Cum să obțineți grade bune în economie

Pentru a face bine în economie, trebuie să dezvolți o înțelegere profundă a teoriilor economice, evoluțiile din domeniu și matematica aplicată. Rămâneți curenți prin citirea ziarelor și a revistelor precum Financial Times și Economist. Pentru a afișa cursurile dvs., luați note bune, formați un grup de studiu și solicitați asistență atunci când este necesar.

Pași

Partea 1 din 4:
Să cunoaștem economia
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economie Pasul 1
1. Să dezvolte o înțelegere a teoriilor, istoriei și practicii economice. Când începeți să studiați economia, vă scufundați în literatura academică existentă pe această temă. Răsfoiți secțiunea economică a bibliotecii. Citiți ziarele precum Financial Times sau reviste precum economistul. Blogurile economice renumite precum viziunea economistului sau realitatea apucării sunt surse bune pentru informații actualizate.
  • Adresați-vă unui bibliotecar dacă aveți nevoie de asistență pentru găsirea secțiunii economice.
  • Podcast-urile reprezintă o modalitate excelentă de a obține intrarea în economie. De exemplu, ați putea asculta banii planetei NPR.
  • Cărțile economice care sunt scrise pentru mase și sunt mai ușor de înțeles includ Freakonomics, economistul gol și economistul fotoliu.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 2
    2. Urmareste stirile. Economia este legată de deciziile politice, mediul, vremea și mișcările sociale. Rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în lume. Încercați să aduni o serie de perspective. Deși ați putea favoriza CNN, verificați ocazional știrile Fox. Dacă vă aflați în U.S., Asigurați-vă că accesați și surse non-americane. BBC sau Al-Jazeera oferă programarea în limba engleză. Pentru programele specifice econ, consultați următoarele:
  • CNN`s Richard Quest oferă spectacolul orientat spre afaceri "Quest înseamnă afaceri."
  • CNBC oferă programe Colțul lui Kudlow și banii nebuni cu Jim Cramer.
  • Fox Business oferă linia de jos a lui EMAC.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 3
    3. Participați la prelegeri în campus. Când economiștii proeminenți vizitează campusul dvs., participă la discuțiile lor. Acest lucru vă va oferi o perspectivă asupra noilor evoluții din domeniu. Deși cunoștințele pe care le achiziționați ar putea să nu fie legate direct de următorul text, ați putea folosi un exemplu dintr-o prelegere într-o întrebare eseu. Este probabil ca unele concepte despre care ați învățat (e.G. furnizarea și cererea) vor ieși în prelegere. Conceptele auditive aplicate situațiilor practice vă vor ajuta la Ciment cunoștințele.
  • Partea 2 din 4:
    Fiind un student diligent în clasă
    1. Imagine intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 4
    1. Pregătiți-vă înainte de clasa. Citiți toate citirile atribuite. Notați orice vocabular nou, teorii, modele, grafice sau măsuri. Notați întrebările pe care le puteți avea.
    • Citiți cu atenție introducerea și încheierea unui articol. Autorii folosesc adesea introducerea pentru a schița materialul conferinței. Concluzia ar putea servi drept rezumat și poate ajuta să vedeți dacă ați pierdut nimic.
    • Planificați să petreceți două ore de studiu pentru fiecare oră în clasă.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 5
    2. Stai spre față. Când vă luați cursurile de economie, încercați să stați în fața sălii de clasă. Profesorul tău este mai probabil să te vadă, să te recunoști și să fii dispus să te ajuți. În plus, vor exista mai puține distrageri (e.G. Alte laptop-uri ale celorlalți) pentru a vă menține de la prelegere.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 6
    3. Ia notițe bune. Când profesorul dvs. oferă o prelegere, luați note detaliate. În timp ce nu aveți nevoie să copiați fiecare cuvânt pe care îl spun, încercați să aruncați o schiță a ideilor lor principale. Notele bune pot merge mult spre a vă ajuta să vă amintiți ce a discutat profesorul dvs. în clasă. Dacă profesorul dvs. spune: "Acest lucru va fi la examen", fi deosebit de sigur să-l scrieți!
  • Luarea de note de mână este de fapt mai bună pentru retenția de memorie decât luarea de note pe un laptop. Dacă aveți timp, luați note de mână și tastați mai târziu.
  • Desenați propriile versiuni de grafice. Când profesorul dvs. atrage un grafic pentru a ilustra un concept pe tablă, trageți propria versiune. Chiar dacă vă dau o imprimare, practicați desenarea și etichetarea graficului. Probabil că va trebui să reproduce această abilitate mai târziu.
  • Concentrați-vă pe legătura dintre idei pe care profesorul dvs. le explică sau a menționat anterior.
  • Scopul este de a înțelege logica dintre numere într-o problemă matematică. Dacă nu înțelegeți conceptul, trageți un semn de întrebare în notele dvs. și cereți un coleg de clasă sau mai târziu.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 7
    4. Participați la clasa. Este mai probabil să vă amintiți ce sa întâmplat în clasă dacă participați. Puneți întrebări când le aveți. Răspundeți la întrebările pe care le cunoașteți. Să se angajeze în dezbateri. Oferta de a desena grafice. Multe clase au un grad de participare, dar chiar dacă nu, fiind un cursant activ vă va ajuta să obțineți grade mai bune.
  • Utilizați timpul de clasă pentru a clarifica neînțelegerile despre materialul care este acoperit mai degrabă decât pentru a cere întrebări logistice. De exemplu, mai degrabă decât întrebarea "Care este citirea pentru săptămâna viitoare?," Uită-te la programa dvs. O întrebare bună ar fi, "Vă rog să vă explicați cum ați produs acea figură? Nu am înțeles destul."
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 8
    5. Fi un test inteligent. Când primiți examenul, scrieți imediat orice formule, teorii sau termeni cheie pe care credeți că ați putea dori să vă amintiți în timpul testului. Citiți întregul test și acordați atenție câte puncte sunt date fiecărei secțiuni. Citiți toate direcțiile încet și cu atenție. Apoi începeți cu întrebări despre care vă simțiți încrezători.
  • Țineți cont de cerințele pentru echipamentul dvs. de scriere. Dacă trebuie să utilizați un stilou, faceți acest lucru.
  • Uită-te pentru a vedea dacă orice întrebări sunt similare cu întrebările pe care le-ai dus în clasă.
  • Când răspundeți la mai multe opțiuni sau întrebări adevărate sau false, uitați-vă la cuvinte cum ar fi "niciodată, uneori, întotdeauna sau nici unul." Asigurați-vă că răspunsul dvs. se potrivește unui răspuns pentru faptul că este inclus cuvântul.
  • Pentru întrebările eseului, asigurați-vă că includeți un grafic dacă este solicitat. Urmați instrucțiunile cu atenție. Dacă spune promptul "explica" ceva, faceți acest lucru. Dacă vă cere să trageți o diagramă și să identificați anumiți markeri, faceți acest lucru și acest lucru.
  • Scrieți lizibil și buget timpul cu înțelepciune.
  • Partea 3 din 4:
    Construirea obiceiurilor de studiu inteligente
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 9
    1. Examinați notele după clasă. În ziua de după clasa dvs., consultați notele dvs. Dacă le-ați scris cu mâna, asigurați-vă că vă puteți citi scrisul. Dacă nu, corectați-o. Este mai ușor să corectați penemia săracă mai devreme decât după ce ați uitat ceea ce ați scris. Testați-vă pe orice termeni cheie noi.
    • Utilizați Highlighters, Pixuri colorate, creioane și note lipicioase pentru a evidenția puncte importante.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 10
    2. Analizați graficele cu atenție. Uită-te la unitățile de măsură pentru fiecare axă. Care este relația dintre axe? Ce concept este graficul care încearcă să explice (e.G. Curbele de aprovizionare și de cerere)? De ce linii se înclină în direcțiile pe care le fac?
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 11
    3. Atribuțiile complete la domiciliu devreme. Deși probabil că sunteți ocupat, încercați să faceți temele efectuate în avans. În acest fel, dacă aveți întrebări, puteți cere profesorului sau asistentului dvs. de predare (TA) înainte ca temele să fie datorate. Dacă vă completați temele în ultimul moment, nu vă așteptați ca ta să vă trimită înapoi la 3 a.M.
  • Când faceți lectura dvs. atribuită, creați întrebări înainte de a citi pe baza principalelor concepte pe care le discutați în clasă sau pe tema se adresează citirii. Citiți în timp ce căutați răspunsuri la aceste întrebări.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economie Pasul 12
    4. Studiu pentru examene treptat. Prin revizuirea notelor dvs., vă studiați din greșeală pentru examenele viitoare. Continuați acest proces prin revizuirea atribuțiilor de acasă clasificate la primirea acestora. Adresați-vă profesorilor despre orice confuzie pe care o aveți cu privire la răspunsurile pe care nu ați avut dreptate.
  • Dacă profesorii dvs. nu discută despre formatul de testare, întrebați. Solicitați informații despre ce tipuri de întrebări vor fi întrebați și câte puncte vor fi alocate fiecărei secțiuni.
  • Studierea cu un prieten poate fi uneori foarte utilă - de momentele în care înțeleg un concept pe care nu l-ați înțeles și viceversa.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 13
    5. Creați un ghid de studiu. Reuniți ideile principale din fiecare atribuire, test sau hârtie. Explicați fiecare concept în scris. Distribuiți-vă ghidul cu un coleg de clasă pentru a verifica dacă înțelegerile dvs. ale materialului sunt aceleași.
  • Definiți primii cinci sau șase termeni-cheie pe capitol. Notați ideile cheie și trageți cel mai esențial grafic al fiecărui capitol. Dați exemple de problemă numerică și o problemă algebrică. Utilizați diferite cantități și numere decât exemplele date în clasă.
  • Scrieți propriile întrebări și practicați-le să le răspundeți.
  • Faceți flash-uri pentru termeni de vocabular.
  • Închiriați un tutore. Dacă aveți probleme cu înțelegerea economiei, luați în considerare angajarea unui tutore pentru ajutor suplimentar individual.
  • 6. Vizitați orele de birou. Profesorul și TAS au ore de lucru: le folosiți. Dacă aveți întrebări sau vă simțiți că vă luptați în clasă, opriți-vă și întrebați profesorul dvs. despre ajutor suplimentar că este disponibil. [Imagine: Obțineți grade bune în Economie Pasul 14 Versiunea 4.JPG | Center]]
  • Nu vă așteptați ca profesorii dvs. să fie disponibili 24/7 prin e-mail sau telefon. Ore de lucru există pentru un motiv și e-mailul nu înlocuiește funcția de ore de lucru.
  • Participarea la orele de lucru este, de asemenea, o modalitate bună de a construi o relație profesională și cu instructorii dvs. Poate că doriți să vă dezvoltați propriul proiect de cercetare economică. Instructorul dvs. este mai probabil să vă îndrumați dacă vă cunoaște.[
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economie Pasul 15
    7. Păstrați-vă obiectivele în minte. Când studiați pentru un examen dificil sau pentru a face o atribuire plictisitoare de acasă, amintiți-vă de ce studiați economia. Poate doriți să lucrați pentru Consiliul Economic Național la Casa Albă. Poate vrei să fii profesor de colegiu într-o zi. Având o listă lângă biroul dvs. de ceea ce doriți să realizați cu cunoștințele dvs. economice vă va ajuta să rămâneți motivați.
  • Partea 4 din 4:
    Consolidarea cunoștințelor economice
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 16
    1. Începeți un grup de studiu. O modalitate de a vă aminti informațiile pe care le învățați este să o comunicați altora. Adunați câțiva colegi de clasă și formați un grup de studiu. Vă puteți examina reciproc înainte de examene și practicați aplicarea teoriilor la studiile de caz.
    • Încercați să formați un grup de studenți cu abilități academice similare. Acest lucru va optimiza timpul de studiu și capacitatea de a vă ajuta unul pe altul.
    • Scopul pentru cel mult șase persoane din grupul dvs. Grupurile mai mari tind să piardă concentrarea mai ușor.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economia Pasul 17
    2. Aplicați cunoștințele economice în situațiile de zi cu zi. Marele lucru despre studierea economiei este că este relevantă pentru viața dvs. de zi cu zi. De exemplu, puteți aplica conceptul de deficit pentru bugetul dvs. Resursele nu sunt nelimitate și trebuie să planificați utilizarea lor. Căutați momente în timp ce faceți cumpărături sau planificați banii când puteți aplica teorii economice.
  • Ați putea folosi teoria utilității marginale sau cumpărarea de bunuri care vă oferă cea mai mare plăcere pentru cost. De exemplu, ați putea cheltui 10 $ pe un manual de economie sau 10 dolari pe un bilet de film. În timp ce vă puteți bucura de film timp de două ore, manualul vă poate ajuta să primiți un A în economie, ceea ce ar putea duce la școala absolventă și la o carieră promițătoare. Returnările de durată ale manualului sunt mai mari.
  • Diminuarea returnărilor funcționează atunci când se analizează dacă să obțină un al doilea latte, de exemplu. Primul latte ar fi gustat minunat. Costă 3 $.50 și a fost în valoare de fiecare cent pentru tine. Ați dori un pic mai mult, dar probabil că ați bea doar ⅓ din a doua băutură, care va costa și 3 $.50. Utilitatea (satisfacția) a celui de-al doilea latte este considerabil mai mică, deci nu este o decizie înțeleaptă de a cumpăra unul.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în Economie Pasul 18
    3. Tutore un student mai tânăr. Când studiați economia, o modalitate de a vă consolida cunoștințele despre elementele de bază este de a examina materialul anterior prin îndrumarea studenților mai tineri. Dacă sunteți un junior, de exemplu, luați în considerare îndrumarea unui student de colegiu de primul an. Acest lucru va fi, de asemenea, benefice din punct de vedere economic în sensul că veți câștiga bani.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mănâncă gustări periodic în timp ce studiază. Acest lucru vă va spori energia și vă va reduce somnolența.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar