Cum de a strânge fonduri pentru pta

Asociația părinte-cadre didactică este o organizație auxiliară importantă în creșterea experienței studenților K-12. Nu numai că PTA ridică fonduri pentru evenimentele școlare, dar acționează pentru a aduce părinții, profesorii și studenții într-o comunitate adevărată. În ciuda acestor avantaje, strângerea de fonduri pentru PTA este uneori dificilă. În cele din urmă, prinși organizarea eficientă a PTA, strângerea activă în comunitatea dvs. și strângerea de fonduri online, PTA dvs. va fi capabil să ridice fondurile pe care trebuie să le plătească pentru inițiativele sale.

Pași

Partea 1 din 3:
Strângerea de fonduri în comunitatea dvs
  1. Imagine intitulată de strângere de fonduri pentru PTA Pasul 1
1. Organizați un eveniment de donare directă. La evenimentele de donare directe, participanții și suporteri vor putea să doneze banii direct la PTA dvs. Evenimentele de donare directe sunt o modalitate tradițională și foarte populară de a strânge fonduri pentru PTA.
  • Vindem produse în care o mare parte din încasări merge spre PTA. De exemplu, organizați un eveniment de vânzare cookie sau bomboane pentru PTA.
  • Furnizați divertisment sau alte servicii cu valoare adăugată și solicitați donații de la participanți. De exemplu, organizați o spălare de mașini PTA, spălarea câinelui sau o piesă.
  • Alte exemple de evenimente de donare directe includ spectacole de artă studențească, vânzări de coacere sau maratonii.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru PTA Pasul 2
    2. Lansează o campanie. O campanie de strângere de fonduri este un proces continuu în care dvs. și alții asociați cu PTA ridică fonduri de-a lungul unui anumit timp. Beneficiul unei campanii este că veți avea timp să vă dezvoltați și să răspândiți cuvântul despre campania dvs. - ceea ce poate crește în cele din urmă suma fondurilor pe care le ridicați.
  • Denumiți un obiectiv specific ca campania dvs. intenționată să se întâlnească. De exemplu, campania dvs. poate intenționa să strângă bani pentru a finanța o excursie la Washington D.C. Pentru clasa a 7-a la sfârșitul anului universitar.
  • Programați o serie de evenimente pe parcursul mai multor săptămâni sau luni. Astfel de evenimente ar putea fi vorbitori, dansuri cum ar fi dansurile tată-fiică sau fiul mamei sau alte evenimente similare.
  • Ridicați banii pentru campania dvs. prin poștă cu formulare de donație. Cereți destinatarilor să doneze și să solicite donații de la prieteni și de familie.
  • Luați în considerare un eveniment de vânzări în curs, în care studenții și părinții vinde bunuri ca bomboane, tricouri sau chiar și produse Yeti. Asigurați-vă că evenimentul are un timp definitiv, ca o lună. Asigurați-vă că publicați rezultatele evenimentului dvs. de vânzări și pentru a încuraja participanții să îndeplinească obiectivele evenimentului.
  • Includeți evenimente de donare directe, solicitarea de donație bazată pe poștă, evenimente în curs de vânzări și strângerea de fonduri pe Internet în campania dvs.
  • Imagine intitulată de strângere de fonduri pentru PTA Pasul 3
    3. Recrutați întreprinderile locale ca sponsori. Afacerile locale sunt mari, adesea neexploatate, sursa de dolari de strângere de fonduri în comunitatea locală. Întreprinderile pot vedea sponsorizarea unui eveniment ca o oportunitate de a-și susține propria afacere.
  • Identificați mai multe întreprinderi care ar putea să profite de la o asociere cu PTA. Gândiți-vă la restaurante, magazine de mărfuri sportive, magazine de cărți sau alte afaceri care satisfac familiile și copiii.
  • Vizitați afacerea și faceți pasul. Spune ceva de genul "domnului. Parker, speram ca si magazinul de bunuri sportive - ar fi interesat sa sponsorizeze maratonul PTA luna viitoare. Tot ce trebuie să faceți este să ne ajutați cu câteva bunuri și ați putea posta anunțuri în jurul evenimentului. Cred că ai obține o mulțime de bunăvoință din partea comunității."
  • Încercați să mențineți un aranjament pe termen lung. După o afacere inițială de sponsorizare, permite proprietarului de afaceri sau al afacerii să știe că doriți să mențineți aranjamentul în viitor. De exemplu, spuneți "domnul. Brownson, cred că sponsorizarea dvs. a fost un succes extrem. V-ar interesa să sponsorizați evenimentul nostru anual?"
  • Partea 2 din 3:
    Fonduri online
    1. Imagine intitulată Fundraise pentru PTA Pasul 4
    1. Vindem produse prin intermediul site-urilor web. Site-urile web vă ajută să creați oportunitatea de a ajunge la o audiență mai largă decât ați ajunge în comunitatea dvs. Prin intermediul unui site web, veți putea oferi o mare varietate de produse.
    • Au obiecte de cumpărare PTA, cum ar fi hrana, tricourile sau alte bunuri, de a vinde pe site-uri precum Amazon, Craigslist sau chiar site-ul propriu al PTA.
    • Țineți o licitație online. Studenții sau părinții donează articole sau servicii care urmează să fie licitate. Apoi faceți publicitate la evenimentul de licitație. Utilizați site-uri precum eBay pentru licitația actuală.
  • Imagine intitulată de fonduri pentru PTA Pasul 5
    2. Creați o campanie de strângere de fonduri online. Campanii de strângere de fonduri online sunt unele dintre modalitățile cele mai eficiente și cel puțin consumatoare de timp de a strânge bani pentru PTA dvs. Prin crearea unei campanii online, veți putea obține cuvântul despre PTA și veți strânge bani pe parcursul întregului an.
  • Înscrieți-vă cu site-urile precum rețeaua Cauză. Rețeaua Cauză vă va ajuta să organizați o campanie și suporteri de contact.
  • Înscrieți-vă cu Amazon Cauză și aveți prieteni ai PTA în comunitatea dvs. Access Amazon printr-o legătură legată de PTA dvs. În acest fel, PTA dvs. va primi o parte din toate achizițiile de prieteni ale PTA dvs. face pe Amazon.
  • Imagine intitulată de strângere de fonduri pentru PTA Pasul 6
    3. Utilizați e-mail și social media la strângere de fonduri. E-mailurile și mass-media sociale sunt una dintre cele mai eficiente și mai eficiente modalități de a ajunge la prieteni ai PTA în și în afara comunității dvs. Folosind aceste resurse online, veți putea ajunge la mai mulți oameni într-un timp mai scurt decât donarea directă în comunitatea dvs.
  • Ajungeți la rudele părinților și studenților care nu locuiesc în comunitatea dvs. Social Media este o modalitate excelentă de a recruta bunicii ca dăruitori la o anumită campanie sau eveniment.
  • Stabiliți conturile Facebook și Twitter pentru PTA dvs. Au studenți și prieteni părinți sau urmați aceste conturi. Utilizați-le pentru a face publicitate de strângere de fonduri și întâlniri. De exemplu, puteți Tweet "Lydia Maria Childs School PTA are o vânzare de coacere această vineri pentru a beneficia de victimele uraganului Taney în Carolina de Sud."
  • Trimiteți cereri de donație prietenilor din PTA în comunitatea dvs. De exemplu, trimiteți-vă pe prietenii dvs. PTA cu o cerere de fonduri pentru a sponsoriza evenimentul de caritate de salvare a Zilei de Bucătărie din clasa a 5-a pe Ziua Recunoștinței.
  • Utilizați e-mail pentru a face publicitate campanii online, vânzări pe site-uri precum Amazon sau evenimente din comunitatea dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Organizarea poporului tău
    1. Imagine intitulată de strângere de fonduri pentru PTA Pasul 7
    1. Stabiliți canale de comunicare. Comunicarea este probabil cea mai importantă parte a strângerii de fonduri cu succes pentru un PTA. Fără comunicare, oamenii nu vor putea organiza și planifica efectiv.
    • Țineți întâlniri PTA obișnuite. Aceste întâlniri ar trebui să fie lunare sau biweekly. În plus, organizați întâlniri ale comitetelor-cheie. Reuniunile comisiei se pot întâlni lunar sau mai des, în funcție de ceea ce trebuie să facă.
    • Creați o listă de contacte cu numere de e-mail și de telefon ale fiecărui membru. În plus, creați o listă de donatori și prieteni ai Pta.
    • Asigurați-vă că PTA dvs. are un secretar de comunicații - această persoană supraveghează trimiterea de e-mailuri și asigurându-vă că oamenii pot lua legătura între ele.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru PTA Pasul 8
    2. Programați strângerea de fonduri și activități. În cele din urmă, cheia pentru strângerea de fonduri cu succes pentru un PTA este de a planifica multe activități de strângere de fonduri pe parcursul anului universitar. Fără planificarea activităților diverse și regulate de strângere de fonduri, PTA dvs. nu va putea să ridice suficiente bani pentru a-și îndeplini obiectivele.
  • Planificați multe tipuri diferite de fonduri de fonduri. Cu cât sunt mai diverse activități, cu atât mai mulți oameni veți încheia implică. De exemplu, în timp ce deținerea unei vânzări de coacere într-o zi de lucru ar putea atrage mulți părinți de ședere la domiciliu, un maraton de weekend va ajuta la atragerea părinților cu diferite programe sau interese.
  • Spațiu fondurile dvs. de fonduri pe parcursul anului. Fiți conștienți de alte organizații Drive-uri de strângere de fonduri (cum ar fi vânzarea anuală a cookie-urilor fetei), și calendarul sărbătorilor religioase (cum ar fi Crăciunul sau Chanukah). De exemplu, încercați să organizați un eveniment de strângere de fonduri în fiecare lună a anului școlar, în loc să aglomerăm mulți împreună în timpul lunilor de cădere ocupate.
  • Activitățile de strângere de fonduri ar trebui să fie întotdeauna asociate și publicate ca furnizând bani către un anumit scop sau activitate. Oamenii sunt mai probabil să doneze dacă știu unde vor merge banii.
  • Imagine intitulată de strângere de fonduri pentru PTA Pasul 9
    3. Creați comitete. Comitetele ar trebui să fie însărcinate cu roluri specifice și să aibă responsabilități specifice. În cele din urmă, comitetele sunt responsabile de asigurarea misiunii pe care o supravegheau se desfășoară într-o manieră organizată și sistematică.
  • Una dintre cele mai importante părți a comitetelor sunt liderii lor. Liderii ar trebui să fie aleși de membrii PTA, comisia sau desemnați de organul executiv al PTA.
  • Unele comitete vor fi însărcinate cu organizarea unor evenimente sau campanii specifice.
  • Unele comitete vor avea responsabilitatea de a supraveghea responsabilitățile generale, cum ar fi planificarea strategică și marketingul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar