Cum să rezolvați economia

În timp ce redresarea economică a națiunii noastre progresează favorabil, majoritatea familiilor încă nu au înregistrat o creștere a veniturilor. Diferența dintre cei bogați și săraci este cel mai larg pe care a fost vreodată, iar cei mai săraci cetățeni ai națiunii se luptă să acceseze beneficiile destinate să le salveze de la foame și fără adăpost. Ca consumatori, alegători, proprietari de afaceri și politicieni, putem stimula creșterea economică prin sprijinirea lucrătorilor, a economiilor noastre locale și a copiilor națiunii noastre.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând un impact individual
  1. Imagine intitulată Salvare pentru o mașină Pasul 17
1. Sprijinirea afacerilor locale mici. La fel de mult cum puteți, cumpărați produse și servicii produse la nivel local, provenite la nivel local din întreprinderile mici din comunitatea dvs. Cumpărați îmbrăcăminte realizată în Statele Unite și vândute de magazine mai mici în orașul dvs. În loc să comandați cărți online, cumpărați de la o librărie locală. Se poate lua la o mamă și pop, în loc de un lanț de fast-food.
  • Întreprinderile mici sunt companii independente cu mai puțin de 99 de angajați care au sediul în aceeași stare pe care o operează în interiorul.
  • Întreprinderile mici tind să angajeze în cadrul comunității și își petrec bugetul de aprovizionare la nivel local, mai mult decât lanțurile mari.
  • Banii cheltuiți într-o comunitate tind să circule mai mult decât banii cheltuiți la companii mari, ceea ce înseamnă că beneficiază mai mulți oameni și stimulează o creștere mai mare.
  • Evitați întreprinderile mari. Lanțurile naționale și internaționale angajează o mulțime de oameni, dar depresează de fapt creșterea economică. Banii cheltuiți la lanțuri mari tind să circule mai mult în cadrul companiei, mai degrabă decât să se întoarcă la economie.
  • Imaginea intitulată Pregătiți un buget Pasul 7
    2. Localizați cele mai mari cheltuieli unde pot face diferența. Unde merge majoritatea banilor? Pentru majoritatea U.S. cetățeni, fie răspunsul este fie "chirie" sau "Plăți ipotecare." Închiriați de la un proprietar care locuiește în orașul dvs. și gestionează proprietățile sale. Dacă sunteți pe punctul de a cumpăra o casă, obțineți ipoteca de la o bancă locală, una care nu-și vinde împrumuturile pe piețele secundare.
  • Alimentele sunt o altă cheltuială majoră. Faceți cumpărăturile dvs. la magazinul local, COOP-ul sau piața fermierului în loc de un lanț major sau un serviciu de bacanie online.
  • Creșterea cumpărăturilor online înseamnă că aveți mai puțin control decât oricând de unde merge banii. Înainte de a cumpăra online, întrebați-vă dacă puteți găsi aceleași bunuri la un magazin din apropiere. Dacă nu puteți, încercați să găsiți vânzători online care vinzi direct de pe site-ul lor propriu și sunt situate în statul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un senator pasul 8
    3. Votați pentru creșterea economică. În alegerile naționale și de stat, cunoașteți poziția fiecărui candidat în probleme precum salariul minim, sprijinul mic, educația și bunăstarea socială. În timp ce diferitele partide politice au diverse abordări pentru stabilirea economiei, susținerea unei majorări în salariul minim, de exemplu, este bipartizan.
  • Înregistrați-vă la vot.
  • Când găsiți un candidat, susțineți, faceți mai mult decât votați. Voluntar pentru campania candidatului sau voluntar pentru a lucra sondajele.
  • Partea 2 din 3:
    Stimularea creșterii economice ca politician
    1. Imaginea intitulată face bani în Pasul 11
    1. Investiți în întreprinderile mici. Pentru a sprijini întreprinderile mici, reducerea impozitelor pentru întreprinderile mici care doresc să crească. Oferiți împrumuturi pentru startups. Incentivaliza investițiile de capital în întreprinderile mici. Sprijină programe guvernamentale de succes, cum ar fi compania de investiții de afaceri mici (SBIC), care investește în întreprinderi mici și sprijină investițiile de impact în comunitățile care nu au investitori de capital de risc.
  • Imagine intitulată Obțineți o bursă completă Pasul 18
    2. Investiți în educație. Politicienii care operează la nivel național și național pot ajuta economia prin promovarea unei investiții în cadrul educației. Economia statelor cu lucrători mai bine educați beneficiază de salariile medii mai mari. În plus, accesul la educația de calitate în copilărie este unul dintre factorii primari ai succesului adulților.
  • Fondul educației timpurii ale copilului. Investițiile federale în programe eficiente preșcolare pot produce beneficii economice substanțiale. Preșcolarul de calitate îmbunătățește realizările educaționale și financiare pentru copiii implicați. Preșcolar finanțat public ar putea spori viitoarele contribuții economice ale tuturor copiilor implicați.
  • Măsuri de sprijin pentru reducerea costului colegiului. Deși poate apărea că tinerii sunt educați, piața angajaților educați la colegiu este în creștere, nu se micșorează. Cu toate acestea, tinerii educați de colegiu de astăzi sunt înșurubați cu datorii care inhibă cheltuielile și activitatea antreprenorială.
  • Oferiți instruire pentru lucrători. Lucrătorii de înaltă calificare sunt un avantaj pentru economie. Sprijinirea finanțării federale și de stat pentru programe de formare pentru locuri de muncă cu cererea ridicată, cum ar fi Practicanții asistentei medicale. Creați stimulente fiscale pentru companiile să ofere formare profesională veteranilor, absolvenților de liceu și șomerilor.
  • Imaginea intitulată devine un cont contabil 3
    3. Protejați-vă împotriva ravagiilor sărăciei. Ratele mai mari ale sărăciei conduc la scăderea ratelor de creștere economică. Sărăcia duce la rate ridicate de incarcerare și de sănătate proastă. Limitează capacitatea cetățenilor individuali de a studia abilitățile care le-ar permite să contribuie la economie.
  • Expand Snap. Snap este programul suplimentar de asistență nutrițională, cunoscut anterior ca proiectul de timbre alimentare. Oferă familiile cu venituri mici cu asistență nutrițională. Pentru fiecare dolar, guvernul cheltuiește pe ștampile alimentare, economia beneficiază de 1 $.84. Cu toate acestea, doar 75% dintre persoanele eligibile pentru aplicarea SNAP.
  • Pentru a spori beneficiile economice ale Snap, avocate pentru o mai mare informare a gospodăriilor eligibile. Avocați un program pentru aplicațiile prin poștă către șomeri.
  • Sprijină expansiunea Medicaidului. Statele care extinde Medicaid în cadrul actului de îngrijire accesibil a se vedea economiile bugetare și, în multe cazuri, venituri sporite.
  • Ridicați salariul minim. Mai mult de 1 din 4 lucrători ar beneficia de o creștere a salariului minim, ceea ce ar reduce datoria, creșterea cheltuielilor și beneficiul afacerilor locale.
  • Mandatează refinanțarea ipotecilor private. 11 milioane de u.S. Cetățenii care se luptă sub poverile de ipoteci negative, în care banii datorate merită mai mult decât casa însăși, sunt prinși într-o situație de pierdere a pierderii, care are un efect negativ enorm asupra economiei.
  • Permițând acestor proprietari la refinanțare să-i permită să renunțe la măsuri disperate care deprimă economia, cum ar fi achizițiile necesare sau rularea datoriei de card de credit.
  • Partea 3 din 3:
    Contribuția ca proprietar de afaceri
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 16
    1. Păstrați-l local. Evitați achiziționarea sau producerea de peste mări. Închirierea localnicilor și rămâneți cu sediul în aceeași zonă ca și afacerea dvs. Nu numai că acest lucru va beneficia de economie, poate fi avantajos pentru afacerea dvs. Achiziționarea la nivel local solidifică poziția companiei dvs. în comunitate, producând în același timp, nu numai că creează locuri de muncă locale (și, prin urmare, clienții), poate, de asemenea, să salveze banii companiei dvs. pe termen lung.
    • Utilizați furnizorii locali pentru bunurile și serviciile companiei dvs. Veți contribui la economia locală și veți beneficia de marca dvs. personală prin recunoașterea numelui și loialitatea în regiunea dvs.
    • Produce bunuri la domiciliu. În timp ce beneficiile imediate ale costurilor mai mici și mai puține reglementări pot face din punct de vedere financiar să se găsească din punct de vedere financiar în străinătate, costurile de a face acest lucru pot depăși în cele din urmă câștigurile.
    • Factorii costisitori includ lucrătorii necalificați, cei necalificați (și o scădere scăzută a eficienței și productivității), a costurilor de relocare și a modificărilor dramatice ale salariilor la care economiile în curs de dezvoltare sunt predispuse.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului Pasul 6
    2. Creșteți salariile. Ca procent din u.S. Economia, salariile sunt la un nivel scăzut. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, includeți angajații dvs. în creștere. Veți vedea o mai mare productivitate și o mai mare loialitate lucrătoare.
  • Angajați angajați cu normă întreagă. Mai multe U.S. Cetățenii lucrează cu locuri de muncă cu fracțiune de normă decât înainte de recesiune și nu fac acest lucru prin alegere. Oferiți-vă angajaților șansa de a vă angaja în fața companiei dvs. și de a câștiga suficient pentru a se sprijini prin oferirea de muncă cu normă întreagă ori de câte ori este posibil.
  • Oferiți oportunități de investiții, astfel încât lucrătorii dvs. să poată împărtăși profiturile companiei dvs.
  • Considera "Henry Ford mod." Dacă angajații dvs. nu își pot permite să cumpere ceea ce ajută la producerea, ridică salariile până când pot.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 12
    3. Reducere de costuri. Tratarea bine lucrătorilor și sprijinirea altor întreprinderi locale este excelentă pentru productivitatea și brandul companiei dvs., dar poate fi scump pe termen scurt. Pentru a remedia acest lucru, reducerea costurilor și creșterea eficienței. Obțineți oferte și negociați pentru orice cheltuieli pe care intenționați să le faceți. Adresați-vă proprietarului dvs. să renegocieze închirierea de birouri.
  • Telecommute. Economisiți bani în spațiul de birouri și consumabile, permițându-vă lucrătorilor dvs. să vă telecomunizați sau o parte din timp. Productivitatea crește o medie de 10-20% atunci când lucrătorii lucrează de la domiciliu, iar afacerea dvs. va salva mii de dolari pe angajat în fiecare an.
  • Dacă telecomunicarea vă lasă cu un spațiu de birou neutilizat, subvenționați-o.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar