Cum de a angaja pe alții să conducă pozitiv

Știți pe cineva care poate face mai bine, dar este blocat cu o minte? Ați avut probleme cu motivarea pe cineva într-un mod pozitiv? Găsiți angajarea cu alții o provocare? O persoană poate fi o putere. Talentele lor atunci când sunt agitate cu motivația potrivită pot aduce cele mai bune din ele. S-ar putea să doriți să conduceți pe alții bine. Aceasta este una dintre cele mai valoroase abilități într-un prieten, manager, partener de afaceri, părinți și profesori. Este aplicabil pentru persoanele din toate plimbări precum studenții, prietenii, angajații buni, fiul sau fiica dvs., oamenii de vânzări, partenerii de afaceri etc.

Un ghid ar putea fi necesar să abordeze numeroase probleme. Vestea proastă dată într-un mod care este cât mai pozitiv posibil poate evita o mulțime de jenă atât pentru dvs. cât și pentru celelalte părți ale oricărei comunicări dure. Să învețe să se angajeze cu alții în conversații prietenoase, să le abordeze problemele și să le încurajeze astfel încât să se simtă pozitive. Dezvoltarea acestei abilități vă poate ajuta ca lider sau să fiți un "du-te la" pozitiv. Puteți învăța să conduceți pozitiv cu aceste idei ușor de urmat, dar neprețuite. Citiți mai multe pentru a afla mai multe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adresându-se individului
  1. Imagine intitulată Alegeți între școala privată și cea publică Pasul 17
1. Înțelegeți persoana. Știind comportamentul lor vă poate ajuta să puneți câteva lucruri în perspectivă. Vedeți cum vorbesc cu tine. Își recunosc greșelile și își cer scuze de multe ori? Sau sunt de obicei vulnerabile atunci când au arătat o greșeală? Modul în care vorbesc și reacționează vă pot ajuta să înțelegeți tipul lor de personalitate. Formează temporar o opinie, doar pentru această conversație.
  • Imagine intitulată Alegeți între școala privată și cea publică Pasul 3
    2. Fă-ți înțeles. Uneori, cele mai bune rezultate arată când sunteți bine înțeles de cealaltă persoană. Când ați afirmat că vrei să spui bine și vrei să facă mai bine în viață, ar putea avea încredere în tine. Puteți încerca să construiți încredere în câteva zile sau săptămâni, ascultându-le și asigurarea acestora de rezultate bune prin lovirea unei legături cu ei.
  • Imagine intitulată Învățați copiii Valorile liberale Pasul 12
    3. Arata accesibil. Nu ar trebui să arăți amenințător. În schimb, trebuie să arătați că aveți interesul lor cel mai bun. Începeți prin zâmbind și salut mai des. Solicitând despre un eveniment recent pe care îl aveți în comun, fie că aveți unele cunoștințe despre toate pot fi lucruri minunate pentru a discuta. Discutați despre mai multe lucruri ca un meci viitoare, un festival, un eveniment de știri, un eveniment recent, etc pentru a face o impresie asupra lor. Nu lăsați acest aspect important deoparte sau ați putea face jumătate din impact. Făcând un efort parțial să le confunde și să-i lase rătăcire.
  • Uită-te în ochi, ușor.
  • Are interesele dvs. de către ei prin aducerea eforturilor lor recente sau trecute sau realizări.
  • Evitați observațiile și glumele confuze care nu se potrivesc cu ocazia.
  • Rochia ocazional dacă este cazul sau fezabilă în configurația dvs.
  • Păstrați telefonul liber sau tăcut.
  • Imagine intitulată Alegeți între școala privată și cea publică Pasul 14
    4. Vizualizați conversația. Păstrați deoparte alte lucrări și dați această conversație ceva timp pentru a vă construi în mintea voastră. Au o conversație mentală cu persoana. Începeți conversația și menționați ceea ce aveți în minte. Alcătuiesc un răspuns pe care le-ar da. Vedeți-vă că ascultați sensibil. Vă va ajuta să vă programați pentru tot felul de situații.
  • Puteți imagina dacă se vor simți confuz. Vă puteți pune împreună gândurile, astfel încât să răspundeți mai bine la întrebările lor.
  • De asemenea, veți avea timp să vă gândiți și să aveți o discuție mai fină cu ei când se întâmplă.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajustarea abordării dvs. față de ele
    1. Imagine intitulată Învățăm copiii Valorile liberale Pasul 17
    1. Relaxați-vă vocea. Limbajul vocii și corpului pot transmite mult despre sentimentele și motivațiile dvs. Păstrați etanșeitatea emoției din vocea voastră. Arata empatice daca este necesar. S-ar putea să simtă ceva rău cu vibrațiile sau modul în care vă uitați la ele. Relaxați-vă vocea prin respirația profundă. Apa potabilă vă poate ajuta, de asemenea, să vă liniștească așa cum le veți vedea schimbarea și reacționați cu sfatul dvs.
  • Imagine intitulată Studiu târziu la noaptea 4
    2. Alegeți un loc calm pentru întâlnire. Pentru a face cel mai mult impact, este recomandabil să alegeți un loc mai calm în care amândoi puteți avea unul pe o singură conversație. Asigurarea acestora că feedbackul va fi păstrat confidențial dacă se înregistrează astfel de întâlniri. De asemenea, puteți opta pentru a conversa într-un loc privat pentru a infuza destinatarul cu sfaturile dvs., criticile de muncă și pentru a crea un impuls de morale în loc de o defalcare a team-mândrie.
  • Imagine intitulată Alegeți între școala privată și cea publică Pasul 1
    3. Inițiată cu o conversație generală. Fi indirect la început dacă credeți că vor fi mai receptivi dacă vă arătați prietenos. Întrebați despre cum și-au petrecut weekend-ul sau ceva mai puțin informal, cum ar fi ziua lor a fost până acum. Dați un compliment dacă arată diferit de zi cu zi sau au actualizat recent un post social media despre un eveniment distractiv. Discuțiile mici pot ajuta la ruperea gheții pentru ambele. Așa cum sună o conversație ar putea construi stres sau le-ar fi întrebat dacă ceva este greșit.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii 3
    4. Vorbi despre problemele personale așa cum au fost discutate în trecut. Dacă ați vorbit înainte, puteți întreba despre evenimentele trecute pentru a obține claritatea a ceea ce provoacă întârzierea sau problema. Face acest lucru indirect, în timp ce critica rezultatele performanței, gradele, munca sau jocul. CRITIQUE METODELE ȘI CONSTRUCȚIILE Pentru a sărbători ordinul de legare, nu personalitatea. Construiți poziția de putere prin conducerea printr-o înfrângere. Oferiți soluții numai dacă știți despre ce vorbești. Își cere scuze și îți exprimi simpatia după cum este necesar.
  • Evitați să menționați subiecte sensibile dacă au cerut acest lucru în trecut sau dacă nu vă simțiți confortabil.
  • Metoda 3 din 3:
    Abordând orice preocupare
    1. Imaginea intitulată mâner un angajat
    1. Să fie mai puțin subiectiv și mai obiectiv. Păstrați critici sau feedback bazate pe fapte. Transportați orice rapoarte, dar administrați sfatul dvs. personal.Practică transmiterea acestor informații una mai degrabă decât într-o scrisoare, e-mail sau altă tehnică impersonală. Dacă simți că nu o vor lua bine pentru că este prima lor sesiune, puteți alege canale de comunicare impersonale. Cu toate acestea, următoarele ar putea fi în persoană. Acest lucru îi va ajuta să facă față problemelor lor. Și ajutați-i să reacționeze bine și să se ocupe de frustrare, umilință sau anxietate.
  • Imaginea intitulată este aventuroasă Pasul 5
    2. Releu mesajul exact. Afirmă clar ce te-a determinat să ai conversația cu ei. Faceți-o obiceiul de a da o înclinare pozitivă oricărui sfat sau disciplină negativă. Un bun lider motivează și nu este niciodată descurajator în timp ce încearcă să-și îmbunătățească echipa. Oferind un sfat despre ceva negativ într-un mod pozitiv este esențial pentru succes. Sfatul sau disciplina cu disciplină blândă nu trebuie să fie o insultă. Nu este nevoie de sunet înseamnă a fi eficient. Ia-ți timp pentru a oferi feedback pozitiv de știri proaste. Evitați negativul în sine și refracționați, de exemplu, spunând, "Văd ce ați vrut să spui și scopul este minunat - așa că încercați acest ___." (o idee buna)
  • Imagine intitulată arată angajații dvs. Aprecierea dvs. Pasul 4
    3. Laudă orice exemple ale părților mai bune ale lucrării persoanei. Asigurați-vă că recunoașteți rezultatele cu care sunteți încântați să aveți, precum și să laudeți potențialul persoanei în zone în care credeți că el sau ea se poate îmbunătăți. Puteți menționa un citat interesant despre etica muncii sau despre sportivitatea de a se angaja cu ei. Ei vor învăța ceva nou sau vor avea memoria lor actualizată despre ceva ce știu deja.
  • Nu menționați un rival, un concurent sau cineva care îi tratează rău chiar dacă au făcut pași în munca lor. Evitați să le compariți cu cineva doar pentru a vă ușura conversația.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 7
    4. Motivați persoana din această recenzie. Arătați-le calea cea bună de a privi lucrurile. Cum ar fi dacă știți că sunt ușor supărați și descurajați, faceți revizuirea dvs. încheiată despre acest lucru, oferindu-i o rotire pozitivă. Încercați să împărtășiți un incident când ați confruntat cu probleme similare și ați tratat-o ​​pentru a vă ajuta să schimbați. Lăsați-i să știe că ai deficiențe minore, de asemenea. Acest lucru îi va ajuta să știe că nu sunt vizați, nici singuri cu toate problemele lor. Alții au avut și ei. Comunicați modul în care veți ajuta la facilitarea progresului și avansați departamentul sau obiectivele companiei. Fiți încrezători în conducerea dvs. și arătați că sunteți bine versat în sugestiile dvs. Trageți din rezervele dvs. de experiență personală și de a susține și îndeplini politicile corporative.
  • Imagine intitulată Alegeți între școala privată și cea publică Pasul 15
    5. Să acorde atenție preocupărilor lor. Ei își vor împărtăși problemele pe măsură ce aduceți o zonă de îngrijorare. În această situație, arată disponibilitatea de a privi problema. Dacă simți că nu sunt destul de corecte cu abordarea lor, le aduceți-le sensibil. Nu trebuie să pacificați sau să spuneți că ei chiar în timp ce nu sunt. Acesta este motivul exact pentru care aveți această sesiune, în primul rând - pentru a răspunde zonelor problematice și pentru a le îndruma în mod corect. Cu cât mai multe probleme puteți rezolva și complicațiile pe care le puteți rezolva pentru ele, cu atât mai bine.
  • Ascultați-le până când împărtășesc totul în mintea lor. Nu întrerupeți.
  • Adu-ți explicațiile după ce au terminat să vorbească. Puteți face o notă dacă aveți tendința de a uita după ce a trecut momentul. Explicați corect.
  • În acest moment, puteți construi un raport cu ei. Puteți prelungi întâlnirea sau puteți deține un altul pentru a aborda preocupările ridicate aici. Acest lucru îi va asigura că conversația nu era unilaterală și opiniile lor au importanță.
  • Image denumită falimentul fișierului în Statele Unite Pasul 9
    6. Liniștiți persoana oferind o oportunitate de a îmbunătăți obiectivele de întâlnire. Impulsionează punctele lor forte din rezultatele lor din trecut, dacă există. Sugerează căi care își pot folosi punctele forte și eforturile. Poate să-și percepe abilitățile prin învățarea unui limbaj alternativ, care se alătură unui curs online pentru a începe profesional, jucând un sport care îi va ajuta să crească, încercând să le calmeze și să-i ajute să se concentreze etc. Oferă recompense și stimulente pentru îmbunătățirea performanței. Discutați despre oportunitățile lor. Încurajați-i să meargă pentru sarcini provocatoare, care le pot lăsa să-i cunoască și să-și luciuri.
  • Imagine denumită falimentul fișierului în Statele Unite Pasul 3
    7. Încurajați-i să fie lideri. O persoană care poate fi condusă și are calități de conducere poate fi un mare bun. Le poate ajuta în lucrările lor și le poate face inventive. Lăsați-i să-și cunoască calitățile de conducere și cum problemele lor le pot duce mai bine să le abordeze. Atingeți zonele pe care le pot excela la. Faceți-i încrezători prin împărtășirea observării dvs. atunci când ați observat calitățile de leadership în ele. Vorbiți despre incidente atunci când le-ați observat să afișeze Spiritul Sportsmanship, cum ar fi mai bine la un subiect, învățând ceva pe cont propriu, dezvoltând o perspectivă și previzionarea unei cerințe viitoare pentru un test sau o situație dificilă și abordarea problemelor într-un mod interesant.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 2
    8. A termina ce ai inceput. Programați întâlnirile de urmărire, după cum este necesar pentru a discuta obiectivele și progresul. Programați o sesiune de brainstorming într-o conferință de revizuire a progresului cu cel care trebuie să fie ascuns "disciplinat". În aceste sesiuni, ar trebui să aveți atât timp suficient să vă exprimați preocupările și să vizați câteva obiective privind ideile de avansare și îmbunătățire. Inclusiv destinatarul feedback-ului în propriul plan de îmbunătățire, le poate ajuta să-și asume proprietatea asupra punctelor forte și a slăbiciunilor lor și pot îmbunătăți locul în care au nevoie.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 2
    9. Menținerea înregistrărilor acțiunilor întreprinse. Includeți rezultatele tuturor instruirilor, documentarea modului în care vă facilitați calea spre îmbunătățire și o înregistrare a realizărilor lor. Documentați toate consultările, precum și orice avertismente verbale care au fost emise. Evitați discutarea greșelilor din trecut, cu excepția cazului în care acestea sunt încă problematice, făcându-le din nou. Păstrați înregistrările când persoana se îmbunătățește și orice obiectiv care sunt încă obligați să îndeplinească, după cum este necesar.
  • sfaturi

    Echilibrul laudă și critică. Armarea pozitivă este adesea mai eficientă decât armarea negativă.
  • Dacă există o problemă de încredere, bazați-vă critici asupra lucrurilor pe care le-ați asistat personal și numai pe fapte. Nu puneți niciodată rapoartele de la altcineva.
  • Avertizări

    Nu au nicio amenințări de consecințe, cum ar fi degradarea, pierderea locului de muncă, fiind reținută (în lipsa unei clase) și altele asemenea, dar definirea clară a repercusiunilor rezultatelor negative continue.
  • Nu creați feedback care se bazează pe zvonuri sau observații circumstanțiale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar