Cum să devii tehnologie savvy

Tehnologia este câmpul cu cea mai rapidă creștere acum și nu există nici un semn de oprire oricând în curând. Fiind Tech-Savvy nu este o sarcină imposibilă, dar necesită timp și energie pentru a stăpâni elementele de bază. Indiferent de motivul dvs. pentru că doriți să deveniți tech-savvy (nu "un tocilar" per se), o autoevaluare este întotdeauna o modalitate bună de a începe. Dacă cunoașteți machiajul unui computer din afară, puteți citi specificațiile unui procesor, RAM, un hard disk, SSD și le puteți înțelege, sunteți calificați la navigarea prin Windows, Mac OS X și Linux Sisteme de operare și ați făcut orice programare, cum ar fi C / C ++, C #, Java, Python sau web programe precum HTML5, CSS, jаvascript, PHP și MySQL, atunci șansele nu sunteți un începător. Indiferent dacă sunteți începător sau nu, devenind savvy cu tehnologia necesită entuziasm și o mulțime de dedicație. Următorii pași sunt modalități prin care puteți începe această aventură interesantă.

Pași

  1. Imaginea intitulată devine tehnică Savvy pas 1
1
Utilizați Google. Google este prietenul tău. Dacă aveți o întrebare despre ceva sau aveți nevoie să cercetați un anumit subiect, căutare Utilizarea Google.
  • Imaginea intitulată devine tehnică Savvy Pasul 2
    2. Găsiți informații despre computere. Info pot fi în cărți electronice, pe site-uri web sau chiar în cărți. Puteți găsi la biblioteca locală. După cum se spune în ultimul sfat, utilizați Google pentru a le găsi. De asemenea, ați putea dori să utilizați Usernet pentru a găsi informații despre computere.
  • Imaginea intitulată devine tehnică Savvy Pasul 3
    3
    Să fie informați în multe domenii. De exemplu, nu aveți nevoie niciodată sau doriți să ridicați a camera digitala sau să puteți răspunde la întrebări despre asta, dar merită în timp ce aveți o înțelegere a ceea ce este o cameră digitală pentru că vă crește know-how-ul dvs. Tot ce învățați va veni la îndemână la un moment dat în viața voastră.
  • Imaginea intitulată devine tehnică Savvy Pasul 4
    4. Deveniți expert.Ce este ceva care vă interesează tehnologia și că vă place? Spune-i Blogging folosind WordPress. Cercetați subiectul și cunoașteți cum să utilizați mai întâi lucrurile.
  • Imaginea intitulată devine tehnică Savvy Pasul 5
    5. Aflați cum să tratați virușii de calculator Viruși, Spyware, și Și să învețe cum să eviți malware-ul. Unele mari programe anti-virus / spyware sunt Avast, Malwarebytes, Spybot, AVG și Spyhunter. Există multe programe anti-virus / spyware acolo, iar unele sunt gratuite.
  • Imaginea intitulată devine tehnică Savvy Pasul 6
    6. Aflați cum să programați. Programarea este una dintre cele mai importante abilități în tehnologie. Dacă nimeni nu ar putea programa, nu ar exista nici un web Worldwide sau chiar Windows! Nu am avea nici măcar jocuri video, jucători MP3 sau aproape orice altceva electronic. (Am mai avea lumini, desigur.) Unele limbi de programare sunt Python (recomandat pentru începători), C, C ++, C #, Java și PHP. Puteți învăța câteva programe la site-urile web pe tot parcursul web. Dacă doriți să începeți programarea, încercați HTML. Există câteva tutoriale foarte frumoase la http: // W3SCHOOLS.COM /
  • Imaginea denumită devine tehnică Savvy Pasul 7
    7. Utilizați un Unix sau Linux Familia Unix a sistemelor de operare este foarte frecventă cu unele dintre cele mai cunoscute oameni din lume. Această familie de sisteme de operare este gratuită și sunteți liber să vizualizați codul sursă utilizat în ele. În această familie de sisteme de operare există, de asemenea, instrumente de programare mai bune și unelte tehnice mai bune decât ceea ce puteți găsi pe Windows.
  • Imaginea intitulată devine tehnică Savvy Pasul 8
    8. Alăturați-vă unei comunități online de alte gururi tehnice și nu vă fie frică să puneți întrebări.
  • Imaginea intitulată devine tehnică Savvy Pasul 9
    9. Rulați conversații științifice și tehnice cu colegii dvs. de experți în muncă, școală etc. În acest fel, puteți obține cunoștințe față-în-față sau un salt minunat - începeți să vă puneți în mod corect.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Alegeți subiecte ușoare pentru a afla sau a începe cu ceva despre care știți deja.
  • Devenind tehnic-savvy nu se va întâmpla peste noapte și nu puteți rămâne Savvy.Lumea este un loc în schimbare, păstrați-vă deasupra descoperirilor și a produselor noi!
  • Avertizări

    Nu vă accentuați.
  • Evitați utilizarea computerului aproape în fiecare zi. Aceasta poate fi o problemă pentru ochii dvs., deci luați pauze generale acum și apoi.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un calculator
    • acces la internet
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar