Cum să se îmbrace ca un tocilar rece

Doar pentru că identificați ca un tocilar, nu înseamnă că nu puteți arăta răcoros. Chiar dacă nu identificați ca un tocilar, puteți adopta în continuare stilul răcoros. Acest stil devine popular în zilele noastre cu celebrități precum Taylor Swift și Ryan Gosling preluând stilul. Stilul Nerdy apare, de asemenea, la televizor o mulțime în spectacole ca Teoria Big Bang și Silicon Valley. Să se îmbrace ca un tocilar rece, purtați hainele potrivite, accesoriile și, în cele din urmă, acționați partea.

Pași

Partea 1 din 3:
Purtând hainele potrivite
  1. Imagine intitulată rochie ca o etapă rece de neright 1
1. Face confort o prioritate. O rochie de tocat practic, deci nu vreți nimic mâncărime sau incomod. Purtați haine care se potrivesc și sunt ușor de mutat în jurul. Deși nerdurile sunt văzute purtând legături sau creioane strânse, nu trebuie să le purtați pentru a se conforma stilului. Există o mulțime de alte modalități de a se îmbraci ca un tocilar răcoros, fără a compromite confortul.
  • Jeans, tricouri, hoodies, pulovere, fuste și rochii libere, și pantofi plat numără ca îmbrăcăminte confortabilă.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă răcoroasă 2
    2. Căutați haine cu modele Nerdy. Argyle, Plaid și Pinstripes sunt capse nerdy. Încercați Polka Dots pentru un aspect Quircier. Puteți purta aceste modele pe cămășile dvs., jachete de pulovere sau chiar pe pantaloni. Uită-te la magazinele de vintage și magazine care vând îmbrăcăminte conservatoare, cum ar fi J.Echipaj pentru a găsi aceste modele.
  • Încercați să purtați un pulover Argyle sau o fustă cu puncte polka pe ea.
  • Plăci de flanel, de asemenea, funcționează bine.
  • Imagine intitulată rochie ca un Pasul de Nerd răcoros 3
    3. Purtați haine care vă arată interesele. Luați în considerare tricourile sau alte articole de îmbrăcăminte cu caractere de joc video, super-eroi, teme științifice, imprimări de benzi desenate și alte motive media. Alegeți articole de îmbrăcăminte cu interese pe care cel puțin știți ceva despre ca acesta să fie un subiect de conversație dacă cineva o aduce.
  • Puteți cumpăra această îmbrăcăminte la magazine, cum ar fi țintă, subiect fierbinte și online.
  • De exemplu, dacă vă place Star Wars, căutați haouri și / sau tricouri cu personajele preferate pe ele.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă rece de Nerd 4
    4. Încercați cămăși butoane. Mai ales căutați cămăși cu gulere. Îl puteți purta într-o culoare solidă sau cu un model. Le puteți purta pe cont propriu sau sub un pulover. Pentru un aspect ocazional, purtați un buton-up sub un tricou preferat "Nerdy". Pentru a apărea dressier, adăugați o cravată și păstrați cămașa este pe tot parcursul drumului.
  • Dacă nu dețineți deja o cămașă buton-jos, se poate achiziționa de la majoritatea magazinelor departamentale.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă rece de Nerd 5
    5. Puneți pe un pulover sau un hoodie. Un simplu echipaj sau un pulover de gât de v-gât este o capsală de stil nerdy. Poate fi stilul să arate casual, ca cu blugi, sau îmbrăcat, ca și cu pantaloni de rochie sau o fustă. Dacă nu vă plac puloverele, hoodies sunt o altă opțiune populară pentru stilul Nerdy. Puteți purta un hoodie zip montat pe un pantaloniu buton-jos și slab.
  • Dacă nu vă place pulovere simple, puteți găsi pulovere cu teme "Nerdy", cum ar fi Star Wars.
  • Căutați un hoodie de bază de bumbac în culoarea alegerii dvs.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă răcoroasă 6
    6. Purtați fundul ochilor. În ultimii ani, pantalonii colorați luminos au devenit o capsală de stil răcit nerdy. Blugi slabi sunt populare, dar puteți purta orice potrivire a pantalonilor care sunt confortabili pentru dvs. Puteți alege culori strălucitoare cum ar fi verde, roșu, galben sau albastru. Sau, dacă preferați tonuri dezactivate, puteți alege pantalonii albastru de măsline, maro, maro sau marină. Fustele pliate sau pline sunt, de asemenea, capse clasice de Nerd care pot fi decorate într-o varietate de moduri.
  • Dacă nu sunteți în pantaloni colorați, Khakis sunt o alternativă clasică.
  • Puteți găsi pantaloni apropiați la magazine, cum ar fi subiectul fierbinte și îmbrăcămintea americană.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea accesoriilor
    1. Imagine intitulată rochie ca o etapă răcoroasă 7
    1. Purtați pantofi practici. Încercați loafers sau chuck taylor toate stelele. Loafers lucrează mai bine cu costumele de îmbrăcăminte. Chuck Taylor Toate stele sunt, de obicei, mai casual, dar le puteți purta cu pantaloni de rochie sau o rochie dacă doriți. Mary Jane, Ballerina, și orice tip de adidași lucrează, de asemenea.
    • Tocurile care sunt prea mari vă vor răni picioarele pe termen lung. Stick cu tocuri de pisici sau platforme dacă doriți să purtați tocuri.
    • Sandalele din piele funcționează bine pentru un aspect de summerie.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă răcoroasă 8
    2. Pus pe suspendatori. Suspendatorii sunt o capsuri de stil nerdy. Nu trebuie să le purtați pentru a vă scoate pantalonii. Ele pot fi purtate pur și simplu pentru stil. Alegeți o pereche de suspensieri simple, strălucitoare sau modelate. Purtați-le peste un tricou, cum ar fi cămașa de super-erou preferată sau purtați-le cu un buton-jos. Puteți asocia suspendatorii cu pantaloni de rochie, blugi sau o fustă.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă rece 9
    3. Purtați șosete de genunchi sau încălzitoare de picior. Dacă purtați o fustă sau pantaloni scurți, încercați să purtați șosete de genunchi sau să le încălziți cu ei. Șosetele de genunchi pot fi purtate în orice sezon, deoarece puteți purta o pereche mai groasă sau mai subțire. Încălzitoarele de picior sunt mai potrivite pentru vremea mai rece și pot fi asociate cu ciorapi.
  • Dacă întâmpinați probleme la găsirea Medicwamers, mergeți la magazinul dvs. de dans local pentru a achiziționa o pereche.
  • Încercați să purtați șosete de genunchi tematice, cum ar fi dr. Care sau Harry Potter, cu o fustă pliată sau pantaloni scurți lungi.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă rece 10
    4. Încercați o beanie. O beanie poate lucra cu aproape orice tip de costum pe care îl purtați, chiar dacă este un costum de îmbrăcăminte. O culoare colorată, colorată, sau chiar o beanie cu unul dintre interesele dvs. preferate, Nerdy, va funcționa. Dacă nu vă place Beanies, încercați o pălărie Eskimo sau orice alt tip de pălărie pe care doriți să fie bine să purtați.
  • Puteți face chiar și o muncă de sus pentru tine.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas răcoros
    5. Puneți ochelari. Totuși, ar trebui să purtați ochelari de prescripție medicală, dacă aveți nevoie de ele și au fost prescrise de către un optometrist calificat. Dacă tot doriți să purtați ochelari, dar nu aveți nevoie de ele, puteți purta ochelari care nu au o rețetă. Gross-rimmed, raze de raze, pisici-ochi și ochelari de jumătate de cadru sunt alegeri populare Nerdy.
  • Alegeți ochelari care pot fi purtați cu o varietate de costume.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă rece de nerightură 12
    6. Poartă o pungă de mesagerie. Alegeți o culoare neutră ca maro sau negru, astfel încât să se potrivească cu totul. Sau puteți alege un mesager înapoi care reflectă interesele dvs. Dacă nu găsiți o pungă de mesagerie care reflectă interesele dvs., puteți coase întotdeauna un patch pe sac. Acest lucru completează aspectul dvs. Nerdy și poate potrivi cu ușurință o carte și / sau laptop.
  • Împachetați ușor și comutați umerii din când în când. Rănirea spatelui nu este cu siguranță răcoroasă.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă răcoroasă de Nerd 13
    7. Țineți părul lung din față. Două ponei cu scrunchii subțiri sunt un aspect clasic de Nerd. Puteți purta scrunchii nepotrivite dacă doriți. Pomniile, capcane, panglică și barrette, de asemenea, funcționează. Dacă nu doriți să purtați accesorii în părul dvs., vă puteți pune părul într-un bun bun.
  • Pentru păr mai scurt, luați în considerare să-l salut înapoi cu gel.
  • Partea 3 din 3:
    Acționând partea
    1. Imagine intitulată rochie ca un pas răcoros
    1. Rochie Nerdy pe o bază zilnică. Dacă doriți să trageți de stilul neciunțat, fiți în concordanță cu el. Îmbrăcați părul zilnic. Acest lucru poate însemna cumpărarea unor noi îmbrăcăminte sau planificarea costumelor înainte de timp. Dacă nu puteți achiziționa noi îmbrăcăminte, alegeți un accesoriu, cum ar fi ochelari sau o pungă de mesager și purtați-o des.
    • Puteți găsi haine la un preț accesibil în magazinele de tip.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă rece de Nerd 15
    2. Arătați-vă interesele. Nerds sunt cunoscuți că sunt pasionați de ceea ce iubesc. Nu vă fie frică să vă arătați pasiunea pentru interesele dvs., indiferent de ce este. Vorbește despre prietenii tăi. Dacă interesul dvs. are accesorii și îmbrăcăminte, puneți-o pe îmbrăcămintea, consumabilele școlare sau alte accesorii, cum ar fi portofelele. Arătând cunoștințele dvs. este rece.
  • Dacă nu aveți o pasiune pe care o cunoașteți multe, gândiți-vă la ceea ce vă place deja și faceți un efort pentru a afla mai multe despre el.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă rece de Nerd 16
    3. Participați la Convenții Nerdy. Dacă locuiți în sau în apropierea unui oraș, luați în considerare participarea la o convenție. Unele convenții populare și nerdy sunt Comic-Con, Dragon Con și Convenții Anime. Împreună cu colegii care împărtășesc interesele dvs. la aceste convenții, astfel încât să puteți inspira stilul și / sau interesele. Convențiile sunt, de asemenea, un loc minunat pentru a cumpăra îmbrăcăminte pe care le puteți afișa zilnic.
  • Există convenții pentru aproape orice interes pe care îl puteți gândi. Verificați online pentru a vedea dacă există o convenție dedicată pasiunii dvs. într-un oraș din apropierea dvs.
  • Convențiile pot fi costisitoare. Începeți să economisiți bine înainte ca biletele să meargă la vânzare.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă răcită de Nerd 17
    4. Transporta cărți. Având cărți nu numai că vă subliniază necorespunzătoare, dar vă permite să vă extindeți cunoștințele în timpul liber. Aveți întotdeauna o carte sau o carte comică la îndemână pentru a citi, fie că sunteți în autobuz sau așteptați ca clasa să înceapă. Aveți grijă dacă veți citi în timp ce mergeți. Oamenii se vor supăra dacă vă bateți în ele.
  • sfaturi

    Distrează-te cu stilul tău și nu-ți fie frică să experimentezi cu ea.
  • Nu-ți pasă ce gândește altcineva despre stilul tău. Fii tu însuți.
  • Avertizări

    Nu vă simțiți presați să vă îmbrăcați în acest fel dacă nu vă simțiți bine. Încercând să se potrivească în cercul social dorit nu merită să vă sacrificați confortul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar