Cum să devii un investitor de valoare

Valoare Investiții este un stil dovedit de a câștiga profituri mari pe piața de valori, după cum demonstrează înregistrările stelare ale investitorilor de valoare ca Benjamin Graham, Warren Buffett, John Templeton, Klarman Seth și Joel Greenblatt. Investițiile de valoare și fondurile se concentrează asupra societăților ale căror marje de vânzări și de creștere sunt mai mici decât media. Stocurile de acțiuni de la fondurile de valoare prezintă, în general, rapoarte mai mici preț-la-câștiguri și rapoarte preț-la-carte. Aceasta înseamnă că piața de-a apreciat un fond mai mult decât ar fi trebuit să se bazeze pe faptul că valoarea sa de piață este mai mică decât valoarea sa intrinsecă. Valoarea stocurilor au de obicei randamente și fonduri de valoare mai mari pot valorifica la întoarcerea companiei. În timp ce acest lucru poate părea o modalitate bună de a face o mulțime de bani, aceste investiții au riscurile lor. S-ar putea să fie cazul că piața devalorizarea corectă a unei companii și că aceste companii nu pot atinge niciodată valoarea lor intrinsecă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea investițiilor
  1. Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 1
1. Dezvoltă un "Cercul de competență". Această idee provine teoria afacerilor și modul în care investitorii ar putea naviga pe o piață uriașă plină de diferite tipuri de companii și fonduri.Ideea unui a "Cercul de competență" se bazează pe ideea că majoritatea oamenilor, prin educație sau experiență de viață, dezvoltă cunoștințe utile despre unele zone ale lumii. De exemplu, adulții care au luat un curs de economie simplă ar putea cunoaște baza de a rula un restaurant: găsirea unui spațiu de închiriere pentru afaceri, angajarea angajaților pentru a găti și a servi oaspeților și au un manager general care supraveghează problemele de zi cu zi. Cu toate acestea, există anumite tipuri de cunoștințe care fac ca un restaurant să aibă mai mult succes, cum ar fi cunoașterea modului de trafic suficient în restaurant, stabilirea prețurilor la alimente și băuturi și evaluarea costurilor de operare. Nu toată lumea trebuie să știe despre microcipuri sau companii tehnice. Există o mulțime de investiții pe piață în aproape orice tip de companie. Ideea cheie de a investi în cercul dvs. de competență este de a vă concentra investițiile în companiile pe care le înțelegeți în ceea ce privește produsele, marketingul și structura. Nu trebuie să deveniți experți în fiecare tip de tehnologie sau de afaceri.
  • Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 2
    2. Căutați idei de investiții noi. Găsiți investiții cu companii care ar putea avea o valoare redusă pe piață, dar sunt bine organizate, bine gestionate și au o structură și bază de produse pe care o înțelegeți.
  • Urmăriți noile liste noi de pe piața bursieră. Acestea sunt stocuri care au făcut noile scăderi în stocul de stoc într-o anumită perioadă de timp, de obicei 52 de săptămâni. Pot exista mai multe entități de piață emergente și stocuri la prețuri scăzute.
  • Scanați fiecare nouă problemă a liniei de valoare. Aceasta este o publicație care urmărește stocurile și entitățile de piață. Ar trebui să flaming companii care se află în cercul dvs. de competență și apoi să facă cercetări suplimentare în fiecare.
  • Uită-te la dezvăluiri de 13F de companii majore, cum ar fi băncile, companiile de asigurări, fondurile de hedging etc. Acestea sunt documente depuse pentru companiile care documentează toate activele evaluate peste 100 de milioane de dolari. Puteți obține idei de investiții de la acestea.
  • Citiți fondul de hedging și scrisori de fond reciproc. Acestea sunt în cazul în care firmele de investiții fac adesea cazul pentru alegerea unor investiții speciale.
  • Citiți publicațiile populare de afaceri de afaceri în mod regulat, cum ar fi Wall Streetjournal, New York Times și The Financial Times. Aceste lucrări vor conține informații despre companiile care ar putea conduce o nouă oportunitate de investiții: restructurarea companiei, achizițiile, procesele etc.
  • Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 3
    3. Evaluați întreprinderile pentru potențialele investiții. Asigurați-vă că investiți în afaceri bune înainte de a cumpăra investiții și acțiuni stoc. Căutați o companie pe linia de valoare și investigați veniturile, pierderile și structura. O afacere bună din punct de vedere al investiției este una care poate câștiga randamente mari pe capital. Rareori, întreprinderile pot investi acest capital înapoi în afaceri. O modalitate de a găsi afaceri care pot face acest lucru este de a căuta companii care au crescut valoarea contabilă la o rată ridicată pe bază de acțiuni.
  • Investitorii se uită adesea la câțiva factori atunci când caută companii cu randamente ridicate pe capital. De exemplu, Bloggerul popular și investitorul Greg Spaniar sugerează că privesc suma totală a capitalului propriu a adăugat o afacere în ultimul deceniu. Atunci ar trebui să calculați randamentul acestei investiții în ceea ce privește profitul. Această abordare vă va dezvălui ce procent din câștigurile unei companii a fost reinvestită în ultimii 10 ani. Aceste informații ar trebui să vă ajute să prezicitați veniturile viitoare pentru acea companie.
  • Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 4
    4. Investiți în afaceri bune și companii cu structuri bune de gestionare. Amintiți-vă, pentru a vă menține cercetarea și investițiile în cercul dvs. de competență. Întreprinderile care au randamente mari asupra capitalului vă vor oferi câștiguri bune pentru investițiile dvs. Companiile cu o structură solidă de gestionare au mai multe șanse să reușească pe termen lung. Unele lucruri de căutat la evaluarea unei companii pentru structura de management sunt:
  • Conducerea are o investiție financiară semnificativă în cadrul companiei?
  • Au realizat ceea ce au stabilit să facă în declarația de misiune a companiei?
  • Dacă o companie are management cu o investiție semnificativă în companie și au realizat multe goluri, este probabil o companie bună de a investi.
  • Să investească într-o companie, ia în considerare achiziționarea de acțiuni sau alte fonduri în care compania deține o mulțime de interes financiar și corporativ.
  • Partea 2 din 3:
    Achiziționarea stocurilor
    1. Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 5
    1. Luați în considerare opțiunile dvs. în manipularea și achiziționarea stocurilor. Cei mai mulți investitori, în special cei cu portofolii mari, cumpărare și acțiuni comerciale folosind un broker.
    • Aveți opțiunea de a trece printr-o afacere de broker sau de brokeraj.
    • Unii alți comercianți de stoc și investitorii preferă să facă acest lucru online prin site-uri precum E-Trader sau Ameride.
    • Atât brokerii, cât și companiile de comerț electronic vor lua o comision pentru stocurile dvs. atunci când cumpărați și vindeți. Companiile de comerț electronic au tendința de a exacta o taxă mai mică.
    • Unul dintre avantajele de a merge cu o companie de brokeraj, cum ar fi Charles Schwab sau Citigroup, este că oferă conturi de brokeraj.
    • Printr-un cont de brokeraj, puteți cumpăra și comercializa stocuri sau treceți printr-un broker.
    • Mergând cu un cont de brokeraj susținut de companie, aveți avantajul de a putea să vă întâlniți sau să sunați la un broker pentru a pune întrebări.
    • Amintiți-vă, nu este un loc de muncă al brokerului pentru a vă studia în mod necesar cercetarea pe piață pentru dvs. Va trebui să cercetați și să știți ce tip de stocuri și investiții doriți să cumpărați și să tranzacționați.
  • Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 6
    2. Deschideți un cont de brokeraj și începeți tranzacționarea. Dacă lucrați cu un broker, veți dori să stabiliți o rutare obișnuită și veți vorbi adesea cu ei.
  • Pentru a cumpăra și comercializa stocuri, trebuie să informați brokerul dvs. despre ce stocuri doriți să cumpărați și câte acțiuni doriți să achiziționați.
  • Brokerul va executa achiziția sau comerțul în numele dvs.
  • Dacă treceți printr-o brokeraj, brokerul dvs. va exacta o comisie cu privire la vânzare sau comerț.Această taxă de obicei mai multe cenți pe acțiune.
  • Conturile de brokeraj online prin intermediul unor taxe mai mici ale Comisiei de la Ameride sau Comerțuri electronice, dar nu uitați că nu aveți avantajul sfatului unui broker în aceste cazuri.
  • Multe companii vă permit să gestionați contul dvs. de brokeraj online, precum și cu un broker față în față.
  • Imaginea intitulată Deveniți un investitor de valoare Pasul 7
    3. Decideți dacă doriți să achiziționați stocul la "Ordinea de piață" sau "ordin limitat". Brokerul sau serviciul online vă vor ajuta să cumpărați sau să comercializați stocurile cu ambele opțiuni. O comandă de piață este atunci când solicitați o achiziție de acțiuni la prețul pieței. O comandă limitată este atunci când solicitați achiziționarea unui stoc la un preț limitat.
  • De exemplu, dacă o parte a stocului este de 110 USD la prețul pieței, și doriți doar să plătiți 100 $, brokerul dvs. va aștepta până la prețul de piață al stocului este de 100 USD pe acțiune înainte de a efectua achiziția.
  • Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 8
    4. Luați în considerare achiziționarea de acțiuni direct de la o companie. În timp ce mijloacele tradiționale de bursă sunt prin intermediul brokerajelor, unele companii oferă achiziții de acțiuni direct prin programe de cumpărare. Avantajul stocurilor de cumpărare directă este capabil să evite o taxă a Comisiei de brokeraj.
  • Publicații online, cum ar fi Ircing Investor, vă vor permite să vedeți liste de companii cu opțiuni de cumpărare directă.
  • Opțiunile de cumpărare directe pot fi tentante. Asigurați-vă că ați efectuat cercetările dvs. pe stocurile de cumpărare directă, la fel cum ați fi dacă ați trece printr-o brokeraj.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând riscurile și greșelile comune în valoare de investiții
    1. Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 9
    1. Gestionați riscurile portofoliului dvs. Va trebui să treceți în mod regulat investițiile și stocurile de acțiuni pentru a vedea dacă oricare dintre investițiile dvs. efectuează prost.
    • Puneți o perioadă obișnuită de timp pentru a trece peste portofoliul dvs. Gândiți-vă la fiecare dintre exploatațiile voastre.
    • Să evalueze dacă fiecare exploatație are sau nu riscuri financiare asociate cu aceasta.
    • Vă puteți imagina un scenariu unde ați putea fi șters financiar? Dacă da, trebuie să căutați unde portofoliul dvs. este cel mai slab și încercați să achiziționați alte investiții ca garanții în acest eveniment.
    • Portofoliul dvs. este concentrat într-un singur stoc sau industrie? Căutați să aveți un portofoliu divers, care nu este concentrat pe un tip de investiții sau industrie. Dacă vedeți că portofoliul dvs. este prea concentrat într-o singură zonă, ia în considerare cumpărarea de acțiuni sau investiții în companii similare și industrii.
    • Dacă evaluarea companiei dvs. este dedicată creșterii, sunteți sigur că va apărea creșterea? Dacă nu sunteți sigur că va avea loc o creștere, va trebui să urmăriți cu atenție investiția pentru a vedea dacă merită să vă mențineți.
    • Țineți acțiuni subevaluate care ar putea duce la o pierdere permanentă a fondurilor personale dacă economia se află într-o recesiune? Dacă da, este posibil să trebuiască să găsiți o modalitate de a le vinde sau de a lucra în garanții pentru a preveni pierderile financiare personale.
  • Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 10
    2. Înțelegeți că va trebui să vă puneți prea mult timp și efort în portofoliul dvs. Va trebui să faceți în mod constant cercetări privind investițiile noi, să discutați despre exploatațiile dvs. cu profesioniștii din stoc și să organizați niște acțiuni de bază și fonduri pentru a reveni.
  • Nu vă întoarceți la o analiză simplă a investițiilor dvs. și ideea că acestea vor fi ușor de vândut dacă vă decideți să le eliberați. Nu vă bazați pe deciziile dvs. cu privire la o simplă scriere a unei investiții într-o revistă financiară sau într-un blog.
  • Stick la investiții în companii din cercul dvs. de competență. În timp ce opțiunile de stocuri mai exotice, cum ar fi biotehnologia, energia alternativă și alte piețe emergente, ar putea părea mai interesante, ar trebui să respectați investițiile simple în industriile pe care le înțelegeți.
  • Poate fi tentant să sari pe o tehnologie FAD. Dacă aveți puțină înțelegere a modului în care funcționează firmele și companiile tehnice și sunt evaluate, este posibil să nu puteți evalua în mod corespunzător riscurile implicate în investiții în aceste companii.
  • Priviți întotdeauna în evidența unității de management al unei companii. O strategie de gestionare slabă și istoria managementului slab sunt steaguri roșii. Nu trebuie să cumpărați investiții sau stocuri în companii cu acest tip de înregistrare.
  • Modificările structurii de management și exploatațiile financiare ale unei companii vor fi disponibile în datele din 13F ale companiei.
  • Dacă ați pierdut bani, acordați atenție de ce și cum. Este important să învățați lecții din greșelile dvs. de investiții. O pierdere financiară vă poate arăta unde lipsește portofoliul dvs. și care dintre investițiile dvs. sunt prea riscante.
  • Faceți unele cercetări în istoria investițiilor financiare pentru a vedea ce strategii au lucrat într-o piață de succes. Există multe cărți și articole pe acest subiect disponibile din surse de știri financiare, cum ar fi Forbes și Wall Street Journal.
  • Imaginea intitulată deveni un investitor de valoare Pasul 11
    3. Fi o mașină de învățare. Trebuie să faceți în mod constant cercetări privind noile investiții și oportunități.Chiar și după ce ați construit un portofoliu bun, veți avea nevoie de noi investiții. Acest lucru vă va permite să vedeți cum se schimbă piața financiară. O parte din a fi un investitor de valoare de succes este cunoașterea modului în care piața financiară se schimbă.
  • Citiți ziarele financiare și informațiile privind bursa de valori pe zi.
  • Gândiți întotdeauna despre modul în care o piață continuă va avea un efect asupra portofoliului dvs.
  • S-ar putea dori să vindeți unele investiții sau să reevaluați anumite exploatații în lumina cercetării dvs.
  • Pe de altă parte, ați putea descoperi noi oportunități de investiții care pot contribui la protejarea unor exploatații mai riscante pe care le aveți.
  • Acest lucru vă va permite să vedeți și ce companii emergente sunt în sus și venind. Acest lucru vă va permite să faceți noi investiții.
  • Urmați blogurile investitorilor de succes pentru a vedea ce fel de oportunități și strategii unice folosesc. Acestea vă pot atrage atenția asupra noilor tipuri de companii sau surse pentru cercetarea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar