Cum să decoreze cu neon

Neon poate fi o culoare minunată pentru a molid o cameră plictisitoare. Dacă doriți să decorați cu neon, puteți utiliza accesorii de neon. Un cârlig de perete neon sau un semn de neon de vintage poate fi un plus frumos la casa ta. De asemenea, puteți utiliza vopsea pentru a adăuga atingeri de neon aici și acolo, strălucind o cameră care altfel este saturată cu culori neutre. Cu o mică dedicație, puteți face ca casa dvs. să arate minunat în neon.

Pași

Partea 1 din 3:
Încorporând accesorii
  1. Imagine intitulată Decoreaza cu pasul de neon 1
1. Utilizați coasterele de neon. Coasterele sunt o decorare excelentă pentru orice cameră. Chiar și atunci când nu sunt în uz, puteți seta coastere pe mese de capăt și mese de cafea. Dacă doriți să adăugați o stropire subtilă de neon în casa dvs., încorporați coastere Neon.
  • Dacă nu doriți nimic prea luminos sau gaudit, puteți utiliza coastere care sunt punctate sau dungi cu neon în loc de coastere colorate într-o nuanță solidă de neon.
  • Imagine intitulată Decorează cu Pasul 2 Neon 2
    2. Investiți în Vazele Ombre Neon. Culoarea în vasele Ombre se estompează de la partea de sus în partea de jos. Puteți obține vaze Ombre Neon pentru un indiciu subtil de neon în casa dvs. O vază a neonului Ombre poate fi, de exemplu, clară în apropierea vârfului și se estompează într-o nuanță strălucitoare de neon roz în partea de jos.
  • Vazele Ombre pot fi o modalitate excelentă de a decora mesele finale, bufetele și mantelele.
  • Puteți plasa lucruri precum flori artificiale sau stuf decorative în vase de Ombre.
  • Imagine intitulată Decorează cu pasul 3
    3. Du-te pentru semne de neon de vintage. Opriți-vă de o piață locală de purici și vedeți dacă puteți găsi un semn de neon de epocă. Dacă vă place decorațiile ciudate, un semn de epocă poate funcționa minunat pentru casa dvs. Puteți să-l închideți în camera dvs. de zi, bucătărie sau altă parte a casei dvs.
  • De asemenea, puteți găsi artiști online care creează semne neon în spiritul semnelor de epocă din trecut. Dacă vă place ideea decorărilor de neon, acest lucru poate fi ceva în valoare de investiții
  • Imagine intitulată Decorează cu pasul 4
    4. Utilizați cabluri neon într-un suport de reviste. Un suport de revistă agățat poate fi o modalitate excelentă de a elimina dezordinea în casa ta. Căutați un suport de revistă agățat cu frânghii de neon. Aceasta este o mică atingere a neonului, dar poate adăuga o stropire de culoare într-o cameră altfel plictisitoare.
  • Imaginea intitulată Decorează cu Pasul 5 Neon 5
    5. Așezați cheile pe cârligele de neon. Opriți-vă de un departament local sau magazin de mobilier și căutați cârligele de neon. Puteți să vă scurgeți în peretele dvs. pentru un cârlig de distracție, colorat. Aceasta adaugă o mare stropire de neon la casa ta.
  • Puteți obține cârligele de neon în design neobișnuit, de asemenea. De exemplu, căutați cârligele de neon în formă de animale.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugând atingeri subtile ale neonului
    1. Imagine intitulată Decorează cu pasul de neon 6
    1. Spray vopsea vechi scaune cu neon. Dacă aveți niște scaune vechi în bucătăria dvs., luați în considerare pulverizarea pieselor de pictura din ele în nuanțe de neon. Nu trebuie să pulverizați întregul scaun dacă simțiți că ar fi prea mult. Puteți doar să pulverizați piesele cheie, cum ar fi scaunele sau picioarele.
    • Acest lucru poate funcționa bine dacă bucătăria dvs. are o schemă de culori mai neutre. Unii neon pe scaunele tale pot lumina camera.
  • Imagine intitulată Decorează cu Pasul 7 Neon 7
    2. Vopsea o porțiune mică a unui neon de perete. Mulți oameni timizi de ideea de a picta un neon de perete. Poate părea prea luminos sau chiar lipicios. Cu toate acestea, o mică stropire a neonului pe un perete poate străluci de fapt o cameră fără a fi prea gaudă sau distragă atenția.
  • Dacă aveți o cameră cu hârtie de perete neutră sau vopsea, încercați să pictați un perete într-o nuanță de neon pentru a adăuga unele lumină și distracție.
  • De asemenea, puteți adăuga accente cu neon. De exemplu, vopsea marginile plăcilor de pardoseli neon sau plasați o vopsea neon pe mânere la dulapuri.
  • S-ar putea să încorporați 1-2 culori diferite de neon cu un fundal întunecat pentru un aspect cu adevărat dinamic.
  • Imagine intitulată Decoreaza cu pasul Neon 8
    3. Adăugați câteva elemente de neon într-o cameră altfel plictisitoare. Nu trebuie să saturați o cameră în Neon să decoreze cu ea. De fapt, puteți plasa câteva elemente strategice într-o cameră neutră. De exemplu, dacă camera dvs. de zi este în cea mai mare parte în nuanțe de bej sau alb, adăugați o masă de sfârșit de neon sau aruncați câteva perne de aruncare de neon pe canapea.
  • Imagine intitulată Decorează cu pasul 9
    4. Vopsea accente de neon pe ușile. Puteți picta în jurul ferestrelor ușii din față, folosind nuanțe de neon. De asemenea, puteți picta ceva de genul mânerului sau al cadrului unei uși neon. Câteva accente de neon pe ușile din casa dvs. pot încorpora neon într-un mod care nu este copleșitor.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcanele
    1. Imagine intitulată Decorează cu Pasul 10 Neon 10
    1. Nu vă faceți griji cu privire la tot ceea ce vă potriviți schema de culori. Fiind prea preocupat de potrivire este o capcană de decor în general. Îngrijorarea prea mult despre potrivirea cu neon este deosebit de dificilă. Nuanțele de neon nu vor potrivi, probabil, schema de culori a camerei dvs. și asta e în regulă. Neon este menit să adauge o anumită variație într-o cameră. Este bine dacă culorile neonului diferă puțin din alte nuanțe din casa dvs.
  • Imagine intitulată Decorează cu pasul Neon 11
    2. Gândiți-vă la evitarea culorilor neonului verde. În timp ce multe nuanțe de neon sunt distractive și atractive, unele decoratori nu displace de neon verde. Culoarea tinde să fie polarizantă și poate să copleșească cu ușurință o cameră. Dacă sunteți preocupat de casa dvs. care caută lipicios, rămâneți la alte nuanțe de neon.
  • Imagine intitulată Decorează cu pasul Neon 12
    3. Nu neglija să decoreze anumite zone. Amintiți-vă, Neon poate fi intensă. Prin urmare, este posibil să fiți mai bine folosind zonele adesea uitate ale casei. Locuri precum ferestrele, dulapurile și lucrările de artă pe pereți pot încorpora neon. Aceasta adaugă un indiciu de neon fără a copleși o cameră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar