Cum să aveți succes pe kickstarter

Kickstarter este un serviciu de promovare a pragului online, care vă permite să postați un proiect creativ și să primiți finanțare prin donații de la alți utilizatori. Site-ul face parte dintr-un nou val de servicii de donare similare numită "Crowdfunding". Dacă creatorii de proiect nu primesc 100% din obiectivele lor de finanțare, nu se schimbă banii și proiectul este anulat. Acest articol vă va duce prin cele mai bune practici pentru a ajunge la succesul la Kickstarter.

Pași

  1. Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 1
1. Revizuire Orientările și cerințele proiectului Kickstarter. Acestea pot fi extrem de utile pentru a învăța ce tipuri de proiecte sunt de obicei de succes pe site. Cel mai important aspect al pornirii unui proiect este asigurarea unor "așteptări definite". Donatorii ar trebui să poată înțelege în mod clar obiectivele și așteptările proiectului dvs.
  • Kickstarter nu permite finanțarea de caritate, cauze sau proiecte generale de afaceri. Site-ul este strict pentru proiectele creative pentru artiști, designeri, scriitori, regizori, ilustratori și muzicieni. Puteți afla mai multe despre Cum să începeți un proiect pe Kickstarver aici.
  • Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 2
    2. Oferă recompense pentru a atrage donatori, care sunt necesare atunci când postați un proiect la Kickstarter. Mulți donatori vor fi încurajați să doneze proiectului dvs. dacă oferiți recompense interesante, o dată în-unitate de viață. De exemplu, cele mai multe recompense vor fi ceva asociat cu proiectul, cum ar fi copia CD-ului, pictura sau ilustrația etc., creați. Cu cât sunteți mai creativi cu oferirea de recompense, cu atât mai mulți donatori veți putea atrage.
  • Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 3
    3. Spune o poveste convingătoare. Majoritatea oamenilor care donează la proiecte pe Kickstarter sunt obligați să facă acest lucru din cauza povestirii din spatele proiectului și a creatorului de proiect. Oamenii doresc să aibă o idee bună despre care donează. Furnizarea de donatori potențiali cu informații despre cine sunteți, ceea ce sunt idealurile dvs. și exact obiectivele dvs. pentru proiectul dvs. vor crește considerabil șansele de încurajare a donațiilor.
  • Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 4
    4. Split de finanțare a proiectului în etape. Dacă proiectul dvs. are etape distincte de dezvoltare, este posibil să puteți împărți finanțarea în mai multe proiecte. Acest lucru poate facilita atingerea obiectivelor de finanțare pentru fiecare etapă a proiectului dvs. # * Acest lucru se poate permite, în esență, să prelungiți timpul în care proiectul dvs. este capabil să primească finanțare și să vă permită, de asemenea, să începeți să creați prima etapă a proiectului dvs. de utilizat ca stimulent pentru potențialii donatori în timpul etapei următoare.
  • Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 5
    5. Setați obiective realiste de finanțare și termenele limită pentru proiectele dvs. Toate proiectele de la Kickstarter au un scop de finanțare a sumelor dolarului și o limită de timp de la 1 la 90 de zile. Nu vă așteptați doar să primiți finanțarea în 1 sau 10 zile. Dacă în mod realist ați putea aștepta cu 90 de zile înainte de a începe proiectul dvs., aceasta va fi cea mai bună șansă de a primi 100% din obiectivele dvs. de finanțare. Amintiți-vă, nici un ban nu va schimba mâinile dacă nu vă îndepliniți obiectivele de finanțare.
  • Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 6
    6. De asemenea, este necesar să se stabilească o sumă realistă în dolari. Setarea sumei dvs. de dolar prea scăzută poate speria donatorii care nu sunt siguri dacă finanțarea este suficientă pentru a finaliza efectiv proiectul. Setarea este prea mare poate duce la faptul că nu este capabil să-ți îndeplinească obiectivele de finanțare.
  • Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 7
    7. Puteți începe cât mai multe proiecte pe Kickstarter așa cum doriți. Dacă nu aveți succes cu o singură idee, puteți avea succes cu altul. În timp ce puteți trimite doar un proiect la un moment dat, puteți avea mai multe proiecte pe site simultan.
  • Imaginea intitulată are succes la Kickstarter Pasul 8
    8. Creați o primă persoană video și răspundeți la întrebările donatorilor - oameni cum ar fi sentimentul de faptul că știu pe cine donează. Unii potențiali donatori pot fi siguri de cine sunteți și nu sunteți de încredere în tine ca un creator de proiect.
  • Acesta este motivul pentru care poate fi extrem de util să creați videoclipuri personale, de prim-persoană care să vă introducă. De asemenea, este important să răspundeți la orice întrebări pe care le pot cere potențialii donatori. Dacă donatorii vă pun întrebări și nu răspundeți, șansele sunt vor decide să nu doneze.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vizitați pagina "Porniți proiectul" și faceți clic pe butonul "Consultați propunerea dvs." pentru a accesa orice răspunsuri sau actualizări despre proiectul dvs.

    Avertizări

    Dacă nu ridicați 100% din setul de buget pentru proiectul dvs., nici un ban nu va schimba mâinile și donatorii vor fi rambursate.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar