Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să aveți o petrecere

Aruncarea unei petreceri este o modalitate distractivă de a petrece timp cu prietenii dvs. Părțile reprezintă o modalitate excelentă de a sărbători ziua de naștere, o vacanță sau o ocazie specială. Solicitarea părinților dvs. să vă lase să aruncați o petrecere poate fi dificilă, mai ales dacă sunt îngrijorați de idee. Solicit părinților dvs. politicos și convingător și lăsându-vă petrecerile să ajute la planificarea unei petreceri, acestea vă vor ajuta să vă convingeți părinții să vă lași să aruncați o petrecere.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătindu-i să le întrebe
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o parte pasul 1
1. Să se comporte bine. Săptămânile care au dus la cererea părinților dvs. pentru o petrecere, se comportă bine. Fiți atenți la școală și faceți temele. Ajutați-vă în jurul casei și faceți treburile voastre. Petreceți timp cu părinții dvs. și nu argumentați sau nu vă luptați cu ei sau cu frații dvs. Părinții dvs. vor avea mai multe șanse să vă dorească ceea ce doriți dacă se simt ca și cum ați merita.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o parte Pasul 2
    2. Face un plan de bază. Înainte de a cere părinților dvs. dacă puteți avea o petrecere, creați un plan de bază pentru petrecerea dvs. Au o idee generală atunci când o doriți, ceea ce doriți să îl aveți și pe cine doriți să invitați. Va fi mai ușor să întrebați părinții dvs. dacă știți ce doriți. Pur și simplu cererea unei petreceri este vagă și va duce, probabil, la o imediată nr.
  • Faceți o listă cu cine doriți să invitați. Acest lucru ar putea fi cei mai apropiați prieteni sau mai mulți oameni pe care îi cunoașteți din școală sau alte activități.
  • Uită-te la calendarul tău și scrieți posibile zile pe care doriți să le aveți partid. Încercați să alegeți o dată pe care o cunoașteți că părinții dvs. nu au nimic programat.
  • Gândiți-vă la locul în care doriți să aveți partidul (cum ar fi acasă, la o piscină sau la un patinoar de skate).
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o petrecere Pasul 3
    3. Calculați costul probabil. Aflați costul estimat al partidului dacă puteți. Gândiți-vă la cât de mult alimente și decor și orice altceva veți avea nevoie de costuri. Odată ce obțineți o idee generală despre cost, gândiți-vă cât de mult puteți contribui la cost și la ce lucruri puteți relua pentru a face ca partidul să fie mai puțin. Dacă faceți matematica înainte de timp și aveți un plan de a ajuta să plătiți, părinții dvs. vor fi mai probabil să spună da.
  • De exemplu, ați putea dori 30 de dolari pentru pizza, 40 de dolari pentru decorațiuni și 10 de dolari pentru invitații.
  • Gândiți-vă unde ați putea fi necesar să reduceți bugetul (cum ar fi cumpărarea de pizza înghețată în loc de pizza de restaurant, cumpărați mai puține decorațiuni sau pentru a vă aduce propriile invitații).
  • Aflați cât de mulți bani puteți contribui dacă este necesar. Dacă aveți un loc de muncă cu fracțiune de normă, începeți să renunțați deoparte pentru petrecere cu aproximativ o lună în avans, astfel încât să puteți contribui la plata evenimentului.
  • Partea 2 din 3:
    Întrebându-vă părinții
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o petrecere Pasul 4
    1. Găsiți un moment bun pentru a le întreba. Este important să nu întrebați părinții dvs. pentru o petrecere la un moment de rău. Nu le cereți prea devreme sau târziu în ziua sau când sunt ocupați sau distrași. Cereți părinților dvs. pentru un moment de timp când nu par prea ocupați și par a fi timp să vorbească.
    • Încercați să spuneți ceva de genul: "Mama și tata, aveți un minut pentru a vorbi?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o petrecere Pasul 5
    2. Veniți cu motive bune pentru petrecere. Părinții dvs. ar putea să nu vrea să vă dea o petrecere fără motiv, dar ar putea dori să vă dea o petrecere dacă au un motiv bun. S-ar putea să doriți petrecerea pentru ziua de naștere și nu ați avut o petrecere de ziua de naștere într-o vreme. Partidul ar putea fi astfel încât să vă puteți apropia de noi prieteni sau să ieșiți din cochilie.
  • De exemplu, "Am făcut noi prieteni la școală în acest an și cred că având un partid de Halloween ne-ar ajuta să ne apropiem împreună. Ar fi posibil pentru mine să vă rog să aveți o petrecere pe Halloween?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o parte Pasul 6
    3. Rămâi calm și fii politicos. Când le întrebi, fii calm. Nu plânge, plânge sau țipa. Păstrați tonul calm și comportamentul dvs. politicos. Este mult mai greu să spui nu la cineva care este respectuos și prietenos când întreabă decât cineva țipând și plâns.
  • Spune ceva de genul "este vreun fel pot să vă rog să aveți o petrecere pentru ziua mea de naștere în acest an? A fost atât de mult de când am avut unul. Aș aprecia cu adevărat."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o petrecere Pasul 7
    4. Oferta pentru a ajuta la plata. Când cereți părinților dvs. partidului, oferiți-vă să plătiți pentru unele costuri. Părinții dvs. ar putea dori să aveți o petrecere, dar nu vă puteți permite. Indicați costul general al cât de mult credeți că va fi și va oferi să plătiți pentru unele costuri. S-ar putea să apreciem că recunoașteți că partidul costă bani și nu vă face să plătiți pentru oricare dintre părți.
  • Spune ceva de genul "am calculat-o și cred că partidul va costa aproximativ 50 de dolari. Dacă plătesc 25 de dolari pe care îl am de la babysitting, puteți plăti pentru restul, astfel încât să pot avea o petrecere?"
  • Partea 3 din 3:
    Având un partid omologat părinte
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o parte Pasul 8
    1. Invitați părinții dvs. la Chaperone. Dacă părinții sunteți nervosi despre tine Aveți o petrecere, invitați-i să fie la petrecere. Probabil că se vor simți mult mai confortabil cu privire la o petrecere pe care o pot supraveghea.
    • Dacă sunteți destul de bătrân în cazul în care alcoolul și drogurile sunt o preocupare, oferiți-vă să vă asigurați că nu vor exista droguri sau alcool la petrecere.
    • Spuneți ceva de genul: "Voi băieți puteți face petrecerea, astfel încât să vă simțiți mai confortabil și să vă asigurați că toată lumea este în siguranță."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să aveți o parte pasul 9
    2. Permiteți părinților dvs. să fie implicați în planificare. Permiteți părinților dvs. să fie implicați în planificarea partidului, îi va face să se simtă mai confortabil despre asta. Lăsați-i să ajute la planul de alimente și decorațiuni, astfel încât să știe ce să se aștepte la petrecere.
  • Lăsați-i să vă ajute să decideți unde ar trebui să aveți partidul.
  • Mergeți la cumpărături cu părinții dvs. pentru alimente și decorațiuni.
  • Lăsați-i să vă ajute să faceți invitațiile sau evenimentul Facebook pentru petrecere.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o petrecere Pasul 10
    3. Discutați despre lista de oaspeți cu ei. Spune-le cine și câte persoane doriți să invitați. Dacă acestea sunt incomode cu lista de oaspeți, încercați să ajungeți la un compromis. Dacă doriți să aveți o petrecere de băiat, dar nu o vor permite, puteți încerca să le convingeți să-și schimbe mintea.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Am prieteni care sunt băieți și fete. Vreau să-i invit pe băieți, astfel încât să pot petrece timpul cu toți prietenii mei în ziua mea de naștere."
  • Oferiți-le să se întâlnească cu oaspeții în prealabil, astfel încât să se simtă mai confortabil.
  • Image intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o petrecere Pasul 11
    4. Curățați după petrecere. Când petrecerea sa terminat, asigurați-vă că o curățați. Dacă lăsați o mizerie, părinții dvs. nu vă vor lăsa probabil să aveți mai multe partide în viitor. Asigurați-vă că casa dvs. este fără pată după ce petrecerea sa terminat, așa că se pare că nu a existat niciodată o petrecere.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți o parte Pasul 12
    5. Discutați și mulțumiți părinților dvs. după petrecere. Când partidul sa mulțumesc pentru că te-ai lăsat să o ai.Să-și asume responsabilitatea pentru orice a mers prost și ia-i să știe că nu se va întâmpla din nou. Acest lucru îi va spune că sunteți interesat să păstrați viitoarele petreceri la așteptările lor.
  • De exemplu, "Mulțumesc atât de mult pentru că m-au lăsat să am această petrecere. Îmi pare foarte rău că Kyle a vărsat sifon pe covor. Data viitoare când mă voi asigura că toată lumea este mai atentă."
  • sfaturi

    Dacă nu le puteți convinge să vă lăsați să aveți o petrecere, să o acceptați și să încercați din nou încă o dată.
  • Părinții dvs. nu vă vor lăsa probabil să aveți o petrecere uriașă sau o petrecere cu alcool.
  • Respectați-i dorințele despre petrecere, la urma urmei, este casa lor.
  • În timpul partidului, asigurați-vă că oaspeții se comportă și nu sunt prea rambunptioși.
  • Doar invitați prieteni care sunt de încredere.
  • Nu vă aduceți prea adânc în planificarea partidului înainte de a vă întreba părinții (părinților). În acest fel, dacă nu primiți terapproval, atunci nu ați pus deja prea multă muncă în petrecere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar