școală. Puteți obține chestii de matematică, cum ar fi tutoriale pe internet.
  • Știința naturală Nerd-inițial un generalist, el / ea aproape întotdeauna este specializat într-o formă de știință (biologie, fizică, astronomie, chimie, geologie) la o vârstă fragedă și încasări pentru a deveni un super-specialist.
  • "Sci-fi" Nerd-un Nerd care iubește războaiele Star, fișierele X, benzi desenate, Buffy Vampire Slayer, Stargate SG-1 sau Stargate Atlantis, Lexx, Farspe, Andromeda, Doctor care, Torchwood, Zombies și / sau Star Trek. Poate fi un geek.
  • Literatura Nerd-specializează în ficțiune, aproape întotdeauna văzută să citească sau să compună eseuri postmoderne. De obicei are o epocă preferată de literatură. Cunoscut pentru a putea produce un notebook din nicăieri. Distinct de poeții emo.
  • Discursul Nerd - vorbește clar și enunță bine. Lansați aleatoriu în prelegeri prietenoase. Nu închide niciodată. Vorbește prea pasionat pentru acest subiect, în comparație cu dezinteresul persoanei medii.
  • Dezbatere Nerd - întotdeauna ferm în credințele lor. Ei își fac temele pe probleme controversate, așa că nu le încurcați cu ei! Ele pot fi găsite în cluburile de dezbateri (evident) și de obicei țin un fel de argument, chiar dacă joacă doar Avocatul Devils.
  • Nercul de chei - acești tocani nu se vor ocupa de comportamentul rău al altora și vor rămâne puternici cu ceea ce știu și cred. Aceste tocane pot lua, de asemenea, arta marțială, clasele de haltere, box, etc. pentru a putea să se ridice și să lupte, o raritate printre tocilari.
  • Fabricator Nerd-poate proiecta și construi proiecte de inginerie și fizică și să folosească unelte electrice ca și afacerea nimănui. Ei știu cum să lucreze totul de la un fier de lipit la un lanț... uneori fără a verifica chiar un manual. Mulți tocilari de construcție sunt neripi robotici.
  • Robotica Nerd-se alătură programelor, cum ar fi cele mai bune, mai întâi sau alte cluburi de robotică post-școală. Ele pot funcționa de obicei orice fel de distanță (și cu viteză de lumină) și sunt de obicei bune cu electronice / computere.
  • Corentul feroviar - un tocilar care are o obsesie cu căile ferate, de obicei cunoscute sub numele de Trainspotter. Adesea văzută la o stație cu un notebook, un aparat de fotografiat sau binoclu.
  • Road Nerd - numit și un drum rutier, acești tocani se specializează în drumuri. Ei merg la "Road se întâlnește", și conduceți în jur.
  • Hot Nerd - cel mai evaziv al tuturor tocilarilor, provocări datorate în identificarea speciei numai prin vedere. Cere un raport de aproximativ 1: 1: 1 de drăguț, amuzant și inteligent. Trăsăturile comune includ: activități individuale (dispuși să se desprindă de pachet), abilitatea și dorința de a citi o carte în afara lui Stephen King, Michael Crichton sau John Grisham, tinde să fie liniștită, dar articulată - un sentiment subtil de umor și cu spirit rapid... și, desigur, cuteness.
  • Cool Nerd - Aceasta este o clasificare socială a unui tocilar, denumită și "neripi populare."Cu toate acestea, nu fi înșelat de cuvinte "misto" sau "popular." Acești nenorociții au încă ciudate, înseamnă că sunt mai sociabile decât alte neclarități. Cei mai răi au un bun simț al umorului și se îmbracă într-un mod de modă, la modă.
  • Ciudat nerd - acesta este al doilea tip de clasa socială pentru tocilari. Acești nenorociți pot varia de la inept din punct de vedere social la enervant, dar în mod esențial se fierbe în jos pentru a incomod (de aici numele). A fi ciudat nu este un lucru complet rău. Ei au prieteni și îndeplinesc toate cerințele de a fi un tocilar, dar în mod normal au mai puțin o viață socială.
  • Stocurile de știință socială - de obicei locuiesc în domenii precum psihologia, sociologia, economia, antropologia și știința politică. Tipii ăștia iau coroana pentru jargon, articulare și multifuncții lungi. Deși ideile lor sunt adesea trecute cu vederea, ei încă reușesc să propună epifanii care zdrobesc pământul cu privire la comportamentul uman.
  • Astronomia Nerd - sunt foarte interesați de astronomie și știu foarte mult despre asta. Acești tocilari vor avea uneori nasul adânc într-o carte de astronomie.
  • Avertizări

    Nu deveniți atât de consumați cu obsesia dvs. că pierdeți din vedere realitatea. O viață echilibrată este importantă, iar un Nerd bun recunoaște valoarea altor activități. Prea multă specializare este nesănătoasă.
  • Dacă vă bateți în mod constant sau bateți pe cineva care este mai puțin inteligent decât voi, ei ar putea să-și facă prieteni să se bată sau să se bată înapoi.
  • Nu toți cei din viața voastră vă va plăcea pentru nepotrivirea voastră. Unii pot să bată sau să încerce să vă convingă asta "Nu, ai greșit..." și stilul tău nerdy (sau tocilari în general) nu sunt răcoroase. Indiferent ce faceți, fiți credincioși adevărului și preciziei. Ascultați idei noi dacă au meritat, și nu devin falsificate de ideologii înfundate sau stereotipurile slabe.
  • Dacă doriți să fiți un Nerd de computer, nu utilizați Internet Explorer sau Microsoft Edge. Ei au browserele și sunt "Browserele implicite" pe calculatorul tau.Același lucru cu Safari Apple pe produsele Apple. Browserele web bune sunt Firefox și Google Chrome.Mai bine, utilizați o browsere mai obscure, mai puțin mainstream, cum ar fi Opera.Nu vă referiți niciodată la nici un browser web prin numele lor complet, adică și Andff sunt acronime populare pentru primele două. GC Pentru a reprezenta Google Chrome este învechit - utilizați "crom" in schimb
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar