Cum să evitați plictiseala cu sora ta mai mică (copii și adolescenți)

A fugit vreodată de lucruri de a face cu sora ta mai tineră? Nu mai caută! Acest articol vă va arăta cum să aveți o explozie cu SIS, de la un somn pretențios la o excursie la filme.

Pași

Metoda 1 din 3:
Jucând în aer liber

Jucând afară, dar nu a primit nimic de făcut? Aceasta este o mare problemă. S-ar putea să credeți că, oh, unele jocuri sunt depășite. Dar nu, toți pot fi distrați. La urma urmei, slujba dvs. ca o soră mare este să vă asigurați că SIS mai tineri are o mare copilărie! Această secțiune este despre jocurile în aer liber, deci dacă aveți o curte mică, unele jocuri pot fi greu de jucat. Simțiți-vă liber să săriți această parte dacă doriți.

  1. Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 1
1. Redați eticheta și înghețarea etichetă. Da, aceștia sunt vechi. Pentru aceste jocuri, dacă aveți o sora mai mică, care este mult mai mică decât tine, este posibil să trebuiască să încetinești puțin cu alergarea, sau poate fi descurajată. De asemenea, puteți compensa regulile ca și cum nu există "scursoare" Pentru dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 2
    2. Încearcă să joci "Jocurile foamei". AVERTISMENT - Un copil foarte mic ar putea să nu fie capabil să facă acest lucru sau ar putea fi ușor speriat de jocuri ca acesta. Puteți folosi bastoane ca "arme" dar fii atent să nu-ți rănești SIS. Puteți decide câte inimi să aveți și fiecare atingere a celeilalte persoane "armă" Elimină o inimă. Puteți găsi mici pietre albe pentru a acționa ca medicament. Fiecare piatră recuperează o inimă pentru tine. Puneți toate pietrele și bastoanele în mijloc, începeți să numărați și să rulați!
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 3
    3. Face obstacole. Acesta este un joc distractiv care are nevoie doar de câteva cercuri Hula și poate niște frânghii de salt. Puteți să vă întoarceți făcând rasa de obstacole, de exemplu, puteți pune o frânghie de salt în față și apoi un Hula Hoop, apoi aveți cealaltă persoană să sară peste coarda saltului și să umblați în jurul Hula Hoop. Posibilitățile sunt nesfârșite! Asigurați-vă că vă complimentați cursa de obstacole a surorii dvs. mai mici.
  • Imaginea intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 4
    4. Pretindeți că sunteți alpiniști de munte. Acest lucru este numai dacă aveți niște roci demne de alpinism sau de a pretinde că alpinismul. Puteți aduce a "Masa de pranz" cu tine, ca niște bare sau o sticlă de apă. Din partea ta! Pretindeți că este o mare provocare și, uneori, puteți cădea chiar! (Pretindeți) Dacă aveți o stâncă mare pe care o puteți urca, asigurați-vă că rămâneți în siguranță și păstrați-vă SIS în siguranță.
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 5
    5. Au concursuri. Toată lumea iubește câștigarea. Puteți face curse, vedeți cine poate rula Hula Hoop cel mai îndepărtat, au un concurs Hula Hoop, un concurs de cannonball Dacă aveți o piscină, posibilitățile sunt într-adevăr fără sfârșit! Asigurați-vă că ați lăsat sora dvs. să câștige unele dintre jocuri.
  • Metoda 2 din 3:
    Ieșind și despre
    1. Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 6
    1. Mergi la filme! Acest lucru poate părea evident, dar de obicei nu o faceți. Puteți face acest lucru în confortul casei dvs., dar un teatru mare cu un ecran mare este foarte atrăgător. Alegeți un film pe care îl iubiți și vă convingeți părinții să vă aducă acolo cândva.
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 7
    2. Du-te la piscina locală. Nu fiecare oraș are o piscină, dar dacă sunteți destul de norocoși să aveți una în apropiere, de obicei nu costă foarte mult. Anul de membru al anului sunt într-adevăr o fură, dar dacă nu veți merge acolo, plătiți doar de fiecare dată. Este, de asemenea, o mare oportunitate de a întâlni noi prieteni!
  • Imaginea intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 8
    3. Du-te la evenimente comunitare. Există probabil un eveniment la biblioteca locală viitoare, sau un picnic de oraș mare în parc mâine. Locul mare pentru a vă întâlni cu prietenii și pentru a vă petrece cu SIS. Asigurați-vă că nu lăsați SIS dvs. pustie în timp ce vorbiți cu prietenii dvs!
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora ta mai mică (copii și adolescenți) Pasul 9
    4. Ia excursii la parcurile de distracții. Ei pot costa foarte mult, dar merită. Dacă vă puteți convinge părinții să vă aducă acolo, poate fi o memorie pentru viață!
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 10
    5. Să se distreze la parcuri, parcuri vechi vechi. Toată lumea are un parc aproape de ei. Este minunat să joci acolo cu altcineva și să vă pot întări relația cu sora ta. Puteți chiar să mergeți acolo dacă sunteți destul de aproape, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de părinți! Ziua fetelor afară? Minunat!
  • Imaginea intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 11
    6. Du-te camping. Luați un cort, împachetați o pungă și sunteți gata să rămâneți în pustie pentru o noapte! Cel mai bine este să ieși, chiar dacă nu pustia reală, dar poate un loc de camping. Sau curtea ta va face.
  • Metoda 3 din 3:
    Distracție acasă
    • Ahh, acasă acasă dulce. Acesta este locul unde sunt amintirile tale. Deci, de ce în lume nu puteți găsi nimic de jucat? Aceasta ar putea fi o problemă majoră, deoarece mulți părinți sunt ocupați și tu și sora ta va trebui să se ferească pentru tine. Nu te teme niciodată, este aici!
    1. Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 12
    1. Joaca "lavă". Acesta este un joc distractiv pe care ați putea fi jucat înainte. Pretindeți că podeaua este lavă și nu vă puteți atinge, altfel veți arde. Hop în jurul valorii de scaune și canapele și mese! Utilizați o pătură ca o plută. Urca pe scări cu două prosoape sub picioarele tale! "Ahh! Am fost ars!" În funcție de cât de vechi este sora dvs., puteți crea reguli.
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 13
    2. Încercați jocurile de cărți! Acest lucru ar putea părea foarte vechi. Dar un joc distractiv de pește sau război poate fi doar vindecarea pentru plictiseală.
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 14
    3. Joacă familia. Acesta este un joc destul de popular. Puteți alege să fiți mama sau sora cea mare sau poate chiar să vă ocupați ca și copilul și să aveți SIS să aveți grijă de dvs! Puteți include romantismul supranatural sau poate o școală.
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 15
    4. Pus pe un spectacol de modă. Acest lucru ar putea părea prea tare, dar nu este. Ia niște eșarfe, pălării, fuste mici, și pregătește-te să plece! Puneți două pălării pe umeri și o eșarfă înfășurată în jurul taliei voastre și fiți prinț fermecător! Puneți o fustă de răsucire și o pălărie cu o eșarfă ca fiind evidențiază și fii dansator! Sau puteți pune doar lucruri aleatorii în locuri aleatorii. Arătați-vă creațiile la SIS!
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 16
    5. Joacă cuvântul joc. Acesta este un joc mai greu, astfel încât surorile mai mici ar putea să nu poată juca. Începând de la A, încercați să vă gândiți la cel mai lung cuvânt. De exemplu, ați putea pune "alfabetic" pentru un, și SIS ar putea pune "sos de mere" și ați câștiga acea rundă pentru că aveți mai multe litere. Continuați jocul până la z, sau continuați să jucați dacă doriți un rematch!
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 17
    6. Încercați jocuri de mână. Pat-a-tort, pietricele, și domnișoara Sue pot părea vechi, dar le face vor fi distractive. În special mersul pe Internet și memorează împreună.
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 18
    7. Cânta! Ceva ce mai mulți copii se bucură. Dansați la o melodie nouă sau pretindeți că sunteți cântăreață la televizor. Poate chiar poți face un interviu pentru SIS mai târziu dacă e foarte bună!
  • Imagine intitulată Evitați plictiseala cu sora mai mică (copii și adolescenți) Pasul 19
    8. Jucați cu electronică. Jocuri video, tablete și sisteme de joc handheld pot fi tone de distracție, în special pe multi-player.
  • sfaturi

    Dacă jucați un joc competitiv, asigurați-vă că sora dvs. câștigă și ea. Ești mai în vârstă și mai înțelepți.
  • Nu vă supărați dacă pierdeți.
  • Când joci un joc, comutați-l din când în când, deoarece devine plictisitor.
  • Nu uitați să vă ajutați și părinții! Nu vrei să joci toată ziua.
  • Dacă sora ta devine agravată, nu încercați să o convingeți să continue să joace. Oferiți-i să aleagă un joc sau să o lase să-și dea seama cum să remedieze jocul pe care îl jucați în prezent.
  • Avertizări

    Unele jocuri pot fi periculoase pentru frații mai tineri, cum ar fi "alpinism" sau "jocurile foamei." Dacă sora ta nu o poate face, nu o forțați pentru că cineva poate fi rănit.
  • Când camping în pustie, citiți multe cărți despre el și aveți lucruri importante la îndemână. Mulți oameni au rănit din cauza campingului rău.
  • Când utilizați electronice, nu le folosiți prea mult timp cât vă pot deteriora ochii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar