Cum să decorați zidurile de cărămidă

Cu un pic de timp suplimentar și îngrijire, zidurile de cărămidă pot fi decorate la fel de bine ca și pereți de gips-carton sau de ipsos. Subliniați aspectul chic al zidurilor de cărămidă expuse, picându-le sau agățenia artă de perete interesantă pentru a le atrage ochiul. Alegeți mobilierul și accentele care aduc aspectul natural și industrial al cărămizii și adaugă apel vizual la el.

Pași

Metoda 1 din 4:
Montarea artei de perete cu șuruburi
  1. Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 1
1. Măsura în care aveți nevoie pentru a găti găuri pentru a vă închide arta de perete. Măsurați fiecare piesă a lucrării dvs. de artă, în partea de sus a piesei. Împărțiți măsurarea în 2 pentru a găsi centrul piesei, apoi măsurați distanța de la partea superioară a piesei la firul agățat. Utilizați o bucată de cretă pentru a marca unde șurubul ar trebui să meargă pe perete pe baza locului în care doriți să atârnă arta.
  • Au un prieten sau un membru al familiei ține piesa pe peretele de cărămidă în poziții diferite, în timp ce stai înapoi pentru a vedea unde vrei să atârne.
  • Dacă peretele este vechi, utilizați un nivel pentru a vă ajuta să determinați unde să gătiți găurile. Liniile de mortar de pe un zid mai vechi nu pot fi nici măcar.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 2
    2. Atașați un burghiu de zidărie la burghiul dvs. electric. Un burghiu de zidărie are un vârf asemănător cu spade pentru a săpa în suprafețe dure. Introduceți un burghiu de zidărie în partea din față a găurii electrice și răsuciți gulerul burghiului pentru ao bloca. Evitați utilizarea biților de găurire obișnuită, care nu sunt suficient de solizi pe peretele de cărămidă penetrată.
  • Cumpărați un burghiu de zidărie la magazinul dvs. de hardware local.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 3
    3. Găuriau găuri în mortar între cărămizi pentru o instalare mai ușoară. Dacă este posibil, găuriți găuri în mortarul dintre cărămizi, care este mai moale decât cărămizile în sine. Aceasta va fi o opțiune mai ușoară și mai rapidă decât forarea directă în cărămizi pentru a face găuri. Porniți burghiul și împingeți-l înainte în perete într-o mișcare netedă și stabilă pentru a găti găuri mici.
  • Purtați ochelari de protecție în timp ce găuriți pentru a vă proteja ochii de praf și resturi.
  • De asemenea, puteți să vă dați direct în cărămidă, dar acest lucru va necesita mai mult efort și va purta mai repede.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 4
    4. Introduceți șuruburile de ancorare 1-2 dimensiuni mai mari decât burghiul dvs. în găuri. Șuruburile de ancorare au un set suplimentar de fire ridicate pentru a se bloca în materiale solide, cum ar fi betonul sau caramida. Alegeți șuruburile de ancorare care sunt de 1-2 dimensiuni mai mari decât burghiul pe care l-ați folosit pentru a găti găuri, altfel vor sta prea liber. Utilizați o șurubelniță pentru a introduce șuruburile ferm în perete, lăsând cel puțin 0.2 inci (5.1 mm) pentru a atârna ceva pe ele.
  • Metoda 2 din 4:
    Agățat de decor de perete interesant
    1. Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 5
    1. Închideți lucrările de artă încadrate pentru a accentua zidurile de cărămidă. Arta de perete încadrată este cea mai ușoară modalitate de a adăuga o atingere personală într-o cameră. Încadrați-vă propriul opera de artă sau magazin pentru o imprimare elegantă încadrată, care va arăta bine împotriva zidurilor de cărămidă. Luați în considerare pictura și renovarea cadrelor vechi de imagine pentru a crea un aspect unic.
    • Dacă nu doriți să găurați găuri în zidurile de cărămidă, luați în considerare cumpărarea de cadre din plastic ușoare sau din lemn pe care le puteți atârna cu cârlige adezivi.
    • De asemenea, puteți folosi clipuri de cărămidă pentru a bloca arta de perete dacă cărămizile din pereții dvs. au o buză pronunțată pentru a cârlig pe.
    • O altă opțiune pentru afișarea lucrărilor de artă pe un zid de cărămidă este să atârnați un raft și să plasați opera de artă pe raft. Acest lucru vă va permite să afișați câteva piese de artă în diferite dimensiuni.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 6
    2. Montați rafturile mici suspendate pentru depozitare cu un aspect minimalist. Poziția agățată rafturile pe pereții cărămidă, astfel încât acestea să fie suficient de departe pentru a arăta rar. Raftul care este grupat împreună va arăta aglomerat și va lua departe de aspectul zidurilor de cărămidă. Evitați supraîncălzirea rafturilor, ceea ce le va face să pară voluminoase și dezorganizate.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 7
    3. Dă-ți zidurile de cărămidă o senzație luminată și deschisă prin agățarea oglinzilor. Oglinzile pot crea o ambianță caldă prin reflectarea luminii și deschiderea spațiului. Atârnați oglinzile pe un perete opus unei ferestre pentru a reflecta lumina zilei calde și luminează camera. Pentru un efect îndrăzneț, luați în considerare agățarea unui grup de oglinzi împreună pe un perete într-un model simetric.
  • Asigurați-vă că oglinzile dvs. sunt închise în siguranță pentru a evita orice accidente.
  • Dacă aveți o oglindă înaltă, înclinați-o pe peretele cărămidă. În acest fel nu va trebui să forați nici o găurire în perete.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 8
    4. Puneți lumini de șir pentru a vă lumina zidurile de cărămidă. Hanging String Lights va evidenția textura, forma și culoarea zidurilor de cărămidă. Atașați cârlige mici, adezive sau clipuri de cărămidă de-a lungul pereților dvs. pentru a închide lumina de la șir de la. Optați pentru lumini albe, care vor arunca o strălucire moale pe cărămizi fără a căuta garish.
  • Asigurați-vă că poziționați lumina de șir, astfel încât acestea să poată fi conectate la o priză de perete sau o extensie de putere discret.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de accente complementare
    1. Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 9
    1. Înclinați piese de accent mari împotriva zidurilor de cărămidă pentru o privire simplă. Piese mari cum ar fi oglinzile, amprentele sau imaginile cadrelor pot adăuga adâncime la pereții de cărămidă expuși. Poziționați aceste piese în fața unei secțiuni goale de perete pentru a evita o privire aglomerată. Susține accentele pe pereți la un unghi ușor pentru a se asigura că acestea sunt constante și nu se termină.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 10
    2. Utilizați rafturi deschise pentru a permite ca caramida să apară. Pentru a sublinia aspectul pereților dvs. de cărămidă expuși, evitați să o acoperiți cu unități de stocare voluminoase. Profitați din plin de spațiul dvs. prin adăugarea de rafturi minime, deschise în fața pereților. Alegeți rafturi metalice subțiri pentru un aspect practic, industrial care va completa cărămizile.
  • O bibliotecă care este suficient de puternică pentru a se ridica cu suportul său eliminat va crea același efect.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 11
    3. Așezați mobilier din lemn și accente în fața zidurilor de cărămidă pentru un aspect natural. Mobilierul din lemn creează un aspect cald când este poziționat în fața unui zid de cărămidă expus. Optați pentru mobilier din lemn, cum ar fi mese, birouri, dulapuri și nopți atunci când vă completați decorul într-o cameră cu ziduri de cărămidă expuse. Accente precum imaginile de lemn și sculpturile din lemn vor adăuga, de asemenea, o atingere plăcută.
  • Susține o scară de lemn pe un perete de cărămidă pentru a adăuga o senzație de capricioasă, lemnoasă la decor.
  • Alegeți piesele din lemn care sunt mai întunecate sau mai ușoare decât pereții de cărămidă. Acest lucru va oferi un anumit contrast, astfel încât mobilierul să se oprească pe perete.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 12
    4. Contraste aspectul natural al cărămizilor cu câteva piese de accent ornamentate. Cărămizi au un aspect natural, industrial, care este funcțional și minimalist. Creați un interes vizual adăugând câteva bucăți în camera care are un aspect mai plin de farmec. Un candelabru de cristal, canapea sau scaunul stilului victorian, perne de pluș și perdele de catifea vor adăuga o senzație lustruită la decor.
  • Alegeți bucăți în nuanțe dezactivate, cum ar fi alb și negru pentru un aspect clasic care nu va suprasolicita camera.
  • Metoda 4 din 4:
    Pictura zidurilor de caramida
    1. Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 13
    1. Vopsea zidurile de cărămidă alb pentru a lumina camera. Pereții de cărămidă se pot simți uneori greu sau impunătoare într-un spațiu mic. Pentru o simțire mai ușoară, vopsea zidurile albe. Textura unică a cărămizii va arăta fără un aspect masiv, industrial.
    • Aplicați 1-2 straturi de grund de latex la pereții de cărămidă înainte de a picta.
    • Cărămida este poroasă și poate necesita mai multe straturi de grund pentru o acoperire bună.
    • Dacă nu doriți să faceți o vopsea completă de vopsea, atunci puteți, de asemenea, spălarea peretă a pereților dvs. pentru un efect mai subtil de iluminare.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 14
    2. Vopsea pereții dvs. negru sau albastru marin pentru a face o declarație dramatică. Combinația de vopsea întunecată și textura zidurilor de cărămidă face o declarație de design izbitoare. Aplicați vopsea albastră neagră sau întunecată pe pereți după aplicarea a 1-2 straturi de grund de latex. Un fundal întunecat vă va accentua celălalt accent de decor și va da o cameră modernă.
  • Pentru un contrast interesant, alegeți mobilier colorat luminos și decor de perete pentru a vă compensa pereții întunecați.
  • Pictura șemineului dvs. negru este o opțiune deosebit de îndrăzneață, deoarece focul va contras cu pereții negri atunci când arde.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 15
    3. Optați pentru culori de vopsea neutre pentru a evidenția textura cărămizii. Nuanțele neagră, albe și gri sunt culori ideale de vopsea pentru zidurile de cărămidă, deoarece nu sunt învingătoare. Culorile luminoase pot distrage atenția de la conturul și textura zidurilor de cărămidă, luând de la aspectul lor unic. În loc să alegeți o culoare de vopsea îndrăzneață pentru pereți, decorați ziduri de cărămidă neutru cu decor vibrante și mobilier.
  • Imagine intitulată Decorează zidurile de cărămidă Pasul 16
    4. Aplicați o vopsea pentru zidărie cu o rolă sau o pensulă pentru cea mai bună acoperire. Se toarnă vopsea într-o tavă de vopsea și dați capul cilindrului în el. Acoperiți zidurile de cărămidă cu un strat gros, chiar de vopsea. Utilizați o pensulă pentru a obține orice crevări pe care cilindrul le poate pierde.
  • De asemenea, puteți opta pentru a utiliza a Pulverizator de vopsea Pentru a aplica vopsea la pereți foarte mari.
  • Evitați utilizarea vopselei cu un finisaj lucios, care va arăta ciudat cu textura cărămizii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Montarea artei de perete cu șuruburi

    • Cretă
    • Masonerie Bit
    • Bormasina electrica
    • Ochelari de protecție
    • Șuruburi de ancorare

    Agățat de decor de perete interesant

    • Cârlige adezivi
    • Clipuri de cărămidă

    Pictura zidurilor de caramida

    • Latex grund
    • Roller
    • Pensulă
    • Vopsea pentru zidărie

    sfaturi

    Întotdeauna spălați zidurile de cărămidă și lăsați-i să se usuce complet înainte de a le picta.
  • Așteptați cel puțin un an înainte de a picta zidurile de cărămidă nou instalate.
  • Pentru a evita deteriorarea pereților dvs. Dacă închiriați, obțineți niște zidărie sau cârlige adezivi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar