Cum de crowdfund

Este în întregime posibilă rularea unei campanii de îngrijire foarte reușită, fără a fi absurd bine conectat sau renunțați la locul de muncă de zi. Cheia pentru o mulțime de confuzie comercială și comunitară de succes este pregătirea și planificarea.

Pași

Partea 1 din 5:
Imaginându-vă cum și de ce
  1. Imagine cu titlud CROWSFUND PASUL 1
1. Fii clar despre obiectivele tale. Înainte de a începe campania dvs., știți cu certitudine cum veți cere bani și de ce aveți nevoie de ea. Pe măsură ce Crowdfunding Consultant Sydney Malawer a pus-o: "Aveți o întrebare legitimă în afară de" dorim bani "?"Oamenii doresc să simtă că fac parte din ceva mare și important. Ei vor să știe că banii lor vor juca un rol semnificativ în realizarea acestui obiectiv. Persoane Crowdfund pentru tot felul de motive: Aventuri noi, proiecte sau cauze pe care le interesează (e.G., un membru al familiei, un prieten sau un animal de companie care este bolnav).
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 2
    2. Faceți cercetarea și evidențiați obiectivele dvs. Pentru a justifica și a vă susține obiectivele, va trebui să fiți clar despre ce vor face banii. Pentru cauzele personale, conturează clar cum vor fi folosite banii și ce impact va avea.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 3
    3. Prezentați-vă obiectivele. Pentru ventile comerciale, utilizați grafice în cazul în care este util. Scrieți un buget estimat pentru campania dvs., pe baza oricăror citate pe care le-ați primit de la producători, asigurători, avocați, furnizori și distribuitori. Pentru cauzele personale, descrieți ce sunt banii și cum va fi folosit. E.G., $ 1000 va plăti pentru ipoteca lui Sharon în timp ce ea suferă patru săptămâni de chimioterapie. Dacă sună ca o mulțime de muncă, nu trebuie să fie. Fii transparent cu privire la ceea ce încercați să realizați.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 4
    4. CROWSFUNDING-ul în sine. Atât Kickstarter, cât și IndieGogo oferă sfaturi utile pe site-urile lor. Mynica.COM.UA, care este specializată în CROWDFunding legate de cauze, oferă fonduri de fonduri 24/7 de e-mail și asistență telefonică. Mike del Ponte a scris un post excelent pe "Hacking KickStarter", oferind o listă de factori care să ia în considerare faptul că contribuie la succesul campaniei, iar Institutul nerezonabil a împărtășit câteva lecții bune din campania lor nereușită.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 5
    5. Găsiți videoclipuri sau fotografii de înaltă calitate. Imaginile pot face sau să spargă o campanie. Dacă sunteți crowdfunding pentru un proiect comercial, luați în considerare obținerea unui videographer profesionist care este dispus să lucreze Pro-Bono sau să facă un videoclip. Concentrați-vă pe povestea convingătoare. Păstrați-l sub trei minute în lungime. Pentru cauzele personale, găsiți fotografii de inimă și emoții și încărcați-le la pagina dvs. Cu atât mai multe vizuale aveți, cu atât mai bine.
  • Partea 2 din 5:
    Proiectarea campaniei dvs
    1. Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 6
    1. Decideți ce platformă să utilizeze. Există sute disponibile.Kickstarter și IndieGogo sunt cele două opțiuni cele mai bune pentru proiecte comerciale. Mynica.COM.Au generează mai mult de 12 milioane de dolari pe an pentru cauzele personale.
    • Kickstarter este destul de popular, ci mai degrabă cu privire la proiectele pe care le permit. (Se uită strict "creativi" Idei.) De fapt, poate fi dificil să se facă pe pagina lor de pornire din cauza traficului ridicat.
    • IndieGogo mai mici poate fi capabil să vă prezinte mai vizibil pe pagina de pornire, buletin informativ și în mass-media socială.
    • Mynica.COM.UA este site-ul de finanțare a cauzei din Australia, ridicând mai mult de 12 milioane de dolari pe an pentru cauzele personale și de caritate. MyCause vă va permite să strângeți fonduri pentru locuitorii sau organizațiile de caritate de peste mări, atâta timp cât sunteți clar despre modul în care veți obține banii pentru ei. Puteți să transmiteți bani unei caritate prin PayPal.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 7
    2. Proiectați aspectul campaniei dvs. Povestea ta a subliniat (care, ce, când, unde, de ce, cum) și video și imagini în poziție. Faceți-vă explicația clară, simplă și la-punctul.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 8
    3. Oferă recompense. În special în cazul întreprinderilor comerciale (în cazul în care oamenii nu sunt de bunătate), contribuabilii recompensați cu premii pot fi un instrument eficient de motivare. Dacă puteți provoca potențialii donatori să gândească: "Arată minunat. Vreau asta, "ai putea să le recompensezi cu un gust al produsului pe care îl produceți. De exemplu, "$ 25 vă vor obține o sticlă de 250 ml de vin. $ 5000 vă vor primi un weekend de sănătate și wellness la o fabrică de vinuri Napa."
  • Asigurați-vă că factorii de transport maritim în costul recompenselor. Costul dvs. va include prețul mărfurilor, plus transportul maritim și o premiu Crowdfunding (un procent pe care platforma îl va plăti pentru serviciile lor).
  • Imagine cu titlul CROWSFUND PASUL 10
    4. Asigurați-vă că puteți respecta data estimată de livrare. 70% din campaniile nu livrează la timp. Selectați o dată care vă oferă o mulțime de timp pentru a vă satisface angajamentele. Proiectele noi durează adesea mai mult decât se anticipase.
  • Partea 3 din 5:
    Construirea mișcării
    1. Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 11
    1. Asigurați-vă că aveți o echipă de bază de oameni care promovează campania pentru dvs. Gândiți-vă la crowdfunding ca straturile unei ceapi. Primul strat este familia și prietenii. Dacă nu vă vor dona, cine va? Al doilea strat este colegii (trecut și prezent), coechipieri, asociați de afaceri, cunoștințe ocazionale. Al treilea strat este presa și publicul larg.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 13
    2. Ajungeți la organizații și locuri de muncă. Unele organizații pot oferi rețele largi de potențiali donatori. Faceți o listă de organizații locale legate de cauza sau câmpul dvs. Întreabă-le dacă ar fi dispuși să-ți publice campania prin intermediul social media.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 14
    3. Utilizați media. Dacă faceți campania pe cont propriu, ar trebui să elaborați un comunicat standard de presă ca șablon. Interviurile personale, cu toate acestea, sunt mai probabil să vă acoperiți. Dacă utilizați o platformă, cum ar fi MyCause.COM.AU, echipa lor de publicitate vă va trimite povestea dvs. de presă gratuit. Ei vor lucra pentru a genera publicitate în numele dvs.
  • Partea 4 din 5:
    Lansarea campaniei
    1. Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 16
    1. Cunoașteți obiectivul dvs. Dacă este o afacere comercială, ar trebui să încercați să ridicați 25% din finanțarea dvs. în termen de 24 de ore. Dacă reușiți la acest lucru, IndieGogo sau Kickstarter vă poate prezenta pe pagina lor de pornire. Dacă este pentru o persoană sau o cauză, my.COM.Au recomanda să ajungă la primele două straturi de "ceapa" (prieteni, familie, colegi, coechipieri) în primele 14 zile și apoi mergând la publicul larg prin presă după aceea.
  • Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 17
    2. Încercați toate formele de comunicare: Email, Social Media (Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest), bloguri, mass-media, piese de opinie, scrisori personalizate. Reamintiți rețeaua dvs. să răspândească mesajul, de asemenea. Platforme, cum ar fi MYCause.COM.au integrat Facebook, Twitter și Gmail în platforma lor pentru a face trimiterea de comunicații ușoare și eficiente. Pentru sistemele care nu sunt pe deplin integrate, puteți încerca alte tactici:
  • În Gmail, faceți clic pe Contacte → Mai mult → Export (toate contactele, CSV). Apoi puteți importa aceste contacte în furnizorul de servicii de e-mail preferat (e.G., MailChimp).
  • Copiați și lipiți adresa URL în pagina dvs. și dați-o a "Nou" Stare pe Facebook. Tag suporteri care vor împărtăși statutul.
  • Concentrați-vă asupra influențelor cheie asupra mediilor sociale. După postul dvs. general, ajungeți direct la influențele cheie, postarea în mod specific pe paginile lor de social media.
  • Creați un pas personal. Țineți un eveniment intim, faceți apeluri telefonice personale și trimiteți e-mailuri individuale persoanelor influente care ar putea răspunde la teren. Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 19
  • Imagine cu titlul CROWSFUND PASUL 20
    3. Permiteți ora. Planificați să trimiteți actualizări ale către susținătorii și rețelele dvs. în întreaga campanie și, de asemenea, după ce a încetat. Nu bombardați oamenii cu mesaje, totuși. Ei ar putea fi tentați să le marcheze ca spam.
  • Partea 5 din 5:
    Terminând campania
    1. Imagine intitulată CROWSFUND PASUL 21
    1. Mulțumesc tuturor. La sfârșitul campaniei dvs. ar trebui să vă mulțumiți tuturor celor care v-au susținut și să știți ce planuri viitoare sunt.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar