Cum să discutați cu crush-ul dvs. Online

Întotdeauna vedeți pasiunea dvs. online, dar vă este frică să începeți să discutați. Ești îngrijorat că nu vei spune ce trebuie sau nu vei mai vorbi despre lucruri despre care să vorbești. Nu vă faceți griji atât de mult - flirtează cu zdrobirea dvs. online ar trebui să fie distractiv și fără stres! Dacă vă reglați tehnicile de flirt, puteți face zâmbetul de zdrobire, râdeți și doriți să vă vedeți în persoană în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 6:
Hooking-ți zdrobirea de la început
  1. Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 1
1. Nu discutați-vă zdrobiți cel de-al doilea el sau ea semnează online. Inima ta poate să curgă cel de-al doilea semne de zdrobire, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci să începi conversația. Este mai bine să o joci răcoros și să arăți ca și cum nu ți-ai atârnat în jurul așteptării celui de-al doilea el sau ea semnează.
  • Cu excepția cazului în care zdrobirea dvs. este tipul de persoană care semnează doar pentru un minut la un moment dat, lăsați ceva timp - cel puțin 10 sau 15 minute. Apoi, pasiunea ta va vedea că, în timp ce doriți să vă continuați conversația, aveți alte lucruri de făcut online. Acest lucru vă va face să arătați mai puțin nevoiaș sau aglomerat.
  • Nu așteptați de asemenea lung sau pasiunea ta nu va crede că sunteți interesat.
  • Imaginea intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 2
    2. Au o deschidere distractiva si casual. Când vă salut zdrobirea, este important să începeți conversația pe piciorul drept, astfel încât zdrobirea voastră vrea să petreacă mai mult timp vorbind cu dvs. Cheia aici este să o joci rece --- dar nu prea cool.
  • Zicală, "Ce mai faci?" sau "Ce faci?" este perfect acceptabil. Nu încercați prea greu să vă bucurați de cu deschidere.
  • Puteți începe cu o poveste interesantă despre ceva care ți sa întâmplat, ceva despre care ați vorbit anterior sau ceva răcoros pe care tocmai l-ați auzit despre știri. Din nou, păstrați-l scurt și nu încercați prea mult.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 3
    3. Evitați să fiți întotdeauna cel care spune "Salut" primul. Este important să găsiți un echilibru în relația dvs. Nu vrei să fii cel care trimite mereu primul mesaj, pentru că ar putea exista o șansă ca zdrobirea ta să nu fie atât de dornică să vorbească cu tine la urma urmei.
  • S-ar putea să fie că zdrobirea ta este doar timidă și îi place când faci toate mișcările. Dar dacă este cazul, atunci ar putea fi un semn că, dacă luați relația dvs. la nivelul următor, pasiunea dvs. vă va aștepta să faceți toate lucrările. Care ar putea deveni enervant foarte repede.
  • Metoda 2 din 6:
    Fiind jucăuș
    1. Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 4
    1. Tasește-ți zdrobirea. Odată ce vă cunoașteți reciproc un pic mai bine, tachinarea va fi o modalitate excelentă de a flirta cu zdrobirea voastră. Acest lucru va arăta că apreciați ciupercile lui Crush și că nu luați viața prea în serios. Iată câteva modalități excelente de a vă taia zdrobirea:
    • Dacă el este cu adevărat obsedat de un anumit hobby, o trupă sau activitate, poți să te distrezi la asta despre asta. Dacă este obsedat de chitara lui, de exemplu, puteți spune, "Cât timp ați petrecut cu prietena dvs. astăzi?"
    • Dacă vă plac echipele sportive care sunt rivali, îl puteți tachina despre modul în care echipa sa va pierde acea zi fără a fi prea enervantă despre asta.
    • Nu luați tachinarea prea departe. Există o diferență între a vă distra distracția la cineva și îl insultă pe el sau ea și poate fi greu de spus diferența pe Internet.
    • Arată că puteți fi tachinat și. El va fi impresionat că ești suficient de încrezător pentru el să se distreze și de slăbiciunile tale.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 5
    2. Fii vrăjitor. Pasiunea ta va fi impresionată de spiritul tău rapid și de simțul umorului. Poate fi dificil să vă arătați simțul umorului online, dar dacă îl puteți trage, pasiunea dvs. va fi impresionată. Iată câteva modalități de a vă strica cu inteligența:
  • Fii rapid. Dacă zdrobirea ta spune ceva inteligent, spuneți ceva cât mai repede posibil pentru a arăta că puteți juca mingea.
  • Fii deștept. Faceți o glumă despre un subiect pe care îl cunoaște foarte mult să arate că sunteți bine citiți și înțelegeți ce se întâmplă în lume.
  • Fi sarcastic. Un pic de sarcasm poate merge mult. Dacă aveți un timp greu în clasa de biologie, vă puteți preface că Gush despre cât de mult vă place să disecați broaștele. Pasiunea ta va fi fermecată de dvs. dacă ați setat tonul potrivit.
  • Metoda 3 din 6:
    Fascinant
    1. Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 6
    1. Aduceți subiecte interesante. Pentru a vă menține pasiunea angajată, va trebui să găsiți subiecte care merită să vorbească. Asigurați-vă că găsiți ceva care nu este doar interesant pentru dvs. Iată câteva idei:
    • Dacă se întâmplă ceva deosebit de interesant în știri, ați putea să o aduceți, mai ales dacă acesta doar s-a întâmplat. Ai putea spune, "Ai auzit despre...?" Asigurați-vă că nu alegeți nimic prea controversat, cum ar fi controlul armei, pentru că nu doriți să începeți un argument înainte de a vă cunoaște cu adevărat zdrobirea.
    • Dacă sa întâmplat ceva din obișnuit în acea zi, spuneți-vă zdrobi. Dacă ați intrat într-o celebritate, ați văzut ceva nebun să se întâmple pe stradă sau ați primit niște știri mari, ar putea fi meritat să vorbim despre.
    • Nimic nu-ți va purta mai repede decât să-i spui Tot care ți sa întâmplat în acea zi. Dacă nu ești un agent secret sau un super-erou, șansele sunt că majoritatea zilei tale sunt destul de mundane și nu vrei să arăți ca un narcisist vorbind despre ceea ce ai avut pentru micul dejun, cum ar fi cel mai fascinant subiect din lume.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 7
    2. Găsiți o legătură comună. Dacă doriți să vă luați relația dincolo de flirturi, amintiți-vă că interesele comune pot fi la fel de importante ca și chimia într-o relație puternică. Dragostea ta este garantată să dureze mai mult dacă împărtășiți alte pasiuni decât pasiunile dvs. unul pentru celălalt. Iată câteva lucruri pe care le aveți în comun:
  • Muzica poate fi o mare legătură între două persoane, așa că încercați să loviți a Conversație despre muzică. Dacă zdrobirea ta are "ceea ce ascult" mesajul de lucru, uită-te la cântecul pe care îl ascultă și spune ceva de genul, "Îmi place trupa asta!" Dacă trupa are un concert, tu și pasiunea ta ar putea chiar să ajungi să mergi împreună.
  • Dragostea ta pentru în aer liber. Dacă amândoi vă iubesc drumeții, ciclism sau camping, care poate fi o bună legătură. În aer liber nu sunt pentru toată lumea, iar pasiunea ta vă va respecta dacă împărțiți acea dragoste - și vă poate cere chiar să etichetați pe o aventură de drumeție.
  • Dragostea ta pentru literatură. Dacă vă place cărți bune, acest lucru vă va oferi multe de vorbit. Poți chiar să-l impresioneze, recomandând o citire mare sau citirea unei cărți pe care o menționează. Dacă conversația merge bine, puteți chiar să spuneți, "Hei, mi-a plăcut cartea recomandată. Doriți să vorbiți despre o cafea ceva timp?"
  • Dragostea ta pentru filme bune. Dacă sunteți amândoi în filme, veți avea multe de vorbit despre. Puteți să menționați ocazional un film nou că sunteți încântat să vedeți și să așteptați ca zdrobirea voastră să vă cereți să veniți împreună.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 8
    3. Arată că aveți o viață în afara internetului. Asigurați-vă că ați văzut că aveți o viață în afara calculatorului dvs. Menționați-vă prietenii, familia dvs. și cu siguranță interesele dvs., pentru a arăta că viața voastră este doar o mică parte din personalitatea dvs. fascinantă. Iată cum să arătăm că lumea dvs. este mai mare decât ecranul dvs. de chat:
  • Fără a fi plictisitor, spuneți vorbi despre hobby-ul dvs. preferat. Dacă vă place să mergeți cu ciclism, spuneți-vă să-i faceți griji despre asta. Menționați când trebuie să mergeți pentru că veți urmări hobby-ul.
  • Menționați prietenii tăi preferați și spuneți când trebuie să mergeți pentru că tu și prietenii tăi pleacă la cină, la un concert sau oriunde. Acest lucru vă va face să pari ca o persoană distractivă și chiar vrea să se alăture.
  • Dacă sunteți pasionat de studiile dvs. sau despre un anumit subiect în școală, nu vă fie frică să spuneți așa. Fără a arăta ca un tocilar, îl puteți arăta că vă pasă de ceva - poezie sau fizică, de exemplu. Amintiți-vă că oamenii interesați au interese, în timp ce oamenii plictisitori sunt plictisiți de tot.
  • Metoda 4 din 6:
    Arătând că sunteți interesat
    1. Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 9
    1. Complimente subtilă de pasiune. Găsiți modalități de a spune zdrobirea dvs. ceea ce apreciați cu adevărat despre el sau ea. Acest lucru va arăta că acordați atenție la ceea ce vă face să vă simțiți speciali și că sunteți o persoană atentă. Iată câteva modalități de a face acest lucru:
    • Fi casual. Spune, "Ești atât de inteligent - nu știam asta," sau "Cât de interesant, nu m-aș fi gândit niciodată la asta!" Aceasta arată că apreciați o înțelegere a crush-ului, fără să-i sperie peste tot sau pe ea.
    • Găsiți ceea ce face ca zdrobirea dvs. specială. Dacă zdrobirea ta iubește pe maraton, spuneți, "Este atât de impresionant că ai putea face asta."
    • Lăudați realizările lui Crush. Spune ceva simplu ca, "Nu pot să cred că ai publicat o poezie. Care trebuie să fi luat o mulțime de muncă!"
  • Imagine intitulată chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 10
    2. Luați sfatul lui Crush`s. Arată-ți zdrobi că asculți de fapt lucrurile pe care le spune. Acest lucru va demonstra că prețuiești opinia crush-ului tău și că te gândești la el chiar și când pleci departe de computer. Iată cum puteți să o faceți:
  • Dacă zdrobirea dvs. recomandă un album, ascultați-l. Acest lucru vă va oferi ceva de spus și despre.
  • Dacă zdrobirea dvs. vă recomandă să cumpărați un anumit tip de telefon, pereche de pantofi sau orice, dacă credeți că sfatul său este un sunet, luați-l. Apoi, vă puteți mulțumi pasiunii dvs. pentru vârful.
  • Cu toate acestea, nu vă grăbiți să faceți tot ce spune zdrobirea. Dacă el recomandă un film, nu îl urmăriți instantaneu și raportați-o în ziua următoare. Ia o săptămână sau două pentru a spune, "Hei, am urmărit filmul pe care l-ai recomandat și a fost uimitor."
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 11
    3. Arată un interes în viața lui Crush. Ar trebui să arătați că nu numai că sunteți o persoană interesantă, ci că vă pasă de pasiunea voastră ca persoană. Încercați să găsiți un echilibru între a vorbi despre dvs., interesele dvs. comune și zdrobirea voastră. Iată câteva modalități de a face acest lucru:
  • Întreabă-ți zdrobirea cum merge săptămâna lui sau ei. Acest lucru va obține zdrobirea dvs. pentru a dezvălui anumite informații ce se întâmplă în viața sa.
  • Dacă zdrobi ți-a spus el sau ea a mers la un concert, meci de tenis sau restaurant, întreabă cum a fost.
  • Cereți-vă zdrobi opinia pe un anumit subiect. Acest lucru va arăta că prețuiți ceea ce are de spus.
  • Nu-i prânz. Puteți întreba ocazional despre interesele, prietenii sau chiar familia, dar nu întrebați atât de multe întrebări pe care le obțineți prea personal sau că conduceți un interviu.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 12
    4. Întreabă-ți pașii să stea afară. Dacă lucrurile merg bine și simțiți că calendarul este corect, nu vă fie frică să vă invitați zdrobirea pentru a vă lua relația dincolo de internet. Dacă v-ați cunoscut pasiunea, puteți face acest lucru ocazional și nu faceți o afacere mare despre asta. Iată cum:
  • Cereți-vă zdrobi ceea ce el sau ea se întâmplă în acest weekend. Dacă zdrobirea voastră spune că este destul de liber, sugerează o ieșire ocazională. Spune, "Cool, și eu - doresc să apuc de prânz?"
  • Dacă trupa preferată a crush sau comedian vine în oraș, întreabă dacă vrea să meargă la un spectacol împreună.
  • Dacă aruncați o petrecere sau ieșiți cu un grup mare de prieteni, vă invitați zdrobirea. Aceasta va fi o presiune foarte scăzută, și vă va oferi un simț pentru ceilalți înainte de a merge la o întâlnire reală.
  • Metoda 5 din 6:
    Redarea se răcește
    1. Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 13
    1. Nu fi prea dornici să vorbești cu zdrobirea ta. Pentru ao juca rece, trebuie să arătați că, în timp ce vă bucurați să vorbiți cu zdrobirea voastră, viața voastră nu se rotește în jurul lui sau ea. Iată câteva modalități de a face acest lucru clar-
    • Nu vorbiți cu zdrobirea dvs. la fiecare dată când vă semnați online. Discutați cu el sau cu ea în fiecare a doua sau a treia oară când vă conectați. Acest lucru va arăta că nu numai că mergeți online pentru a vă continua conversația.
    • Nu răspundeți la tot ceea ce spune prea repede. Dacă răspundeți al doilea el sau vă întreabă o întrebare, acest lucru va face să pară că sunteți obsedat de conversația dvs. Dacă nu răspundeți imediat, pasiunea ta va vedea că vorbești cu alți oameni sau să faci și alte lucruri.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea ta pe MSN Pasul 14
    2. Nu subestimați numele ecranului secret. Obțineți un nume de ecran secret pe care nimeni nu îl știe să vadă ce face pasiunea dvs. când crede că nu sunteți online. Acest lucru vă poate ajuta să aveți un sentiment mai bun de ceea ce vă gândiți cu adevărat despre dvs. și vă poate ajuta să vă răciți în timpul interacțiunilor dvs.
  • Dacă vedeți că zdrobirea dvs. nu este on-line mult când nu credeți că sunteți online, acest lucru poate sugera că este online pentru același motiv pentru care sunteți - pentru a continua flirtul!
  • Dacă vedeți că zdrobirea dvs. este întotdeauna online, ar putea însemna că va vorbi cu oricine - ori de câte ori. Acest lucru poate sugera, de asemenea, că nu are o viață.
  • Conectați-vă la numele ecranului secret după ce vă spuneți la revedere pentru zdrobirea voastră. Are semnul tău să se desprindă imediat? Acest lucru poate arăta că doar se lipsește să vorbească cu dvs.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 15
    3. Nu fi prea entuziast în timpul conversației tale. Este minunat să arăți că credeți că zdrobirea ta este o persoană angajată, interesantă și distractivă, dar dacă o exagerați, puteți ajunge să vă uitați prea obsesiv. Iată câteva lucruri de evitat:
  • Minimizați-vă utilizarea "laugh out Loud" sau "hahaha"--Acest lucru va face să pară că încercați prea greu să fiți amuzant.
  • Evitați prea multe emoticoane. Acest lucru poate fi enervant și vă va face să arătați imatur.
  • Dacă zdrobirea dvs. nu răspunde imediat, nu continuați imediat cu o serie de semne de întrebare sau să spuneți, "Unde ai mers???" Acest lucru va face ca lumea voastră să se învârte în jurul răspunsurilor lui Crush.
  • Metoda 6 din 6:
    Finalizarea puternică
    1. Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 16
    1. Semnați în timp ce lucrurile sunt încă interesante. Este important să vă deconectați la momentul potrivit, astfel încât să vă lăsați pe cineva special care să vrea mai mult. Nu ar trebui să plecați prea curând, dar ar trebui să-i spuneți la revedere în timp ce lucrurile sunt încă interesante. Iată cum puteți să o faceți:
    • Așteptați ca o conversație interesantă să înceapă înfășurați și să spuneți că trebuie să mergeți. Astfel poți să spui unul sau două lucruri mai multe despre subiect și apoi să spui la revedere. Acest lucru vă va lăsa zdrobirea să vă vorbească mai mult și vă va ajuta să evitați acea pauză lungă îndelungată, care se poate întâmpla după o oră de a vorbi când ambii dintre voi nu mai aveți lucruri de spus.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe MSN Pasul 17
    2. Dați un motiv convingător pentru semnarea semnării. Dacă doriți să o jucați rece, nu ar trebui să fiți prea evident despre motivul pentru care vă părăsiți și faceți zdrobirea că sunteți interesant și misterios. Iată cum puteți să o faceți:
  • Spune ocazional, "ma duc afara acum," Deci, zdrobi se întreabă unde te duci și cu cine te duci. Lăsați-l ambiguu. Acest lucru va face, de asemenea, sunet ca și cum ai o mulțime de prieteni și o viață socială activă.
  • Chiar dacă nu aveți nici un motiv să mergeți, nu spuneți așa. Nu spuneți, "Ei bine, cred că mai bine nu mai vorbesc atât de mult," sau "Trebuie să plec plantele mele." Acest lucru va face sunet ca și cum nu aveți nimic interesant în viața voastră.
  • Imagine intitulată Chat cu pasiunea dvs. pe pasul MSN 18
    3. Arata ca ai avut un timp minunat vorbind cu pasiunea ta. Nu trebuie să fii evident despre asta, dar poți lăsa zdrobirea ta să știe că ai avut discuții distractiv și că aștepți să vorbești din nou. Iată ce ar trebui să spuneți:
  • "A fost distractiv vorbind cu tine" sau "Vă mulțumim pentru sfatul despre..." Lasă-l să știe că conversația era semnificativă fără ao suprasolicita.
  • "Voi vorbi cu tine în curând." Acest lucru va arăta că sunteți încântați să vorbiți din nou cu el, dar că nu veți petrece ore de așteptare în jur pentru a vedea numele ecranului.
  • Nu fi înfiorător. Evitați să spuneți lucruri cum ar fi, "Aceasta a fost cea mai bună conversație pe care am avut-o în întreaga mea viață" sau "La ce oră vei fi din nou online, ca să putem vorbi mai mult???"
  • sfaturi

    Să fie relaxat în modul în care vorbiți cu ei. Nu răspundeți instantaneu - vă face să pari prea dornici.
  • Dacă zdrobirea ta nu vorbește imediat, nu-l dați jos. Poate fi departe de computerul său.
  • Nu vorbiți cu zdrobirea dvs. în fiecare zi. Veți ajunge să nu aveți prea multe de vorbit și poate arăta că nu aveți o viață.
  • Cel mai important, fii tu singur. Nu încercați prea greu - nici măcar nu încercați prea greu să încercați prea greu. La urma urmei, vrei ca ei să se îndrăgostească de cineva care nu este chiar adevărat?
  • Încercați să nu le întrebați la fiecare secundă. Se pare că ești obsedat.
  • Cel mai important nu fi rău pentru că ar putea declanșa o vibrație rea.
  • Lăudați-vă zdrobirea pentru lucrurile pe care le place cel mai mult, dar nu acționează prea mult.
  • Avertizări

    Dacă vă întâlniți cu o persoană pe care ați întâlnit-o doar online, asigurați-vă că o faceți într-un loc public, ca un parc sau o cafenea. În acest fel, puteți să vă asigurați că nu este un creep. Nu vă întâlniți la apartamentul său sau la un alt loc unde nu puteți obține ajutor imediat dacă ceva nu merge bine.
  • Dacă știți zdrobirea dvs. în afara internetului, atunci aceste sfaturi vor funcționa cel mai bine. Dacă este o persoană pe care o cunoașteți online, dar dezvoltă o pasiune, asigurați-vă că el este cine spune că este înainte de a dezvălui informații personale, cum ar fi numărul dvs. de telefon și adresa dvs. de telefon.
  • S-ar putea să vă îndrăgostiți de pasiunea dvs. online și poate fi foarte dezamăgită când vă întâlniți de fapt. El poate avea o persoană fermecătoare online, dar ar putea fi un adevărat DUD în persoană - se întâmplă tot timpul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un cont Instagram
    • Un computer sau un telefon
    • Instagramul lui Crush
    • Internetul
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar